Şimdi Ara

--DARK EVOPAD R9730 SAHİPLERİ BURAYAAA-- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
2
Favori
42.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteric

    HD modda kasılmalar tam olarak nerede meydana geliyor? Sadece oyunlarda mı yoksa menü geçişlerinde, internet tarayıcısında ve film izlerken falan da sorun yaratıyor mu? Ben pek oyun oynayacağımı sanmıyorum genel olarak kitap-dergi okumak, internette dolaşmak ve belki film-dizi izlemek için kullanabilirim. Bu noktada ne gibi bir performans veriyor acaba? Ayrıca HD ile Normal mod arasında görsellik açısından fark olmuyorsa zaten benim için fark etmez yani. Bir de belki en önemsiz konu bu benim için ama şimdi konusu geçince merak ettim kulaklık ses yüksekliği kalitesi nasıl. Müzik falan dinlemem de yani, film-dizi vb. bir şey izlersem sıkıntı yaratır mı yani? Cızırtıdır, boğuk ses veya düşük ses sorunu var mı? Tabi yine çok önemli bir mevzu değil lakin yine meraktan sorayım dedim aynı şekilde kendi hoparlörleri nasıl (Bazıları tek hoparlör olduğunu da söylemiş) cızırtı, hışırtı oluyor mu? Yani öyle ahım şahım kalite beklemiyorum öyle bir şey bekleyecek kadar ihtiyacım olsa giderim para kıyıp iPad alırım zaten. Parasının karşılığını veriyor mu? Yani mükemmel ses değil derdim temiz ve iyi yüksek ses vermesi.

    @AAT.BH -> Aspect Ratio ve ekranın diyagonel boyutu aynı olduğuna göre iPad ile aynıdır.

    en dandik tabletin kulaklık çıkışı bile çok üst düzeydedir bunda kuşkun olmasın

    sanırsam kasılma sadece oyunlarda oluyor olsa gerek menüde sorun çıkarcağını sanmam. birde filmlerde falan hd görüntüde sıkıntı olabilir saniyede bi kaç fps verebilir ekran buda sadece filmden ilerleyen resimler görmen demektir slayt şov gibi. o konuyu birileri açması gerek.

    kendi hoparlörü filmlerde bir işe yaramaz ancak oyundur internetten videodur işini yeteri kadar görür tabi son sesteyken belli bir cızırdama gelicektir ki bu ortalama ölçekli markalı telefonlardada olan bişey kısaca hoparlör yeter gider işini görür evde, odada kullanımda hoparlörün ses seviyesi yeterli seviyede

    kamerası kötüdür onuda söyleyim açıpta foto çekiyim demessin tek amacı skype gibi görüntülü konuşmadır o kameranın yapacağı şey ha bide barkod okutmak o kadar.




  • Merhaba arkadaşlar

    tabletlere bakarken bir sitede denk geldi bu ürünün özelliklerinin çok iyi olduğunu fark ettim.
    acaba batarya süresi nedir kullanıcı görüşlerini alabilirmiyim. herhangi bir online tabanlı uygulama açıkken veya internette surf yaparken wifi üzerinden şarjı kaç saat gitmektedir?
  • Yok zaten Fotoğraf falan çekeceğimi düşünmüyorum. Xperia Neo ve Exmor sensörü sağolsun ekstra başka bir fotoğraf zımbırtısına gerek duymuyorum. Hoparlör oyunda yetiyorsa filmde bana hayli hayli yeter. Sonuçta 5+1 ses sistemi beklentisi içinde değilim. Millet konuşurken ki ses boğuk ve anlaşılmaz olmasın veya da tam tersine tiz ve rezalet, o bana yeter. Ortalama telefon dediğin benim Xperia Neo veya Galaxy Ace gibi ise yeter de artar bana yani. Dediğim gibi zaten herşeyi mükemmel olsun istesem gider Apple'a bayılırım 1400TL. Benim için önemli olan ekran ki o da kitap okumak için ve wifi kalitesi. Bir de HD modda dahi olsa bırak birkaç fps'yi 20 fps'nin altına düşmesi çok büyük bir sıkıntıdır bence. O kadar düşeceğini gerçekten sanmıyorum. Yani HD modu dahi olsa çok büyük bir fiyasko olur bu. Bence filmlerde çok büyük bir sorun yaratmıyordur diye düşünüyorum ama haklısın birinin bu konuda bir şey yazması iyi olur yine de. Menüde, tarayıcıda ağırlaşmıyorsa (Yani çok fazla), üstüne bir de videolarda sorun yaratmazsa iyidir yani. Her türlü gideri vardır bana göre. Bakalım şu Platinum çıksın nihai karar o zaman çıkacak. Umarım onda da Bluetooth vardır, kendi sitesinde yazmıyor ama benim hala umudum var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: murdogan8352

