Şimdi Ara

İphone 4 Saklama Alanı Değişiklik Gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İphone 4 8 gb telefonum var. Telefonumun hafızasında 1.2 gb müzik, yaklaşık olarak 300 mb uygulama var. Fakat saklama alanı bölümünde 2 gb boş, 4.3 gb dolu alan gözüküyor. Bir ara tam tersi yani 4,3 gb boş yazıyordu. Bunun nedeni nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu bilgisayar bağladığında itunes i açtıgında altta diğer bölümü göreceksin. Anladığım kadarıyla o diğer bölümü 1gb üstünde gibi. Diğer bölümü telefondaki eski kalıntıları taşıyor. Yani sen 500mb uygulama indirdin sonra telefondan sildin. indirdiğin uygulamanın kalıntısı 10mb gibi kalıyor. Yapman gereken telefonu 2 ay da bi sıfırlamak. Ozaman temizlenir :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkbrktgl

    Telefonu bilgisayar bağladığında itunes i açtıgında altta diğer bölümü göreceksin. Anladığım kadarıyla o diğer bölümü 1gb üstünde gibi. Diğer bölümü telefondaki eski kalıntıları taşıyor. Yani sen 500mb uygulama indirdin sonra telefondan sildin. indirdiğin uygulamanın kalıntısı 10mb gibi kalıyor. Yapman gereken telefonu 2 ay da bi sıfırlamak. Ozaman temizlenir :)

    Bilgilerimi depoladıktan sonra dediğiniz gibi sıfırlayayım da telefonu alalı zaten bir ay olmadı yeni zaten. Bilgilendirme için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.