Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.643
Cevap
61
Favori
418.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    JDC / Sharp Panel karşılaştırması:

    http://eduardschulze.com/Sony_Xperia_Z_JDC_vs_Sharp/

    İlk soruya da eklenecek.

    Evet jdc renk doygunlugu ve keskinligi biraz daha iyi gibi gözüküyor. sharpın farklı model tv lerindede karşılaştırma yapsanız görüntü olarak bu farkı görürsünüz bence o kadar dert edilecek bir şey degil ben dün parlaklık ayarlarını degiştirdim telefona tekrar aşık oldum megerse ilk geldigi ayarlarda kullanıyormuşum kızımda ıphone 5 eşimde S3 var onların ekranlarına baktıgımda benim ekran sönük kalıyordu fakat ayarları degiştirince (parlaklık ayarındaki tiki kaldırdım)benim ekranın güzelligi ve dogal renkleri onları bastırdı(sharp ekran)pil düzeyide oturdumu tamamdır.ilk sayfalarda açtıgınız aydınlatıcı konular içinde ayrıyeten teşekkür ederim.fakat bu root işini hala anlıyamadım. ilk defa android kullandıgımdan olsa gerek. bu rootlama işini programlarını vererek kademe kademe anlatabilirseniz daha yararlı olacagını düşünüyorum.emeklerinize saglık.iyi çalışmalar diliyorum
    Saygılar sevgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 15 Nisan 2013; 1:33:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan_9292

    quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    JDC / Sharp Panel karşılaştırması:

    http://eduardschulze.com/Sony_Xperia_Z_JDC_vs_Sharp/

    İlk soruya da eklenecek.

    boyle karsilastirmalar bence sacma gozle gormedikten sonra zannetmiyorum bu kadar asiri fark olacagini.. ilk zamanlar sharp iyi diyorlardi..

    Zaten fark yok diyorum en baştan beri ama kimse inanamk istemiyor. Kalibrasyon meselesi bu paneller çok yakın birbirine.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: grolof

    Anladığım kadarıyla driver yükleme hatası alıyorsun ve onun içinde root yapamıyorsun.Önce flashtoolun son sürümünü indirmen lazım,indirdiğin flashtool klasörünün içinde driver dosyaları var ordaxperia z seçeneğinin olması lazım.Onu yükliyebilmen için


    bilgisayarda ayarları tıkla
    sağ altta pc ayarlarını değiştiri tıkla
    genel tıkla
    gelişmiş başlangıç altındaki şimdi yeniden başlatı tıkla
    sorun gideri tıkla
    gelişmiş seçenekler
    başlangıç ayarlarını tıkla
    yeniden başlat tıkla ve açılan sayfada 7 inci sırada sürücü imzası zorlamasını devredışı bırak seçeneği olacak F7 ye bas ve pc nin açılmasını bekle
    diverleri ondan sonra yüklemeyi dene hata olmayacak ve yüklenecektir.
    Sonra telefonunu kapatıp aç ve yeniden root yapmayı dene.


    teşekkür ederim abi halloldu şimdi iş barı küçültmeye kaldı




  • Arkadaşlar fabrika ayarlarına döndürdükten telefon çok geç açıldı sonra manual senkrazisyon yaptım daha önce kullandıgım programları yükledim telefon reset attı telefonu kapattım pover tuşunna basıyorum telefonda hiç hareket yok şarja bagladıgım zamanda hiç bir ışıgı yanmıyor yapabilecegim bir şey varmı yoksa servis yolumu gözüktü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 13 Nisan 2013; 22:46:16 >
  • Öncelikle sayfada emeğe geçenlerin eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.
    Bende telefonu 1 haftadır kullanıyorum ve kısa bir değerlendirme yapmak istiyorum:
    Ekran:Görüntü kalitesi süper gerçeten ancak ışıkları yansıtırken falan iphone'a göre biraz sönük kalıyor.Ancak netlik ve parlaklık olarak s3 ve ip5 kat ve kat iyi.Güneş tam tepedeyken ekran parlaklığını full yaptığımızda herşey net gözüküyor bir sıkıntı yok diyebilirim.
    Kamera:Işık altında çok çok başarılı ama karanlık ortamda vasat üstü ama idare eder.
    Telefonun performansı:Oyun oynarken falan kasma olmuyor; internette gezerken heleki oyun oynarken telefon baya ısınıyor oyun bide real reacing 3 ise telefon alev topuna dönüyor hemen suya sokmak gerekiyor bu beni rahatsız ediyordu ama alıştım artık ama güncellemeyle stabilizasyon sağlarlar inşallah.
    Dizayn ve Tasarı:Cidden dizayn ve tasarım açısından cidden çok kaliteli telefon ama parmak izi deli gibi kalıyor bazen telefon yağa girmiş gibi duruyor:S

