Şimdi Ara

VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.542
Cevap
61
Favori
1.337.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2001 polo var bende 80 000 triger değişmiş sonraki değişim ne zaman olmalı ve hangi marka ve fren diski torna yapmak faydalı olurmu ve yağ kartı olmadığı için yağın değişmesi gerektiğni el yordamıyla nasıl anlarız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nofear72


    quote:

    Orijinalden alıntı: kedoxs

    Merhabalar;

    97 Polo Classic için ön konsol çerçevem çatlak. Bunu değiştirmek istiyorum. Ama parçasını bir türlü bulamadım. Kime sorduysak yok servisine git diyorlar. Servisi aradım (kayseri) orasıda elimizde yok getirtebiliriz diyor. Yaklaşık 200 tl tutuyor serviste bu plastik parça takmasıyla beraber.

    Şu teyp klima küllük havalandırmaları çevreleyen parça plastik

     VW POLO KULLANICI VE MERAKLILARI BURAYA

    İntenette bir parça buldum ama doğru parça mı kararsız kaldım.

    http://www.otoyedekparcaburada.com/VOLKSWAGEN-POLO-3-9599-ON-PANEL-PLASTIK-KOMPLE-KLIMALI-TIP,PR-6272.html

    Bu parça benim ihtiyacım olan parça mı? Değilse ne işe yarıyor acaba???



    benimiki darmadağın oldu sıcaklardan çıkmacı arıyorum bakalım bulabilicekmıyız

    İstanbulda yaşıyorum rezidans tuşunun hemen köşesinde çatlak var bizdekinde çatlakda değil kırık aslında sormuştk bizim ustaya 90 lr ya çıkmasını buluruz demişti




  • Merhaba arkadaslar,

    2010 model 1.4 benzinli duz vites Polo sahibiyim. Arac henuz 9.500 km'de. 50 TL benzinle sehirici ortalama 230 km yol yapabiliyorum. Sizce yakit tuketimi normal seviyede mi, ilk olarak bunu sormak istiyorum.

    Ikincisi, VW servisinde garanti kapsaminda Lpg taktirilabildigini soyledi bir arkadasim. Dogru ise fiyat araligi/model nedir, ruhsata isletme vs. islemlerini servise yaptirabilir miyim, dikkat edilmesi gerekenler vb. tavsiyelerinizi rica ediyorum.

    Tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawkeye5429

    2001 polo var bende 80 000 triger değişmiş sonraki değişim ne zaman olmalı ve hangi marka ve fren diski torna yapmak faydalı olurmu ve yağ kartı olmadığı için yağın değişmesi gerektiğni el yordamıyla nasıl anlarız



    triger normalde tavsiye edilen, 90.000 km veya 4 yıldır, hangisi önce dolarsa. buna göre hesaplayın..

    yağın değişme vaktinin geldiğini de yağ çubuğunu tırnağınızın ve parmağınızın ucuna sürün, rengi kararmışsa değişim zamanı gelmiştir, zaten parmaklarınızı birbirine sürttüğünüzde bie yağda olmaması gereken pütürler gelecektir eline, bu da ömrünü tamamladığını gösterir.


    @werther2: eğer servis garanti kapsamnda yapıyorsa hiç düşünmeyin derim.. LPG sonrası ruhsat vs. masrafınız 25 sızdırmazlık+130 muayne+70 ruhsat olacaktır.




  • yardım için sağolun
  • ayrıca yağ konusunda da tavsiyem tam sentetik veya en kötü ihtimal yarı sentetik yağ kullanmanızdır.
    5w-30, 5w-40 kullanabilirsiniz. 0-40 kullanmanızı tavsiye etmem, aracınız yağ yakabilir. normalde servistekiler ve sanayideki usta olduğunu zannedenler abi bu araca 10-40 konur diğerleri olmaz derler hep. 10 - 40 nedir diye sorsan bilmez.. sen dediğim gibi yap ve sentetik yağ kullan. ayrıca avantajı 15.000 km de değiştirsin, fiyat farkını da burdan çıkarırsın zaten..
  • bir sorum daha var araç fren yaparken titriyordu ve ön diskleri torna yaptırdım fakat balatalar değişmedi alman malı balata bulamadığımız için acaba balatalarıda değişmek gerekirmiydi? usta değişsek iyi olur dedi ama üstündekilerde 4-5 bin gider dedi.Ate marka bulamadım textar marka düşnüyorum ne dersiniz??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawkeye5429

    bir sorum daha var araç fren yaparken titriyordu ve ön diskleri torna yaptırdım fakat balatalar değişmedi alman malı balata bulamadığımız için acaba balatalarıda değişmek gerekirmiydi? usta değişsek iyi olur dedi ama üstündekilerde 4-5 bin gider dedi.Ate marka bulamadım textar marka düşnüyorum ne dersiniz??


