Şimdi Ara

Cube U30GT2 Destek,paylaşım,inceleme [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.224
Cevap
22
Favori
168.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunu aldığım güne lanet olsun başımıza bela oldu. Bugün gidip başvuracam tüketici hakem heyetine. Para kazanmak öyle kolay değil.
  • Cube U30GT2 kullanıcısı olarak sırf şu servis muhabbetinden ağzı yanan arkadaşları gördükten sonra 2. bir tablet teelfon özelliği olan cihaz arayışımda cube markasının üzerini çizmiş bulunmaktayım. başka markalara bakıyorum. umarım müşteri memnuniyetini ön plana çıkarıp kendilerine bir çeki düzen verirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 31 Temmuz 2014; 13:22:33 >
  • Merhabalar herkese,

    Ben de bir cube mağduru olarak 1 aylık tecrübelerimi paylaşmak istiyorum sizinle. Bu tableti özelliklerine güvenerek hızlıca karar verip aldım. Birkaç inceleme videosu izledim ve tabletin iyi olduğuna kanaat getirdim ve sipariş verdim.

    Tablet 3 temmuz tarihinde elime ulaştı. Tableti açtım hemen. Biraz kurcaladım, tabii pili biter gibi olunca şarja taktım. Sonra kurcalamaya devam ettim. Pil biraz dolunca şarjdan çektim. Bi baktım tablet kapandı. Şarja takınca tablet kendiliğinden açılıyor ve %99 ya da tam dolu pil seviyesi gösteriyor. Tablet sadece şarjda iken kullanabiliyordum ama şarjdan çıkarır çıkarılmaz kapanıyordu.

    Diğer gün gönderdim hemen servise tabii ki. Hemen de göndermelerini istedim. 5 gün sonra gönderdiler "yaptık" deyip. Hemen açma kapama tuşuna bastım tabii, bi baktım çalışmıyor yine. Şarja taktım çalışıyor. Anlayacağınız tablete hiçbirşey yapılmamış. Zaten herhangi bir servis kağıdı falan koyulmadığı için içine ne değişip değişmediğini de öğrenemiyorsunuz. Tabii söylemeye gerek yok tüm kargoları ödüyorum bu arada.

    Servisi geri arayıp müşteriye yalan söylediklerini söyledim. Tablette arızanın hala varolduğunu belirttim ve 14 temmuzda tekrardan servise gönderdim tableti. Bu sefer de 26 temmuz tarihinde tablet geri geldi. Büyük bir heyecanla açma kapama tuşuna bastım. Çalıştı. Şarja takıp çıkardım, kapanmadı. Herşey güzel gidiyordu ve mutlu oldum anlayacağınız. Bu arada kargo paralarını falan yine ödedik tabii ki. Neyse ki tamire para istemediler. Diğer gün tableti kullandım normal bi şekilde. Sonrasında bir süre şarja koymadım. Şarjı azalmıştı. Bi süre sonra baktım tablet kapanmış, pili bitti dedim şarja taktım tekrardan. Tablet açıldı tabii şarja takınca, bi baktım yine %99 pil seviyesi gösteriyor. Bunu görünce korktuğumun başıma geldiğini anlamıştım zaten. Biraz beklettim şarjda, şarjdan çekince kapandı yine tablet.

    Yarın yine teknik servise göndereceğim cihazı (ya da aldığım yeri arayıp malın ayıplı olduğunu ve cayma hakkımı kullanmak istediğimi de söylemeyi düşünüyorum). Yoksa böyle 1 gün bende, 1 ay teknik serviste falan kalacak herhalde bu cihaz. Büyük ihtimalle hatalı üretim bir seriye denk geldik, ama teknik servisin acizliği de ortada. Ama güzel bir ders oldu bu bana. Ne kadar iyi özellikleri de olsa bu tarz Çin malı cihazlardan uzak durmak lazım . Hele hele böyle aciz yetkili distribütörleri olan firmalara hiç yaklaşmamak gerek. Ben eminim bunlar ellerindeki tüm bozuk tabletleri üretici firmaya yollasalar, yenilerini 1 ay içerisinde teslim alıp bizleri mağdur etmeyebilirler.

    Umarım herkesin bu tabletle alakalı bir an önce çözülür.

    Herkese saygılarımla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gacvokem

    Cube U30GT2 kullanıcısı olarak sırf şu servis muhabbetinden ağzı yanan arkadaşları gördükten sonra 2. bir tablet teelfon özelliği olan cihaz arayışımda cube markasının üzerini çizmiş bulunmaktayım. başka markalara bakıyorum. umarım müşteri memnuniyetini ön plana çıkarıp kendilerine bir çeki düzen verirler.