    quote:

    Orijinalden alıntı: whizkid

    Cihazınn şarj açısından çok sıkıntısını açıkçası görmedimm. Çok yoğun oyun program nette gezinme tarzı işler yapmadımm. Hepsinden parça parça aklıma estikçe kullandım. Bu kullanıma göre şu an şarjı ikinci günü dolduruyor ve %62 gösteriyor. Bence oldukça iyi sonuçta 10000mAh az bi güç değil

    şarj konusuna bende değinmek istiyorum.bence bu tablet bu konuda hakikaten başarılı.geçen gün yolda kullanırken şarjı bitmesin diye sürekli açık tutmaya ve oyun oynamaya çalıştım en sonunda film açtım koydum bi kenara da öyle bitti.yaptığım işlemler içinde en çok film şarjını tüketti.

    dün şarjı %2 kaldığında pil durumuna baktım.11 küsür saattir pilde çalışıyor yazıyordu.ama şunu söylemem gerekirse öyle süper oyunlar oynamadım.angry birds tarzı basit oyunlar ve internette gezinmek için bana 11 saat yetti.

    @nohackmove




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris_76

    Orjinal romu bizimle paylasabilir misin?

    r9720 benim cihaz, işine yararmı bilmem ama pm attım,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteric

    quote:

    Orijinalden alıntı: baris_76

    Hocam yaklasik 3 aylik arastirma sonucu bu cihazda karar kildim. Biliyorsunuz teknolojinin sonu yok maks 1 sene icinde bu cihazda mazi olacak ama ortalama ihtiyaclarinizin hepsini karsilayabilir diye dusunuyorum. Turkiyede muhatab bir firmanin olmasi buyuk bir avantaj. Yoksa ramos w10hd diye bir cihaz var incelemenizi tavsiye ederim cihaz cok ust seviye ama herhangibir sorunda ne yapilir mechul garanti cinden...

    Archos'da da Türkiye'de muhatap olmasa da sorun çıkacağını sanmıyorum. Fransız markası ve cidden bu işe bayağı önem veriyorlar yani. Zaten yıllardır medya ürünleri sektöründelerdi şimdi bu tablet işine giriş yapmışlar. Bir de yazılım güncellemeleri konusunda çok ciddiler yani aslında Dark'tan da biraz o yüzden çekiniyorum aslında. Akortek'in Firmware sayfasına girdiğinizde bugüne kadar sadece bir ürüne güncelleme geldiğini görüyorsunuz. Archos'ta ise tüm ürünler 2-3 defa güncelleme almış. Şimdi bunu akortek'e desek "biz işte öyle iyi yapıyoruz, bir veriyoruz piyasaya bir daha güncelleme almasına gerek kalmıyor" derler de gerçeği hepimiz biliyoruz. Titanium ilk çıktığında bazı modemlerle Wi-Fi sorunu yaşadığı ortaya çıktı ve adamlar 1 hafta geçmeden tak güncellemeyi yayınladılar. Archos 101xs 4.0 ile çıktı, 4.1 çıktıktan sonra birkaç ay içinde güncellemeyi aldı hemen. Dark'ın en çok kafama takılan noktası bu ve wifi. Ama yani tabi bazı arkadaşların beklentisinin dağ kadar olduğunu da unutmuyorum. Benim beklediğim Wi-Fi performansı açıkçası 2 senelik Sony Ericsson Xperia Neo'dan aldığım performans kadar. Yani onu versin benim için tamamdır. Sürekli kopma, düşme yaşanmasın. Uzakta yavaş olsun ama bunlar yaşanmasın yeterli yani.

