Şimdi Ara

ASUS ME301T-1A045A TABLET PC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu tablet bilgisayar nedir , ne değildir. Teknosa'da 699 TL'ye satılmakta. Hem de en ucuz burada satılıyor. Bayağı şaşırdım. Aradım forumlarda, sitelerde doğru düzgün adı geçmemiş. Yoksa benim acemiliğimden, cahilliğimden mi kaynaklanıyor. 550 tl'ye çinli tablet ararken bunu gördüm, dengem şaştı.
    Tecrübeli arkadaşlarımız birer yorum yapabilirse çok sevinirim.

    Detaylı olarak özelliklerini bile bulamadım. Mesela kamerası sadece "var" olarak gözüküyor.



  • yok mu yardımcı olacak birisi?
  • ASUS ME301T
    Bu memopad. Diğer asus modellerine göre artı eksileri olan bir ürün. Mesela dock desteği yok ama micro usb girişi var.
    Kamera daha az piksel BSI sensörü varmı bilmiyorum. (BSI önemli kamerada.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

    ASUS ME301T
    Bu memopad. Diğer asus modellerine göre artı eksileri olan bir ürün. Mesela dock desteği yok ama micro usb girişi var.
    Kamera daha az piksel BSI sensörü varmı bilmiyorum. (BSI önemli kamerada.)

    teşekkürler, nexus almaya karar verdim.
  • Nexus'n taşınabilirliği ve güncelleme olayı güzel. Çözünürlük aynı olsa bile 7' olduğundan piksel yoğunluğu Nexus'ta daha fazla, daha parlak. Arka kamera, sd kart, hdmi, usb girişleri ve 10.1 ekran'da diğerinin artısı. Ev ortamında kullanacaksan o kaliteye o fiyat zor bulursun daha :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

    Nexus'n taşınabilirliği ve güncelleme olayı güzel. Çözünürlük aynı olsa bile 7' olduğundan piksel yoğunluğu Nexus'ta daha fazla, daha parlak. Arka kamera, sd kart, hdmi, usb girişleri ve 10.1 ekran'da diğerinin artısı. Ev ortamında kullanacaksan o kaliteye o fiyat zor bulursun daha :)

    haklısınız ama 700 Tl bütçemi zorlamak demek oluyor. Kamera ile hiç işim olmaz, öndeki bile olmasa olurdu yani. Hdmi,Sd kart ve boyut dezavantaj kesinlikle. Ama borca girerek tablet almaktansa, aynı şeyleri yapabileceğim kaliteli başka bir tablet almak daha mantıklı geldi. Yoksa 700Tl'yi gözden çıkarınca "çok az fiyat farkıyla daha iyisi olmaz mı" diyerek gittikçe yukarılara çıkıyor insan :)
  • arkadaşlar bende bu tablete takıldım. daha önceden çinden gelip burda türk firmalarının ismini koyduğu tabletlerden aldım 500 lira verip memnun kalmadım 2 ay içinde 3-4 defa servise gitti iade ettim. Şimdi bu tablette asus markalı ve tegra3 lü. arada 200 lira var alsam mı tavsiyeleriniz nelerdir?
  • Asus son derece kaliteli. Eksikliğini hissedeğin bir tarafı yok. Gps, kaliteli kamera, dolgun ses, ihtiyaç duyulabilecek sensörlerin hemen hepsi mevcut.
    Çin işi tabletleri de iyisi kötüsü var malum. Elimden 6-7 tane cube u30gt geçti, tümünü test ettim, hatalı olanına rastlamadım, belliki diğer bazı markalar gibi gelişi güzel paketlenmeyip titiz bir kontrolden geçiriliyor.
    İhtiyaçları tam olarak belirleyip ona göre almakta fayda var. Mesela; bir çok kişi kamerayı son sıraya koyuyor ama beni için önemli, o yüzden bu gün yine alacak olsam Asus alırım. Çünkü cube her ne kadar iyi bir cihaz olsa da kamerası kötü.
  • Bu tableti kullanıp tavsiye eden var mı ? Forumu epey aradım, bulamadım.

    699 liraya satılıyor Gold'da. Kafamdaki fiyata yakın bir fiyat. Geçtiğimiz haftasonu Vatan'da ipad Mini 32 gb 831 liraydı, kaçırdım. Android mi iOs mu hala kararsızım. Telefonda android kullanıyorum, tablette Apple daha hoşuma gitti gibi... Ama Asus'un bu modelini de beğendim.

