Şimdi Ara

n11.com -UZAK DURUN- (Kullanici Yorumlari Burada) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
10
Favori
212.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • güvenilir fakat satıcıya dikkat etmek gerek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

    güvenilir fakat satıcıya dikkat etmek gerek

    Sistemi satıcı korumaya yönelik hazırlamışlar. Geriye doğru mesajları iyice okuyun. Satıcıya yorum yapılsada satıcı profilinde kalmıyor, ürün sayfasında kalıyor. Ürün satıştan çıkınca yorumda gidiyor. Yıldızlı mağazaları süper hızlı gönderiyi hiç göndermiyor. İnanın çokkkkk güvenilir :)
  • Bir n11 mağazası olan Ereyon' dan alışveriş yapıp yorumlarını aktaracak olacak biri var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erendiz001

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

    güvenilir fakat satıcıya dikkat etmek gerek

    Sistemi satıcı korumaya yönelik hazırlamışlar. Geriye doğru mesajları iyice okuyun. Satıcıya yorum yapılsada satıcı profilinde kalmıyor, ürün sayfasında kalıyor. Ürün satıştan çıkınca yorumda gidiyor. Yıldızlı mağazaları süper hızlı gönderiyi hiç göndermiyor. İnanın çokkkkk güvenilir :)

    fikrim değişti
  • Bugün 4 lastik siparişi verdim bir kaç saat sonra "Ürününüz temin edilemedi" diye mail geldi. Satıcı firmanın webden telefonununu buldum. Normal müşteri gibi aradım. Tabi ki istediğim lastik ellerinde varmış.
    Yani N11 indirim yaptığı zaman satıcının işine gelmezse ürün yok diyerek satışı iptal ediyor. Bu durumda kupon veya indirimlerin çoğu balon oluyor.
  • Sistemi tamamen satıcıyı korumaya yönelik. Ürün alıyorsunuz satıcı isterse gönderir isterse göndermez. Sizin zamanınız bol ne de olsa uğraşırsınız diyor N11. Üründe sorun çıkmazsa herşey çok güzel. Mağaza iade almazsa N11 in hiç bir yaptırımı yok. TKH e başvurman lazım. Yıldızlı mağazaya da güvenim yok artık. Sonuç olarak N11 den ucuz şeyler alırım. Ama pahalı ihtiyaçlarımı HB den temin ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11.com'dan işlemci sipariş edeceğim fakat güvelirliğinden yana şüphen var satıcının ismi WebdenAl.Sizce ne yapayım alayım mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuky16

    N11.com'dan işlemci sipariş edeceğim fakat güvelirliğinden yana şüphen var satıcının ismi WebdenAl.Sizce ne yapayım alayım mı?

    Yalan yok bende bir çok şeyi Google dan arayınca n11 de çıkıyor bakıyorum ama sorun yaşamamak için uzak duruyorum. Şahsım adına söyleyebilirim ki şansımı zorlamam başımı ağrıtmam. Millet şunu aldım sorun yaşamadım bunu aldım sorun yaşamadım diyor.
    Hiç umurumda değil genel anlamda şikayetler aynı hiç bulaşmam bir kez sorun yaşadım ısrar etmem. 50-100 fazla veriyorum içim rahat.
    Gerisi size kalmış denerim dersenizde uzak dursanızda. Saygılar...
  • erendiz001 kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde düşünüyorum fakat işlemci alacağım Bursadaki teknoloji marketlerin hiç birinde yok gold,teknosa,vatan,bimeks,media mark.Gerekirse daha fazla para veririm ama internetten almam.
  • N11.de 2 alışverişim oldu ayakkabı aldım 50TL ancak mağazanın gönderdiği ürün inanılmaz kalitesiz o sıralar ayakkabıya ihtiyacım olduğundan lanet olsun diyerekten giydim ve 1 ay sonra yolda parçalandı :) ikinci kez TRIDENT A1 telefon aldım(forumda incelemesini koydum) ondan sonrada N11 den alışveriş yapmadım.N11.com sadece temel get sistemi işletiyor onun haricinde tırt mesela mağaza kalitesiz ürün satarsa uğraş dur
    ben sanalpazar. ve gittigidiyor güvenilir buluyorum.Şahsen bu iki siteden aldığım sorunlu gelen ürünleri satıcıyla tartışmalarıma rağmen "seve seve" ödetti ve paramı iade verdi.
    Hiç unutmam bir keresinden platoon marka usb wifi aldım o zamanlar çipset vs bilmiyoruz tabi satıcı allayıp pullamış yok lebtop dahili wifi alıcısından daha güçlü hızlı 2km menzilli vs diye aldık ürün geldi burnunun ucundaki ağı görmekten aciz:) satıcıyla direk irtibat ilk önce daha güçlü wifi anten gönderdi oda çare olmadı ürünü geri gönderdim hatta gönderirken wifi anteninin kutusunu atmıştım ona rağmen iade almışlardı aynı şey N11.com yaşansa neler olur acaba :).işin güzel tarafı mağaza ürün hakkında bilgilendirme yazısı girme durumunda kalmıştı "bu ürün şöyledir böyledir vantilatorden klima etkisi beklenmez" diyerekten tükanın elinde patlamıştı o ürünler:)
    sanalpazar.com keza aynı şekilde en son seidon 120v aldım sıfır diye sattığı ürün kutusu paramparça radyator bir kısmı ezik anında bildirdim satıcıya ona rağmende denedim ürün hasarlı iade edeceğim satıcı hık gık şöylede böylede diye mırıldanmaya başladı gönderdim direk yine mırın kırın sonra "sp güvenilir falan değilmiş öğrendim bunu" diyor arkadaşım denemeden mal satarsan sorumluluğu alırsın neyse 2 güne taksitli aldığım ürün kk ya tümüyle iade edilmiş:)
    sahibinden.com GET sistemide fena değildir yani sıralamanız şöyle olsun
    Sanalpazar-Gittigidiyor-Sahibinden GET satış

