Şimdi Ara

Motorsikletimi Değiştirmek İstiyorum, Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 3 yıldır Mondial 151RS marka motor kullanıyorum. Sıfır aldığım araç şu anda 2700km'de. Pek fazla kullanamıyorum ancak daha kaliteli, güvenli, düzgün bir motor almak istiyorum. Çok deneyimli bir sürücü olmadığım için tekrar scooter düşünüyorum. Hızlı bir makina olursa basarım diye korkuyorum. Genellikle şehir içi kullanıyorum. Aslında şimdiye kadar şehirler arası yola hiç çıkmadım.
    Aklımda Yamaha Xmax250 momodesign, Xenter150 ve Honda PCX var. Sizlerden görüş almak istiyorum. Bu scooterlar veya başka bir scooter olabilir. Vitesli hiç kullanmadım. Biraz korkuyorum ama vitesli olanlardan da tavsiyeniz olursa incelerim.
    Hafta sonu ankarada bir gidip bakmayı planlıyorum. Sıfır düşünüyorum ancak az km'li 2.el temiz bir araç da alabilirim fiyat uygun olursa.
    Şimdiden teşekkür ederim.



  • Hocam butceni yazarsan daha detaylı yardımcı olabilirim. Zira para varsa kymco xciting 500 alabilirsin. Tek kelimeyle eksiksiz bir motor.
  • Bütçe 8-12.000 tl arası. 500cc'den çekiniyorum. Güçlü motorla basar sorun yaşarım korkusu var. Şehir içi kullanımım çok fazla. Kıvrak ve seri bir motor arıyorum. Aprillanın 200cc'lik motorundan bahsettiler. Sizin tavsiyeniz nedir? 4 yaşında kızı olan bir cerrahım. Her sabah 300mt mesafedeki kreşe kızımı motor ile bırakıp oradan 300mt daha yol yapıp hastaneye ulaşıyorum :)
  • Öncelikle kızınızı Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah :) 500cc almanız yararınıza olacaktır. Basarım korkusu yaşamayın. Gaz sizin elinizde. Ayrıca o bütçeyle 200 cc motor alırsanız paranıza yazık etmiş olursunuz. Alttaki link Kymco Xciting'in Altın Elbiseli Adam incelemesi :

    http://m.youtube.com/watch?v=x3WvcL6pjGk

    Alttaki link ise öbür modele nazaran daha düşük cc li ve daha yavaş versiyonu diyeyim. İsterseniz bunuda tercihedebilirsiniz. İkiside süper motorlardır ben test etme şansı bulmuştum

    http://m.youtube.com/watch?v=cPslaUJpr_A

    Edit: Link Düzeltme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HatimİndirenSteveJOBS -- 4 Eylül 2013; 0:29:24 >




  • Yamaha x max koyduysan oraya; gerisine bakmaya hiç gerek yok o kadar bütçen varken. Zaten x max'ın bagajını görünce başka bir şeye bakmak dahi istemeyeceksin. Yine de istersen Aprilia Scarabeo araştır derim; selesi geniştir vs. Ama x max varken boşver diğerlerini.

    Kymco xciting 500 iyi güzelde; yakıt tüketimi ne olacak? Xciting 250 deseniz neyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 4 Eylül 2013; 0:47:52 >
  • Bu maxi scooterlar şehir içinde biraz hantal ve hareket sıkıntısı olan motorlar diye duymuştum. O nedenle küçük bir motor düşünmüştüm.
    Bunun yanında hala kendime güvenemiyorum hız konusunda.... Gaz elimin altında oldu mu basarım ben :(
    Şöyle şehir içinde kıvrak ve 2 kişi bile seri olan fazla da cüsseli olmayan, 16" lastikleri olan, sağlam güvenilir bir motor yok mudur acaba?
    Evimin altında kapalı garajım olduğu için kışın saklama sorunum da yok.
    Hafta sonu gidip motorları canlı görmeden kafamda birkaç fikir oluşsa çok sevinicem :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drhilter

    Bu maxi scooterlar şehir içinde biraz hantal ve hareket sıkıntısı olan motorlar diye duymuştum. O nedenle küçük bir motor düşünmüştüm.
    Bunun yanında hala kendime güvenemiyorum hız konusunda.... Gaz elimin altında oldu mu basarım ben :(
    Şöyle şehir içinde kıvrak ve 2 kişi bile seri olan fazla da cüsseli olmayan, 16" lastikleri olan, sağlam güvenilir bir motor yok mudur acaba?
    Evimin altında kapalı garajım olduğu için kışın saklama sorunum da yok.
    Hafta sonu gidip motorları canlı görmeden kafamda birkaç fikir oluşsa çok sevinicem :)

    O zaman oraya "Aprilia Scarabeo 200ie de ekleyin. Büyük ihtimal onda karar kılarsınız. Nerdeyse 20 beygirlik makina, 16" tekerlekler falan. Ve italyan :)




  • MERHABA, ben 14 yaşındayım ve racing motorlarına hastayım 3 yıl sorna A2 ehliyet sınavına girmeyi düşünüyorum ve bu yaşımla vitesli 100 Cc lik motorları sürdüm kawasaki ninja 125 cbr sürebilirmiyim ????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.