Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (766. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.246
Cevap
305
Favori
2.346.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arka sisleri açınca sadece sol tarafta mı sis yanıyo; benim araçtamı sorun var? dışardan inceledimde solda 3 tane ampul varken sağda hiç bi şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertay_a kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sen diyince dikkat ettim anladim 2 seviyeyi tamamdir :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Ben xtreme vision aldim memnunum. Ampulu degistirmek cok basit. Kaputu actiginizda farin arkasinda iki tane ampul kapagi goreceksiniz. Camurluga yakin olan ampul kisa far, iceride olan uzun far ampulu. Kisa farlar H7 uzunlar H1. Zaten uzun farlarin kapaginda yaziyor H1 diye. Kaputu actiginizda dikkat edin gorursunuz. Kisa farlari degistirmeye gelince, plastik kapagi cevirip cikariyorsunuz. Ampulu tutan bir adet mandal gibi bisey var. Mandali yukari dogru cektiginizde ampul bosa cikiyor. Sonra ampulu fisten cekip yenisi takabilirsiniz. Yalniz ampulu sokerken dikkat edin asagi ve yukari yonu fark ediyor. Yeni ampulu takarken eski ampulun dip kismina dikkat edin yenisini ona gore takin. Zaten yanlis takarsaniz ampulu tutan mandal yerine oturmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mathja kullanıcısına yanıt
    Sorun yok, trafik kurallarına istinaden sadece solda sis var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende crystal vision almayı planlıyorum, uzunlarada xtremw vision olabilir. En basit çözüm bu gibi duruyo şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğin için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jr09

    Bu nasil bir islik problemidir yahu insanları iyice soguttu.


    Benim araçta yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guida

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jr09

    Bu nasil bir islik problemidir yahu insanları iyice soguttu.


    Benim araçta yok.

    Allah allah cok sanslisiniz o halde çok sevindim. Cogu kisi bu sikintidan bahsetmekte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün arabayı yıkattım. Aradan 30 dk geçti bi teknoloji marketin otoparkına çektim. Markete bi 5 dk girdim çıktım. Arabaya doğru yürürken arabanın altından akan suyu gördüm. Aşağıdan bakıldığında vitesin olduğu hizaya geliyor damladığı yer aşağıda. Aradım Opel'i yıkamadan olabilir yada klima suyu vs. vs. Sizce yıkama yada klima suyu olabilirmi. Olsa bile nerdeyse aracın orta tarafından akarmı su ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 25 Ağustos 2016; 23:23:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jr09


    quote:

    Orijinalden alıntı: guida

    quote:

    Orijinalden alıntı: Jr09

    Bu nasil bir islik problemidir yahu insanları iyice soguttu.


    Benim araçta yok.

    Allah allah cok sanslisiniz o halde çok sevindim. Cogu kisi bu sikintidan bahsetmekte.


    Defalarca dinledim, bir ses duymadım. Kapalı sessiz bir otoparkta dinledim, aracı sürerken dinledim, en kısıkta ve en sonda denedim, 3 kişiye dinletmiştim, 2 kişiye daha dinlettim. Islık sesi diye bir şey yok.
  • Tek sorunum var, oda trafikte dur kalk yaparken balatalardan ses geliyor. Yeni oluşundanmıdır, yoksa sorunmu var bilemedim. Daha 150 km oldu.. Ayrıca şu an 20LT olan yakıtı, bir anda aklıma gelerek Cruise controlü kullanmaya başladıktan sonra 12LT'lere kadar düşürdüm. En fazla 10 olur diye düşünüyorum, çünkü rahat durmuyorum :) 10 iyidir benim için. Cruise control düğmesi hoşuma gitmedi. Ordaki butonda sorunmu var, yoksa herkesin aracındamı öyle bilemiyorum, fakat o butonu yukarı aşağı yapamıyorsunuz, aslında yapıyorda yerinden 1-2 milim oynuyor, yani hiç yukarı aşağı yapmıyor desem yeridir. Fakat çalışıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 25 Ağustos 2016; 23:34:21 >
  • Radyo kanalları kaydediyor arkadaşlar, hiç bir ayar yapmadım bunuda bilmenizi isterim. Aracı bayiden aldığım gibi kullanıyorum. Dünden beri Radyoyu kullanıyorum, frekanslar ve isimleri halen ekranda gözüküyor, silinmiyor. Güncelleme yapılmış olabilir belkide.
  • Lastikleri bugün hava bastırdım, Sol ön arka 236 / Sağ ön arka 232. Lastikçide hepsi 232 idi sonra böyle oldu. Hatta seyir halindeyken Sol ön arka 236 iken 248'lere çıktı. Çok dengesiz. Bütün gece yatan aracı sabah 500 metre uzaklıktaki lastikçiye götürüp hava bastırdım. Ama sonuç böyle. ne sağ tutuyor ne sol. Anlamadım gitti bu konuyu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 25 Ağustos 2016; 23:41:08 >
  • Nerden yaptığımı anlamadığım bir olay var. Karıştırırken muhtemelen oldu. Ben araçtan indiğimde arka bagaja doğru yöneldiğimde kornayla birlikte aracın kapılarını kapatıyor. Bunu nasıl pasif hale getirebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 25 Ağustos 2016; 23:43:01 >
  • Devir göstergesinde Cruise Control ışığı yanıyor birde yanında Yeşil Araba simgesi var, o bazen Sarı renge dönüyor. Bunun ne anlama geldiğini bilen varmı arkadaşlar.
  • Bu kadar sorunlu bir kasa olmamıştı galiba daha önce Opel'de. 10 sayfa okudum hep farklı kronik sorunlar var.

