Şimdi Ara

Kızlar Nelerden Hoşlanır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
60.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kızlar çoğu şeyden hoşlanır. Fakat, bazıları vardır.. Spor araba alsan yüzüne bakmazlar.Kızı etkilemek nasıl olacak diyorsunuz içinizden.Size bir sürü örnek, diyalog vericem az sonra.



    -Maddeler halinde sayıcam, örnek ve diyalog vericem şimdi. Dikkatli dinleyin.



    1- Kız, köpeğiniz olmasını ister. Her zaman her istediğini yapan bir sevgilisi olsun ister. Hep ayağının altında olsun. Biz bu duyguyu ters çeviricez. Ben size bunu öğretmeye çalışıyorum. Peki, madde 1 nedir ?- Kızın yüzüne, çok sık olmasada ara sıra dokunun. Bazı kızlar bundan hoşlanmaz, bazılarıysa inanılmaz derecede hoşlanır. Hadi bi deneme yapalım ;Sınıftasınız, (çoğunuz öğrenci olduğu için, bende dahil. Okul hayatından örnek veriyorum.) kızla konuşma halindesiniz. Kıza örnek olarak " bi dakkaa (gülümseyerek) bi an sen gülümseyince bişey farkettim. (Kızın gamzesi varsa) Gamzelerin çok güzel diyip gülümseyerek yüzüne dokunun. (gamzesi yoksa) aa, sende gamze var sanırım, gülümseyince farkettim diyip yüzüne dokunun.

    2- Kızlar saçına dokunulmasından genellikle hoşlanır.



    3- Ufak hediyeler. Büyük değil, ufak. Bir parfüm olur, bir kalem olur, ne biliyim. Ayıcık olur. Ayıcık tavsiyemdir. ++



    4- çikolata. Kızların çoğu çokolatadan hoşlanır. Ama ne tür çikolata alacağınız size kalmış. Sakın gidipte, albeni, metro filan alayım demeyin. Gdin bir çikolota dükkanına, çiçek şeklinde, gül şeklinde, ayıcık şeklinde çikolata alın. Kesinlikle bundan çok hoşlanacaklar. Kızma ihtimalleri yok. Garanti veriyorum yok.



    5- kitap.. Kızların çoğu yine kitaptan hoşlanır. Fakat nasıl kitap ? İlgi çekici olmalı.Bkz : Guinness rekorlar kitabı. D&R mağazasında 35TL bulabilirsiniz.



    6- Şiir. Şiirden hoşlanmayan kız yoktur. Özelden ulaşırsanız kıza özel şiir yazabilirim. Çok iyi yazarım. Adı üstünde, ben zaten yazarım (:



    7- iltifat. Sinyalli iltifat. Nasıl olur ?Aa, kilo vermişsin abc ? )))) ince gördüm seni hııı )Saçların bu gün çok daha iyimi sanki ne.. :)Aa, prenses gelmiş baksanıza.



    8- Günaydın, tatlı rüyalar mesajları çok önemli. Altın kural *






    Kiz etkilenir.

    Konu yazım ve sahibi : xSkull



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AachenX -- 19 Haziran 2013; 21:22:49 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.