    Benim gözlemlerim bunlar ve almak isteyen herkese tavsiye ederim bundan önce samsung wonder kullanıyordum bunun yanında oyuncak kalıyor ve o kadar kalitesizki düşünce ekranı dağıldı fln tamamıyle yani samsung plastik ve dandik malzemesinden kurtulmak için birebir telefon ve iphonedan sıkılanlar içinde tavsiye edilebilcek en iyi telefon:)

    Bunun dışında ben ekran koruyucu almak istiyoru üstte bir arkadaş ebay daki gearmaxx adlı ekran koruyucunun linki vermiş ama alma ödeme fln gibi şeylerle ilgili biri pm den beni bilgilendirebilir mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit63

    Arkadaşlar fabrika ayarlarına döndürdükten telefon çok geç açıldı sonra manual senkrazisyon yaptım daha önce kullandıgım programları yükledim telefon reset attı telefonu kapattım pover tuşunna basıyorum telefonda hiç hareket yok şarja bagladıgım zamanda hiç bir ışıgı yanmıyor yapabilecegim bir şey varmı yoksa servis yolumu gözüktü

    Tamam hallettim arkadaşlar power ve ses açma tuşuna bastım halloldu acemilik kötü şey
  • Konunun gidişatını baltalayan, konu içinde huzursuzluk yaratan, gereksiz mesaj atan vb. davranışlarda bulunan üyeler takibe alınmıştır.
    İyi forumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: grolof


    quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    Hocam, ben purexaudio kurmak için root yapıcam şimdi de, önce root işlemini yapıp pure'u kurduktan sonra mı twrp yapacağım?işlem sırası ne olmalı?tşkler

    Cwm yüklemeden onu yükleyemezsin

    bu konularda acemiyim kusura bakmayın öncelikle.
    önce root yapıcam,sonra twrp ile backup alacağım,sonra da cwm kurup en son bu modu kurucam.doğru mudur?

    CWM de TWRP de aynı işi yapan iki farklı recovery programı ben TWRP kurdum onu kullanıyorum zevk meselesi.

    ROOT yapacaksın TWRP kuracaksın sonra recovery'e girip istediğin recovery'den kurulabilen modu install/flash zip gibi seçenekle kuracaksın.



    Arkadaşlar ilk sayfayı dikkatli okuyun lütfen!
    Bunları yazdım ama emeklerimiz boşa mı gidiyor?
    Yazılan şeyleri tekrar tekrar cevaplamak zorunda kalıyoruz ya da sıkılıp bir süre sonra hiç bir şey cevaplamıyoruz.


    Lütfen yazılanları okuyun 10 dakikanızı almaz.

    Hocam bold karakterli yazıları bana ithafen mi yazdın bilmiyorum ama ilk defa android kullanan ve root yapan birisi için ilk sayfadaki anlatımların hepsi her soruya cevap vermiyor.Senin için veriyor olabilir ama benim gibi birisi için vermiyor.

    Mesela; xda'dan yapılan çeviride, #* ile başlayan bir kod var,onu normal telefon tuşlarından girileceği yazılmamış, dosyalarımı geri yükle ekranında şifre isteyen yere girmeye çalıştım ben mesela.Bu yazıyor mu orada?

