Şimdi Ara

Bilgisayarım HARİCİ Hard Diski Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
241.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 80 gb samsung marka harici hard diskim var.disketin adaptörünü takıyorum,usb ile bilgisayarada baglıyorum ama bilgisayarıma girdigimde hard diskim gözükmüyor.ama baglı oldugundan eminim.cünkü usb girişini cıkardıgımda uyarı veriyor,tekrar taktıgımda yine uyarı veriyor.
    yani baglıyorum ama pc görmüyor.sizce neden olabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 12 Ekim 2013; 23:11:39 >



  • Bİraz daha araştırma yaptım birazda test imkanı buldum. sanırım sorunun nedenini buldum. internette neden kaynaklanabileceğini ararkenhttp://www.intel.com/tr_tr/consumer/products/processors/chipset.htm bu sayfa da ki haberi gördüm. benim harici disk sata bu nedenle sorun burdan kaynaklanabilirdi. yeni aldığım notebook ve harici diski alıp notebook aldığım yere gittim yaklaşık 10-15 değişik marka ve modelde test imkanı buldum. hepsinin de işlemcileri yeni nesil intel i3 ve i5 işlemcilerdi ve hepside intel 6 serisiydi hiç birinde çalışmadı. ama birinci nesil işlemcilerde sorunsuz çalışıyordu. yani sonuç olarak sorun işletim sisteminden değil donanımdan kaynaklanıyor ve sanırım intel sorunlu tüm işlemcilerini bizim ülkemize göndermiş :(




  • Arkadaşlar bendeki sıkıntı da aynı Disk'de ışık yanıyor ama bilgisayarda göremiyorum,açamıyorum dediğiniz yerde de bu var sadece bunu kaldırmalımıyım yani ?
     Bilgisayarım HARİCİ Hard Diski Görmüyor

     Bilgisayarım HARİCİ Hard Diski Görmüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahitektas -- 8 Mart 2015; 20:06:55 >




  • Bu yönlemler ile çözüm bulamıyorsanız profesyonel veri kurtarma firmalarından destek alabilirsiniz. Okuyucu kafa veya motorda sorun oluncada bilgisayar görmez.www.acilverikurtarma.com tavsiye firma. Fiziksel sorunun giderilmesi gerekiyor.



    Veriler kritikse mutlaka veri kurtarma firmalarından destek alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.