Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.849
Cevap
32
Favori
584.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chevrolet lacetti kullanıcıları veya almak isteyenler burada araç hakkında paylaşımlarımızı yapabiliriz.
    Ben 2005 yılında laçetti 1.4 sedan se aldım şu ana kadar yakıttan kaynaklanan bir problem dışında bir problemlede karşılaşmadım, varsa sizlerin sorunlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum herkese teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekodin -- 15 Haziran 2006; 16:26:16 >



  • hayırlı olsun gardaşım. 2 ihtimal var; kalorifer peteği daha önce çürümeden dolayı değişime girmiştir, takan kişi kalorifer/klima üfleme kısmında yön belirleyen bir mekaznizma var onun içindeki kanatları düzgün takamamıştır ki inşallah bu değildir. çünkü düzelmesi için göğsün tamamının sökülmesi gerekir.
    ikinci seçenek eski sahibi teyp değişimi filan yaparken o mekaznizmanın hareketini sağlayan çelik tel var onu takmayı unutmuştur o yüzden değişmiyordur. bunu çözebilmek için direksiyon altından sağa bak teli görürsün paneldeki ayar düğmesini çevirerek boşta olup olmadığına
  • http://www.araba.com/1906818.html


    ARAÇ VE FİYATI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ
  • quote:

    Orjinalden alıntı: qpqpqp


    quote:

    Orjinalden alıntı: cell-im


    quote:

    Orjinalden alıntı: qpqpqp

    Şu anda 21.000 den 20.000 e düşürüldü fiyat. Ne dersiniz biraz daha indirim için ısrarcı olmam gerekir mi ?

    Bahsettiğiniz sıfır fiyatına(24.980) lpg dahil değil dimi ?

    Bir de araç hakkında genel olarak düşünceleriniz nelerdir öğrenebilirmiyim ?

    Cevabınız için teşekkür ederim.


    Bizde 2004 var, memnunuz. Söylenilenlerin aksine bizce Chevrolet fiyat/fayda dengesi en başarılı olan markalardan biri. Combo'mu satınca ben de ya Lacetti Hb ya da Cruze almayı planlıyorum.

    20.000 TL fiyat bence gayet iyi. 7000km'de az bence. Benim Combo 2008 model 28.000km de. Çok çok zorlayıp belki 19.500'e düşürebilirsiniz.

    Meraktan soruyorum aracın rengi nedir?


    Hocam şu an üniversitede olduğum için aracı ben henüz görmedim.Eğer almamız kesinleşirse memlekete gidip bakacağım .

    Babam yeşilimsi bir rengi var dedi bana

    Son olarak bu araçla ABD de satılan Chevrolet Malibu arasında ortak bir nokta var mı? Yoksa farklı sınıfta araçlar mı bunlar? bilginiz var mı ?

    Chevrolet Malibu


    Yardımın için tekrar teşekkür ederim iyi forumlar.




    ABD'de satılan Chevrolet'ler ile Avrupa'da satılan çok farklı. Sanıyorum ortak parçası yoktur.

    Lacetti Sedan Dünya'da

    Buick Excelle
    Chevrolet Lacetti
    Chevrolet Nubira
    Chevrolet Optra
    Suzuki Forenza
    isimleriyle satılıyor.

    Youtube'a girip arama kısmına "GM Daewoo Lacetti (Nubira) Commercial" yazarsanız çıkan videoda bu olayı daha net gözlemleyebilirsiniz.

    Çalışırmı bilmiyorum ama bu da linki:http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/19a91eebaa92d103de51b4dc7fae1354636bf47797fc7253c5f394cd5ee11681d4bca8dc9cc0b67716800




  • ben 1.6 wttc mi 1 ay önce opisten aldım renk kırmızı çok güzel ve dikkat çekici bir araç konforlu 25.250 fiyat söylediler. pazarlık falan 24.000 e bıraktılar. park sensörü + alarm (zaten takılmak zorunda) + söylemediğim halde motor koruması takılmış sac şeklinde bir madde alt tarafı kaplıyor. tahminen aracım 200 ün üzerinde yakıyor 2500 km de umarım düzelir. onun dışında süspansiyonları sert geldi biraz bana çukurlarda tok tok diye sert ses çıkarıyor. amcamda 2007 aveo var zaten o kanıma girdi lacetti için neyse onun arabasıyle aynı çukurlara giriyorum ses yok. acaba arabam alışmadımı yollara yoksa model böylemi? kullananlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim + alttaki ızgarada bayağı bir boşluk vardı ordan giren taşlar rahatlıkla klima peteğini veya tüpünü delebilir zaten garanti dışı böyle hasarlar oraya internetten aldığım tel ızgarayı yaptım şimdi kaya olsa geçemez ama olacağı varsada olur tabi ızgarayıda yaptırmanızı tasvsiye ederim wttc kullanıcıları örnek:http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-lacetti-0-0-0--367138-.html saygılar




