Şimdi Ara

'Corsa' Genel (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42.182
Cevap
81
Favori
2.532.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "ozmet" nickli arkadasım opel bayisine gittiginde "opel corsa 1.3 cdti easytronic" icin ne fiyat verdiler. Ben de almayı düsünüyorum da. Bi de fiyatı hangi bayiden aldın acıklayabilirsen cok sevinirim.
  • Conjaly ben Antalya HEDEF opel basinden aldım arabayı.Metalik renk 1.3 cdti enjoy spor paket easytronic +park sensörü hediye için anlaştığımız fiyat 35000 YTL.Teslimi en geç 10 gün içinde yapacaklarını söylediler.Ama büyük ihtimal 1 hafta sonra teslim ederiz dediler.
    Aslında İstanbul opel GERÇEK bayisinden 34750 fiyat vermişlerdi ama ben Antalyada oturuyorum ve burada park sensörünü de hediye ettiler.
  • cok sagol ozmet . Bi de "essentia - enjoy - cosmo" paketleri arasındaki donanım farkları nelerdir. Spor paketin icinde neler var ek olarak . Bir de Opel Corsa 1.3 Cdti Easytronic Spor Paket in internette resimleri war mı. Ama aynen dedigim sekilli. Genellikle cosmo full + full koyuyolar. Arabalar oldugundan cok daha farklı görünüyo. Bana ayrıntılı bi sekilde acıklarsanız icim cok rahatlıyacak
  • bu arada unutmusum. Park sensörü arabanın donanımında war mı yoksa Dısardan takılan park sensörü mü verdiler bu da önemli tabii
  • enjoy donınımda serviste takılıyor park sensörü cosmo da fabrikasyon alınabilir
  • bir sey daha unutmusum Cok komik olacak ama yeni Corsa 3 Kapı 1.3 CDTi Dizel- 90 HP Sport 34.221,00 YTL diyor bunun üstüne bir kez daha spor paket alınmaz yani 3 kapı daha mı hesaplıya geliyo 5 kapı spor paket alınmaktansa :D Ben hic anlamıyom bu islerden ya
  • TiFoSi_BJK sende 3 kapı var sen iyi bilirsin bu yeni corsa nın 3 kapısı genis mi. Yani arka tarafa 2-3 kişi sığar mı ?
  • henüz gelmedi arabam telefon bekliyorum bayiden bu günlerde ben de corsa c 5 kapı var şu anda ona bile arkaya 3 kişi zor sığar tabi benim koltuk en geride olduğuda biraz buna neden. ancak 5 kişi varken araçta çekiş problemi oluyor 70 hp dizel için
  • TiFoSi_BJK peki sen almadan önce hic binmedin mi 3 kapı corsa ya . ozmet de biseyler soylese de odan da biseyler kasam
  • bindim bindim bi kaç kez binmiştim sipariş verirken de binmiştim. vallaha arka kısım beni çok ilgilendirmio zaten arkaya adam almayı düşünmüyorum normalde. yere alçaltılmış araba birde yük binerse işler zorlaşır yollar malum hele ben inşaatçıyım şantiyelerde zor oluyo taşı çakılı enjoy sport paket le sport arası sport ta ekstradan 16" jant alçaltılmış spor şasi karartılmış farlar ve fazladan airbag var.
  • beyler bu " essentia enjoy cosmo " nun farklarını yazan tam bi liste psf falan yok mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Conjaly
    bir sey daha unutmusum Cok komik olacak ama yeni Corsa 3 Kapı 1.3 CDTi Dizel- 90 HP Sport 34.221,00 YTL diyor bunun üstüne bir kez daha spor paket alınmaz yani 3 kapı daha mı hesaplıya geliyo 5 kapı spor paket alınmaktansa :D Ben hic anlamıyom bu islerden ya


    Merhaba,

    Spor paket ve Sport karşılaştırılabilecek şeyler değil, biri sadece birtakım donanımlar içeren bir paket, diğeri ise apayrı bir donanım seviyesi.

    Detayına inecek olursak "Spor Paket" denen şey Enjoy donanım seviyesindeki araçlara sis farı ve 15" alaşım jant eklenmesidir.

