Şimdi Ara

Araç tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar, uzuun uğraşlar sonucu kafama yatan bir araba almayı başardım ancak, şu andada bir arkadaşım için maksimum 6000 tl civarında acemiliği atabileceği bir araç bakıyoruz. reno spring brodway , skoda forman,favorit gibi araçlar düşünülenler arasında, ancak ilk aracı olacağı için takdir edersinizki biraz zorlanıcak araç, bu açıdan bakıcak olursak motor konusunda yaşına göre dayanıklı olabilecek bir araç tavsiyeniz varmıdır ? yada bu araçlardan bir yada birkaçını kullanmış veya halen kullanmakta olan arkadaşlarımız bize tecrübelerini aktarırsa bizde ona göre bir yol çizmiş oluruz. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



  • Konforlu araba isterseniz o fiyata bulabilirseniz Lada Vega alın. Parçası bakkalda bile bulunsun,pazara çıkarınca satılsın istiyorsanız Şahin alın. Bana göre daha stabil ve modern olmasına rağmen Broadway'in Şahin gibi piyasası yok artık.
  • 7-8 Aydır Tofaş Şahin 93 model kullanıyorum. Bende Broadway-Şahin arasında gidip geliyordum. Ama Şahin aldım. Memnunum . Çok masrafta açmadı. Yakıtı Broadway'e göre fazla ama yine de memnunum. Konforu daha iyi . Sürüş zevkide gerçekten güzel. Arka kısmı daha geniş. Bagajı daha derin. Parçası ucuz .
  • Vega bulunurmu bilemem ama bizim ilk arabamız lada samara idi kuzenler dahil herkesin kahrını çekdi gıg demedi.

    Kışın tek marşda basardı şahinciler doğancılar ugraşırken

    Acemilik atmaya birebir.
  • temiz bir şahin alın bende çok düşündüm 2000 clio hb kullanıcısıydım model düşürmek zorunda kaldım bu bütçeye uygun arac olarak lada samara düşünüyordum alacaktımda son anda aracın vergi borcu cıktı Allah korumus rus arabaları kısın süper ama yazın derdi çekilmiyor çok çabuk hararet yapabiliyor konfor yönünden biraz daha düşük tamam sert kosullara dayanıklı ama nazı çok şahin hem piyasası iyidir aracın hemde konfor bakımından alınabilecek araçtır geniştir 1.6 motor rahat ettirir bulun fazla yorulmamıs bir arac arka tamponu 35 tl direksiyon kutusu rot kolu başı vs değiştim geçen gün 85 tl ön tampon dahil far sinyal panjur komple 110 lira gibi bi para dedikleri gibi bakkaldada var parçaları 6000 tlye güzel bir şahin alınabilir




  • 220 BİN km'de Broadway kullanıyordum. Motoru tık demiyordu. Sattım. Sattığım kişi hararet yaptırıp motoru mahvetmiş. 4000 TL'ye benden almıştı. 1500 TL'ye tamirciye satmış.

    Hararet yaptırmasa uzun km'ler giderdi o araba. Çünkü motoru saat gibiydi.
  • hee kusura bakmayın bi secenek daha var 93 model broadway vardı bizde orta kasa füme rengi taş gibiydi gerçektende küçüklüğüm onun içinde geçti bu araca hala da sempati duyarım yakıtı koklar ve çok atik araçtır ancak su sıralar 6000 tlye düzgününü bulmak zordur o yüzden kafamda elemiştim yoksa şahindense broadway i tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.