  • quote:

    Orjinalden alıntı: trujan

    ben 1.6 wttc mi 1 ay önce opisten aldım renk kırmızı çok güzel ve dikkat çekici bir araç konforlu 25.250 fiyat söylediler. pazarlık falan 24.000 e bıraktılar. park sensörü + alarm (zaten takılmak zorunda) + söylemediğim halde motor koruması takılmış sac şeklinde bir madde alt tarafı kaplıyor. tahminen aracım 200 ün üzerinde yakıyor 2500 km de umarım düzelir. onun dışında süspansiyonları sert geldi biraz bana çukurlarda tok tok diye sert ses çıkarıyor. amcamda 2007 aveo var zaten o kanıma girdi lacetti için neyse onun arabasıyle aynı çukurlara giriyorum ses yok. acaba arabam alışmadımı yollara yoksa model böylemi? kullananlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim + alttaki ızgarada bayağı bir boşluk vardı ordan giren taşlar rahatlıkla klima peteğini veya tüpünü delebilir zaten garanti dışı böyle hasarlar oraya internetten aldığım tel ızgarayı yaptım şimdi kaya olsa geçemez ama olacağı varsada olur tabi ızgarayıda yaptırmanızı tasvsiye ederim wttc kullanıcıları örnek:http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full-lacetti-0-0-0--367138-.html saygılar


    geçmiş sayfaları okursanız WTCC alan arkadaşlar bu konu hakkında yazmıştı. Aracın süspansiyonlarında çıkarılması gereken kırmızı renkli plastik bir parça varmış sanırım. O çıkarılınca bu sorun çözülüyordu. Siz bakın. bulabilirsem linkini yazarım.
    Bu sonradan taktırdığınız ızgaranın resmini ve aracınızın resmini paylaşırsanız çok seviniriz.

    İyi günler...




  • Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

    7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

    Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

    Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

    Selamlar.




  • Slm arkadaşlar öncelikle hepinizin Ramazan ayını kutlarım. verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. burak0708 kazasız günler diliyorum.
    Body kit noktasında bilgilerini paylaşan enson1 ve Burak DEMİRAL 'a da ayrıyeten teşekkürlerimi sunarım. Peki body kit Türkiye şartlarında (kaldırım, bağ, bağçe , piknik alanı vb.) kullanırken sürtme gibi problemler yaşamamıza sebep olur mu?
    lacetti nin sedan ve hb modellerinde iç mekan genişlik farkı nasıl arkadaşlar ? Arka koltuk genişlikleri çok fark ediyormu? Ben sedan modeli düşünüyorum fakat hb lerin şehir içi kullanım rahatlığı ve yakıtta daha düşük değerler vermesi aceba hb mi almalıyım? sorusunu aklıma getiriyor.

    Sizce asr ve esp özelliği çok önemli mi? Araç alırken bu özellikleri aramalı mıyım?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyor keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum...

    birde aşağıdaki 3 araca bakıp fiyatları ve araçlar hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/full_full_60000_lacetti-21WQQaXQQ16239879WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/almazsanda_bakmadan_gecme_27000_de_orjinal-84WQQaXQQ14971596WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/sahibinden_2004_model-01WQQaXQQ14901224WQQpXQQdisplayitem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasseria2 -- 22 Ağustos 2009; 4:26:07 >




  • arkadaşlar verdiğiniz cevaplar ve aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
    Burak asr ve esp konusundaki paylaşımın için teşekkürler. www.chevroletkulubu.org kulup sayfanda güzel olmuş hayırlı olsun bende yeni üye oldum. inşallah oradan da paylaşım yapıp yazışırız. Bal rengi araç güzel fakat onun da değişen parçası olması kafamı kurcalıyor. 2 parça değişen olması benim sürüşüm açısından çok önemli değil fakaç aracı satmam gerekirse değişen parça olması satışı zorlaşitıran bir unsur.
    Ama hayırlısı iyi bir araç bulabilirsem eylülde alayım yoksa bir kaç ay daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Sizce araç fiyatları kasım aralık gibi daha düşük mü olur aynı kalır mı? (2. el)

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.

