Şimdi Ara

2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.750
Cevap
73
Favori
572.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi ki burası var meselesine bende katılıyorum. Ama bildiğim kadarıyla sharp Türkiye'de çok rağbet görmemekle beraber satışı olan bir marka. Yani ürün piyasada var henüz Türkiye'de yoksa bile sony gibi oda gelecek demektir. Herkesin aklı olduğu da doğru ama o aklı çevresel faktörlere ve öğrendiklerimize göre yönlendirip geliştirmiyor muyuz? Aklımıza takılanları ve duyumlarımızı paylaşmamız bizi daha doğru ve daha iyi ürünlere yönlendiriyor zaten diye düşünüyorum. Bende duyumumu paylaştım ve konunun varsa bilgisi olan arkadaşlar aydınlatmalarına yönelikti. Yoksa bende sıkı bir samsung takipçisiyim ve duvar kağıdıyla ünitesi montajlanmış olarak bekleyen es8000 alçısıydım fakat muhtemelen fiyat ayarlamasının ardından bu model 46f8000 olacak. Ne yazık ki fiyat ayarlamasına kadar ünite boş kalmaya devam edecek...
  • en kesin olarak alıp öğrenebilirsiniz :)
    diğer türlü arayıp sorabilirsiniz ama nerdeyse hepsi ezbere konuşuyor ve mantıklı bir cevap alamazsınız
  • İnput lag var mı ps3, xbox360 oyunlarında tepkime süresi ne kadar?
  • Arkadaşlar bir şey daha es7000 ve 8000 serisiyle bahsi geçmeye başlayan gelişim kiti birkaç yerde okuduğum kadarıyla "F" serilerinde kutu içeriğinde mevcut olacakmış. Bunun doğrulamasını yapmış olan yada net bilgi sahibi var mı?
  • Çok acımasız olmadı mı? Yanlışlıkla yazılmıştır diye gönül rahatlığıyla x firmadan alıyorum. Servis gelene kadar açamıyorum. Gelince bir açıyorlar 2 tane gözlük. Hem de y firmasında 4 tane yazıyor ama fiyat farkı var vs. diye almamıştım ah kafam durumları. Satan sattığı ürünü bilmiyorsa alan aldığı ürünü nasıl bilecek yahu. Bir şey de denmez ki haklı çıkarlar biz zaten hediye veriyoruz diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONDesignR

    Arkadaşlar bir şey daha es7000 ve 8000 serisiyle bahsi geçmeye başlayan gelişim kiti birkaç yerde okuduğum kadarıyla "F" serilerinde kutu içeriğinde mevcut olacakmış. Bunun doğrulamasını yapmış olan yada net bilgi sahibi var mı?

    kardeş gelişim kitini eski model tv için alırsın , f serisi zaten yeni , içinde kit diye bişi yok.

    seneye yeni modeller çıkınca o zaman yeni kitten alıp takacaksın.
  • Televizyon uzaktan kumanda hediyeli der gibi...
  • E tabiki yenide. İşte okuduğum makalede tekrar yenilendiğinde dert etmenize gerek yok kit aracılığıyla uğraşmadan halledeceksiniz ve samsung bunu f serisi kullanıcılarına sunuyor vs. tarzı birşeyler vardı. Ama anlaşılan f serisinin süksesi bitince büyüğüne gitmek için yine para bayılacağıicazet alacağız gibi görünüyor. Teknolojik olmak zor iş vesselam. En iyi ürünü al yetmedi görseli yeterli değil duvara asmak için aparat al, yetmedi iyi bir ses duymak istiyorum ses sistemi al, aaa one kablolar havalarda uçuşuyor git kablosuz al. Oda yetmedi wifi ile bağlanan harici disk al.Yetmedi kablosuz klavye Mouse al, yetmedi oyun konsolu al yetmedi onu al yetmedi bunu al. E ben en iyisini almıştım. Ama hala en iyi hale getirmek için uğraşıyorum. İlk prof. fotoğraf makinemde de böyle olmuştu. Makineden çok aksesuar parası harcamıştım. Yıllar oldu 400 liraya aldığım makinaya koşa koşa gidip orijinal çantasını almıştım 100 liraya. Sonra orijinal şarj cihazı orijinal pili şusu busu derken aynı durdumdayız. Teknolojiyi sevmek pahalı merak. Geçen gün annem televizyon istedi. Nasıl bişey istiyosun dedim. Biraz büyük olsun yeter dedi.
  • Sadece oda değil, kumandası hediye, gözlüğü hediye, power kablosu hediye, stand ayağı hediye ve hatta duyduğuma göre içindeki köpüklerle kutusu bile hediyeymiş. Hediyelerin bir kısmını istemesek fiyattan düşerler mi acaba
  • "What happens to us at last, I'm a receiver" (Cem Yılmaz)
    yazıp mail atın bakalım ne dicekler
  • samsung türkiye garantili f8000 ler tek kumanda 4 gözlük.kutuda kit falan yok kit eski tv ler için.
  • Fotoğraf Makinesi İle , Tv Ekran Fotoğrafları Nasıl Çekilir !

    http://forums.hdtvtest.co.uk/index.php?topic=7209.0
  • Vayy ne incelikler varmış. Bir de buna göre çekeceğim bakalım nasıl olacak.
  • KKTC den aldığım 55" f8000 de app storeda yunanaca onaylatıp smart huba girebiliyorum ayrıca çoğu uygulama yok sistem setings e nasıl girip ülkeyi değiştirebilirim acaba.Daha doğrusu hosplaty off yazan yere mute 1-1-9 mu ne oyle bir kombinasyonla gırdım ama ulkeyı nasıl değiştireceğim?
    Saygılar.Ayrıca bu dsmart moduller 720 pmi destekliyor sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sierratr1 -- 24 Mayıs 2013; 2:07:10 >
  • http://m.akakce.com/p/?1074661 fiatlar normallesti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda yüzde 30 indirim var arkaşlar.
  • Sony 4k öledler 15 başında yaygınlaşacak 55 inceler 8 civarı olacakmış dh de açıklamış sony g.müdürü led lerin sonu yaklaştı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVLANA CELALETTİN -- 24 Mayıs 2013; 10:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda %30 indirim var ama internet stoğunda yok. Nasıl %30 indirimse 5.999 TL idi şimdi 5.599 TL yani %7 indirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 24 Mayıs 2013; 10:39:53 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.