Şimdi Ara

Yapı Kredi Bankası desteği ile Ford alınmıştı ama!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu forumda araştırdım ama bulamayınca yeni bir konu açtım. Yapı Kredi Bankasının müşterilerine atmış olduğu kazığı sizlerle paylaşıyorum.

    2012 senesi başında Ford un Y.K. Bankası ile yapmış olduğu sıfır faizli kredi imkanından yararlanarak 34 000 TL kredi çekerek C-max araç aldım. Sıfır faizli olarak taksitlerimi, gecikme yaşamadan 16 ayda ödedim. Taksitler bitince rehin kaldırmak için bankaya gittiğimde 250 lira gibi bir rakam ödemem gerektiğini söylediler.

    Kredi müracatım sırasında 520 TL dosya masrafı altında ödeme yaptığımı. Tüm taksitlerimi gecikme olmadan yatırdığımı. Ayrıca araç kredisi dışında Y.K Bankası ile hiç bir parasal işlem yapmadığımı söyleyerek itiraz ettim. İtiraz sonucunda ödeyeceğim rakam 135 TL ye düştü. Rehinin kaldırılması için ödeme yapmak zorunda kaldım.

    Ford ve Y.K Bankası aynı gruptan yönetildiği için bu kampanyalar yine olabilir. Benim durumuma düşmemeniz için sizleri uyarmak istedim.

    ***Kredi müracatında istemediğim halde kredi kartı talep ettirilmişim. Eğer kredi kartı istemiyorsanız bunu özellikle söyleyin.
    ***Kredi müracatı sırasında adıma esnek hesap diye bir hesap açılmış. Bu hesap sayesinde taksidi yatırdığım anda banka fon alıyor. Son ana kadar parayı kullanıp sonra da satıyordu
    ***Özellikle taksitleriniz bittiğinde hiç bir ödeme yapmak istemediğinizi kredi müracatınızı yapan kişiye söyleyin.

    Y.K. Bankasının internet iletişim adresine bu konuları yazıp haksız yere aldıkları ücretin iadesini istedim. Aradan bir ay dan fazla geçmesine rağmen dönüş yapmadılar. Bunun üzerine iki kez de telefonla arayıp ireferans numarasını verdim bana geri dönüş olmadı dedim. İlgili yerlere iletip size geri dönüş sağlayacağız dediler ama yine dönüş yapmadılar.

    Galiba bunlar dar bir bakış açısıyla her seferinde ellerini müşterinin cebine atarak kar yapıyoruz sanıyorlar ama müşteri kaybediyorlar. Bundan sonra Y.K Bankasına kesinlikle bulaşmayı düşünmüyorum.

    Selamlarımla...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.