    sahibinden sitesi satıcılar için güzeldir komisyonsuz ilan verirsiniz alıcı isterse get çeverip komisyon kesiliyor ama en azından malınızı"ücretsiz"tanıtabiliyorsunuz sonra duruma göre ilerliyorsunuz çok ürün sattım Sahibinden.com'da şükür şimdiye kadar sattıklarımdan şikayet almadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 24 Kasım 2014; 14:57:59 >




  • n11 para iademi 1 ay sonra yaptı arkadaşlar önceki mesajlarımda da yazmıştım uğraştırır dururlar.
  • Valla mağazaya yapılan olumlu yorumlar google araştımalarım sonucu tedarikçi firmanın genel itibariyle aldığı övgüler son olarak ekşi sözlükte 2 sayfalık %80 lik olumlu yorumları teşvik ederek FX6300 'ü chip +11 tl pepsi indirimiyle 265 TL getirdim ikinci elden 200 TL satıyorlardı fx6300'ü.Umarım sıkıntı yaşamam n11.de.Zira yukardada yazdım alınacak yerler bellidir ama bi çüş yahu 340 TL den FX 6300 kanıttırma yerindeler sp de
  • n11 den alışveriş yapacaklar facebook sayfasını incelesin.Bazıları mağaza isimlerini yazarak sorunlarını belirtmiş.Burdan bakabilirsiniz.Mağazaya dikkat edin sorunlu bir mağaza denk gelirse çok uğraştırıyor.n11 yardımcı olmuyor.

    https://www.facebook.com/n11com
  • Bende supermarketim magazasindan 7+7 kg alo camasir deterjani,fairy platinum bulasik kapsulu, 4 kg domestos camasir suyu siparis ettim.
    1 hafta sonra 3 urunde kargoya verildi gozuktu, fakat alo deterjanlar eksik olarak geldi. Durumu n11 e bildirdim magazaya soracaklarini gonderilip gonderilmeyecegi bilgisini bana aktaracakalrini soylediler.. 3 gun gecti aradim magaza cevap vermemis.. Ertesi gun bi daha aradim yine ayni cevap.
    Bende o urunun siparisini iptal edelim dedim kadin iaede tapep etti.. Sistemde iade talep edildi gozukuyordu.. Sonrasinda reddedildi gozuktu aradim ne olacak diye kadin tekrar iade olusturdu..
    Dun itibari ilede kargo geldi alo deterjan gelmis yaninda diger iki siparisimde tekrat gelmis.. Suanda sistemde iade talebi tekrar reddedildi gozukuyor ..simdi bana fazladan gelen fairy ve domestos ne olacak...
    Geri mi talep edecekler benden yada kullanin hediyemizmi olsun diyecekler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 üzerinden telefon aldım yeni herhangi bir sorun olmadı daha önceki alışverişlerim gibi dikkat etmek gerekiyor yinede alacağını mağazaları araştırın birde 3D güvenlik olayı çok iyi gerçekten
  • n11. com u nette biraz araştırdım ne yalan söyliyeyim okadar çok şikayet var ki
    özellikle şikayet var . com da çok fazla mağdur olan insan var bu normal mi
    bu şirket okadar reklam veriyor kaliteli görünümde makyaj mı yepsi
    150 TL tutacak birkaç parça cep telefonu aksesuarı almak için niyetlendim
    okadar olumsuz şikayeti görünce vazgeçtim.
    kendi paramızla rezil olmayalım.
  • kutay2455 kullanıcısına yanıt
    bende o mağazadan alışveriş yapmıştım.Sayelerinde n11 den son alışverişim oldu.Kargoyu devamlı n11 i arayıp mesaj hattığım halde 3 iş gününde yollamaları gerekn kargo 2 haftada geldi.Üstelik mağaza ürünleri tek koliye koymuş yani gıda ürünleri ve temizlik ürünleri bir kolideydi.Bazıları hafif akmış.Adamlar kolinin hesabını yapıyor.n11 böyle mağazalarla çalışıyor.
  • Alışveriş yaptığınız satıcı nın insaf ına kalmışsınız.satıcı iyiyse alış veriş iyi eğer satıcı kötü ise,amatör ise çok kötü.Ben ufak tefek şeyleri n11 ,gittigidiyor,sanalpazar tarzı yerlerden alırım.Fakat iş Tv,Buz dolabı,Cep telefonu gibi pahallı ürünlere gelince kesinlikle tavsiye etmem.Daha büyük kurumsal firmalardan alın derim.Hepsiburada veya hızlı al gibi.20 lira kar edicem diye madur olmayın.
  • Sakiz bile almam n11den. Uc kagitcilar toplulugu. Uzak durun. Sorun ciktigi anda magdursunuz. Muhatap bile bulamazsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nemesis

    Sakiz bile almam n11den. Uc kagitcilar toplulugu. Uzak durun. Sorun ciktigi anda magdursunuz. Muhatap bile bulamazsiniz

    Aynen hocam. Wifi bağladığım için telefonu 1 gün sonra iade almadılar. Ben anca sakız fln alırım bunlardan. Başka da birşey almam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.