Şimdi Ara

Saf alkol ile temizlik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, anakart ve dıger bilşenleri fan ve kasanın belli kısımlarını saf alkol ile temizlersem sorun olur mu? Renk değişmeşi filan yada fanlar için yağlayacı ek bir şey mi almalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selam
    Tiner ile asla bir temizlik işlemi yapmayın.
    Önce donanımı sökün ve hava ile bilgisayarı tamamen temizleyin(bu iş için kompresör en iyi araçtır).. Sonrasında mümkün ise beyaz benzin kullanın.. İşleminizi bitirdikten sonra donanım üzerine PLASTİK SPRAY sıkarak yalıtım sağlayın(elektrik atlamalarına karşı kullanılır)..

    Önemli: CPU yuvasına dikkat edin ve oraya sprayin girmemesini sağlayın. Aynı zamanda soket ve portlara spray girmemesi için bantla o kısımları yapıştırın..

    Donanım işlemini bitirdikten sonra kasanın ön panelini sökün ve onu el ile temizleyin. Diğer kısmını ise bulaşık yıkama deterjanı ile iyice sabunlayın, musluk altında duruladıktan sonra kurutun ve donanımlarınızı takın.. Sorun yaşamamanız için vicudunuzdaki statik elektriği boşaltın veya plastik eldivenle parçaları takın. Özellikle CPU'yu..

    Kolay gelsin..

    Not: Bilgisayar temizlik ürünleri için buradan bakabilirsiniz.http://bilgisayar.gittigidiyor.com/sarf-malzeme/temizlik-urunleri/temizlik-kopugu-sprey




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.