    "Sport" ise sis farı, yan destekleri yüksek ve döşemesi farklı spor koltuklar, 16" alaşım jant ve ona uygun geniş lastikler, 2 cm. düşük spor şase ve sert süspansiyon, krom eksoz ucu, deri direksiyon, mat krom renkli konsol, karartılmış ön far içleri, hassaslık oranı (2.3 tur) artırılmış kısa turlu direksiyon sistemi gibi özel donanımlar içeren ayrı bir versiyondur.

    Yani Enjoy+Spor paket alıp Sport ile karşılaştırmak yanlış olur...

    Selamlar,
    Serdar




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Conjaly
    beyler bu " essentia enjoy cosmo " nun farklarını yazan tam bi liste psf falan yok mu?



    http://www.opel.com.tr/site/local_image/techpdf/corsa_tech.pdf
  • Bugün ilk kez ESP devreye girdi...

    Bizim semtten çıkıp E-5'e girerken geçtiğimiz, yokuş yukarı sağa doğru dönerek çıkılan klasik bir katılım yolu var; bu sabah o viraja gaz kesmeden girdim, otomobilin arkası hafiften kendini bıraktı, o anda ayağım hala gazda olmasına rağmen arabanın frenlediğini hissettim, arka taraf sola doğru bir kayma yaşarken sistem yanılmıyorsam sağdaki tekerleklere fren uyguladı... Disk ve balatalardan gelen sesi resmen duydum, ilginç bir deneyimdi.

    Gerçi ESP devreye girmese de araç kendini toplayacaktı, yani öyle korkulası bir durum yoktu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 10 Eylül 2007; 15:02:15 >
  • serdar cok sagol baya bi bilgi edindim sayende. Ya simdi Opel CORSA 1.3 Cdti 90Hb easytronic 34.750 ama bi yandan da astra nın essentia sı falan daha ucuza geliyo düz vitesi. Karasız kaldım. Napsam ya?
  • bugün aldığım habere göre 15 ekim gibi gelecek arabam bir süre daha corsa c ye devam
  • 1.3 CDTİ ENJOY SPOR PAKET

  • Herkese iyi akşamlar. benim bir sorum olucaktı.onceki sayfaları inceleme fırsatım pek olmadı. o yuzden oncede bahsedildiyse ve de tekrar soruyorsam kusura bakmayın. şimdi 1 haftaya kadar bir araba almayı düşünüyorum. kafamdaki modelde şuan corsa 1.0 eco. bu modeli kullananların genel fikri nedir? gerçekten de çok performansız bir arabamı. şimdi ekonomik alıcaz diye yokuşta kalmayalım yani:) limitleri nedir bu aracın? şimdiden teşekkürler
  • conjaly ben corsa al derim..

    astra düz vites ve baz model almaktansa artık ebat olarakda arasında çok fark olmayan
    Opel CORSA 1.3 Cdti 90Hb easytronic 34.750
    bu model ve bu fiyat gayet mantıklı bir tercih olur bence..

    ve bu arad 3 kapı daha mı küçük 5 kapıdan vs gibi bi durum yok.. arabanın boyutları tamamen aynı..iç hacimdeded bi fark yok.. tek fark 3 kapıda arka kapı yok bilindiği üzere.. arkaya oturacak arkadaşlar 5 kapıya oranla daha geniş olan ön kapıdan ön koltuğu öne katlamak suretiyle binecekler :) bi farkda 3 kapılı modellerde arka camlar açılmıyor.. şahsen ben kendime aldığım için aracı ve hep sürücü koltuğunda oturacağım için bunları hiç umursamadım.. yaşasın kötülük.. arka taraf havasız mı kaldı ön camları açarım idare etsinler.. e ön camlar kapının olduğu gibi fazla büyük ve arka tarafta bu sefer fırtına mı oldu banane yahu ben önde rahatım..

    özetle 3 yada 4 yada 5 kişi kullanım sıklığı fazla olan arkdaşlar 3 kapı araç düşünmesinler.. iç hacim aebat olarak farklı olmasada dediğim gibi, camlarınıun açöılmıor olması, önden inip binme vs gibi dertler var..




  • dk2403 sendeki corsa nin resimleri yollayabilir misin metalik siyah merak ettim. Bir de ozmet dosya acilmadi. Corsa kullandim bizde war 2007 modeli . % hap1 gayet genis. Ama bizdeki essentia baya bos bisey . 2008 te herhangi bi deisiklik war mi? 5 kapi daha mantikli geliyo.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.