Şimdi Ara

App Store'dan uygulama indiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
38.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yükle diyorum, bekleniyor diyor öyle kaldı saatlerdir. Reset attim, store'a giriş çıktım yaptım nafile
    sorun ne olabilir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 22 Mart 2013; 10:12:27 >



  • dun ayni sorun bende de vardi. yukle dedikten sonra baglanilamiyor hatasi veriyordu gece duzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir uygulama indirirken ülke değişmiş olabilir. Onu kontrol et.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA ARKADAŞLAR.

    İOS 6.1.2 den 6.1.3'e güncellemesi yaptım. Güncelleme sonu App. Store aplication açılıyor, fakat programı yükle butonuna bastığımda, telefon hiç bir uyarı vermiyor. Normalde program yükleniyor yazısı çıkması lazım çıkmıyor. Fakat telefonda yükleme ibaresini gösteren çark dönüyor. bir süre bekleyip telefonu açıp kapatıyorum. program yüklenmiş. yada itunesle sekronize ettiğimde program yükleniyor. ağ ayarlarını sıfırlamayı tutunda bütün ayarları sıfırlaya kadar yaptım hatta arkadaşımın aaple store şifresiyle giriş yaptım değişmedi, Apple store düzgün çalışmıyor? ne yapmam gerekiyor? aklıma gelen tekrar yazılımı 6.1.3ü yüklemeye çalışıp yeni bir iphone olarak belirlemek fakat çözüm olurmu bilmiyorum?
    bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
  • Wifi ile bağlanıyorsanız DNS ayarlarını telefon üzerinden 8.8.8.8 yapın. Ben 208.67.222.222 yaptığımda da açmıyordu appstore'u.
  • wifi den bağlandığımda da aynı çalışmıyor, telefon şebeke internetindende aynı çalışmıyor. telefon yüklüyormuş gibi yükleme çarkı simgesi dönüyor fakat çark durduğunda herhangi bir indirilen birşey yok. telefonu kapatıp açtığımda yada bilgisayarda itunesle senkronize ettiğimde yüklemeye çalıştığım ama telefonumun tepki göstermediği uyuglama telefona yüklenmiş olarak görünüyor. dns ayarları için kardeşimdede iphone 5 var, sadece apple store şifreleri farklı fakat aynı wifi yi kullanıyoruz. işte tek hatam 6.1.3 e güncellemek oldu. ayrıca telefoumda jailbreak falan yok.
  • Apple Store'ye giriyorum, programların açıklamalarını görüyorum fakat sorun yükle butonuna basınca ortaya çıkıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede benzer sorun var güncellemelerde uygulamayı güncelle butonu kapalı onun yerine "aç" yazıyor sanırım genel sorun
  • problemi çözdüm. Yeniden güncelleme yaparak i tunes ten 6.1.3 tekrar yükledim ve yeni bir iphone olarak ayarladım. yeni bir iphone olarak ayarladıktan sonra bi kaç saat kullandım. tekrar itunese bağlayarak mevcut kayıtlı bir önceki ayarlarımı tekrar telefona yükleme işlemi yaptım ve apple store sorunsuz olarak çalışıyor. bence yeni bir ios güncellemesi şart. konuyla ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • App Store'dan uygulama indiremiyorum
    iTunes Koşullar ve Şartları Değişti
    Devam edebilmek için yeni Koşulları ve Şartlar'ı okuyup kabul etmelisiniz. Böyle bir yazı ekrana çıkıyor
    bu konuda yardımcı olabilirseniz çok iyi olur..

    şimdi'den teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco

    Wifi ile bağlanıyorsanız DNS ayarlarını telefon üzerinden 8.8.8.8 yapın. Ben 208.67.222.222 yaptığımda da açmıyordu appstore'u.

    hakikaten modemden dns lerden birisini değiştirdim anında indirmeye başladı,
    şaşılacak bir durum (diğer dns uydunet)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.