Şimdi Ara

SERGEN'in GÖZYAŞLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2. Lig B Kategorisi takımlarından Etimesgut Şekerspor'a transfer olan Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan gönlü yaralı ayrıldı.
    'Kartal'dan ikinci kez koparıldığını belirten Süper Solak, "İlk kez ağladım, uyuyamadım. Bu sevgi bambaşka. Onursal başkanımız Süleyman Seba'nın, görev yaparken neden evlenmediğini çok iyi anlıyorum" dedi.

    Beşiktaş Yönetimi'nden, "Gel bu takımın ağabeyi ol" demesini beklediğini ifade eden Sergen, "Para yok dense yine kalırdım. Tigana'nın Fenerbahçe'ye iki gol attığımda kulağıma fısıldadığı sözler aklıma geliyor. Yok diyorum bu işte başka işler var!" yorumunu yaptı.

    Dimdik ayakta olduğunu belirten Sergen Yalçın, Yusuf Tunaoğlu'nun şu sözleri tekrarladı: "Sen büyük bir yeteneksin. Ama yarınların dikenli gül bahçeleri ile kaplanacak. Bazen diken batacak, bazen güleceksin. Şunu unutma, top ayağına yapıştıkça varolacaksın. Ayaktaysan yaşayacaksın."

    kaynakhttp://www.milliyet.com.tr/2006/06/08/spor/spo01.html






    GÜLE GÜLE KAPTAN



     SERGEN'in GÖZYAŞLARI





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Haziran 2006; 8:44:41 >



  • quote:

    Türk futbolunun ele avuca sığmayan futbolcusu Sergen Yalçın, yolun sonuna geldiğini kabul etti ve ligden düştü. Saha içi ve saha dışındaki davranışlarıyla Türk futboluna damgasını vuran, Dört Büyükler'de oynayarak unutulmazlar arasına giren Sergen, paranın sıcaklığını sevdi ve 2. Lig B Kategorisi'nde şeker gibi takım olan Şekerspor'a transfer oldu. Hayırlı olsun. Sergen bunu hak etti mi derseniz; bence, sonuna kadar hak etti; futbol nankör değildir, nankör olan profesyonelliğe ihanet edendir.

    Sergen Yalçın oynadığı her takımda parasını son kuruşuna kadar aldı, yani hatır için oynamadı. Para konusunda akılcıydı; ama futbola, profesyonelliğe ve starlığına ihanet etti. Ben, hiçbir zaman Sergen'in iyi bir Beşiktaşlı olduğuna inanmadım, Şekerspor'a transferine de şaşırmadım. Her zamanki gibi aklını kullandı, son yılında zorlanmadan, koşmadan kestirmeden parayı buldu. Böyle bir yıldızın bu yolu seçmesini yakıştıramadım ama kendini buna layık gördüğüne göre yakıştı demek. Hiçbir Beşiktaşlı Sergen'in gitmesine üzülmesin.




    http://www.vatanim.com.tr/root.vatan?exec=yazardetay&Newsid=79470&Categoryid=4&wid=127
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.