Şimdi Ara

ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
22.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve şu ana kadar bir sorunla karşılasmadım.makine oldukça sessiz calisiyor sıkmada ise cok ses cikartmiyor 1200 devirde sıktırmada ise neredeyse nemli olarak cıkıyor..Bazı programlar biraz uzun sürüyor 4_5 defa yıka bosalt yaptıgı ve sıkıp tekrar yıkayıp tekrar sıkma yaptıgı oluyor fakat camasirlar tertemiz çıkıyor birde benim farkettigim camasır agırlıgına gore su alıyor az ise az cok ise cok su alıyor sanırım bunu diger markalarda yapiyordur..kısa programlarıda var az kirli camasirlari genelde kısa programda yıkıyorum 30_40 dk falan suruyor ortalama.. benim izlenimlerim bunlar.çam. mak. alacak olan arkadaslara tavsiye ederim.piyasada olan 10 kg kapasiteli baska markalara gore f/p açısından alınabilecek kaliteli bir ürün.kırmızı parlak ışıl ışıl led gostergeleri, baslarken ve bitirdigi zaman çıkardığı uyarı biip sesleride uzay mekiği gibi bir hava katmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam her markanın her modeli alınabilir veya sorunsuzdur diye bir kaide yoktur..misal ben lcd tv mi 2010 yılında satın aldım samsung marka 46 inç. ne smartı ne wifisi ne de 3d si yok + led degil floresan aydınlatmalı ..fakat bir sürü özelliği 3d li led tv sahibi olan arkadaşlarım hatta samsung yeni nesil tv sahibi olupta benim tv yi gorunce goruntü kalitesine hasta kalıyorlar bu tv 3d mi diye soran hatta bana sat diyen dahi oluyor.
    Hooveri yaklaşık 7 aydır kullanıyorum gerek yıkamasından gerekse sessiz çalışmasından çok memnunum şu ana kadar herhangi bir sorunlada karşılaşmadım..bence fiyatına gore alınabilecek bir ürün...
    Fakat şuda bir gerçek ki beyaz eşya ve elektronik eşya birazda şans işi en dandik markayı alırsın yıllarca çalışır en kaliteli markayı alırsın 2. Günde bozulur..
    Günümüz dünyasında artık pek çok marka üretim maliyetlerini düşürebilmek için uzak doğu pazarına yonelmiş üretimlerini buralarda yapmaktadır..hooverin arkasında madein china yaziyor mesela..bu demek degildirki bu ürün alınmaz.aksine artık markanın bir önemi kalmadı onemli olan o markanin kullandigi parcaların 1. Kalitemi ? Yoksa 2.3. Kalitemi olduğudur..zaten piyasadaki pek çok gerek beyaz gerekse elektronik ürün üreten seçkin markalar dahi farkli marka ve konusuyla ilgili üretim yapan firmaların ürettigi parcaları bir araya getirip montajlanması ile ürünlerini üretirler..misal samsung lcd alirsin icindeki lcd panel samsunda çıkabilir anlasmalı olduğu baska markada çıkar..lg notebook alirsin lcd si samsung çıkar bu firmalarin tamamen o anki üretim model ve fiyat + satış + maliyet politikaları ile ilgilidir..arcelik klimanin nasil ki dış uniteleri bir dönem lg markaydı halen oylemi bilmiyorum..şu an yeni aldığım rubenis 24000 btu inv. Klimanında dış unitesi midea marka ve bu marka dunyada pek cok markaya diş unite ureten hatırı sayılır bir üretici...rubenis markası ise çinde üretiliyor üreticisi türk bir girişimci fakat satıcıya sorsan tamamen yerli malı der...vestel ve arcelik bazi model lcd tv lerinde lg ve samsung marka panel kullanır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.5 yıldır kullandığımız siemens marka çamaşır makinesinin motoru yandı. servis değişime 200 tl istiyor. 1 yıl da yeni motoruna garanti veriyor. sizce yeni makine mi almalı yoksa bunu yaptırıp gittiği yere kadar zorlamalı mı? şuan borç ödüyorum maddi yönden biraz sıkışık durumdayım. bide maaşlı çalışan olduğumuzdan malum şubat ayına kadar vergi diliminden dolayı maaş normalinde altında. ama taksitle alabilirim. makine tavsiyesi olan var mı yada makinanın motorunu değiştiren arkadaş varsa tecrübesini paylaşabilir mi??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Warrior_Knight

    quote:

    Orijinalden alıntı: ergungun

    Hoover makina ile yorum yazarım demişsiniz yazmamışsınız. Biz de almayı düşünüyoruz. Aradan geçen süre içinde yaşadığınız deneyimlerinizi ve görüşlerinizi yazabilir misiniz lütfen?

    merhaba kusura bakmayın unutmuşum Makinayı almayı düşünüyorsanız gözünüz kapalı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.Ben çok memnunum.Tek seferde bir dolu çamaşırı yıkıyorum..uzun kısa ve çamaşır cinsine göre değişik proğramları var.Makine oldukça sessiz çalışıyor hatta 1200 devirde sıkma yaparken dahi çok fazla ses çıkartmıyor ve neredeyse yarı kuru şekilde çıkartıyor..Eski Arçelik makinem sıkmaya geçtiği anda üzeride ne varsa yerlere saçılıyordu resmen yerinden oynuyordu bu makine oldukça dengeli çalışıyor normal yıkamada sesini duyamazsınız akşam yıkarken dahi hiç rahatsız etmiyor...şu ana kadar da herhangi bir sorun çıkartmadı..her türlü tavsiye ederim aynı ayardaki makinelere göre fiyat ve performans olarak en alınabilecek makinadır...Beni tek düşündüren çin üretimi olmasıydı lakin çin üretimlerininde tabiki iyi kalite olan üretimleri var bu makinada onlardan biri..Zaten içimiz dışımız çin üretimleri ile doldu diğer markalarında zaten pek çoğu artık çinde üretilip montajlanıyor..buna samsunglar,LG ler de dahil.
    içiniz rahat olsun gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz...başka sormak istediğiniz sorunuz olursa cevaplarım.

    Ayni makinadan 3 hafta once aldim. Makina guzel kaliteli ama belki ayarini bilmedigimden, tek yikamada kot pantolonlarindan fark edilir sekilde renk acilmasi oldu. Onun disinda makina guzel. Bilen varsa yardimci olabilir mi :)
  • ARKADASLAR 1300 TL 'YE KADAR ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARIYORUM. HOOVER MARKA DEMİŞSİNİZhttp://www.hepsiburada.com/hoover-vt-1012-a-10-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-MTHOOVVT1012 ŞU ÇOK UYGUN GELDİDE SES SIKINTISI VAR DİYORLAR KULLANANLAR KESİN VE BU İŞLERDEN İYİ ANLAYAN VARSA YARDIM PLS
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.