Şimdi Ara

FIFA 2014 [PS4 ANA KONU] 'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.077
Cevap
41
Favori
230.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • EA: "FIFA 14'ün PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı"

    Bildiğiniz gibi FIFA 14'ün Playstation 4 ve Xbox One sürümleri Electronic Arts'ın Ignite Engine adlı yepyeni oyun motoruyla geliştiriliyor. Ignite Engine sayesinde yeni nesil sürümlerle şimdiki nesil sürümler (PC dahil) arasında büyük fark olacak gibi görünüyor. FIFA 14'ün yapımcı koltuğunda oturan David Rutter'ın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:

    "İki sürümü yan yana koyun ve ardı ardına ikisini de oynayın, arada ne kadar büyük bir fark olduğunu göreceksiniz. Bu fevkalade bir şey. Playstation 4 bize daha rahat modelleme yapmak imkanı sunuyor. Kaba bir şekilde söylersek yeni nesilde 10 kat daha fazla animasyon görebilirsiniz."

    "Daha önceki nesillerde şut çekemediğiniz yerlerden şut çekebileceksiniz. Yeni nesilde şut çekmek Ignite Engine'in tüm gücünü arkasında alıyor; yani tonla yeni animasyona sahip oluyorsunuz. Gerçekteki ile tasarlanmış şut arasındaki bağlantıyı kurmak konusundaki sinerjiden son derece memnunuz."

    Bu sözleri duyduktan sonra insanın ister istemez yeni nesil sürümlerin dışında FIFA 14'ü oynama isteği azalıyor.


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EA_FIFA_14un_PS3_ve_PS4_Surumleri_Cok_Farkli-40856.htm






    FIFA 14'ün özellikleri açıklandı


    Oyuncular bu yenilikler sayesinde PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC’de EA SPORTS™ FIFA 14 oynarken birbirinden müthiş goller atmanın verdiği hazzı yaşayacaklar.

    Serinin ödüllü* oynanışı üzerinde yapılan yenilikler FIFA 14’ün eksiksiz bir maç günü deneyimi yaşatmasını sağlayacak ve oyuncuların orta sahada oyun kurup maçın temposunu belirlemelerine ve birbirinden etkileyici gol fırsatları yakalamalarına ilham kaynağı olacak. Ölçülü biçimde geliştirilen hücumlar ve inanılmaz son vuruşlar ile birbirinden muhteşem maçlar oynayacaksınız. FIFA 14’teki Pure Shot ismindeki yeni özellik ve yeni top fiziği sistemi şutların yapısını değiştirecek, her bir şutun gerçek hissettirmesini ve oyuncuların o kusursuz vuruşu yaptıklarında büyük bir coşku hissetmelerini sağlayacak.



    “FIFA 14 orta sahada kurulan oyunlar, maç boyunca yükselen tansiyon ve yakalanan ve değerlendirilen gol fırsatlarıyla, unutulmaz futbol maçlarında yaşanan anları tecrübe etmenizi sağlayacak,” diyor FIFA 14 Baş Yapımcısı David Rutter “FIFA 14’te yakalanan fırsatlar tatmin edici, goller ise birbirinden etkileyici olacak.”

    Pure Shot ile desteklenen son vuruşlar sayesinde oyuncular adımlarını kontrol edebilecek ve ağları bulmak için en iyi pozisyonu yakalamak üzere kaleye yaklaşma açılarını ayarlayabilecekler. İyi vurulan toplar daha heyecan verici ve tatminkar biçimde hareket edecek. Yeni şut türleri arasında saf şutlara ek olarak dengesiz şutlar ve acele şutlar da bulunacak. Real Ball Physics özelliği topun hareket yolunu belirleyecek, oyuncuların aynı gerçek futbolcular gibi topa uzaktan sert biçimde vurmalarını, isabetli alçak şutlar çekmelerini, topun dibine girerek falsolu vurabilmelerini sağlayacak.


    Oyuncular dört yeni özellik sayesinde gol fırsatı yakalamak üzere hücum geliştirebilecek ve maçın temposunu belirleyebilecekler. Protect The Ball özelliği ile oyuncular herhangi bir hızla top sürerken savunma oyuncularını kendilerinden uzak tutup topu koruyabilecek, pası almadan önce pozisyon kapmak için rakiplerini fiziklerini kullanarak uzaklaştırabilecek, sonra da savunmayı aşarak gol fırsatı yakalayabilecekler.