    Aracından memnun olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dtsaykopat

    Bu kadar sorunlu bir kasa olmamıştı galiba daha önce Opel'de. 10 sayfa okudum hep farklı kronik sorunlar var.

    Aracından memnun olan var mı?

    Ben çok memnunum şuanda tek sınıntım gösterge panelinden gelen trim sesi, bu fiyata daha iyi araç yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrecan1907

    Islık sesinden başka rahatsız edici sorunu var mı aracın? Test sürüşüne çıkamadım işten dolayı. Yarın kapora göndereceğim, tam bilgi sahibi olmak istiyorum.

    Hocam ses konusunda dikkatli biriyseniz mutlaka test edin. Sayfalarca konuştuğumuz, bir sürü demeyeyim ama 4-5 farklı ses var beni ve birçok arkadaşı rahatsız eden. Bunlar her araçta olmadığı görünüyor forumdan, guida hocamızınkinde de 0 sorun gözüküyor nazar değmesin ama forumda bütün sorunların birden görüldüğü birkaç araç var ve hepimiz çok rahatsızız bu durumdan. Ve servis-garanti desteği sıfır. Saçma sapan bahanelerle oyalıyorlar. 50-60 km arasında sabit hızla giderken gelen bir uğultu, klimanın ıslığı, gaza hafif dokunmalarda gelen lokurtular(şanzıman ya da arabanın altından geliyor ve gaz pedalına vuruntu yapıyor bazen) , kapıdan, göstergeden trim sesi geldiğini söyleyenler var. Ve ek olarak süspansiyonlar konforlu değil fakat yoltutuşa katkısı bunun fazladır diye tahmin ediyorum. Benim sorunlarımın videosu
    .

    Arabanın güçlü yanlarını görmezden gelmeyin tabi ki, donanım, motor performansı, yol tutuş yapışırcasına, arka alan genişliği vb bu alanlarda sınıfın en iyisi heralde. Ama bunlardan ziyade ben konforuma ( sert süspansiyonlu araba görmüştüm ama bu bindiğim en serti net, ve malum ses konuları) önem veririm diyorsanız mutlaka test edin. Yol sesi ve rüzgar sesi konusuna da dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guida

    Lastikleri bugün hava bastırdım, Sol ön arka 236 / Sağ ön arka 232. Lastikçide hepsi 232 idi sonra böyle oldu. Hatta seyir halindeyken Sol ön arka 236 iken 248'lere çıktı. Çok dengesiz. Bütün gece yatan aracı sabah 500 metre uzaklıktaki lastikçiye götürüp hava bastırdım. Ama sonuç böyle. ne sağ tutuyor ne sol. Anlamadım gitti bu konuyu.


    Hocam hayırlı olsun diyemedim size öncelikle hayırlı olsun aracınız nazar değmesin. Basınç konusunda bizimkinde de aynı fark oluyor, sağ sol ve ön arka arasında 3-4 psi oynuyor sebebini bilmiyorum.

    Kilit konusunda ayarın yerini hatırlamıyorum ama kapıları otomatik kilitle ayarı olacak, araç ayarlarında kilit ayarları falan vardı heralde. Bir de anahtar kişiselleştirme mi ne öyle bir ayar var, o açıksa her iki anahtarın ayarları farklı farklı hafızada tutuluyor.

    Yeşil araba logosu ise öndeki araçla takip mesafeniz. Direksiyondaki tuşla 3 kademe olarak ayarlanan mesafeye göre fazla yaklaştığınızda rengi değişiyor, çarpma tehdidi olduğunda kırmızıya dönüp hem ön cama ışık yansıtıp hem de sesli uyarı veriyor.
  • wade96 kullanıcısına yanıt
    İlk aracım olacak kısmetse. Daha önce aile aracı olarak auris ve a3ümüz vardı. Ses konusunda çok dikkatsizim sanırım. Şurdan ses geliyo burdan ses geliyo diyen arkadaşlarımın aracındaki neredeyse hiçbi sesi farketmiyorum. Benim için kalite donanım ve konfor önemli. Sanırım karşılayacak astra bu istediklerimi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.