Şimdi Ara

BMW E93 HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba. 2008 model beyaz e93 sahibiyim ancak araba hakkında edinemediğim bazı bilgiler ve öğrenmek istediğim bir kaç şey var? Daha ilgili ve bilgili kullanıcılar ya da bu konuya hakim olan arkadaşlardan tecrübe ve bilgilerini paylaşmasını rica ediyorum.. Aklıma takılan ve öğrenemediğim bazı şeyler;

    Aracımda Cruise Control yok Cruise Control merkezi olan direksiyon kolonu alsak yazılım desteğiyle araç hız sabitlemeye kavuşur mu? E46 larda BC kollu sinya kolu alıp taktık mı Yol Bilgisayarı aktif oluyordu buna dayanarak soruyorum bunu.

    Aracımdan d1s xenon ampul çıktı biri kesildiği için ikisini birden değiştirdim 8000 W lık iki ampul taktılar ama yağmurlu havada far açık mı kapalı mı belli bile olmuyor. Aracımın üzerinden çıkan xenon ampuller orijinal değilmiş ama şu anda takılandan çok daha iyiydi. Kimseye güven olmuyor herkes elindeki ampulu bir şekilde orijinal çok iyi vs diye pazarlıyor. Benim öğrenmek istediğim orijinal üzerinden çıkan ampulün markası Watt"ı vs tam olarak nedir bilerek gidip kendim almak istiyorum.

    Çok rahatsız edici düzeyde olmamakla birlikte bozuk yollarda tavandan tıkırtı geliyor bunun için yapılacak bir çözüm bir bakım var mıdır veya yetkili veya özel servislerde bunu çözebilecek önerebileceğiniz bi yer var mıdır? (İstanbul)

    Malum Angel halkalarımız sarı biraz eskidi, bunları H8 10 Watt ve 20 Watt led ile beyaza çeviriyorlar. Bu uygulamaya yapmış ya da hakkında bilgisi olan var mı? Angellar sarı Xenonlar beyaz olduğu için tonlar çok farketmiyordu ancak Angelları led yapınca Xenonları boğar diye düşünüyorum ondan Xenon kaç Watt Led Angel Halkalar kaç Watt olmalıdır mesela??

    19 inç M6 jant kullanıyorum şu anda, Runflat lastikler hakkında forumda genel anlamda pek iyi şeyler yazılmamış ancak geneli 17-18 ve etli lastikler hakkında olan yorumlardı. Ben 225-35-19 önlere 255(265)-30-19 arkalara Pirelli Run on Flat lastik almak üzereyim. Lastikler sert ve konforsuzmuş genel olarak ama 19 lastikde konfora henüz rastlamadım normal lastiklere göre çok daha konforsuz olur mu? İnce yanak lastik çabuk balon yaptığı ve patladığı için run flat bu ebatlarda daha mantıklı değil midir?

    Sizlerin merak ettiği konular varsa da yardımcı olmaya çalışırım..
    Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar herkese teşekkür ederim..

     BMW E93 HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIM?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.