Şimdi Ara

Ufak kaza yaptım, tutanak yok, ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
6.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bugün sıkışık trafikte öndeki araç dururken ben sağ şeride geçmeye çalışıyordum. Aracın burnunu hafif sağa çıkardım ve bekledim. Sağ şerit boştu fakat öndeki araç kurtarmadığı için hareket etmesini bekledim. Önümdeki aracın önü boşaldı ve hareket ettiği sırada bende sağa doğru manevra yaptım arkama bakarak. Tam o sırada öndeki araç durdu, ben de frene bastım ama iş işten geçti tabi. Bende hiç hasar yok, diğer araç Nissan Juke,el büyüklüğünde göçük var yarısı tampon plastiğine denk geliyor yarısı çamurluğun kıvrımına.

    Kazadan sonra tutanak tutmadık, diğer taraf kazanın fotoğraflarını çekti. 300 lira ver devam edelim yolumuza dedi fakat reddettim. Şahsen o hasarın 300 liralık bir masraf çıkaracağını düşünmedim. Yarın araç sahibiyle buluşacağım. Bir tanıdığım "Getir ben halledeyim" dedi. Fakat araç sahibide kendi tanıdığı ustasının yanına gitmeyi teklif etti. Sizce ne yapmalıyım? Karşı tarafın "Ya benim ustam yapacak ya da servise gideriz" diyip, benim tanıdık ustama gitmeyi reddedebilir mi? Reddedebiliyorsa eğer, işin içinden nasıl çıkabilirim?

    Bir de hatanın tamamının bende olduğunu düşünüyorum ama, karşı tarafın da bir kusuru var mıdır sizce?

    Edit: Bu durumda trafik sigortam ne işe yarayacak benim? Aslında benim cebimden para çıkmaması gerekmiyor mu? Daha 1 ay önce 400 liraya yenilettim, sigortanın ödemesi için ne yapmam gerek?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chimaerane213 -- 8 Haziran 2013; 3:32:42 >







  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.