    Film izlerim, belki oyun oynarım, fotoğraf çekerim (en azından arada sırada çeker, instagram kullanırım belki), dizi izlemek asıl amacım, kitap okumam . Sürekli yolculuk yapıyorum, tablet şart. Özellikle uçuşlarda müthiş icat Lakin kararsızım. Biraz daha bekleyip yeni modelleri mi beklesem, yoksa bu modeli mi alsam ? 3G olmaması kötü, çok işime yarar mı ondan da emin değilim. Şarjı ne kadar gidiyor ? Ekran kalitesini düşünmüyorum, Asus kalitesine güvenirim. Bütçem de 700 civarı. iPad Mini 32 GB yine 830 liraya düşerse onu alabilirim. Kararsızım, bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

    Teşekkürler.
  • seyahat ederken bu buyuklukteki bir tablet cok kullanisli olmuyor. n7 gibi daha ufak boyutlu olanlar daha konforlu oluyor.
    ipad mini 32 gb alabiliyorsan al derim. n7 ye gore arka kamera ve yuzlerce farkli aksesuar avantaji var. yazilim kisminda appstore un durumu ortada. playstore yavas yavas da olsa yetişmek icin gelisme gösteriyor.
    ancak n7 ile ozgurlugun siniri yok, uygulama ve usb den takabilecegin seylerin siniri hayal gucune kalmış. mesela otg ile filmlerini bir flash diskten kolayca izlersin. usb modem takabilir, usb gamepad takip oyunlar oynarsin.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Daha Yeni Aldım Tableti Mağzada Hiç Kalmadığı İçin Rafdan Verdiler Bu Arada 650 Tl Ye Aldım Memnun muyum ? Evet Gerçi Daha 1 Gün Oldu
  • arkadaş hayırlı olsun bende inceliyorum bu tableti mesaj atalı 10 gün olmuş bu 10 gün içinde tecrübelerini paylaşır mısın ? Pil durumu,wifi,ısınma,donma,kasma vb...
  • Tableti Bakıma Götürdükten Sonra Konuşsam Ama Şimdilik Memnunum Detay Olarak Size Bilgi Vermek İstiyorum 16 Gb Diyor Kutusunda Ama 11 Gb Kullanabilirsin Asus un Koyduğu Eklentiler ve Tabletin Kullandığı alan Yüzünden Ben Dışarıda Kullanacağım Dersen Ips Yerine Süper Plus Ips Li Bir Tablet Al Yansıma Yapmaz Ekranın Hoparlorü Arka Tarafta Hoparlor Kaliteli Ses Veriyor Ama Önde Olsa Güç Seninle Olur Oyun Da Kaliteli Ama Benim Tabletin Pil Sorunu Var Normalde 6-7 Saat Gitmesi Gerekirken 4 Veya 3 Sat Pil Gidiyor



    Sonuç: Oyunlar Kaliteli

    Ses Güzel Çıkıyor

    Fiyatına Göre En İyisi ( Tabi Kameraya Önem Veriyorsanız Galaxy Tab 2 10.1 İ Tercih Edin Flaş Kamerası Var )

    Tavsiye: Aldığınız Zaman Bakıma Götürün Bakım Parasızdır Hemen Bir Film Kaplatın ( Parmak İzi İçin ) En Fazla 10 Liradır


    Asus Müşteri Hizmetleri : 0 216 524 30 00 Ev Telefonunda bile 0 216 yı Silmeyin

    Not:Kutunun İçinden Koyuncu Diye Bir Marka Çıkıyorsa Üstdeki Numara Geçerli

    Dibnot: Bizim Evdeki Kablolu İnternet Wifi Yı Gelecek Hafta Sonu Alıcağız

    Tabletim Bakımdan Geldikten Sonra Size Her şeyi Açıklayacağım Olursa Bir Konu Açıp Sizin İçinizdeki Soruları Cevaplarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fdf -- 7 Eylül 2013; 20:43:28 >
  • fdf F kullanıcısına yanıt
    http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-me301t-1a045a-tablet-pmu264507
    asus me301t modelinde son durum nedir? tavsiye ediliyor mu,
    alır almaz bakım nedir biraz açarmısınız.
  • Alinabilecek bir tablet.Ekran basarili.Islemci yeterli, bataryasi 5-6 saat gidiyor.Fiyat/kalite olarak iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun satin aldim, memnunum simdilik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.