    Öte yandan whizkid cevap için teşekkürler. 15-20 metre ve 3-4 duvar diyorsan zaten gayet iyi. Hele hele bir de hiç kopma yaşamadım diyorsan bu çok iyi. Yani beklentilerimin de üstündedir o zaman zaten.

    Eyvallah kardeşim rica ederim Gerçekten de hiç kopma sorunu yaşamadımm ben gayet memnunumm




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ılkdmr

    quote:

    Orijinalden alıntı: baris_76

    Orjinal romu bizimle paylasabilir misin?

    r9720 benim cihaz, işine yararmı bilmem ama pm attım,

    Cok tesekkurler..akorteke mail gondermeye devam bu sorunlar rom ile cozulmeli..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akortek'ten bir yazılım güncellemesi geleceğine inanmıyorum. Bence asıl güncelleme Çin'de hangi şirket yapıyorsa ondan gelir Akortek ancak son ayarı verir (İşte açılış ekranındaki Dark efekti, Türkçeleştirme, vb.) onlar bir güncelleme yapmadan buradakiler hayatta girişmezler böyle bir işe ki buna örnek olarak Vodafone Smart Tab'in ilk serisini verebiliriz. ZTE söz verilen güncellemeyi yapmayınca Vodafone da hiçbir şey yapmadı, fuarda, haberlerde her yerde Jelly Bean güncellemesi gelecek sözü direk üst düzey yöneticilerden gelmesine rağmen gelmedi hatta artık reddediliyor. Vodafone'un bu sorundan ötürü sadece Türkiye'de değil tüm dünyada başı çok sağlam ağrıdı bu nedenle yeni tablet için Lenovo ile anlaştılar. Burada da durum böyledir bence. Eğer arkadaşların dediği gibi ürün Cube ile aynıysa (Ve asıl üretici de oysa) onun güncellemeleri takip edilebilir belki. Veya da yine dünyada bu isimle daha popüler olduğundan xda forumlarında custom rom'ları takip edilebilir.




  • Archos benim adıma yatar. Bluetooth yok kesin olarak cevabını buldum bu sorununhttp://youtu.be/tvrcjEaF2Fs?t=1m23s İncelemeyi yapan kişi ayarlar menüsüne girdiğinde kablosuz ve ağlar'ın altında sadece veri kullanımı ve wifi seçeneği var. Bluetooth'u gidip More "Diğer" altına atmadılarsa ki sanmıyorum öyle olduğunu Bluetooth'u yok. Zaten kendi sitesinde spesifikasyonlarda da yoktu.
  • İbre Archos Platinum'dan bu modele kaydıkça daha çok müşteri hizmetleri-teknik servis konusunda araştırmalara girişelim dedim ve biraz midem kalktı. 350 TL'lik tabletin ekranı kırıldığında 250 TL, 200 TL'lik tabletin ekranı kırıldığında 120 TL civarı tamir masrafı istiyorlarmış. Ben genelde bu konuda bayağı dikkatliyimdir hatta aldığım her ürüne şu ana kadar sigorta yaptırmama rağmen bir defa dahi kullanmak durumunda kalmamışımdır ama ya olur olur düşürürüm veya en kötü soğuk-sıcak ortam geçişlerinde dandik bir ekran çıkar çatlar falan ondan sonra al başına belayı.

