Şimdi Ara

LG 42LA640S (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
47.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3D film açıkken kumandadan 2D-3D seçeneğini seçerseniz normal görüntüyü 3D ye almaya çalışıyorsunuz demektir. indirdiğiniz 3D görüntüsünün de kalitesi çok önemli burada. elinizdeki görüntü normalde yanyana yada alt alta gibi görünmesi lazım ve bunları 3D seçeneğinden tek görüntü haline getirmeniz lazım. ama indirdiğiniz film yada görüntü sonradan 3D yapılan yada kalitesi düşürülmüş bir veri ise istediğiniz performansı alamazsınız.
  • 3d filmler genelde half sbs oluyor. Bu tip filmler açınca yanyana 2 görüntü aynı gelmesi gerekli kumandadan 3d tuşuna basıp yanyana seçince tek görüntü oluşur. Orjinal gözlükleri ile izleyebilirsiniz. Film olarak Sammy maceraları 2 A Turtle's Tale 2 Sammy's Escape from Paradise 3D ve Klip olarak da Top Girl seyrettiğim en iyi pop up yani dışarı çıkan görüntü veren yapımlardı. Bazı 3d filmler sinemada dahi izlesem öyle etkileri yoktu. En son sinemada izlediğim 300 bir imparatorluğun yükselişi dahil.
  • bayfresh, muhalif13

    Dediklerinizi bir deniyeyim. Teşekkürler beyler.!
  • Arkadaşlar merhaba,

    benim bir sorum olacak,
    bende LG 42LA640S modelini almayı düşünüyorum,esas alma nedenim DUAL PLAY özelliğinin olmasından dolayı.
    Ben bu TV ye PS4 bağlayıp,aynı ekranda(ekran bölünmeden) iki kişi oynamayı düşünüyorum,TV nin bu özelliğini
    kullanan arkadaşlar oldu mu acaba? kullandıysanız memnun kaldınız mı?
    Bu konuda aydınlatıcı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.


    saygılarımla
  • ExMarshal kullanıcısına yanıt
    Birebir kendi evimde denemiş değilim. Ama mediamrkt de alırken bir görevli dualplay özellğini tanıtıyordu gözlükle deneme imkanım oldu. zaten ardından alıp çıktım TV yi :D
  • Merhaba arkadaşlar;
    Yeni eve taşınacağız planlarımda lg 47lb670s almak vardı ama bir tanıdık philips 42pfl5028k hediye etmek istiyorlar.1500 tl teknosa fiyatı.Acaba 1600 tl ye 42la640s mi rica etsek?Fiyatta 100 tl fark olacak sadece.

    Fikir verirseniz sevinirim...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bayfresh

    Birebir kendi evimde denemiş değilim. Ama mediamrkt de alırken bir görevli dualplay özellğini tanıtıyordu gözlükle deneme imkanım oldu. zaten ardından alıp çıktım TV yi :D

    oluyor yani :)
    bilgi için çok teşekkür ederim sağolasın


    saygılarımla
  • 1600tl ye bu modeli aldık yeni 620v yerine geçen senenın 640s ini aldık yani,
    Memnunmusunuz arkadaşlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart tv programları harici popüler programları varmıdır tvnin ? Bu arada smart tv de bazı gereksiz gördüğüm programlar var. Bu gereksiz gördüğüm programları smart tvden silebilme gibi bi lüksümüz var mı ?
  • 300 TL daha verenler 640S VE 660S' ten daha iyi bir ürün alabilirler

    ★LG 42LA691S DEV KULLANICI İNCELEMESİ + REHBER [ bjk__murat ]

    http://forum.donanimhaber.com/m_92800617/f_//tm.htm

     LG 42LA640S


    yorumunuzu eksik etmeyin.
  • Arkadaslar bende bu tv den var bugün arkasına bi elledim acayip ısınmış tv heryeri degil ama sadece hdmi-usb girislerinin oldugu yer aşırı ısınıyor bu normalmi yanmasın tv.???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeyyMayk

    Arkadaslar bende bu tv den var bugün arkasına bi elledim acayip ısınmış tv heryeri degil ama sadece hdmi-usb girislerinin oldugu yer aşırı ısınıyor bu normalmi yanmasın tv.???

    Sanırım bu olay her lg kullanıcısında mevcut olsa gerek. Aynı şekilde bizim tv de aşırı ısınmakta
  • ürünü 3 aydır kullanıyorum dahili HD uydu alıcısı ile birlikte kullanıyorum,kanal geçişleri maksimum 3 sn., memnunum fakat web te fazla gezdiginiz zaman bellek hatası verıyor , bu sorunun düzeltilemeyecegını ogrendım. TV nın goruntusu gayet güzel akıllı kumandasını da almanızı tavsıye ederım. 4 adet 3d sinema gözlük hediye verildi ve 3d si de fena degıl . bi de şurda sorun yaşadım ; tv izlerken durduk yere kapandı kendıne res. attı bu dedıgım 3-4 kere arayla oldu sonrada olmadı.
  • Usb bellek kullanmak bellek hatasi sorununu cozuyor diye okudugumu hatirliyorum forumda ama..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu televizyonu kullanım amacı da önemli çünkü görüntü yenileme hızı 200 mhz, sadece televizyon ve film izlemek içinse çok ideal bir bir televizyon, ancak ben bu televizyonda oyun da oynayacağım diyorsanız bilhakis yüksek çözünürlüklü oyunlarda sıkıntı olduğunu görüntü atlamaları ve gecikmeler olduğunu okudum, ayrıca lig tv de de topun görünmesinde sorun olduğunu yetişemediğini söylediler. Onun için la660s aldım şuanda çok memnunum. Aralarında çok bir fark yok bence kullanım amacınız oyun ve lig tv ise la660s i öneririm.
  • freestyler17 F kullanıcısına yanıt
    Lig tv bende yok ama TRT 1 HD TRT HD de Dünya Kupası maçlarında öyle bir sıkıntı yaşamadım.
  • Merhaba,

    telefonum ve TV'm aynı ağa bağlı, eskiden telefonumun YouTube uygulamasından direk olarak görüntüyü TV ye aktarabiliyordum (programın tepesinde çıkan ekran tuşundan TV yi seçerek) fakat şu an ne olduysa bu özelliğe erişemiyorum. Youtube vs stream özelliği içeren programlar ağda TV bulunamadı diyor ama %1000 şekilde aynı ağa bağlılar.

    Aynı şekilde telefonumun galerisinden fotoğraf seçip aktara basıyorum cihaz seçin sekmesinde TV gözükmüyor.. Sanki TV ağa bağlı ama gizlenmiş gibi !

    TV internete bağlı ama ağa bağlı değil gibi, Sizce bu neyden kaynaklanıyor olabilir ayarı nedir ayrıca modemden olabilir mi ?



    _______________________

    2 dakikanızı alır, Android veya iOS cihazı olan arkadaşlar Wi-Fi'den televizyonla aynı ağadayken marketten indirilmiş YouTube app'ına girip stream butonu çıkıyor mu test edebilirler mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 21 Temmuz 2014; 1:26:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lg LA640S tv için askı aparat almak istiyorum. Nasıl bir aparat alabilirim?
  • AnthemSY kullanıcısına yanıt
    Üniversal aparatlar uyum sağlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.