    Her iki taraf için de geliştirilen Teammate Intelligence özelliği sayesinde yeni karar verme mekanizması daha akıllıca markajlar ve koşu takibi sağlayacak, savunma oyuncuları pozisyon fırsatlarını görerek topu geri kazanmak üzere destek sağlayacak, hücum oyuncuları ise çizgi boyunca kendi tempolarında koşular yaparak kendilerine boş alanlar yaratmak üzere rakiplerini kandırabilecekler.

    Top kontrolü üzerinde yapılan önemli değişiklikler, orta sahada yapılacak top kapma mücadelelerini kazanmanız için yeni fırsatlar sunacak. Sprint Dribble Turns özelliği sayesinde oyuncular depar sırasında ivmelerini korurken istedikleri yöne dönebilecekler ve savunma oyuncularını bire birde geçmek için kontrole ve güvene sahip olacaklar. Variable Dribble Touches özelliği ise depar sırasında topa tapılan dokunuşlara çeşitlilik getirecek. Yetenekli oyuncular toıpla birlikte depar atarken topu daha iyi saklayabilecek ve kontrol edebilecekler.



    Oynanış üzerinde yapılan yeniliklere ek olarak FIFA 14’te Kariyer Modu oynamanın yepyeni bir yolu da bulunacak. Global Scouting Network özelliği profesyonel gözcülük dünyasını hayata geçirecek. Oyuncular bir gözcü ağı kurarak yıl boyunca yetenek avına çıkabilecekler. Gözcüler dünyanın dört bir yanındaki futbolcuları izleyerek transfer dönemi öncesinde oyundaki her bir oyuncunun özelliklerini ve kişisel yeteneklerini ortaya çıkarabilecekler. Ayrıca yeni bilgi merkezi daha rahat dolaşım, daha az kesinti ve canlı gözcü raporları da sunacak.

    FIFA 14 EA SPORTS Football Club yoluyla oyuncuları sporun kalbine ve birbirine bağlayan online özellikler** ve canlı servisler sunacak ve FIFA 14’ü oyuncuların dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca diğer oyuncuya bağlandığı, rekabet ettiği ve paylaştığı, futbolun sosyal ağı haline getirecek. Oyunda ayrıca şu özellikler de bulunacak:

    • Popüler FIFA Ultimate Team üzerinde yapılan değişiklikler
    • Sosyal rekabeti cesaretlendirecek yeni bir online mod
    • FIFA’nın kalbini oluşturan canlı servis EA SPORTS Football Club için yeni özellikler
    • 500’ün üzerinde resmi lisanslı takım ile üst düzey gerçekçilik

    EA Canada tarafından geliştirilmekte olan FIFA 14 bu sonbaharda satışa sunulacak. Oyunun çıkacağı diğer platformlar önümüzdeki aylarda duyurulacak.


     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'





    ---------------------------------------------------------------


    FIFA 14, Playstation 4 için Listelendi


    Electronic Arts'ın FIFA serisi bu nesilde gerçekten de büyük işler başardı. Öncelikle kalitesini fazlasıyla arttıran oyun satış konusunda da Electronic Arts'ı memnun ediyor. Tabi bu seriyi yeni nesile adım atarken görmesek çok şaşardık.

    EA'in FIFA serisinin yeni nesil çalışmalarını yaptığını biliyoruz. Şimdi Amazon'un Almanya kanadı da FIFA 14'ü Playstation 4 için listeledi. Perakende satış noktaları da oyunu listelemeye başladığına göre yeni nesil futbol şovuna hazır olmak gerek.

    Nintendo Wii U'nun çıkış oyunlarından birisi olan FIFA serisi muhtemelen Playstation 4 için de bir çıkış oyununa sahip olacaktır.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_14_Playstation_4_icin_Listelendi-35060.htm

    --------------------------------------------------------------------------------------

    Next-Gen FIFA: What Should We Expect?


