Şimdi Ara

ASUS K56CB-XX274D Notebook (GT740 ekran kartı 8GB ram) 1615 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
9.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    parlamayan mat ekran olsun
    ince şık olsun hafif olsun
    free dos olsunki ilerde ssd takabileyim diyen arkadaşlar için bence çok iyi bir cihaz.

İşlemci: Intel Core i7-3537U 2.0 GHz 4MB Cache
    Bellek: 8GB 1600 Mhz
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 740M 4 GB Paylaşımsız
    Ekran Büyüklüğü: 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED Backlight
    Sabit Disk: 1 TB 5400 rpm
    İşletim Sistemi: Free DOS
    Ağırlık: 2.30 kg

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9031

şuanki güncel fiyatı 1615 TL

Şurada da incelemesi mevcut almak isteyip merak eden bir baksın bence..

http://www.novabilgisayar.com/ASUS-K56CB-XX274D.html

ASUS K56CB-XX274D Notebook (GT740 ekran kartı 8GB ram) 1615 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StarForce -- 29 Mayıs 2013; 15:16:09 >

• u işlemci olmasa birde full hd olsa mükemmel ötesi olurmuş.
  • üstadlar yorumlasa da biz de okusak
  • fiyatı yüksek olmasının 2 nedeni var bana göre :) ... marka ASUS ... ekran kartı yeni çıkan olduğu için şuan yüksekten satmaya çalışıyolar ama bu 7 serisi ekran kartlarını tavsiye etmem bi gelişme yok 6 serisine göre yani 6 serisi ekran kartına sahip olanlar daha ucuz ve nerdeyse aynı performans... haa şuan acil ihtiyacınız vardır ve uzun yıllar birdaha laptop almıycaksanız 7 serili ekran kartına sahip laptopa fazladan para verip alabilirsiniz ama almışkende nvida 745m-750m den aşağısını almayın !!! i7 işlemci ama U serisi ... performans kısılmış daha çok pil süresi odaklı bi laptop olmuş ... buna göre değerlendirin :) .. ram 8 gb yeterli (artık standart bu özellikle 64-bit OS ler yazılımlarda sorun çıkarmadığı için artık yoğun kullanılan tür oldu) ... hdd yerinede 120 gb lık ssd takılabilinir (hdd harici kutu ile kullanılır -harici hdd ye çevrilir-) ... ama bence fiyat fazla şuan ...

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html
    "First benchmarks show a performance similar to the GT 730M, which is about 10 % slower than the GeForce GT 650M. " 650m den yavaş kalıyor... uzun süreli laptop a bu para bu performans için verilmez.

• fiyatı yüksek demişsinde neye göre yüksek? örnek bir model verebilirmisin karşılaştıralım.
    GT740 ekran kartı zaten orta ayar bir ekran kartı 650 serisi ile karşılaştımak bence yersiz zaten U işlemcili bir cihaza GT750 ekran kartı koymak mantıksız olurdu ki GT750 ekran kartları genelde sadece oyun yada grafik bilgisayarlarında olur.

ben zaten en başta belirttim dedimli ince hafif ve şık aynı zamanda performanslı ve mat ekran bir cihaz arayanlar için iyi bir fırsat dedim.

Tabiki 200-300 TL yukarısına bundan daha iyi ekran kartlı ve performanslı oyun bilgisayarları vardır ama bu sırf oyun değil her amaç için geliştirilmiş bir bilgisayar bilmem anlatabildim mi.
  • Fiyatı fena sayılmaz. Elma ile armudu karşılaştırmayın.
  • kasa harika yalnız inceleyen varmı bilmiyorum ama ultrabook kasası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 numara alet fiyatı da iyi
  • Asusa herzaman kefilimdir.
  • u işlemcisinde falan değilimde ekran full hd olsaymıs tadından yenmezmiş, pilde 4 hücreliymiş bizimle değilsin demek zorunda kaldım

Pil Teknolojisi: 4 hücreli 2950mAh 44 Whrs Polymer Battery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 10 Mayıs 2013; 20:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StarForce

fiyatı yüksek demişsinde neye göre yüksek? örnek bir model verebilirmisin karşılaştıralım.
    GT740 ekran kartı zaten orta ayar bir ekran kartı 650 serisi ile karşılaştımak bence yersiz zaten U işlemcili bir cihaza GT750 ekran kartı koymak mantıksız olurdu ki GT750 ekran kartları genelde sadece oyun yada grafik bilgisayarlarında olur.

ben zaten en başta belirttim dedimli ince hafif ve şık aynı zamanda performanslı ve mat ekran bir cihaz arayanlar için iyi bir fırsat dedim.

