Şimdi Ara

SATILIK 2006 2.0 otm 407

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç dop dolu. Park sensörü, far sensörü, yağmur sensörü, 4 cam otomatik, deri koltuk, sis farları, ısıtmalı aynalar, lastik basıncı ve arıza göstergesi, digital klima, cruise contol - hız sabitleyici vs. aklıma ilk gelen özellikleridir.

    Herkesin kafasındaki en büyük sorun bu aracın kaç km yaktığıdır. . İstanbul'da Kartal - Beşiktaş veya Kartal-Gebze arasında kullanılarak katedilmiş 9278km de araç ortalama 9,6lt benzin tüketmiştir. Köprü trafiği dahil:)

    Arka koltuğun ortası düz, fotoğrafı ekli.

    Kilometresi orjinal, 63binde. isteyen tramerden sorgulatabilir, plakası açık. Şasi numarası ile sorgulatıldığında gelen tramer kaydı bilgilerini fotoğraf olarak ekledim.

    Triptronic vites, ister otomatik kullan, ister manuel. Sport ve Kış modu bulunuyor.

    Servis bakımlı, sondan bir önceki bakımı 40binde Akfit İriyıl'da yapıldı. son bakımını 60binkm'de özel bir serviste yaptırdım. 20bin km bakıma uğramak yok.

    45binde 4 lastik değişti, 4 mevsim Contitental Conti Premium ve 4 adet de Michelin privacy kar lastikleri var.ikisi de tertemiz, en az 2 sene daha kullanılır.

    Sağ tarafında çiziklerden dolayı kapısında boya varmış, çamurluğunda ufak bi boya çatlağı. benden önceki sahibinden kalan bir anı. (otoparktan çıkarken arabayı çizdirmiş.) Fotoğrafı ekli.

    Muayenesi Nisan 2013'e kadar devam ediyor.

    Alacak kişi hiç masraf etmeden binebilecektir.

    Fotolara linkten ulaşabilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-63binde,orjinal,benzinli,otomatik,bakimli-ve-tek-kurus-masrafsiz-95052056/detay/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.