Şimdi Ara

Aktifleşmeyen Whatsapp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birkaç gündür yeni aldığım telefonda whatsapp'ı aktifleştirmeye uğraşıyorum, o onaylama mesajları yüzünden bir ayda harcayacağım parayı harcadım.
    Telefon General Mobile Discovery, bu telefonda daha önce whatsapp kullandım ancak fabrika ayarlarına çevirdikten sonra tekrar kurmakta sıkıntı yaşadım.
    Whatsapp'ı kurdum (APK olarak kendi sitesinden, Google Play'den), telefon doğrulamasını yaptım, ismimi yazdım ileri tuşuna bastım. Ardından
    Whatsapp'a hoşgeldiniz
    1 yıllık hizmetimizii güle güle kullanın
    "Başlatılıyor Lütfen biraz bekleyin" ekranında kalıyor telefon. Burada 5-10 dk boş boş takıldıktan sonra, başarısız uyarısı alıp önceki ekrana dönüyorum...
    Hafıza kartından dosyaları sildim, yedekleme yapmayı kabul ettim, vazgeçtim aklıma gelen çoğu yolu denedim...
    whatsapp sıkça sorulan soruların hepsini okudum benim sorunuma benzer bir şeyi çözen sorun bulamadım.
    Whatsapp'a mail attım oradan da acayip acayip karşısındakini aptal yerine koyan mailler geldi, son çare buraya yazdım.
    Yardımınız için teşekkürler. (yukarda yazdıklarımda anlaşılmayan bir kısım varsa detaylandırabilirim.)







  • Anlaşılır bir yazı olmuş ama, bak ilk WhatsAppı kaldır ondan sonra dosya yöneticisine gir kaldır WhatsApp klasörünü, clean master ile temizlik yap ondan sonra telefona tekrar yükle olmadı en kötü ihtimal Fabrika ayarlarına tekrar döndürürsün.
  • OnErAl O kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun var dostum

    Yardimci olur musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümünü biliyorum. Whatsapp'ı ilk yüklediğinizde öncelikli olarak şebekeye bağlanması gerekiyor. Bunun için de ya internet hakkınız olması gerekiyor ya da bakiyenizde en az 50 kuruş olması gerekiyor. Eğer internet hakkı yapabilirseniz sorun çözülecektir.

    Veya

    Wifi ayarlarından advanced seçip DNS ayarlarınızı 8.8.8.4 ve 8.8.8.8 yapın.

    ALINTIDIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 21 Aralık 2015; 13:31:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru: Bir Telefonda İki Whatsapp Nasıl Kullanılır?

    Android Mobil platformda en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri sizin de bildiğiniz gibi WhatsApp’tir. Metin olarak yazışmanın dışında fotoğraflar, videolar, müzikler de gönderebileceğiniz hatta arama yapabileceğiz çok kapsamlı bir uygulamadır.

    Verilere göre Whatsapp‘in 200 milyon aktif kullanıcısı bulunmakta ve günde toplam 20 milyar mesaj gönderiliyor. Bu tür uygulamalar platformda çok olsa da basit arayüzü, kullanım kolaylığı kullanıcıları etkileyen özellikleri.

    Eğer çift sim kartlı bir telefona sahipseniz ve tek sim’e ait Whatsapp’ı kullanmak zorunda kalmışsanız bundan kurtulmayı istemişsinizdir. Bu yazımızda da SwitchMe adlı mobil uygulama ile tek telefonda iki Whatsapp kullanma işlemi nasıl yapılır onu anlatacağız.

    NOT: SwitchMe uygulaması yanlış kullanım sonucu cihazınıza yazılımsal olarak zarar verebilir. İşlemleri kendinize güvenmeden yapacaksanız telefonunuzun yedeğini almanızı öneririz. Bir problem oluştuğunda yedeğinizi tekrar telefonunuza kurarak kullanmaya devam edebilirsiniz.
    SwitchMe Nedir? Nasıl Çalışır?

    Bilgisayarlarımızda birden fazla açtığımız kullanıcı hesapları gibi Android cihazlarda da benzer şekilde SwitchMe uygulaması ile yapılabiliyor. Bilgisayardaki gibi kullanıcılar arası geçiş yapabiliyoruz ve her kullanıcıya ait kendi sistem ayarları, uygulamaları ve verileri özel oluyor.

    SwitchMe-Uygulamasi

    Uygulamanın ücretsiz sürümünde maksimum 2 kullanıcı açılabiliyor. 2,64 TL‘lik fiyatıyla satışa sunulan ücretli SwitchMe versiyonunda istediğimiz kadar kullanıcı açabiliyoruz.

    SwitchMe-Uygulamasi

    Bu işlemi yapmadan önce yapmanız gerekenler:

    Tek telefonda iki Whatsapp kullanma yapabilmeniz için telefonunuzun Root‘lu olması gerekir. Root’suz telefonlarda Tek telefonda iki Whatsapp kullanma geçersiz olacaktır. Android Root nasıl yapılır internet sitemizde detaylı anlatım yaptık.

    SwitchMe adlı uygulama çoğu cihazı desteklemesine rağmen RAM’i düşük cihazlarda sorun yaratabilir. Telefonunuzu yavaşlatır.

    Şimdi Tek Telefonda iki Whatsapp kullanma işleminin adımlarına geçelim;

    1. SwitchMe uygulamasını buradan telefonumuza indirelim.

    2. Uygulama açılışında Superuser izni istenilecek. İzin verelim.

    3. Profil açmak için öncelikle kullanıcı adımızı belirleyelim. Belirlediğiniz bu kullanıcı adı şuan kullandığınız sisteme verdiğiniz kullanıcı adıdır.

    4. Başka bir kullanıcı adı daha belirleyerek buna “Switch” diyelim.

    5. Dedikten sonra telefonunuz yeniden başlatılacaktır. Biraz uzun sürebilir.

    6. Açıldığında fabrika ayarlarına döndürülmüş gibi hiçbir uygulamanın bulunmadığı ekran gelecek. Google ayarlarını da yapalım ve Google PlayStore‘a girelim. Whatsapp’i indirelim, kuralım.

    7. Telefonunuzda takılı olan ve ikinci Whatsapp olarak kullanmak istediğiniz telefon numarasını girin ve SMS aktivasyonunu gerçekleştirin.

    8. Bu şekilde tek telefonda iki Whatsapp kullanma yapabilirsiniz. Diğer profilinize geçiş yapabilmek için SwitchMe uygulamasına girerek diğer profilinizi “Switch” yapın ve iki Whatsapp kullanma keyfini çıkarın!

    Bu yazımızda sekiz adımda tek telefonda iki Whatsapp kullanma yı detaylı şekilde hiçbir şey atlamadan anlattık ve bir problemin çıkacağını düşünmüyoruz. Eğer Tek telefonda iki Whatsapp kullanma işlemini yaparken herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız aşağıdan yorum olarak bildirin. Biz en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

    GENİŞ BİLGİ:http://silikonvadi.blogspot.com.tr/2015/12/soru-bir-telefonda-iki-whatsapp-nasl.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.