Şimdi Ara

===== CITROËN DH KULÜBÜ ===== (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
7
Favori
114.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O sesleri çok fazla kafana takma tabi ama C3 ya da C4 kadar çok ses geleceğini zannetmiyorum. Tüm Citroen/Peugeot grubu araçların süspansiyonundan bu tip mekanik sesler gelebilir. Bunun hidraktif süspansiyon ile bir ilgisi yok. Çünkü bu şu anlama gelir o zaman. Hidraktif süspansiyon olmasa bu arabada bu sesler gelmez. Süspansiyonun sert karakterli olması bu tip seslerin Peugeot ve Citroen araçlarında fazlaca duyulmasının bir sebebi.
  • sesin sadece sağ arka taraftan gelmesi neden. bi dergide okumuştum süspansiyon sistemi açılıp kapanırken mekanik sesleri azda olsa içeriye veriyomuş. ayrıca sadece tümseklerden geçerken tak tuk diye seslerin tek taraflı ses yapması insana sorun varmış hissi yaşatabilir ..
  • yavuz abi bnde büyük mutululuk duyuyorum clube üye olmaktan dolayı..abi senn emrin olur resm koyarım tabi..ama işki bn c6'ları park halinde yakalayabiliim:D bn bu sesi kafaya bayaa taktım.ama araştırıyorum.bulursam çözümü haberdar ederim sizi.sizde bi sağa sola sorsanız hepsinde mi war böle bişi.bn tek bnde olmasından korkuyorum:d bu arada arabam güzel mi:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAJesTEoo7 -- 13 Temmuz 2007; 12:43:59 >
  • ali abi hoşgeldin kulübümüze. Araban Güzel Benim Arabayla Aynı ama Benimki SX :). Sert Kasislerde Bazen Ses Geliyo. Önceki Gün Arabayı Park Etmiştim. Park Ettiğim Yerde Derin Bi çukur Vardı. Ona Girmemek İçin Çok Uğraştım Ama Düştüm Yinede :). Sol Arkadan Tak Diye Bi Ses Geldi Ama Süspansiyondan Gelmiştir Diye Yorumladım. Tam Süspansiyonların Olduğu Yerden Geldi Çünkü...

    Yavuz Abi Senin Arabanın Rengi Füme Dimi?

    Bu Arada Listeyi Bu Akşam Bitiricem..
  • Yavuz Abi Msn Adresini PMden Atarsan Sevinirim...
  • C5 altın sarısını gören varmı nasıl duruyor ..
  • bu arda sayfaları 4 den 7 ye çıkarmayı başardık şimdilik ..
  • 2 ay içinde 20ye çıkar sayfa sayısı ;).. Ben 1Aylık Bi Tatil Yapıcam Yoksa Daha Fazla Olur ;).
    Altın Sarısı Görmedim Ama Çok Kötü Durucağına Eminim..

    Bu Arada Liste Bitti.. Yavuz Abiye Gönderiyorum Şimdi...
  • H7 8000K Xenon Far Siparişi Verdik... 3-4 Gün İçinde Takılır. Resimleri Paylaşıcam ;)..
  • hoşbulduk..bn arbaya 8000'lik xenon taktırdım ilk günden.ayrıca motor kaputuna koruyucu film çektirdim üstelik müesseseden hedie:D ha bide bnm bi arkta yaldız c5 war..çok süper görünüo araba.
  • xenon'dan memnunmusun?? yaldız C5 nası oluyo? benim camlarda 2.derece film var. TSW 17' jant var. araba iyi şuan xenondan sonra daha iyi olucak inş..
  • walla xenon harika.geceleyin arabayı parmakla gösteriolar walla.bnde laser film war camlarda.hemde bnmki tse belgeli film.yaldız süper wallaha.
  • bizim arabalar benziyo o zaman :D. yarın takılıyo benim xenonlarda ;).
    belki chipte yaptırabilirim
  • chip ne abicim:D faydalı bişi mi? bilgi werir misin?
  • detaylı bilgi yavuz abiden alınıyo burda :):). Chip motora ek HP ve Tork Sağlayan Uygulama İsmi
  • özür ozman:D yavuz abi chip hakkında bilgi werir misin?
  • yavuz abi kendi arabasına uygulama yaptırdı. 3. sayfada veya 4. sayfada veri tablosu olması lazım..
  • Arkadaşlar sizin hızınıza yetişmek mümkün değil. Foruma bir giriyorum benden sonra en az 10-15 mesaj yazılmış.

    Liste çok güzel olmuş ellerine sağlık. Benim araba kül grisi ama gri renkle falan alakası yok. Temsili renk koyacaksan mavi ile mor arasında bir renk bulursan daha iyi olur.

    Xenon bende de var ama 6000k tercih ettim çünkü yağmur yağdığında 8000k görüntü olarak mükemmel olsa da görüş açısından bence problemli. Zigana.nın yağmurlu ve sisli yollarında bırakın 8000k.yı 6000k ile bile görüş problemi yaşıyorum.

    Bence chip tuning öncelikler arasında birinci olmalı. Sx.lerde jant gerekli kesinlikle ama sıraya koysam benim için jant gelir çünkü janta baktığınızda zevk alırsınız ama chiple arabanın sürüş keyfi bir o kadar artıyor.

    Chip için iki seçenek var. Birincisi modül yani ek bir parça takılarak güç artışı sağlanıyor diğer yöntem ise direkt ECU yeniden programlanıyor. Birincideki avantaj bir switch yardımıyla istediğiniz an devreye alıp devreden çıkarabilmenizdir veya servise giderken 2 dk. içinde o parçayı yerinden rahatlıkla çıkarabilirsiniz ama programlama ile daha fazla güç elde ediliyor. Servisin ECU.ya müdahale edildiğini anlaması neredeyse imkansız. Belki çok uyanık bir servis görevlisi hareket halinde test programı OBD.ye bağlı olduğunda turbo basıncının normalden fazla olduğunu gözlemlerse ve şüphelenirse kıllık yapabilir ama kanıtlayamayacağı için kendi kendini yer. Yani anlayacağınız suyunun suyunun suyu anlamaları pratikte mümkün değil.

    Sesin tek taraflı geldiğine nasıl kanaat getirdin. Her iki tarafı da dinledin mi? Bence en iyi tespit için servise gitmen gerekir. Çukurlarda vuruntu sesi gibi birşeyse bu süspansiyondan geliyordur.




  • listede biraz daha değişiklik yapabilirim ;). rengi düzeltirim Yavuz Abi ;).

    Ses Bana Tek Taraflı Gibi Geldi Ama Neyse Sorun Yok Heralde...


    Bu Arada Böyle Giderse Forumun En çok Ziyaret Edilen Topici Olucaz :).
  • Kısalara 8000K Taktırıyorum. Uzunlara Sadece H1 Ampül Takılıcak.. Resimleri Hemen Paylaşırım ;)...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.