    With powerful new hardware on the way, EA's reasons (excuses?) for their usual minor annual iterations will be increasingly difficult to justify. FIFA 14 on next-gen machines should be a much deeper, more complete simulation of football than was ever possible before. So what should we hope for, and what should we expect?

    Possibilities might include:

    An end to pre-canned animations and the delays that they cause, with all player movement and reactions being completely physics based.
    Improved ball physics, with more lifelike weight, trajectories and bounces.
    Smoother transitions between player animations, and more personality in individual movement.
    Better intelligence from AI team-mates, with improved spatial awareness and better overall 'footballing brains'.
    Time of day transitions, with shadows moving across the pitch, games starting in late-evening daylight and ending under floodlights etc.
    Weather transitions, with rain showers, sun breaking through clouds, wind gusting etc.
    Pitch deformation, with divots being raised, areas getting worn and the grass getting marked from slide tackles etc.
    Better overall atmosphere, with 3D crowds that react better to events on the pitch.
    More varied, detailed and appropriate commentary.
    More flow to the game, with fewer cuts and breaks in the action. Have ball-boys throwing balls back, for example.
    Better physical fatigue and injury modelling, and more realistic mental concentration levels.

    So what else should we hope for and what should we expect from a next-gen FIFA?

    Kaynak:
    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=515441

    ----------------------------------------------------------------------------


    Google çeviri:

    Yolda yeni ve güçlü donanım ile, her zamanki küçük yıllık tekrarlamalar için EA nedenler (bahaneler?) Haklı çıkarmak için giderek daha zor olacaktır. Next-gen makinelerde FIFA 14 zamankinden mümkün olandan futbol çok daha derin, daha eksiksiz simülasyon olmalıdır. Peki, ne için umut etmeli ve biz ne beklemek gerekir?

    Olasılıklar şunlar olabilir:

    Tüm oyuncu hareket ve tamamen fizik merkezli olmak reaksiyonları önceden konserve animasyonlar ve neden oldukları gecikmeler, bir son.
    Daha canlı ağırlık, yörüngeler ve dönen ile, top fiziği Geliştirilmiş.
    Oyuncu animasyonları ve bireysel hareket içinde daha kişiliği arasında yumuşak geçişler.
    Gelişmiş mekansal farkındalık ve genel olarak daha iyi 'futbol beyinleri' ile AI takım arkadaşları daha iyi istihbarat,.
    Günün geçişler Zaman, gölgeler sahası genelinde hareketli, oyunlar geç akşam gündüz başlayan ve ışıklandırma vb altında biten
    Hava geçişler, yağmur duşlu, güneş gusting vb, bulutların arasından rüzgar kıran
    Divots yetişiyor ile Pitch deformasyon, alanları getting worn ve çim slayttan işaretlenmiş alma vb tackles
    Sahada olayları daha iyi tepki 3D kalabalıklar ile genel olarak daha iyi bir atmosfer.
    Daha zengin, ayrıntılı ve uygun anlatım.
    Eylem az kesim ve sonları ile oyun daha akışı. Top-erkek örneğin, arka topları atarak mı.
    Daha iyi fiziksel yorgunluk ve yaralanma modelleme ve daha gerçekçi zihinsel konsantrasyon seviyeleri.

    Peki başka ne için umut olmalıdır ve biz bir sonraki nesil FIFA ne beklenir ki?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Şuan için bilgiler cok taze ve yanlız google den cevirebildim. Detaylar geldikçe paylasacagım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Ağustos 2013; 5:57:13 >







  • FIFA 14, Playstation 4 için Listelendi


    Electronic Arts'ın FIFA serisi bu nesilde gerçekten de büyük işler başardı. Öncelikle kalitesini fazlasıyla arttıran oyun satış konusunda da Electronic Arts'ı memnun ediyor. Tabi bu seriyi yeni nesile adım atarken görmesek çok şaşardık.

    EA'in FIFA serisinin yeni nesil çalışmalarını yaptığını biliyoruz. Şimdi Amazon'un Almanya kanadı da FIFA 14'ü Playstation 4 için listeledi. Perakende satış noktaları da oyunu listelemeye başladığına göre yeni nesil futbol şovuna hazır olmak gerek.

    Nintendo Wii U'nun çıkış oyunlarından birisi olan FIFA serisi muhtemelen Playstation 4 için de bir çıkış oyununa sahip olacaktır.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_14_Playstation_4_icin_Listelendi-35060.htm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_



    ?