    Aman ha hocam sakın biz yandık sen yanma ben bundan böyle sosyal hayatımda intetnette forumlarda gücümün yettiği dilimin döndüğü kadar cubenin her hangi bir ürününü almamaları icin elimden geleni yapıcam bundan öncelikle kendim basladım zaten 2-3 hafta önce bir adet arkadasımın kızına birde ablasına iki adet baßka bir marka aldım ismini buradan yazmsyayım inanmayan benim profilimden son iki üç haftadır yazdıklarımdan bakabilir o markayı sadece ve sadece servisinden malının arkasında durusundan aldım işte müsteri memnuniyeti böyle bir sey böyle markalaşılıyor yalanla dolanla üç kurusun hesabını yapmakla olmuyor bu isler kısaca sakın ama sakın ALMAYIN.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rammo

    Arkadaşlar suda var tabiki bu adamlar zaten bunu göze almış ben voleyi bir vurayımda gerisi cokta tın demişler önceden oto boka cevap yazan mahkemeye vericez diyen efendiler bunca yazılanlara tık demiyor nefen ben almışım alacağımı diyor eleman muhtemelen şahsi fikrim yakın zamanda baska bir markayla piyasaya girip tekrar aynı şeyleri yapacaklar zihniyet bu bence.

    http://excon.com.tr/iletisim.html hacı sen baya uzak kalmışın adamlar yaklaşık 6 aydır eXcon satıyor arkadaşta var dı pil gitmiş geçmiş olsun dedim mahkemelik oldugumu duyunca ağalacaktı :(




  • Benim Tablet bu sabah geri geldi. Yaptığım kontrollerde belli ki hiç dokunulmamış. Pil arızalı olunca... Biliyolar yedikleri naneyi...

    Utanmazlar beni arayıp faturanız vs. yok mail atın dediler. Dedim kutu içinde var; dediler bulamadık yok. Gelen kargoyu açtım ve fatura fotokopisi ve dilekçe içinde... Dediğim gibi bakmamışlar bile cihaza.... Servis formu yollayın demiştim telefona çıkan dangalak şahsiyete tamam yolluyoruz diye artislik yapmıştı. Utanmazlar servis formda göndermemişler.

    Ben aşagıdaki linkteki satıcıdan bir tane sipariş verdim kargoya verilmiş. Yorumlara bakarsanız Türkiyeden alanlar da var yorumlarıda mevcut... En son yorum yazan alıcı Türkiye den ve 23 temmuzda yazmış "Siparişim 13 günde elime ulaştı.Doğrusu bu süratle şaşırdım. ürünü kolayca Monte ettim. Thanks FOR fast shipment"

    http://www.aliexpress.com/item/7-4V-13000mAh-Tablets-Batteries-DIY-Cube-U30GT-U30GT1-U30GT2-dual-four-core-tablet-pc-battery/1717669017.html

    TEKRAR BELİRTİYORUM VERDİĞİMİZ PARALAR HARAM ZIKKIM OLSUN. TÜM FİRMA VE ÇALIŞANLARI İÇİN GEÇERLİ...




  • Benim cube u30gt nin 1. versiyonu H modeli vardı.Yukarıdaki arakdaş gibi Pil şişti camı felan dağıtmış yumruk akdar olmuştu çöpe attım.Açma kapama tuşunu kırmıştım çalışmıyordu zaten.1 ay boş kenarda durunca oldu bu olay.Hemen salladım tabi
  • Kullanmıycam satıcam zaten
  • kaliteli pil bu hale gelmez davul oldu allahtan THH hakklı buldu
     Cube U30GT2 Destek,paylaşım,inceleme [Ana Konu]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: typersin25

    Arkadaşlar cihaz şarj makinesi dışında çalışmıyordu bende servise yolladım. Bana 80 lira fiyat çektiler batarya değişecekmiş bu bataryayı kendim daha ucuza değişemez miyim ? Öğrenci adamım 80 lira bu yok zamanda nerden bulayım ben

    onu oradan vericeniz takamazsanız onada ücret vericeniz aynı fiyata gelicek neredeyse iki seçenek var ya yaptırın yada garantisi varsa hala ve 1.5 ayınız varsa tüketici hakem heyetine basvurun para iadesi isteyin ben ve bir arkadaşımız daha öyle yaptık zira çok namuslu !!!!!?? bir firmadır kendileri bilesiniz.




