Şimdi Ara

===== CITROËN DH KULÜBÜ ===== (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
7
Favori
114.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende C4 1,4 90 hp'lik aracım var.
  • hey c 4 cüler lütfen topicimizi ihmal etmeyin
  • Arkadaslar bu gün bahcelideydim. 7. caddenin bir alt ve üst sokagini gezdim. Hafta ici ve mesai saati olmasina ragmen 7 tane C4 saydim. Alooooo Ankarali C4 cüler, neredesiniz, bi ankara bulusmasi yapalim. Bizim istanbuldan (deniz-bogaz-saraylar-tarihi eserler vs vs... haric) neyimiz eksik ???
  • Teşekkür...

    Ankara.da bulunduğum süre içinde aracın ilk bakımı 1500-2500 km gerektiğinden Şaşmaz.da Otosay.a gittik. Herşey gayet güzel, problemsiz derken aracı yıkarken plaka yazıları silindi. Kendi hataları olmamasına rağmen her iki plakanın önceki kalitesiz boyasını çıkarıp yeniden yazdılar ve hiçbir ücret talep etmediler.

    Yakın ilgi ve alakaları için kendilerine teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
  • ya arkadaşlar bizim c 4 topicini bulamıyorum. ne oldu bizim topice ya. gören duyan bilen var mı?
  • sağol, buldum. burada köklü bir değişiklik yapıyorlar.
  • yavuz bey. bende de citroen picasso var. harika bir araba bu 307 yi sattim bunu aldim kullanmasi cok rahat mukemmel.yuksek olmasi gece surusunu kolaylastiriyor.ve bana gore motor yapisi harika hdi cok az yakit tuketiyo 5.5 /100km tasaruflu kullanmasi rahat genis guzel bir araba citroen picasso
  • Yeni aracınız hayırlı olsun. Kazalar ve belalardan uzak kalırsınız inşallah.

    Picasso.yu sürmedim ancak koltuğuna oturma fırsatı buldum. Hakikaten geniş ve dolayısıyla inanılmaz bir ferahlık hissi var. Sanırım aracınız daha yeni. Km.ler ilerledikçe yakıt tüketiminiz şehir dışında 4.8 lt.lere kadar düşecektir.
  • Sevgili Citroen kullanan arkadaşlarım. Üye listemiz için nacizane bir tablo hazırladım. Her türlü eleştiriye ve farklı görüşlere açık olduğumu belirtmek isterim. Formatımızı tam belirledikten sonra eksik olan bilgilerimizi doldurmaya gayret edelim.

    Teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.
  • SLM ARKADAŞLAR
    BENİMDE BİR C3 1.6 92 HP SX İM var
    klube girdimm mi ?
    birde c3 ümde farlarımda nasıl bir değişiklik önerirsiniz ?
  • Aramıza hoşgeldin citronur. Tabiki aramıza katılabilirsin. Ben üye listesini güncellerim hemen.

    Farlarında yapabileceğin değişiklikler açısından ben iki yöntem önerebilirim.

    1. Farlarını güçlendirmek.

    2. Xenon uygulaması.

    Bence mavi renk veren ampüllerden uzak durmalısın. Evet gerçekten güzel görünüyor ancak ışık gücü çok düşük. Özellikle yağmurlu havalarda ışığın kırılmasıyla görüntü neredeyse yok gibi.




  • merhabalar
    c3 1.4 sensodrive aracım var. 1 yıldır kullanıyorum ama her gün daha çok seviyorum. Aslında bu arabayı eşime almıştım. Sonra kendi arabamı satınca (mitsubishi carisma) bunu kullanmaya başladım ve çooook hoşuma gitti. Bu nasıl rahatlıktır direksiyondan vites değiştir, dijital klima, otomatik far-silecek, ve geniş ferah bir iç mekan. Yol tutuşu sanılanın aksine çok iyi. Zaten ruhsata ilk baktığımda yaklaşık 1100 kg ağırlık beni şaşırtmıştı. Ama ilk uzun yolculuğumda küçük arabalarda görülen yan rüzgarlarda savrulma gibi olayları bu araçta görmedim. Şehir içi-şehir dışı çok konforlu. Ayrıca bazı ufak arızalar için aradığım citroen destek hattı hiç bir yardımlarını esirgemediler. Herkese bir citroen tavsiye ederim.
  • Sevgili drend kulubümüze hoş geldin. Citroen şikayet çözme konusunda başarılı firmalar arasındadır buna emin olabilirsin.
  • C2 1.4 HDİ sahibiyim kulübünüze katılmak istiorum.
    Teşekkürler , selamlar
  • citroen C6 yi neden boyle cirkin yaptilar anlamadim. peugeot 607 ondan daha guzel ve harika hele yolgidisini bir gor?bende onun 204cv 2.7si vardi 3 gun kiraladim sirf otobandaki hizini bilmek icin abi ucuyo ya kesesine guvenenlere tavsiye edilecek tek araba 607 bence
  • arkdaşlar babam 2005 model dizel bir c3 görmüş fiyatı ve kmsi çok düşükmüş büyük ihtimal alıcak nasıl bir araba herşeyi ile değerlendirirmisiniz
  • C3 şüphesiz kendi sınıfının en az yakan (1.4 16V Hdi motor) otomobilidir. Üstelik bunu yaparken performanstanda ödün vermiyor kesinlikle. Çok uzun süre yüksek devirlerde kullanılırsa motor biraz hararet yapabilir ancak kimse bu şekilde araba sürmez sonuçta. Aileler için bence ideal bir araç değil. Bagaj çok kısıtlı ve arka koltuklarda diz ve baş mesafesi rakiplerine göre biraz daha zayıf. Kalite hissi kesinlikle yüksek. Farklı bir otomobil olduğunu hissettiriyor. Bu seviye araçların hiçbirinde plastik kalitesinin yüksek olduğu söylenemez. C3.te bu sınıf ortalamalarının üstünde. Otomatik yanan farlar ve yağmur sensörlü ön silecekler bu sınıfta diğer araçların çoğunda opsiyonel bile değil.

    Motor performansının zaten çok iyi olduğundan bahsetmiştim. Gerek hızlanma gerekse ara hızlanma değerleri 92 bg olmasına rağmen 110 bg.lik abileri C4, 307 ve Focus Tdci ile aynı. Kendi sınıfındaki diğer araçların birçoğundan çok daha iyi. Ancak dediğim gibi performans yanında günlük kullanımlarda yakıt tüketimi çok ama çok düşük.

    En çok canınızı sıkacak mevzu süspansiyonlardan gelen mekanik sesler olacaktır. Sert süspansiyona sahip olması bunda en büyük paya sahip. Daha yumuşak bir süspansiyonla bunun üstesinden gelebilirsiniz ancak yol tutuş önemli ölçüde azalacaktır. Bu boyutlarda bir araçtan beklenmeyecek kadar stabil bir yapısı var virajlarda. En önemli tehlike hızlanırken ya da rampada kalkarken yüksek torkun etkisiyle aracın önden rahatlıkla kayabileceği. Viraj ortalarında gaza sert yüklenmelerde otomobil önünü çok rahat bırakıyor.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.