    Merhaba hawkeye5429,

    Değiştirseniz daha iyi olur idi. Pürüssüz yüzeyli disklerle yeni balataların birlikte alışması ve aşınması daha iyidir. Şu anda aşınmış balatalarınız, yeni disk yüzeyine mükemmel olarak temas etmeyebilir.

    Bahsettiğiniz marka çok kötü değil ise, onu kullanabilirsiniz.

    Her durumda, ilk 1500-2000 km yumuşak fren yapmanızı tavsiye ederim.

    selamlar,




  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-polo-97-000-km-de-1998-model-1-6-polo-otomatik-vites-28685424/detay


    bu araç içi,n ne dersiniz 2-3 yıl sorunsuz binilebilirmi
    birde bu aracın alınır fiyatı ne acaba şimdiden çok tşkler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan3201

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-polo-97-000-km-de-1998-model-1-6-polo-otomatik-vites-28685424/detay


    bu araç içi,n ne dersiniz 2-3 yıl sorunsuz binilebilirmi
    birde bu aracın alınır fiyatı ne acaba şimdiden çok tşkler


    güzel bir araca benziyor, kilometresi de orjinalse çok iyi bence. bakım zamanı gelmiş olabilir, triger vs. değişmemişse bakım + triger 400-500 TL civarında tutar. alınır fiyatı da bence yaz dönemi de geldiği için 12.000 TL temiz verilebilir. yalnız şunu d abelirteyim ki ş.içi 0.3 kuruşun üzerinde yakacağından emin ol, satıcı 25 kuruş falan diye iddia edecektir, benzinini kendin koyup iddiaya gir adamla 300 den yukarı yakarsa indirim iste :))

    şunu da unutma bu araç muhtemelen AEE motor, yani LPG nin en zor uyum sağladığı motordur. ruhsattaki motor numarasının ilk 3 hanesi.




  • Geçen sene çok yakan 98 polo 1.6 AC HB mi sattım. Şimdi 98-99-2000 model 1.4 polo almayı düşünüyorum. Eşim kullanacağı için otomatik olsun istiyorum ama ;

    1- Bu modellerde şanzuman sorunu yaşarmıyım?
    2- Otomatik ve düz vitesler arasında ne gibi yakıt farkı olur?
  • iyi günler.. bende 2003 model 1.4 TDİ 75 bg polo aracım war. Ben 60 lt eurodizel ile önce şehir içi 450 km, sonra şehirdışı da 460 km gittim.Yani toplam 60 lt euro dizel ile kombine 900 km gittim.Bu yakıt değeri bana çok yakıyor gibi geldi.Sizin yorumlarınız nelerdir.Sizin aracınız bi depo (60 lt) ile kaç km yapıyor.Lütfen cevap yazın aracımı satmayı bile düşündüm.
  • 110 bınde vw polo 1.4 2001 model comfortline 14500 tl nasıl fiyat değişeni felan yok ilk sahibinden tanıdık araç iyimi acil yorum bekliyorum
  • @sssm: LPg yoksa fiyat biraz yüksek gibi, 14.000 e alınabilir. ama temizse 14.500 de verilir, kafan rahat eder.

    @lancia39: 60 litre ile 3 liradan 460 km yol yaparsan 0.39 kuruş yakmış olr aracın ki imkansız. neden imkansız çünkü aracının deposu 60 litre değil 45 litredir. bazı pompacılar yedek depo denilen (ki onun aslı genleşme haznesidir ve doldurulmaması gerekir) kısmı da doldururlar orası da 6-7 litre alır. yani aracınız 45 litre ile 135 TL lik mazot ile 460 km gitmiş olur ki bu da 0.29 kuruş yapar bence bu da yanlıştır. çünkü uzun yolda 900 km lere yaklaşması lazım 90-100 arası hızlarda. sen 150-160 basmışsan yakabilir bişey diyemem (yine de zor).. bence tekrar hesapla, eğer öyleyse baktır muhakkak.