    Tamam,emeğe saygım sonsuz, çok çok teşekkürler herşey için,sizin sayenizde root yaptım,twrp yükledim backup aldım, cwm yükledim, siyah bari daralttım,purexaudio yükledim,parlaklık kalibrasyonunu yükledim,bunların hepsi sizin emekleriniz sayesinde oldu ama bir anlatım yapmak da bir yazıyı hiç yorum eklemeden dümdüz çevirerek de olmuyor takdir edersiniz, anlatımı insanların anlayabileceği kadar sadeleştirmek de lazım.

    Yani ithafınız bana ise cevabım yukarıda,yok bana değil ise, sadece okunarak emin olunabilecek şeyleri soran arkadaşlar için benim fikrim de aynıdır,saygılar.




  • root yapan varmı arkadaşlar anlatımda .350 için demiş ama güncelleme yapınca .434 oluyo sürüm acaba bişey etki ediyomu yoksa ordakileri uygularsak olurmu ? telefon hafızasında yer kalmadı oyunlardan 32 gb kart var yatıyo :D (önceki yorumları okumadım eğer oralarda varsa sayfasını söylemeniz yeterli)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avss123 -- 13 Nisan 2013; 23:04:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avss123

    root yapan varmı arkadaşlar anlatımda .350 için demiş ama güncelleme yapınca .434 oluyo sürüm acaba bişey etki ediyomu yoksa ordakileri uygularsak olurmu ? telefon hafızasında yer kalmadı oyunlardan 32 gb kart var yatıyo :D (önceki yorumları okumadım eğer oralarda varsa sayfasını söylemeniz yeterli)

    ben 434 ile yaptım oldu
  • Kaliteli filmleri izleme şansımız yok mu? Ki bende ses gelmiyor malesef...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kazazzade

    Kaliteli filmleri izleme şansımız yok mu? Ki bende ses gelmiyor malesef...

    Kaliteli filmleri izlemek derken?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1905x

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kazazzade

    Kaliteli filmleri izleme şansımız yok mu? Ki bende ses gelmiyor malesef...

    Kaliteli filmleri izlemek derken?

    HD MKV Kastediyor sanırım

    Ses gelmemesi ile ilgili cevabımız var ilk mesajda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit63

    quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    JDC / Sharp Panel karşılaştırması:

    http://eduardschulze.com/Sony_Xperia_Z_JDC_vs_Sharp/

    İlk soruya da eklenecek.

    Evet jdc renk doygunlugu ve keskinligi biraz daha iyi gibi gözüküyor. sharpın farklı model tv lerindede karşılaştırma yapsanız görüntü olarak bu farkı görürsünüz bence o kadar dert edilecek bir şey degil ben dün parlaklık ayarlarını degiştirdim telefona tekrar aşık oldum megerse ilk geldigi ayarlarda kullanıyormuşum kızımda ıphone 5 eşimde S3 var onların ekranlarına baktıgımda benim ekran sönük kalıyordu fakat ayarları degiştirince (arka ışıgı kapattım)benim ekranın güzelligi ve dogal renkleri onları bastırdı(sharp ekran)pil düzeyide oturdumu tamamdır.ilk sayfalarda açtıgınız aydınlatıcı konular içinde ayrıyeten teşekkür ederim.fakat bu root işini hala anlıyamadım. ilk defa android kullandıgımdan olsa gerek. bu rootlama işini programlarını vererek kademe kademe anlatabilirseniz daha yararlı olacagını düşünüyorum.emeklerinize saglık.iyi çalışmalar diliyorum
    Saygılar sevgiler

    Diğer konuya yazdığım mesajı sizde de hem IP 5 hemde S3 olduğu için burada tekrarlıyorum ve yorumunuz benim için önemli. arka ışığı nasıl kapatıyorsunuz?