    Aslında sitede 2008 beyaz sedan var ama 20,000 istiyor o da beni çok zorlar. Gönül isterki 0 km ya da o ayarda bir ikinci el araç bulabileyim.
    www.sahibinden.com/acil_satilik_-_sirali_lpg_-_chevrolet_lacetti_sedan_1_6wtcc16v_--78WQQaXQQ16133279WQQpXQQdisplayitem

    Paylaşımlar için teşekkürler. Keyifli, kazasız sürüşler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasseria2 -- 22 Ağustos 2009; 5:09:52 >




  • Hayırlısı olsun aracanız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kasseria2

    arkadaşlar verdiğiniz cevaplar ve aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
    Burak asr ve esp konusundaki paylaşımın için teşekkürler. www.chevroletkulubu.org kulup sayfanda güzel olmuş hayırlı olsun bende yeni üye oldum. inşallah oradan da paylaşım yapıp yazışırız. Bal rengi araç güzel fakat onun da değişen parçası olması kafamı kurcalıyor. 2 parça değişen olması benim sürüşüm açısından çok önemli değil fakaç aracı satmam gerekirse değişen parça olması satışı zorlaşitıran bir unsur.
    Ama hayırlısı iyi bir araç bulabilirsem eylülde alayım yoksa bir kaç ay daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Sizce araç fiyatları kasım aralık gibi daha düşük mü olur aynı kalır mı? (2. el)

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.

    Aslında sitede 2008 beyaz sedan var ama 20,000 istiyor o da beni çok zorlar. Gönül isterki 0 km ya da o ayarda bir ikinci el araç bulabileyim.
    www.sahibinden.com/acil_satilik_-_sirali_lpg_-_chevrolet_lacetti_sedan_1_6wtcc16v_--78WQQaXQQ16133279WQQpXQQdisplayitem

    Paylaşımlar için teşekkürler. Keyifli, kazasız sürüşler



    Sevgili kasseria2,

    Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Gönüllülük esasıyla amaç mutlu olmak diye birşeyler yapmaya çalışıyorum. Destek veren arkadaşların sayısıda hergün artıyor.

    Sizin içni son olarak söyleyeceğim, eğer 20 bin TL verebilecek gücünüz varsa Chevrolet H.B bir araç sahibi olabilirsiniz. Masraflarla 21 bin TL civarına gelecek 0 araçınıza gönül rahatlığı ile binebilirsiniz. Şunu söylemeliyim, benim 20 bin verecek gücüm olsa kesinlikle 2. el Chevroletlere bakmaz, gider bayilerle görüşürdüm. Aveo HB, Aveo Sedan, Spark... Chevrolette bahsettiğim fiyat dilimi için seçenek çok.

    Saygılarımla...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

    Hayırlısı olsun aracanız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kasseria2

    arkadaşlar verdiğiniz cevaplar ve aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
    Burak asr ve esp konusundaki paylaşımın için teşekkürler. www.chevroletkulubu.org kulup sayfanda güzel olmuş hayırlı olsun bende yeni üye oldum. inşallah oradan da paylaşım yapıp yazışırız. Bal rengi araç güzel fakat onun da değişen parçası olması kafamı kurcalıyor. 2 parça değişen olması benim sürüşüm açısından çok önemli değil fakaç aracı satmam gerekirse değişen parça olması satışı zorlaşitıran bir unsur.
    Ama hayırlısı iyi bir araç bulabilirsem eylülde alayım yoksa bir kaç ay daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Sizce araç fiyatları kasım aralık gibi daha düşük mü olur aynı kalır mı? (2. el)

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.

    Aslında sitede 2008 beyaz sedan var ama 20,000 istiyor o da beni çok zorlar. Gönül isterki 0 km ya da o ayarda bir ikinci el araç bulabileyim.
    www.sahibinden.com/acil_satilik_-_sirali_lpg_-_chevrolet_lacetti_sedan_1_6wtcc16v_--78WQQaXQQ16133279WQQpXQQdisplayitem

    Paylaşımlar için teşekkürler. Keyifli, kazasız sürüşler



    Sevgili kasseria2,

    Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Gönüllülük esasıyla amaç mutlu olmak diye birşeyler yapmaya çalışıyorum. Destek veren arkadaşların sayısıda hergün artıyor.