Tabiki 200-300 TL yukarısına bundan daha iyi ekran kartlı ve performanslı oyun bilgisayarları vardır ama bu sırf oyun değil her amaç için geliştirilmiş bir bilgisayar bilmem anlatabildim mi.

ince taşınabilir hafif falan diyenler için tabi iyi laptop ... ama geçende biri paylaşmıştı burda n11 sitesinde miydi nerdeydi tam hatırlamıyorum 1300 e yine asus un ultrabook gibi bişiydi 2 kg diye millet eleştiriyodu böyle ultraboo kmu olur vs diye ... bu paylaştığında aynı özelliklerde sayılır bi ekrankartı yeni sanırım (işlemcisi neydi onu hatırlamıyorum) ... ben sadece fikrimi paylaştım, bu parayı verseler dahi birileri uzun yıllar bu pc ile oyun oynayamayacaklarını bilsinler diye ;)

bu arada geçen paylaşılan ultrabook unda pil 4 hücreli olduğu için kötüydü bu da öyleymiş ... yani tamam özellikler uzun süreli pil için uygun ama pil 4 hücre yerine 6 hücreli falan olaymış 4 saat yerine 6 veya daha fazla saat dayanırdı ki daha iyi olurdu taşınabilirlik açısından ;)

bi de şu sıralar haswell mimarili 4. nesil intel işlemcier geliyo :) acelesi olmayan beklesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 10 Mayıs 2013; 22:54:31 >

• u işlemcili notebook almayın aldırmayın...
  • ben i5-3317U olan modelini kullanıyorum çok da memnunum pili çok uzun gidiyor ayrıca performans olarak da gayet iyi.
    sebebini doğru düzgün açıklamadan "almayın, aldırmayın" lafı çok saçma duruyor.
  • sebebini açıklamaya gerek mi var; ne amaçla üretildikleri belli notebook için üretilmedikleri de belli, pili uzun gitsin isteyen ultrabook alır, 2.5 kiloluk aletin pili 1 saat fazla gitse ne olur, notebook alan performans için ultrabook alan taşınabilirlik için alır, aynı performansı alacaksam neden notebook alayım fazla kiloları için mi, 2+2=4 ...

şaka bir yana işyerimde aynı kasa ultrabook kullanıyorum kasa kalitesi görünümü kadar iyi değil, ekranın arkasındaki asus'un a'sı düştü lcd panel kasanın içinde oynuyor, evde gerçek i7'li notebook'um var genelde aynı programları kullanıyorum aradaki performans farkı çok fazla...

(ben notebook'ta kullanılan u işlemcilere çakma diyorum çünkü bilmeyenler için ortada büyük bir aldatmaca var)

• hem notebook özelliklerini taşısın hem de ultrabook kadar hafif olsun ekranı mat olsun grafik kartı performanslı olsun arada oyun da oynarım klavyesinde numerik tulşar olsun ofis işlerimi de hallederim diyen için bence ideal.
    çok performansı bir şey arıyorsan zaten gider masaüstü toplarsın.
  • i5 modelide iş görür oyunlarda fiyatı daha iyi ,

bu modellerin işlemcisi bakımından şarjsız 4 saat minumun kullanım sağlıyor

http://www.pcdepo.com/asus-k56cb-xo029d-notebook-urun9721.html
  • Notebookcheck sitesinde işlemci sıramasında bu modelin işlemcisi 75. sırada.
    Sıkça kullanılan ve tavsiye edilen i5-3210M ise 66. sırada...
    Aralarındaki performans farkının pek hissedilebileceğini sanmıyorum...
    Dolayısı ile bu ağırlık-fiyat-ekran kartı dikkate alındığında çok makul bir seçenek bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metciii

Notebookcheck sitesinde işlemci sıramasında bu modelin işlemcisi 75. sırada.
    Sıkça kullanılan ve tavsiye edilen i5-3210M ise 66. sırada...
    Aralarındaki performans farkının pek hissedilebileceğini sanmıyorum...
    Dolayısı ile bu ağırlık-fiyat-ekran kartı dikkate alındığında çok makul bir seçenek bence...

kesinlikle katılıyorum.
    zaten bu cihazı alan uzun yıllar hem hafif hem performanslı kullanacak kişilere hitap ediyor.
  • Bir süredir bu modeli kullanıyorum, kısaca tarif etmek gerekirse kendisi notebook performansında ve optik sürücüsü olan bir ultrabook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vantage Point -- 14 Mayıs 2013; 20:05:52 >
  • i7 modelini mi kullanıyorsun?
    ekran mat mı parlak mı? nereden aldın? mağazada satılan win 8 li modellerin parlak olduğu söyleniyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.