salvo
=> PSN Paskalya İndirim Günleri Başladı
(27.3.2013 14:34:17)
Potato_GLaDOS
(28.3.2013 11:01:26)
Bakalım hangi oyunlar gelecek.Tüm konsolları kapsadığına göre vita içinde gelecektir.
freev
(28.3.2013 11:03:53)
Şu an ilgimi çeken bir oyun göremedim. Bekleyelim bakalım.
salvo
(28.3.2013 11:21:52)
quote:
Orijinalden alıntı: Gintoki Bakalım hangi oyunlar gelecek.Tüm konsolları kapsadığına göre vita içinde gelecektir. |
Umarım, kapsamasını bekliyoruz ama Christmas indirimleri gibi PS3'le de sınırlı kalabilir. Yarın yeni oyun gelecek.
M60!
(28.3.2013 11:39:25)
Killzone HDyi tavsiye eden varmı? Çok fazla olumsuz eleştiri almış, hevesimi kaçırdı.
I-C-O
(28.3.2013 11:41:24)
Potato_GLaDOS
(28.3.2013 12:16:28)
quote:
Orijinalden alıntı: M60! Killzone HDyi tavsiye eden varmı? Çok fazla olumsuz eleştiri almış, hevesimi kaçırdı. |
Seriyi seviyor ve ilk oyunu oynamamış sanız oynayın.Sırf ilk hikayeyi öğrenmek için çok fazla beklenti içinde olmadan.
M60!
(28.3.2013 13:02:03)
quote:
Orijinalden alıntı: Gintoki quote:
Orijinalden alıntı: M60! Killzone HDyi tavsiye eden varmı? Çok fazla olumsuz eleştiri almış, hevesimi kaçırdı. | Seriyi seviyor ve ilk oyunu oynamamış sanız oynayın.Sırf ilk hikayeyi öğrenmek için çok fazla beklenti içinde olmadan. |
Anladım o zaman pek değmez gibi. Gerçi festival of blood kombinasyonu güzel olmuş
@I-C-O
Şirket etiği olarak tamamen haklısın ama PSstore'da müslümanların sahip olduğu tüketim oranı, dediğini herkes için haklı kılacak düzeyden uzak.
SuspectT
(28.3.2013 13:12:10)
pek ilgi çekici yok şu anda 48 saat sonra bakalım neler çıkacak yumurtadan :)
TaKo
(28.3.2013 14:45:58)
Sen TR PSN aciyorsan, Playstation'i Türkçeleştiriyorsan, orada ki fiyatları TL üzerinden belirliyorsan I-C-O'nun dediği gibi bize özel bayramlarda (dini veya resmi) bize özel kampanyalar gayet güzel olurdu aslında. Yılbaşı ve Bahar indirimleri biraz daha tüm dünyaya hitap eden birşey olabilir, ama TR PSN'de Paskalya indirimleri varsa müslüman kullanıcılar için de kendi bayramlarımızın indirimleri son derece yerinde bir jest olurdu.
khan_1903
(28.3.2013 15:04:56)
Tomb Raider'a indirim gelecek sanırım (sony manager birinin sorusuna öyle cevap vermiş), o indirimi bekliyorum açıkçası.
Orkun_
(28.3.2013 15:14:40)
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903 Tomb Raider'a indirim gelecek sanırım (sony manager birinin sorusuna öyle cevap vermiş), o indirimi bekliyorum açıkçası. |
oynamak istediğim bir oyun takipteyim o zaman konuyu.. :)
I-C-O
(28.3.2013 15:41:44)
quote:
Orijinalden alıntı: salvo Ben bu söylediklerinin hiçbiri değilim, PSN konusuna bile ümmetçi yaklaşırsan tepki alman normaldir. Yazdıklarından anladığım kadarıyla bilmediğin, tanımadığın her şeyi ötekileştiren sensin. Milli/dini duygu sömürüsüne hiiiç gerek yok. Ama haklı olduğun nokta, sinirle biraz sert yazmış olmam. Kusura bakma lütfen, ama her yerde bu muhabbeti görmek rahatsız edici hal alıyor. Şurada PSN konusuna bile kurban bayramından dalmanın anlamı yok, beklentin mantıklı değil. |
Ben sadece yıllardır aklımda olan bir fikirimi yazmak istedim. Sömürü de yapmıyorum. Kendi özümü nasıl sömürebilirim? Sen öyle sert yazınca ben de tutamadım kendimi.
quote:
Orijinalden alıntı: salvo Sony Türkiye'nin içerik konusundaki yetkisi kısıtlı, biz doğrudan EU içeriğine bağlıyız. Ülke bazında oyun sunmak mümkün değil, ancak yasal konular nedeniyle bazı oyunlar tüm ülkelerde sunulmuyor. Yani EU'ya ne geliyorsa, çoğunlukla bize de aynısı geliyor. En azından şu an için durum böyle. |
Evet, hepsini biliyorum. Sony kılını kıpırdatmalı artık diyorum.
Jestler ile her bölge de, her milletin gönlünde kral tahtına oturur.
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35 helal, yürü be! |
İroni mi, ciddi mi?
Yûnus
(28.3.2013 15:43:54)
quote:
Orijinalden alıntı: khan_1903 Tomb Raider'a indirim gelecek sanırım (sony manager birinin sorusuna öyle cevap vermiş), o indirimi bekliyorum açıkçası. |
Evet Blog'da bende gördüm onu.
Eğer gelirse sakın kaçırma Gökhan mükemmel oyun.
salvo
(28.3.2013 15:48:36)
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O Evet, hepsini biliyorum. Sony kılını kıpırdatmalı artık diyorum. Jestler ile her bölge de, her milletin gönlünde kral tahtına oturur. |
Ülkesel içerik güzel olabilir, ama ters de tepebilir gibi geliyor bana. Nortec örneğini hatırlarsanız fiyat politikaları inanılmaz kötüydü son kullanıcı için; gerçi bilmiyorum bu Nintendo'nun dayatması mıydı, yoksa Nortec'in işi miydi veya ikisinin bir birleşimi mi. Şu an için EU'ya bağlıyken en azından Euro fiyatına eşdeğer veya yakın fiyatlandırma yapıyorlar genelde. Ben korkarım şahsen yetki tamamen Sony TR'ye geçse :)