    @kervanqran: 2000 model HB araçlarda kasa değşiyor 6N2 oluyor fiyat biraz yükselir, 98-99 lar ise 1.6 motor diye biliyorum (yanılmış olablirim)
    - otoamtiği bozuk değilse sorun çıkartmaz..
    - yakıt değeri eskisiyle aynı olur. ş.içi benzinli otoamtik 300 ün üzerine çıkar muhtemelen, benimki 2000 model LPG de klima açık 180-190 arası yakıyor..




  • bende 45 litre sanıyodum ama depoyu fullettim.60 lt euro dizel aldı depo. Siz beni yanlış anladınız.Toplamda 900 km küsür yaptım.toplam 400 km değil.Bunun yarısını şehir içi yaptım 400 km kadarını şehir içi yaptım geri kalan 500 km yi şehir dışı yaptım.Yani toplamda 900 km yi tamamladım 60 lt ile .Şehir içi devirli kullandım.Şehir dışı da max hız denemedim ama sollarken çok devir yaptım...
  • Arabada lpg yok araç temiz ama biraz daha fiyat kırmaya çalışacağım 13500 verirse alırım aracın sahibi bayan acaba bu bir dezavataj olurmu sonuçta bayanların aracı kasarak kullandığını trafikte sık sık görüyoruz
  • 97-98-99 kasa poloların en dayanıklı Pololar olduğu hakkında çok fazla duyum alıyorum cidden doğrumu ? 2007-2008 lerin bile onlar kadar dayanıklı ve sağlam olmadığından bahsediliyor
  • otostart.com nasıl bir sitedir fiyatları uygun geldi, acaba uyum sorununda değişim veya iade yapıyormu
  • Merhaba Arkadaşlar,

    2007 POLO GOAL TDI için bir sorum olacaktı. Daha önce problemi yaşamış ve bilenler var ise cevaplar iseler sevinirim.

    Aracı geceleri park manevralarında veya sokak aralarında kullanırken direksitondan ıslık sesi geliyordu (direksiyonu çevirince). Bu normal mi? Ben, elektrikli motorun sesidir diyip normal olarak düşünüyordum.

    Sonra evin önünde, hafif yokuş, geriye doğru park ederken, direksiyonu çevirirken lambaların göz kırptığını fark ettim.

    Birkaç gün sonra, dün, aynı yerde park ederken, direksiyon arıza lambası yandı, beep beep, birkaç kere öttü,
    direksiyon sertleşti yumuşadı. Ben park ettim. Kontağı açıp kapadım, şimdilik sustu.

    Pazartesi servise götüreceğim. Froumlara baktım:

    -Açı sensörü
    -Direksiyon pompası

    ndan bahsediyor. Sizin başınıza geldi mi? Bilen var mı?

    Şimdiden teşekkür ederim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: calik

    Merhaba Arkadaşlar,

    2007 POLO GOAL TDI için bir sorum olacaktı. Daha önce problemi yaşamış ve bilenler var ise cevaplar iseler sevinirim.

    Aracı geceleri park manevralarında veya sokak aralarında kullanırken direksitondan ıslık sesi geliyordu (direksiyonu çevirince). Bu normal mi? Ben, elektrikli motorun sesidir diyip normal olarak düşünüyordum.

    Sonra evin önünde, hafif yokuş, geriye doğru park ederken, direksiyonu çevirirken lambaların göz kırptığını fark ettim.

    Birkaç gün sonra, dün, aynı yerde park ederken, direksiyon arıza lambası yandı, beep beep, birkaç kere öttü,
    direksiyon sertleşti yumuşadı. Ben park ettim. Kontağı açıp kapadım, şimdilik sustu.

    Pazartesi servise götüreceğim. Froumlara baktım:

    -Açı sensörü
    -Direksiyon pompası

    ndan bahsediyor. Sizin başınıza geldi mi? Bilen var mı?

    Şimdiden teşekkür ederim.




    2007 polo tdi goal var bendede dediğin gibi bir arıza yaşamadım , sadece direk kutusu yağ akıttı tamir ettirdik okadar




  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.