  • odyyseus kullanıcısına yanıt
    Sakın göndermeyin boşuna kargo ücreti verirsiniz git gel size kitliyorlar bilesiniz pil garantiye girmez muhabbeti yapiyorlar gidin thh pasalar gibi para iadesi isteyin Varol7 arlkadaşımızın emsal kararı var yardımcı olur zaten.
  • bende iki defa gittim servise. ilki 1 haftalık cihazın adaptörü bozuldu para ile degişim dediler piyasadan aldım bi 12v 2a sıkıntısız kullandım. ikinci kez ise hangi romdu hatırlamıyrum orj romu yükledik siteden pil mefta oldu 1 hafta 10 gün içinde degiştirdiler ancak ben elden götürdüm. sıkıntılı bir firma inşaat firmasından teknoloji açılımı olursa bu olur. aynı zopo ve meizu tr getırenler gıbı. onlarda uydu ve güvenlık firması.
  • zentetsu kullanıcısına yanıt
    kasty romu ben kullanıyordum. hatta bazı şikayetlerim olmuştu. ilk sıkıntı dolphin'de yaşadım. ne zaman onu açsam tablet kitleniyordu. bence başka tarayıcı kullanma yolunu seç. geçtiğimiz aylarda cube'ün kendi windows görünümlü romunu yükledim. pek sıkıntı yaşadığım söylenemez. kamera konusuna bir şey diyemem, çünkü 6-7 aydır en fazla 10 kere kullanmışımdır:))

    ama dolphin'den çabucak kurtul.
  • karsell K kullanıcısına yanıt
    benimde bugün 1 ay oldu tam geldi mi tabletiniz geçen hafta aradığımda serviste oldugu yapıldıgı zaman haber verileceği söylendi çok kötü inanın bu durumu yaşamak.. Yaşamayan bilemez
  • Herkez aynı sorunu yaşıyor demekki 02.05.2014 de servise giriş yapmış tabletim hala pil değişimi için bekliyorum. Daha bi çok sorun var tabletde ama hallediceklerini sanmıyorum. Servisi çok kalitesiz kendide öyle tabletin.
  • CUBE YETKILI SERVİSE
    13 AY ÖNCE GARANTI KAPSAMINDA ALMIŞ OLDUĞUM CUBE U30 GT2 TABLETİM PİLDEN KAYNAKLANAN KAPANMA SORUNU HASIL ETTİ BUNA İSTİNADEN 5 HAZ
    İRANDA GÖNDERMİŞ OLDUĞUM TABLETİN 27 HAZİRANDA PİLİN DEĞİŞTİĞİNİ BEDELİNİNDE 60 TL OLDUĞU TARAFIMA TELEFON İLE BİLDRİLDİ.2 YIL GARAN
    TİSİ OLAN BİR ÜRÜNDEN YANİ KULLANICI HATASI İMKANSIZ OLAN PİLDEN KAYNAKLANAN SORUN TARAFIMA BEDELİNİN YÜKLENMESİ ANORMAL BİR DURUM.
    TELEFONDA GEREKCE OLARAKTA BANA BİLDİRİLEN (TABLETİ ŞARZDA İKEN KULLANMAM) BU BANA ÇOK MANTIKSIZ GELDİ.BU ŞUNA BENZİYOR TELEFONUNU
    ŞARZDA İKEN ARAYANA CEVAP VEREMEMEK GİBİ BİR ŞEY LÜTFEN BU HATANIN DÜZELTİLMESİNİ RİCA EDİYORUM M.ÇELİK ÇANAKKALE
  • hayney H kullanıcısına yanıt
    bunu neye dayanarak söylediler, ellerindeki kanıt nedir? ayrıca garanti kapsamındaki üründe kırık gibi ağır fiziksel kusur olmadıkça kullanıma bağlı arızaları garanti karşılamak zorundadır. kullanıcının pilde kullanması gibi komik bir bahane duymadım bu yaşıma kadar
  • evet 13. ayda 2.defa pil gitti açılmadan kapanıyor. bu gün yarın servise yollacağım 24 ayda kaç defa pil değiştirecegiz çok da kullanmadıgım. sürekli kullansam ne olurdu merak ediyorum resmen pil çööööppp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: varol7

    1. de istenmedi 2.defa daha gönderemedim umarım istemezler isterlersede mahkem yolu görünür

    Aslında sıkıntı tamda burada hocam sizden alınmamış ki doğru olan bu bence ama yukarıdaki mesajda anladığım arkadaşın ilkinde 60 tl istenmiş sen buna gidiş geliş 15tl kargo ücreti ekle al sana 75 tl eee başka kısaca benim anladığım şu bu tablette bu pil meselesi kronik bunlarda böyle olmaz deyip kendilerince fise takılı kullanılmış diye bir savunma gelistirmisler valla durum vahim gibi görünüyor
  • tabletim gelsin .............
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.