Şimdi Ara

BMW 2008 3.20i Merkezi Kilit Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    2008 model 3.20i araca sahibim. Ankara'dan Istanbul'a uzun yol geldim ve aracı parkedip kumandadan kilitlemek istediğimde kilitlenmediğini gördüm. Önce tekrar marşa basıp kapattım bir daha denedim yine olmadı. Aracın içindeki kilit düğmesine bastım o da bir veya iki defa elektrik verip yine kapatamadığını daha sonra da komple işlevini yitirdiğini gördüm. Kalabalık bir bölgede oturduğumdan dolayı aracın kapıları açık kalmasın diye kendim elimle kilitlere basarak hepsini kapattım sürücü tarafındaki kapıyı da kumandanın içerisinden anahtarın kendisini çıkararak kilitledim. Şimdi ise yalnızca sürücü kısmına o anahtarla girip çıkabiliyorum. Diğer kapıları içeriden kolu çekmeme rağmen açamıyorum. Ayrıca benzin deposunun kapağı da kapalı kaldı. İçerisinde çeyrek depo benzin olduğu için o usta senin bu usta benim gezmek istemiyorum. Tam ne şekilde çözüleceği hakkında yardımcı olursanız ben de direkt olarak oraya gideyim.

    Şimdiden teşekkür ederim.







  • PickNick P kullanıcısına yanıt
    KEŞKE DAHA GÖRÜNÜR BİR YERE YAZSAYDINIZ TEK KONU AÇINCA BÖYLE GEÇ GÖRÜNÜYOR BAZEN..
    ESKİ 2007 320 İ KULLANICISI OLARAK BAŞIMA GELDİ ARACI KULLANIRKEN OLDU BAYAĞI Bİ PANİK OLMUŞTUM NASIL DIŞARI ÇIKACAĞIM DİYE ÇÜNKÜ ANAHTARI ÇIKARINCADA KAPILAR AÇILMADI. AKLIMA MANUEL ANAHTAR GELMEDİ HEMEN SERVİSE GİTTİM ANAHTARLA KAPIYI MANUEL AÇTILAR BENİ KURTARDILAR!!DAHA SONRA SİGORTASI ATIYOR BUNLARIN İNŞALLAH TEKRAR OLMAZ OLURSA TÜM KİLİTLERİ DEĞİŞTİRİRİZ DEDİLER.TEKRAR ETMEDİ.
    AMA EDERSE SÖYLEYİN KRONİK PROBLEM OLDUĞUNU ALMANYA YA SORUP ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRSİNLLER.. @PickNick



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 17 Ağustos 2013; 21:29:38 >
  • başka bir arkadaşımın başına gelebilir diye yazıyorum, merkezi kilit motoru bozulmuş 190 lira bu parça ve 50 lira işçilik karşılığında değiştirdim ve sorun çözüldü. Benzer bir durum yaşarsanız bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.