    Sizin içni son olarak söyleyeceğim, eğer 20 bin TL verebilecek gücünüz varsa Chevrolet H.B bir araç sahibi olabilirsiniz. Masraflarla 21 bin TL civarına gelecek 0 araçınıza gönül rahatlığı ile binebilirsiniz. Şunu söylemeliyim, benim 20 bin verecek gücüm olsa kesinlikle 2. el Chevroletlere bakmaz, gider bayilerle görüşürdüm. Aveo HB, Aveo Sedan, Spark... Chevrolette bahsettiğim fiyat dilimi için seçenek çok.

    Saygılarımla...


    Yok Burak kardeş 20,000 civarı bütçemi çok fazla zorlayacak ben en iyisi temiz bir 2. el araca bakayım diye düşünüyorum. ama yukarıda belirttiğim gibi galeriler abartılı fiyatlar istiyor. sahibinden makul fiyata temiz bir lacetti bulabilirsem alayım diyorum. sizce 2004-2005 arası lacetti ye lpg li olursa en fazla kaç lira verilebilir?




  • Geçen yıl nisan ayında 33.000 de lacetti sedan otomatik 1.6 aracı 17.800 tl ye aldık lpg siz.



    quote:

    Orijinalden alıntı: kasseria2


    quote:

    Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

    Hayırlısı olsun aracanız. Kazasız belasız sürüşler dilerim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: kasseria2

    arkadaşlar verdiğiniz cevaplar ve aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
    Burak asr ve esp konusundaki paylaşımın için teşekkürler. www.chevroletkulubu.org kulup sayfanda güzel olmuş hayırlı olsun bende yeni üye oldum. inşallah oradan da paylaşım yapıp yazışırız. Bal rengi araç güzel fakat onun da değişen parçası olması kafamı kurcalıyor. 2 parça değişen olması benim sürüşüm açısından çok önemli değil fakaç aracı satmam gerekirse değişen parça olması satışı zorlaşitıran bir unsur.
    Ama hayırlısı iyi bir araç bulabilirsem eylülde alayım yoksa bir kaç ay daha bekleyeyim diye düşünüyorum. Sizce araç fiyatları kasım aralık gibi daha düşük mü olur aynı kalır mı? (2. el)

    enson1 fikir paylaşımı için teşekkürler. Açıkçası benim de hoşuma giden sedan modeller sadece lacetti için değil genel olarak sedan dan hoşlanıyorum. Fakat malum yakıt konusu da benim için çok önemli tüketim noktasında arada ciddi farklar olacaksa hb modelini dede tercih edebilirim ben lpg li kullanmayı düşünüyorum lacetti alabilirsem. Önceki aracım 98 model şahin s 1,6 motor yakıt noktasında çok tüketen bir araçtı emsallerine göre. bir de senin araç 1.4 sedan galiba 1,4 motor seçeneğinde sorun yaşıyormusun? araçta lpg var mı? 1,6 ve 1,4 noktasında takılmalımıyım? inşallah bende sorunsuz güzel bir araç bulabilirim.

    Aslında sitede 2008 beyaz sedan var ama 20,000 istiyor o da beni çok zorlar. Gönül isterki 0 km ya da o ayarda bir ikinci el araç bulabileyim.
    www.sahibinden.com/acil_satilik_-_sirali_lpg_-_chevrolet_lacetti_sedan_1_6wtcc16v_--78WQQaXQQ16133279WQQpXQQdisplayitem

    Paylaşımlar için teşekkürler. Keyifli, kazasız sürüşler



    Sevgili kasseria2,

    Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Gönüllülük esasıyla amaç mutlu olmak diye birşeyler yapmaya çalışıyorum. Destek veren arkadaşların sayısıda hergün artıyor.

    Sizin içni son olarak söyleyeceğim, eğer 20 bin TL verebilecek gücünüz varsa Chevrolet H.B bir araç sahibi olabilirsiniz. Masraflarla 21 bin TL civarına gelecek 0 araçınıza gönül rahatlığı ile binebilirsiniz. Şunu söylemeliyim, benim 20 bin verecek gücüm olsa kesinlikle 2. el Chevroletlere bakmaz, gider bayilerle görüşürdüm. Aveo HB, Aveo Sedan, Spark... Chevrolette bahsettiğim fiyat dilimi için seçenek çok.

    Saygılarımla...


    Yok Burak kardeş 20,000 civarı bütçemi çok fazla zorlayacak ben en iyisi temiz bir 2. el araca bakayım diye düşünüyorum. ama yukarıda belirttiğim gibi galeriler abartılı fiyatlar istiyor. sahibinden makul fiyata temiz bir lacetti bulabilirsem alayım diyorum. sizce 2004-2005 arası lacetti ye lpg li olursa en fazla kaç lira verilebilir?