    Burdan kovala :)

    http://www.fifplay.com/fifa14/

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_

    quote:

    Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

    quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_



    ?

    Burdan kovala :)

    http://www.fifplay.com/fifa14/

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'


    saol reyiz




  • FIFA 14, Online Temeller Üzerine Yoğunlaşacak


    Yeni nesil PlayStation konsolunun duyuruluşunun ardından yeni nesle ait spor oyunlarından ilk bilgileri almaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde PES 2014'ten gelen bilgilere karşılık bu kez FIFA cephesinden açıklamalar yapıldı.

    Serinin yapımcısı David Rutter, WhatCulture isimli siteye bir röportaj verdi. Röportajında Rutter, FIFA 14'ün yapısının online temeller üzerine kuracağının haberini verdi. Açıklamalarında Rutter, "FIFA 14'ü açtığınız anda sunduğumuz online sunuculara da girmiş olacaksınız. FIFA 14'te EA Sports Football Club'ın özellikleri daha da gelişmiş olacak. Yapacağınız her maç kariyer seviyenize etki edecek ve EASFC sayesinde arkadaşlarınızla sürekli temas halinde kalacaksınız." sözlerine yer verdi.

    Gerçek maçlarda yaşanan olayların FIFA 14'ün online maçlarına da etki edeceğini belirten Rutter, FIFA'yı tek başına oynayan oyuncular için bazı duyuruların yapılacağını da belirtti.

    Açıkcası Rutter'in söylediklerini FIFA 13'te aynen görmüştük. FIFA 14 için gelen ilk bilgilerin pek de 'yeni' olmadığını söylemek gerek.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_14_Online_Temeller_Uzerine_Yogunlasacak-36371.htm




  • FIFA 14'te bağlantı her şey olacak!


    FIFA serisinin son yıllardaki büyük başarısının arkasındaki isim David Rutter, FIFA markasının ve serinin bir sonraki oyunu FIFA 14 hakkında konuştu. Rutter, FIFA 14'ün kaçınılmaz olarak online özelliklere ağırlık vereceğini ama oyunun tek kişilik modunun da baki kalacağını söyledi.


    What Culture'a verdiği röportajda, FIFA serisinin yapımcısı David Rutter, aslında son iki oyundur bu aşamaya geldiklerini dile getirdi. "Konsolu internete hep bağlı olan bir oyuncu için EA Sports Football Club oyunun her şeyi. Yaptığınız her şey [EASFC'de] seviye puanı olarak geri dönüyor ve arkadaşlarınızın da neler yaptığını görebiliyorsunuz" diyen Rutter, sözlerine şu şekilde devam etti: "Profesyonel oyuncuların verilerini ve gerçek maçlardan anları oyunda her zaman güncel tutuyoruz. EASFC'nizi konsolunuz dışında da App'imizi indirip otobüs veya iş yerinizden yönetebiliyorsunuz. Ve evet - önümüzdeki yıllarda bu daha da yoğunlaşacak."

    Kısacası FIFA 14 önümüzdeki yıllarda tamamiyle çevrimiçi bir deneyim veren bir oyun haline gelecek. Ancak bu demek değil ki, oyunun tek kişilik modu yabana atılacak.

    Oyuncu istatistiklerine bakacak olursak FIFA'yı online oynamayan oyuncuların da sayısı bir hayli fazla ve Rutter'a göre bu deneyimlerinden oldukça memnunlar. Bu sebepten dolayı Rutter ve ekibi için tek kişilik mod da önemli bir yere sahip ve FIFA 14'te de kariyer modu oldukça güçlü olacak.

    FIFA'nın halihazırda oldukça dolu bir içeriğe sahip olduğunu hatırlatan Rutter; şimdiki gibi tek kişilik, co-op, karşılıklı multiplayer, puanlı ve puansız maçlar, kariyer modu ve Pro modu gibi bir sürü modu bir sürü oyuncu ve takımla sunmaya devam edeceklerini söyledi ve geçtiğimiz üç senedir sundukları 'derin' içeriği devam ettireceklerini söyledi.

    http://www.merlininkazani.com/FIFA_14te_baglanti_her_sey_olacak-haber-59732p1.html




  • FIFA 14 haftaya tanıtılacak mı?