    Bugun tam aldırmak üzere iken kardeşimin yorumu beni çok şaşırttı. Kullananlardan da fikir almak isterim. Kardeşim yıllarca birsürü sony kullandıktan sonra ilk çıktığında Iphone 5 almıştı. Şimdi 2. telefon olarak ona X Z önerdim. Özelliklerini vs çok beğendi dizayn da çok güzel. benim bahsettiğim X Z yi görmek için Bimeks e uğradığını ancak telefonun ekran parlaklığının çok kötü olduğunu tüm yapılabilecek ayarları ve parlaklığı %100 yapmasına rağmen karanlık olduğunu özellikle elindeki Iphone ve teşhirde yanda duran note 2 den çok daha soluk olduğunu gördüğünü söyleyince şaşırdım. ben birkaç yerde telefonu gördüm. O şekilde gelmemişti bana ama karşılaştırma yapmamıştım herhangi bir telefonla..

    Sorum şu; şu an satılan telefonlar son güncelleme yapılmadığı için mi böyle yoksa bimeks teki telefonlarda mı sorun var?Ya da oradaki telefon sorunlu idi? Bimeksten telefon alan oldumu?
    not: Kardeşimin %100 objektif olduğundan kuşkunuz olmasın.




  • Benim için ışık yeterli hatta rahatsız olup kısıyorum maksimum %50 de otomatik ortama göre ayarla seçeneğiyle duruyor hep. Parlaklığı yeterli olmasa öğlen güneşin altında nasıl kullanırdım?

    4 telefonda birden oyun oynarken renkleri karşılaştıran bir video vardı bütün hepsi beton rengini (griyi) mavi gösterirken bir tek XZ doğru olarak gri gösteriyordu.

    Doğal renk veren çok kaliteli bir ekranı var bu telefonun bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 14 Nisan 2013; 0:19:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    Yani ithafınız bana ise cevabım yukarıda,yok bana değil ise, sadece okunarak emin olunabilecek şeyleri soran arkadaşlar için benim fikrim de aynıdır,saygılar.


    Herkese genel söyledim çünkü biraz dikkat edilince çözülebilecek ya da fark edilebilecek şeyleri yine de sormayı tercih ediyor bir çok kişi.

    Üstünüze alınıp uzun uzun yazmışsınız sağlık olsun ne yapalım. Sorduğunuz soruyu da yine örnek verdiğimiz 2 videodan feyz alarak yapardınız bundan kuşkum yok.

    Bütün emeklere rağmen maalesef yine üzülen, kırılan biz oluyoruz, kimse kusura bakmasın buna değmediğini düşünüyorum artık. Bu benim bu forumda 2inci teknik rehberim ve belki 4-5 inci büyük konum. Sürekli aynı şeyleri yaşıyorum hiç bir gelişme yok. Yine de yılmayıp bilgilerimi paylaşmayı mümkün olan herkese ulaştırmayı istiyorum.

    Ha bu arada kusura bakmayın, "sadece Türkçe'ye çevirdiğimiz için" aslında çok da mühim bir iş yapmadığımızın da farkına varmamızı sağladınız.

    Dediğim gibi sağlık olsun ne yapalım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rycon

    Öncelikle sayfada emeğe geçenlerin eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.
    Bende telefonu 1 haftadır kullanıyorum ve kısa bir değerlendirme yapmak istiyorum:
    Ekran:Görüntü kalitesi süper gerçeten ancak ışıkları yansıtırken falan iphone'a göre biraz sönük kalıyor.Ancak netlik ve parlaklık olarak s3 ve ip5 kat ve kat iyi.Güneş tam tepedeyken ekran parlaklığını full yaptığımızda herşey net gözüküyor bir sıkıntı yok diyebilirim.
    Kamera:Işık altında çok çok başarılı ama karanlık ortamda vasat üstü ama idare eder.
    Telefonun performansı:Oyun oynarken falan kasma olmuyor; internette gezerken heleki oyun oynarken telefon baya ısınıyor oyun bide real reacing 3 ise telefon alev topuna dönüyor hemen suya sokmak gerekiyor bu beni rahatsız ediyordu ama alıştım artık ama güncellemeyle stabilizasyon sağlarlar inşallah.
    Dizayn ve Tasarı:Cidden dizayn ve tasarım açısından cidden çok kaliteli telefon ama parmak izi deli gibi kalıyor bazen telefon yağa girmiş gibi duruyor:S