  • tüm forum kullanıcılarına selamlar;

    arkadaşlar alttaki linkte olan araçla ciddi şekilde ilgileniyorum. aracın 1 yaşında olmasına rağmen 47000 km'de olması haricinde dezavantajı yok. ancak fiyat konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim? çokmudur uygunmudur?

    http://www.sahibinden.com/cok_temiz_1_6_16_valf-30WQQaXQQ16733724WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilistan

    tüm forum kullanıcılarına selamlar;

    arkadaşlar alttaki linkte olan araçla ciddi şekilde ilgileniyorum. aracın 1 yaşında olmasına rağmen 47000 km'de olması haricinde dezavantajı yok. ancak fiyat konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim? çokmudur uygunmudur?

    http://www.sahibinden.com/cok_temiz_1_6_16_valf-30WQQaXQQ16733724WQQpXQQdisplayitem


    Bence bu fiyat biraz fazla gibi. 4 ay önce 9000 km' de ki Lacetti Sedan WTCC yi 21.000 tl ye satın aldık çünkü. Sizin baktığınız ise 47.000 km de Lacetti HB wtcc. Fiyat biraz düşürülebilir gibi sanki




  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

    otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • Sevgili Chevrolet Severler,


    İzmir'de, Türkiye Chevrolet Kulübü olarak, 31 Ocak Pazar günü toplanmak istiyoruz. Sizlerde katılırsanız, bizi çok mutlu edersiniz...

    Buluşma hakkında bilgiyi, BURADAN alabilirsiniz...

    Chevrolet'e gönül veren herkesi aramızda görmekten kıvanç duyarız...

    Sevgilerimizle...
  • Bu başlık altındaki bütün yazılanları okudum. Ben kısıtlı bütçeme göre bir araç ararken yakın bir dostumun patronunun arabasını sattığını öğrendim.
    Araç
    2005 model
    45000 km de
    CDX 1.6
    otomatik
    benzinli
    kazası değişeni boyası yok.

    Alabileceğim rakam 14500 tl civarı.

    Benim anlamadığım bu aracı Chevrolet sitesinden incelemek istediğimde bulamadım.
    Yani CDX diye bir sınıfın özellikleri yok.
    SE
    WTCC
    SX
    haricinde bir sınıf göremedim.
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/lacetti/lacetti-hatchback/

    Bunun sebebini bilen bir arkadaş varsa lütfen yazabilirmi?
    CDX modelindeki sabit olan özellikleri görmek istiyorum.

    Saygılarımla




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isozsener

    Bu başlık altındaki bütün yazılanları okudum. Ben kısıtlı bütçeme göre bir araç ararken yakın bir dostumun patronunun arabasını sattığını öğrendim.
    Araç
    2005 model
    45000 km de
    CDX 1.6
    otomatik
    benzinli
    kazası değişeni boyası yok.

    Alabileceğim rakam 14500 tl civarı.
    Kuzenimde var 2005 cdx sedan, sx e göre farkı;

    ahşap kaplamalar
    otomatik klima
    TCS
    sensörlü silecekler
    alaşım jantlar
    yan airbag ler
    tek tuşla 4 kapıyı kilitleme özelliği
    5 cd li ve kasetçalarlı teyp


    başkada aklıma gelmiyor, sanırım bu kadardı.

    Benim anlamadığım bu aracı Chevrolet sitesinden incelemek istediğimde bulamadım.
    Yani CDX diye bir sınıfın özellikleri yok.
    SE
    WTCC
    SX
    haricinde bir sınıf göremedim.
    http://www.chevrolet.com.tr/modellerimiz/lacetti/lacetti-hatchback/

    Bunun sebebini bilen bir arkadaş varsa lütfen yazabilirmi?
    CDX modelindeki sabit olan özellikleri görmek istiyorum.

    Saygılarımla







  • Arkadaşlar yazmış olduklarınız çoğunu okudm ve aabaya bayağı içim ısındı. karar aşamasındayım.
    http://www.sahibinden.com/2005_emsalsiz_27000_km_de_chavrolet_lacetti-45WQQaXQQ12206409WQQpXQQdisplayitem
    linkte verilen araç nasıl fiyat km açısından uygunmu sizlerin kullanıcılar olarak değerlendirmesi benim çok önemli. birde bu arkadaş maşşlah heşeyi full yazmış :)) ama sanırım bazı özellikler mevcut değilll. yorumlarınızı önemle bekliyrum herkese kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.