    İspanya'dan ilginç bir dedikodu geldi. İspanyol bir oyun sitesinin haberine göre oyun basınının birkaç üyesine EA tarafından Santiago Bernabeu stadyumunda düzenlenecek bir organizasyonun davetleri yollandı. EA yapımcısı Sebastian Enrique ve FIFA 13 yapımcısı Nick Channon'ın katılımcılığında düzenlenecek organizasyonun ambargolu olacağı da söylendi. Dedikodular doğruysa EA FIFA'yı tanıtmaya İspanya'dan başlayacak. 10 Nisan'dan itibaren sızıntılar için gözlerimizi dört açıp beklemeye başlarız. Acaba ne değişikliklerle gelecek bu sene FIFA?

    http://www.merlininkazani.com/FIFA_14_haftaya_tanitilacak_mi-haber-60629p1.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkiye Futbol Federasyonu'nun lisans satış yöntemlerini değiştirmesinin ardından iki senedir sadece Galatasaray'la birlikte karşımıza çıkan FIFA oyunlarına bir Türk takımı daha konuk olacağa benziyor. Fenerbahçe asbaşkanı Ömer Temelli, Twitter üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

    Bir taraftarın sorusuna Twitter üzerinden cevap veren Temelli, Fenerbahçe'nin FIFA 14'teki konumu adına, "Görüşme halindeyiz, anlaşırsak her şey olur." sözünü söyledi. FIFA takipçilerinin bildiği üzere FIFA 12'den bu yana oyunda Türkiye Süper Ligi yer almıyor ve Türk takımı olarak da sadece Galatasaray bulunuyordu. Bakalım serinin yeni sezon oyununda değişiklik olacak mı?
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fenerbahce_FIFA_14te_Yer_Alacak_mi-37097.htm




  • Electronic Arts'ın büyük bir hayran kitlesine sahip başarılı futbol oyunu FIFA serisinin yeni oyunu hakkında çok kısa süre sonra ilk bilgilere ulaşacağız gibi görünüyor. Yeni nesil için de hazırlandığını tahmin ettiğimiz oyun bu hafta basına tanıtılacakmış.

    İspanyol sitelerin haberlerine göre Electronic Arts bu hafta (10 Nisan) Madrid'te düzenleyeceği bir konferansla FIFA 14'ü basın mensuplarına tanıtacak. Oyunun hakkındaki bilgilerin ise basın tarafından en erken 17 Nisan tarihinde okuyuculara duyurulması konusunda ambargo koyulduğu söyleniyor.

    Eylül ayında piyasaya çıkması beklenen FIFA 14'ün yeni nesile çıkması halinde yepyeni bir grafik motoruyla karşımıza çıkması da bekleniyor. Özellikle sosyal içerikler konusunda büyük gelişmeler yaşanacak gibi görünüyor.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_14_Bu_Hafta_Gosterilecek-37107.htm




  • Oyuncular Fifa 14'de Bayan Futbolcular İstiyor!


    Ülkemizin de milli bayan futbol takımı bulunuyor.




    Yeni nesilin de gelmesiyle birlikte önümüzdeki yılın Fifa oyunuyla ilgili beklentiler de bir hayli fazla. Oyuncular ise forumlarda olması gereken yeni özellikleri sürekli olarak kendi aralarında tartışıyorlar. Ancak bu fikirlerden bir tanesi var ki, diğerlerine göre oyunu çok daha ilginç kılabilir.




    Geçtiğimiz sene gündeme getirilen, ancak yapımcı David Rutter tarafından kabul edilmeyen kadın oyuncuların oyuna dahil olması fikri Fifa 14 ile birlikte yeniden gündeme geliyor. Amerika'daki futbolcuların %40'ının ve dünya üzerindeki oyuncuların da %47'sinin bayan olduğunu dile getiren oyuncular, Change.org sitesinde konuyla ilgili bir anket başlatmış durumda.