    Benim gözlemlerim bunlar ve almak isteyen herkese tavsiye ederim bundan önce samsung wonder kullanıyordum bunun yanında oyuncak kalıyor ve o kadar kalitesizki düşünce ekranı dağıldı fln tamamıyle yani samsung plastik ve dandik malzemesinden kurtulmak için birebir telefon ve iphonedan sıkılanlar içinde tavsiye edilebilcek en iyi telefon:)

    Bunun dışında ben ekran koruyucu almak istiyoru üstte bir arkadaş ebay daki gearmaxx adlı ekran koruyucunun linki vermiş ama alma ödeme fln gibi şeylerle ilgili biri pm den beni bilgilendirebilir mi?


    Bugün evde değildim, PTT kargo kapıya kağıt bırakmış. GEARMAXX'ım geldi ama PPT kapalıydı. Bugün sipariş vereli 18 gün oldu. 18 günde HONG KONG'dan ürün geliyor. Pazartesi elimde olur PZTSİ akşamına bir aksilik olmazsa ürünle ilgili yorum yaparım.

    Ödeme ile de tüm arkadaşların bilgisi olsun diye buraya yazıyorum.
    EBAY için PAYPAL'a üye oluyorsun. Kart bilgilerini PAYPAL'a giriyorsun. Sonra EBAY'e üye oluyorsun. Ürünü EBAY'den satın alırken ücreti senin onayınla PAYPAL'dan alıyor. PAYPAL'da Kredi kartından. Aşağıda ayrıntılı açıklama mevcut. Zor değil hatta baya kolay alışveriş yapmak, ama ücret belli bir adet veya para limitinin üzerinde ise (9 adet veya 200$ galiba net bilmiyorum, araştırman gerekli) ürün gümrükte kalabilir.Aşağıdaki linki incelersen alışveriş için yeterli olur heralde...

    EBAY HK.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61798530/tm.htm

    Ürün linki;
    http://tinyurl.com/cn9kby3

    KOLAY GELSİN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osbournee -- 14 Nisan 2013; 0:45:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyildiz

    quote:

    Orijinalden alıntı: cavit63

    quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    JDC / Sharp Panel karşılaştırması:

    http://eduardschulze.com/Sony_Xperia_Z_JDC_vs_Sharp/

    İlk soruya da eklenecek.

    Evet jdc renk doygunlugu ve keskinligi biraz daha iyi gibi gözüküyor. sharpın farklı model tv lerindede karşılaştırma yapsanız görüntü olarak bu farkı görürsünüz bence o kadar dert edilecek bir şey degil ben dün parlaklık ayarlarını degiştirdim telefona tekrar aşık oldum megerse ilk geldigi ayarlarda kullanıyormuşum kızımda ıphone 5 eşimde S3 var onların ekranlarına baktıgımda benim ekran sönük kalıyordu fakat ayarları degiştirince (arka ışıgı kapattım)benim ekranın güzelligi ve dogal renkleri onları bastırdı(sharp ekran)pil düzeyide oturdumu tamamdır.ilk sayfalarda açtıgınız aydınlatıcı konular içinde ayrıyeten teşekkür ederim.fakat bu root işini hala anlıyamadım. ilk defa android kullandıgımdan olsa gerek. bu rootlama işini programlarını vererek kademe kademe anlatabilirseniz daha yararlı olacagını düşünüyorum.emeklerinize saglık.iyi çalışmalar diliyorum
    Saygılar sevgiler

    Diğer konuya yazdığım mesajı sizde de hem IP 5 hemde S3 olduğu için burada tekrarlıyorum ve yorumunuz benim için önemli. arka ışığı nasıl kapatıyorsunuz?


