Şimdi Ara

D7000 iade oldu, yeni makine öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar. D5100 aldım şansıma sorunluydu iade ettim ve D7000 aldım. 3 gün oldu ve sensörde yağlanma problemi baş gösterdi an itibari ile onu da iade ettim. Sizlerden ricam 2500 TL bütçe ile Nikon da AF motorlu olan 300 dpi baskı alabileceğim, orta segment makine önerileriniz. Üst 2. LCD ekran tercihimdir. İlgi ve alakanıza çok teşekkürler. İyi forumlar



  • canon 70d yi bekle acelen yok ise canon 70d
  • Onun ayari makine alacaksan fark zaten yo gibi ama paraya kiyacaksan Dx2x yada 3 al bu konuda sana yardimci olacak süper fotografci arkadas var kendisine mesaj atin size yardimci olacaktir
    ALPER MANDALIK Türkiye´nin en iyi gece fotografcisi ve hasta nikoncu
    http://portfolyo.fotografturk.com/?uye=laconte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coxackie

    Benim forumlarda gördüğüm en büyük yanlış, odak kapatma anlayışı ve tavsiyeleri. 18mm'den 300mm'ye kadar olan odaklar varsa set tamam oluyor çoğu kişiye göre. Bu yüzden insanlar 1-2 ay sonra hiç kullanmayacakları 70-300mm, 55-250mm türü lenslere para yatırıyorlar. Yanlış anlaşılma olmasın, forum geneli hatta fotoğrafçılığa heves edenlerin geneli böyle.

    Hocam haklısınız, böyle bir anlayış var. Ama ben bu anlayışı çok da yanlış bulmuyorum. Hatta özellikle fotoğrafçılığa yeni başlayan birisinin, ne tür fotoğraflar çekmekten hoşlandığını bulana kadar bu ekipmanları tanıması ve bu süreci yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Belki de kendim de bu yoldan geçtiğim için böyle düşünüyorum. Ama bütün bu ekipmanı kullanarak çok şey öğrendim; hala daha öğreniyorum.

    Makine tavsiyesine gelince, Canon öneren arkadaşlar olmuş ama ben Canon 550d kullanıcısı olarak (550d Canon'un hali hazırda tüm apsc makinelerinde kullandığı 18mp sensörü kullanmaktadır. EOS 60d ve 7D ile aynı raw fotoğrafı verir. Bu durum 70d ile değişecek.), Canon'un mevcut apsc sensörlerinin iso800 üzerindeki performansını pek parlak bulmuyorum. Canon alınacaksa ya 70D beklenmeli ya da imkan varsa full frame alınmalı.

    Daha önce de bir yerde canonun iso performansının kötü olduğunu söyleyip omd em5'in m43 sensörüyle, canon 7d'den daha iyi olduğunu söylemiştim, sayın @ozturert hocamdan itiraz gelmişti o nedenle bir de link koyuyorum buyurun bu sitenin yalancısıyım :

    http://www.imaging-resource.com/PRODS/omd-em5/omd-em5A.HTM




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.