    Bu ilginç çağrıya henüz EA'dan herhangi bir cevap gelmiş değil. Ancak yeteri kadar ilgi olursa yapımcıdan da bir açıklama gelme ihtimali yüksek. Siz de böylesine farklı bir yeniliği Fifa 14'de görmek isteyenlerdenseniz buraya giderek destek verebilirsiniz.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Oyuncular_Fifa_14de_Bayan_Futbolcular_istiyor-37321.htm




  • FIFA 14 detayları yarın!


    Eğer birkaç haftadır Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi sağ olsun hafta içi futbol zevki yaşamaya alıştıysanız bu hafta muhtemelen siz de benim gibi bir boşluk içerisindesinizdir. EA Sports bu boşluğu fırsat bilip değerlendirmek istemiş olacak ki yarın FIFA 14'ü resmen duyuracağını ve detaylarını paylaşacağını duyurdu! Bir de havalı teaser resmimiz var... 14 geliyor. Peki EA PES'in Fox Engine golüne karşılık verebilecek mi? Ne dersiniz?


    http://www.merlininkazani.com/FIFA_14_detaylari_yarin-haber-60926p1.html

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • FIFA 14 Yarın Gösterilecek!

    Futbolseverlerin favori serisi konumundaki FIFA'nın yeni oyununun bu hafta içerisinde gösterileceği konusunda bazı söylentiler daha önceden kulağımıza gelmişti. Şimdi ise Electronic Arts oyuncuları FIFA 14'ün resmi duyurusuna hazırlıyor.

    Twitter üzerinden bir tanıtım görseli paylaşan EA, FIFA 14 hakkındaki ilk resmi haberlerin yarın ortaya çıkacağını resmi olarak açıklamış durumda.

    Her yıl olduğu gibi yine eylül ayında çıkması beklenen FIFA 14'ün hem bu nesle, hem de yeni nesle çıkacağı düşünülüyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_14_Yarin_Gosterilecek-37371.htm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SiPAHi_


    FIFA 14 Yarın Gösterilecek!

    Futbolseverlerin favori serisi konumundaki FIFA'nın yeni oyununun bu hafta içerisinde gösterileceği konusunda bazı söylentiler daha önceden kulağımıza gelmişti. Şimdi ise Electronic Arts oyuncuları FIFA 14'ün resmi duyurusuna hazırlıyor.

    Twitter üzerinden bir tanıtım görseli paylaşan EA, FIFA 14 hakkındaki ilk resmi haberlerin yarın ortaya çıkacağını resmi olarak açıklamış durumda.

    Her yıl olduğu gibi yine eylül ayında çıkması beklenen FIFA 14'ün hem bu nesle, hem de yeni nesle çıkacağı düşünülüyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_14_Yarin_Gosterilecek-37371.htm

    Konunun başlığını, Fifa 2014 yerine Fifa 14 olarak değiştirsen daha doğru olacak.




  • Bu yıl popüler futbol oyunları arasında ilk tanıtımlar EA'den geldi ve dün de duyurulduğu gibi FIFA 14'ün ilk bilgileri açıklanmaya başlandı. Oyun için açılmış tanıtım sayfasında FIFA 14'ün anahtar özellikleri gösterilmiş.

    - Daha İyi Ataklar İçin Pozisyon Alın
    Şut çekme yeni bir boyuta geçiyor. Topu ağlara göndermek için akıllıca yollar kullanarak en iyi açıyı ve pozisyonu belirleyerek atış yapma şansına sahipsiniz. Topu gönderirken artan pozisyon zenginliği bir yana, artık düşerken veya son anda uzanırken de vuruşlar yapabiliyorsunuz.

    - Orta Sahayı Kontrol Altına Alın ve Oyunun Hızını Belirleyin
    Hangi hızla top sürerseniz sürün önünüze çıkanları savuşturup defans oyuncularını engelleyin. Topu orta sahada rakiplerinizden koruyun ve maçın temposunu siz belirleyin. Ayrıca topsuz alanda omuz omuza mücadeleler ile pozisyon kapıp kendinize fırsatlar yaratın.

    - Daha Gerçek Top Hareketleri ve Kontrolü
    Topa daha fazla güç ve incelikle sahip olun. Gerçekçi top fizikleri artık topun gidişhatını ve havadaki yörüngesini daha fazla etkileyerek onu karşılamak için vereceğiniz hareketlere karar vermenizi sağlıyor. Uzaktan gelen topları güç kullanarak karşılayabilir ve şutları alttan hafifçe atarak daha isabetli gönderebilirsiniz.

