Şimdi Ara

LG 32la620s İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
8
Favori
66.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün gece itibariyle led tv arama sıkıntısından kurtulmuş durumdayım. uzun süredir yorum, inceleme veya fikir bulmak için girip çıkmadığım yer kalmadı fakat ayrıntıya ulaşamadım. bu nedenle de ürün hakkında ufak tefek fikirlerimi paylaşmak istedim.

    öncelikle bu forumda çeşitlli başlıklarda teşhir ürünlerinin tüketiciye satılması durumuna karşı uyanık olunması ve bununla ilgili ipuçları veren arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. kafamı kurcalayan konulardan biri buydu. neyseki böyle bir şey başıma gelmedi. kutu gayet temizdi. askı delikleri, vidalar, pakette problem yoktu. ilk açıldığı belliydi.

     LG 32la620s İnceleme


    servisle birlikte ölü piksel, ışık sızdırması ve bulutlanmayı kontrol ettik. hatta bulutlanma ve ışık sorunu için servisi banyoya kapatıp bu şekilde denedik :D zifir karanlıkta sıkıntı yok. yalnız tv'nin arka tarafı biraz kalın gibi geldi. önden bakınca daha ince bir izlenim veriyor. çerçeve ince çünkü.

    GÖRÜNTÜ
    Ekran kartımın hdmi çıkışı olduğunu sanıyordum. meğer yokmuş :D dvi/hdmi kablo almak zorunda kaldım. bu şekilde görüntüyü aktardım. görüntü netliği oldukça güzel. fakat hdmi bağlanmadığım için ses aktarımı başarılı olamadı. fakat smart tv üzerinden denemelerimde çok kötü olmadığını farkettim. zaten philips 4+1 bağlayacağım haftaya.

    İlginç bir durum var yalnız. input lag mı başka bir şey mi nedir, fare hareketime anında cevap vermiyor. sanki zor ilerliyor imleç. fakat tv'nin bir kaç modu var. örneğin oyun moduna aldığınızda sorun düzeliyor. input lag olayını halletmek için hazırladıkları bir olay sanırım. daha erken tepki veriyor bu modda kullanınca. arkadaşımın da panasonic 32" led'i var. aynı sorunu yaşıyor muydu hatırlamıyorum ama ondan gecikme daha belirsiz diye hissediyorum. oyun modu yanında, sinema, canlı, eco ve normal gibi seçenekler var. örneğin canlıda renkler çok cart. göz yorar gibi parlak. ama çok güzel.

     LG 32la620s İnceleme

    3D
    3d beni korkutan bir özellikti. çünkü daha önce elektronik marketlerde 32"lerde inceleme yapmıştım. gölgelenme, görüntünün tam birleşmemesi gibi bir durum vardı. panora teknosa'da uzun uzun denedik arkadaşla. hatta personelin sabrına da hayran kaldım. evde de elimdeki 3d filmleri teker teker denedim. hiçbir sorun yok. gayet güzel diyebilirim. hatta birazdan oz'u izleyeceğim. daha tekrar yorum yapabilirim bu konu ile ilgili.

    OYUN
    Oyun konusunda görüntülerin çok güzel olduğunu söyleyeyim öncelikle. sadece wot oynuyorum şu sıra. eski phlips 22ws kadar çabuk tepki alamadım. çok az da olsa bir input lag sorunum var gibi. oyun modunda bunu en aza indiriyor sistem ama tam olarak bir konsol bağladığımda görebilirim. dolayısıyla da oyun için puan kırabilirim. zaten input lag olayında en iyiler, sony, philips, panasonic.

     LG 32la620s İnceleme

    SMART TV
    Ağ kablosunu ekrana bağladım. youtube 3d vs bir kaç uygulama denedim. çok gerekli bir özellik değil benim için ama kumandayı alıp uzaktan vakit geçirmek için kullanılabilir. bu arada içinden akıllı kumanda çıkmıyor. teknosa 3 aylık film paketi hediye etti. elinde kalmadığı için daha sonra tekrar uğrayıp alacağım.

     LG 32la620s İnceleme

    inceleme olarak değil de küçük bir fikir paylaşımı olarak kabul edin. Sorularınız olursa bir süre başlığı kontrol edeceğim. yardımcı olmaya çalışırım. inşallah faydalı olur. ayrıca panora teknosadaki görevli arkadaşlar Gökhan ve Yasin'e de yardımları için teşekkür ederim. Biraz uğraştırdım :)


     LG 32la620s İnceleme LG 32la620s İnceleme LG 32la620s İnceleme LG 32la620s İnceleme


    Not: Başlıktaki hata düzeltildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 31 Temmuz 2013; 0:30:09 >







  • Ellerine sağlık güzel bir inceleme olmuş. Oyunlar için lg tv alamayacağız o zaman ben sony araştırmasına başlayayım.
  • karasal yayında kare kare görüntüleme oluyor mu?

    uydu alıcısı dahili mi yoksa kutu mu lazım yine? uydu görüntülerinde karelenme oluyor mu?

    internet performansı nasıl. rica etsem dizi mag a girip dizi izleyebilir misiniz? yine facebookta okey falan oynanıyor mu bakabilir misiniz?

    biraz çok soru sordum ama yardımcı olursanız çok teşekkür ediyorum.
  • Merhaba arkadaşlar ,