    Bugun tam aldırmak üzere iken kardeşimin yorumu beni çok şaşırttı. Kullananlardan da fikir almak isterim. Kardeşim yıllarca birsürü sony kullandıktan sonra ilk çıktığında Iphone 5 almıştı. Şimdi 2. telefon olarak ona X Z önerdim. Özelliklerini vs çok beğendi dizayn da çok güzel. benim bahsettiğim X Z yi görmek için Bimeks e uğradığını ancak telefonun ekran parlaklığının çok kötü olduğunu tüm yapılabilecek ayarları ve parlaklığı %100 yapmasına rağmen karanlık olduğunu özellikle elindeki Iphone ve teşhirde yanda duran note 2 den çok daha soluk olduğunu gördüğünü söyleyince şaşırdım. ben birkaç yerde telefonu gördüm. O şekilde gelmemişti bana ama karşılaştırma yapmamıştım herhangi bir telefonla..

    Sorum şu; şu an satılan telefonlar son güncelleme yapılmadığı için mi böyle yoksa bimeks teki telefonlarda mı sorun var?Ya da oradaki telefon sorunlu idi? Bimeksten telefon alan oldumu?
    not: Kardeşimin %100 objektif olduğundan kuşkunuz olmasın.

    Ayarlar-ekran-parlaklık-aydınlatma koşullarına uyumdaki tiki kaldırırsanız ekran kontrası çok fazlalaşıyor ve daha canlı oluyor kısmak zorunda kalıyorsunuz bu tik işaretli iken parlaklıgı sona getirsenizde ekran donuk oluyor en azından bende böyle (arka ışık olarak yanlış yazmışım aydınlatma koşullarına uyum olacak)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aresmar

    quote:

    Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

    Yani ithafınız bana ise cevabım yukarıda,yok bana değil ise, sadece okunarak emin olunabilecek şeyleri soran arkadaşlar için benim fikrim de aynıdır,saygılar.


    Herkese genel söyledim çünkü biraz dikkat edilince çözülebilecek ya da fark edilebilecek şeyleri yine de sormayı tercih ediyor bir çok kişi.

    Üstünüze alınıp uzun uzun yazmışsınız sağlık olsun ne yapalım. Sorduğunuz soruyu da yine örnek verdiğimiz 2 videodan feyz alarak yapardınız bundan kuşkum yok.

    Bütün emeklere rağmen maalesef yine üzülen, kırılan biz oluyoruz, kimse kusura bakmasın buna değmediğini düşünüyorum artık. Bu benim bu forumda 2inci teknik rehberim ve belki 4-5 inci büyük konum. Sürekli aynı şeyleri yaşıyorum hiç bir gelişme yok. Yine de yılmayıp bilgilerimi paylaşmayı mümkün olan herkese ulaştırmayı istiyorum.

    Ha bu arada kusura bakmayın, "sadece Türkçe'ye çevirdiğimiz için" aslında çok da mühim bir iş yapmadığımızın da farkına varmamızı sağladınız.

    Dediğim gibi sağlık olsun ne yapalım




    Abi ben senin derdini anlıyorum, bu forumda herhalde insanlara yardım etmek için aynı şeyleri defalarca tekrarlayan insanların başında geliyorumdur emin ol,mesajlarımın en az 10000 tanesini teknik yardımda postlamış birisi olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
    Bu işe sıfırdan başlayan birisinin tüm sorularına cevap vermek için hazırladığınız kılavuzun en az 10 katı uzunluğunda bir kılavuz hazırlamak gerek, ben size bunu yapmamışsınız demiyorum,zaten yapılacak iş de değil ama buraya gelip "jdc mi iyi sharp mı" diye soran birisiyle beni aynı kefeye koyma lütfen.İnsanların böyle tıkandığı noktalarda cevap vermeniz de konunun başındaki anlatım ve soru cevapları daha da zenginleştirecektir,telefon kullanıcıları yakın zamanda iyice bilinçlenecektir zaten.
    Saygılar




  • Merhaba,
    konunun yeri değil ama yardım edebilirseniz çok sevinirim. Arc s telefonum var root yaptım ve xperia viper 4,5 rom yükledim. herşey iyi güzeldi ama sonra kurcalarken sanırım sistem dosyası sildim. herşey sırayla kapanmaya başladı . teli kapattım açtım sony yazısını geçiyor xperia yazısına geliyor ve tekrar başa dönüyor. seus ile güncelleme yapayım dedim telefon güncel diyor ve onar vs bişey yok. nasıl düzeltebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.