    - Akıllı Takım Arkadaşlarınızdan Daha İyi Destek
    Yapay zekalı takım arkadaşlarınız daha iyi adam tutuyor ve daha iyi pozisyon alarak koşu yapıyor. Defans oyuncuları pozisyonları tanıyarak ona göre destek verebiliyor ve üstünlüğü geri kazanabiliyorlar. Ofansif oyuncular ise rakiplerini geride bırakmak için yeni yollara sahipler ve zekalarıyla kendilerine alan yaratabiliyorlar.

    - Kariyer Modunu Oynamak İçin Yepyeni Bir Neden
    Yeni oyuncu arayışını profesyonel seviyeye taşıyarak tüm dünyada yeni yeteneklerin peşinde koşun. Kendi oyuncu ağınızı oluşturun ve geliştirin. Futbolcuların takımınıza desteği dokunabileceği yeni yeteneklerini keşfedip onlara transfer camiasında değer biçin. Yeni yönetim bölümü sayesinde işlemlerinizi daha kolay gerçekleştirin ve işinize daha iyi odaklanın.

    Gün içerisinde FIFA 14'den daha fazla bilgi gelmesi ve ön inceleme yazılarının yayınlanması bekleniyor. Daha fazla bilgi ve görsel için takipte kalın!

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FIFA_14den_Ekran_Goruntuleri_ve_ilk_Detaylar-37390.htm




  •  FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'



    http://www.ea.com/au/football/fifa14?sourceid=FIFA14_EML_APAC_AU_17042013



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 17 Nisan 2013; 14:27:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat_60

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'



    http://www.ea.com/au/football/fifa14?sourceid=FIFA14_EML_APAC_AU_17042013

    Bu Fifa 14 değil mi? Fifa'da tekrar yapmaya başladı. Yeni nesil birlikte daha gerçekçilik bekliyorduk. Ama bu resimler Fifa13 den alınma gibi aynı. Bir fark yok. Oynanış olark değişebilir ama oyun grafiksel anlamda aynı olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 17 Nisan 2013; 17:10:16 >




  • FIFA 14'ün Çıkacağı Platformlar Duyuruldu!

    Bugün itibariyle birçok detayı günyüzüne çıkan ve oyuncuların da yeni nesil için duyurulmasını beklediği Fifa 14'ün hangi platformlar için piyasaya sürüleceği belli oldu.

    Yapılan açıklamaya göre Fifa 14, PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için raflardaki yerini alacak. Playstation 4 için ise herhangi bir duyuru yapılmadı. EA ayrıca önümüzdeki aylarda birkaç platforma daha oyunun duyurulacağını belirtti. Ancak bu platformların yeni nesilden ziyade Wii U ve Vita gibi konsollar olması bekleniyor. Görünüşe bakılırsa yeni nesile geçiş Fifa 15 ile mümkün olabilecek. Oyuncuların ise bu durumdan pek de memnun olmayacak gibi görünüyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Fifa_14un_Cikacagi_Platformlar_Duyuruldu-37392.htm

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'  FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'  FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'  FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'  FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'  FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'  FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'  FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 18 Nisan 2013; 0:53:28 >




  • FIFA 14'ün Kapağı Yayınlandı

    Bir kaç dakika önce FIFA14'ün resmi kapağı yayınlandı. Lionel Messi'nin süslediği kapakta sadece Xbox 360 gözüküyor olsa da, FIFA 14 tüm platformlara (360, PS3 ve PC) çıkacak. Öte yandan önümüzdeki günlerde yeni nesil konsollarla ilgili duyurular yapılacak.

     FIFA 2014   [PS4 ANA KONU]  'PS3 ve PS4 Sürümleri Çok Farklı'


    http://www.merlininkazani.com/FIFA_14un_Kapagi_Yayinlandi-oyun_haber-60998p1.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 18 Nisan 2013; 15:31:09 >




  • Bana da gerçek gibi gelmedi Xbox İngiltere facebook sayfasında yayınlanmış.

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151397585861344&set=a.242242401343.137147.13905281343&type=1&theater
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.