    32la620 almak isteyen arkadaşlar şuan ürünün fiyatı düştü kampanya var 1145 TL teknokurdu.com da ücretsiz kargo Lg Türkiye garantili akakce sıramalasında aşağıdaki linkde görebilirsiniz ;
    http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-32la620s-fiyati,1068756.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M..T

    karasal yayında kare kare görüntüleme oluyor mu?

    uydu alıcısı dahili mi yoksa kutu mu lazım yine? uydu görüntülerinde karelenme oluyor mu?

    internet performansı nasıl. rica etsem dizi mag a girip dizi izleyebilir misiniz? yine facebookta okey falan oynanıyor mu bakabilir misiniz?

    biraz çok soru sordum ama yardımcı olursanız çok teşekkür ediyorum.

    salondaki uydu bağlantısına cihazı takıp denedik. görüntü gayet güzel. göze batan bir durum görmedim.

    dahili hd uydu alıcı var.

    benim bağlantı şu an 3mbit. fakat biraz önce dizimag'den walking dead izledim. sorun yok. yaklaşık 5-10 dakika arası izledim, hata vs yok. okey deneme şansım olmadı. hiç face üzerinden de oynamadığım için nasıl bilmiyorum :D sorun çıkaracağını sanmıyorum.

    fakat la620s kutusundan akıllı kumanda çıkmadığı için smart tv olayı biraz yorucu.


    diğer taraftan, konsol, ağırlık oyun için kullanacak arkadaşlar bu tv'ye alternatif olarak philpslere bakabilirler. fiyat da makul düzeyde. ben artık değiştirmek tekrar aynı süreci yaşamak istemiyorum. genel anlamda memnunum. renkler falan çok iyi. 40 yaşına kadar da hala oyun oynar mıyım bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 3 Haziran 2013; 19:03:48 >




  • hocam öncelikle inceleme için teşekkürler yalnız başlıktan 32lm620s yazıyor.Ürün 32la620s görünüyor.tv ile ilgili bi kaç resim daha paylaşırsanız çok iyi olur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyfi8935

    hocam öncelikle inceleme için teşekkürler yalnız başlıktan 32lm620s yazıyor.Ürün 32la620s görünüyor.tv ile ilgili bi kaç resim daha paylaşırsanız çok iyi olur..

    uyarı için teşekkürler başlıktaki hata düzeltildi.

    Bu arada ürün ile ilgili bir gelişme oldu.

    Tv'nin filmlerde görüntüyü kesik kesik ilerlettiğini farkettim. dikkat edince belli oluyor. ilk gün anlamamışım tabiki. üstelik bir çok film ile denedim. mkv, küçük büyük boyutlar, avi vs. hatta bilgisayar olarak kullandığım için acaba kasadan mı kaynaklanıyor diye 500mb civarı bir filmi flasdiske atıp usb üzerinden çalıştırdım aynı sorun var. elimdeki 5-6 filmin de sıkıntılı olma şansı yoktur herhalde. filmleri 3d olarak çalıştırıp bu şekilde izleyince bu kesik ilerlemeler daha net ortaya çıkıyor. bugün lg çağrı merkezine kayıt bıraktım. kurulumu yapan servis gelip bakacak. sen bunca zaman araştır, sonra git bu sorun seni bulsun. şimdi gözüm takılıyor sürekli. hatta film izlerken atlıyor mu atlamıyor mu buna bakıyorum.




  • bi arkadaşımda 32lm611s var ki en düşük modeli.onda hiç böyle sorunlar yok.İnşallah bir sonuca ulaşırsınız.Aldığınız televizyonun fiyatı 1 gecede bikaç mağazada 200-300 tl arttı.kliksada goldda 1400 e yaklaştı fiyatlar.eski haline döner haftasonu umarım..
  • Ellerine sağlık güzel bir inceleme olmuş
  • teşekkürler, inşallah sonuca ulaşırız sıkıntı olduğuna servisi ikna edebilirsem. elektronik şans işi. keşke pfl5008 alsaymışım diyorum şimdi.
  • GÜZEL İNCELEME BRO
  • teşekkürler :D
  • Bende almayi dusunuyorum tavsiye edermisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir kaç gün içinde ps3 te kullanmak üzere bu tv'yi alacağım acaba oyun konsolunda deneme şansınız var mıdır? Input Lag kafamı baya karıştırdı..
  • sanki biraz lag var gibi ama konsolum olmadığından deneyemiyorum. servisten geldikten sonra arkadaşın ps3'ü alıp deneyeceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anadolu

    sanki biraz lag var gibi ama konsolum olmadığından deneyemiyorum. servisten geldikten sonra arkadaşın ps3'ü alıp deneyeceğim


    Televizyonuzun akibeti noldu merak ediyorum size bilgilendirme filan yaptılarmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla PS3 'u denemenizi ve yorumlarınızı bekliyorum..
  • @mambas

    biraz önce görüştüm. test ediliyormuş hala. pazartesi bilgi verilecekmiş. 3-5 tane film denersin sorun varsa vardır, yoksa yoktur. 5 gün ne deneniyor anlamadım.

    tv gelsin bir konsol takıp burdan paylaşacağım arkadaşlar.
  • 5 gün bekletilmesine çok üzüldüm :/ değişim hakkından hiç söz edildimi merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu tv yi bilgisayar monitörü olarak kullanmak istiyorum gerek oyun gerek internet ve film izlemek için acaba yerinde bir seçim olurmu yoksa 27'' bir monitör alıp onumu kullansam karar veremedim sizin fikirleriniz nedir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.