    Mantığa bak yahu yani. En gıcık olduğum marka tavrı ucuza satıyorlar ama teknik servisten giydiriyorlar. MSI bilgisayarda gelmişti bu başıma. 900 TL'lik bilgisayarın anakart tamiri (Bak değişim değil he tamir) 300 dolar istediler. Tam bir şark kurnazlığı yani hadi laptop neyse de sonuçta tableti gidip başka yerde tamir ettirmek zor iş hele hele parça değişimi söz konusu ise ki ve yine hele hele ki bu parça da ekran ise.

    Hayır doğru düzgün yapsalar gene neyse bu tür firmalar masraftan kısmak için yine acemi ve genelde iş bilmez bir ekip oluştururlar teknik serviste. Bildiğin böyle mahallenin bilgisayar teknik servisine bıyıkların yeni yeni terlediği 13 yaşında çay taşıyarak iş hayatına başlamış tamir konusundan çok anlamayan sadece o parça bozuk dediğinde parçayı değiştirebilecek kadar bu işten anlayan kişiler oluyor. Zaten bunlara da ürün hazır geliyor. Ürünün mühendisliğinde herhangi bir laf hakkı bile olmuyor. Çin'de bir şirket yapıyor sipariş veren markaya arka tarafına -isterlerse de ön tarafa da- markayı basıp gönderiyor.

    Şu Archos Platinum beni ters köşeye yatırsa da bluetooth'la gelse o kadar sevineceğim ki şu an, beni böyle abidik gubidik dandik Türk markalarının eline bırakmasa keşke...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteric

    Akortek'ten bir yazılım güncellemesi geleceğine inanmıyorum. Bence asıl güncelleme Çin'de hangi şirket yapıyorsa ondan gelir Akortek ancak son ayarı verir (İşte açılış ekranındaki Dark efekti, Türkçeleştirme, vb.) onlar bir güncelleme yapmadan buradakiler hayatta girişmezler böyle bir işe ki buna örnek olarak Vodafone Smart Tab'in ilk serisini verebiliriz. ZTE söz verilen güncellemeyi yapmayınca Vodafone da hiçbir şey yapmadı, fuarda, haberlerde her yerde Jelly Bean güncellemesi gelecek sözü direk üst düzey yöneticilerden gelmesine rağmen gelmedi hatta artık reddediliyor. Vodafone'un bu sorundan ötürü sadece Türkiye'de değil tüm dünyada başı çok sağlam ağrıdı bu nedenle yeni tablet için Lenovo ile anlaştılar. Burada da durum böyledir bence. Eğer arkadaşların dediği gibi ürün Cube ile aynıysa (Ve asıl üretici de oysa) onun güncellemeleri takip edilebilir belki. Veya da yine dünyada bu isimle daha popüler olduğundan xda forumlarında custom rom'ları takip edilebilir.

    Baska bir forumda pipo m1 isimli bir cihazin romunu bu cihaz icin yukledigini belirten bir kisi var. Pm attim ama donmedi henuz..bence de haklisiniz diger cihazlarin romlarini da takip etnekte fayda var..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Iste bizim cihaz..bunun romunu bulup denemeliyiz..

    http://www.cube-tablet.com/cube-u9gt-v-retina-screen-u9gtv-tablet-pc.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olsa gerek lakin buysa da yine haber kötü. O kadar tablet üretmişler sadece U9GT2'yi (2 defa) ve U10GT'yi güncellemişler. Ki büyük ihtimalle bunlar da zorunlu güncellemelerdir, yani bir sorunu düzeltme amaçlı. Yükseltme amaçlı olduğunu düşünmüyorum her ne kadar upgrade adı altında dağıtılsa da. U9GT3 modeli de 4.0 versiyonu ile çıkmış ama ona herhangi bir güncelleme gelmemiş. Yavaş yavaş benim kafam tekrardan Archos'a kayıyor. En azından Archos o konuda çok çok iyi. Gerçekten hiç atlamıyorlar böyle şeyleri. 4.2 güncellemesi de benim için önemli çoklu kullanıcı desteğinden ötürü. Ahh ahh Archos bir ters köşe yapsada şu Platinum'a doğru düzgün bir Wi-Fi anteni ile bluetooth eklese. Umarım gecikme de bu düzeltmedendir. Titanium'da kullanılan Wi-Fi sisteminin ne kadar rezalet olduğunu görüp doğru düzgün bir şeylere yükseltmişlerdir umarım. 800 TL vereyim ama yani Wi-Fi problemi yaşamayayım. Tabi bir de siyahi olsaydı süper olurdu, kezban gibi gidip beyaz tabletle dolaşmak istemiyorum açıkçası...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteric

    Bu olsa gerek lakin buysa da yine haber kötü. O kadar tablet üretmişler sadece U9GT2'yi (2 defa) ve U10GT'yi güncellemişler. Ki büyük ihtimalle bunlar da zorunlu güncellemelerdir, yani bir sorunu düzeltme amaçlı. Yükseltme amaçlı olduğunu düşünmüyorum her ne kadar upgrade adı altında dağıtılsa da. U9GT3 modeli de 4.0 versiyonu ile çıkmış ama ona herhangi bir güncelleme gelmemiş. Yavaş yavaş benim kafam tekrardan Archos'a kayıyor. En azından Archos o konuda çok çok iyi. Gerçekten hiç atlamıyorlar böyle şeyleri. 4.2 güncellemesi de benim için önemli çoklu kullanıcı desteğinden ötürü. Ahh ahh Archos bir ters köşe yapsada şu Platinum'a doğru düzgün bir Wi-Fi anteni ile bluetooth eklese. Umarım gecikme de bu düzeltmedendir. Titanium'da kullanılan Wi-Fi sisteminin ne kadar rezalet olduğunu görüp doğru düzgün bir şeylere yükseltmişlerdir umarım. 800 TL vereyim ama yani Wi-Fi problemi yaşamayayım. Tabi bir de siyahi olsaydı süper olurdu, kezban gibi gidip beyaz tabletle dolaşmak istemiyorum açıkçası...

    hacı siyah alüminyum zor iş apple daha işin altından kalkamıyor malum alüminyum üstü siyah boya olduğundan boya kavraması oluyor en iyisi doğal alüminyumun rengi. Bide bu archosların tablet ebadı ve kamera falan konumu ipad ile aynı yani ipad için olan kılıflarda bunda kullanılır heralde. Ben benchmarkı bekliyecem kötü gelirse archosun diğer çıkarcağı modeli beklerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteric

    Bu olsa gerek lakin buysa da yine haber kötü. O kadar tablet üretmişler sadece U9GT2'yi (2 defa) ve U10GT'yi güncellemişler. Ki büyük ihtimalle bunlar da zorunlu güncellemelerdir, yani bir sorunu düzeltme amaçlı. Yükseltme amaçlı olduğunu düşünmüyorum her ne kadar upgrade adı altında dağıtılsa da. U9GT3 modeli de 4.0 versiyonu ile çıkmış ama ona herhangi bir güncelleme gelmemiş. Yavaş yavaş benim kafam tekrardan Archos'a kayıyor. En azından Archos o konuda çok çok iyi. Gerçekten hiç atlamıyorlar böyle şeyleri. 4.2 güncellemesi de benim için önemli çoklu kullanıcı desteğinden ötürü. Ahh ahh Archos bir ters köşe yapsada şu Platinum'a doğru düzgün bir Wi-Fi anteni ile bluetooth eklese. Umarım gecikme de bu düzeltmedendir. Titanium'da kullanılan Wi-Fi sisteminin ne kadar rezalet olduğunu görüp doğru düzgün bir şeylere yükseltmişlerdir umarım. 800 TL vereyim ama yani Wi-Fi problemi yaşamayayım. Tabi bir de siyahi olsaydı süper olurdu, kezban gibi gidip beyaz tabletle dolaşmak istemiyorum açıkçası...

    Daha önce belirttiğim gibi r9730 da wifi sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum..Rom konusu sıkıntılı gerçekten özellikle akortek sayfasında bu konuda şimdiye kadar fazla çalışma olmadığı gözlemlendiğinde..Ürünü zaten 4.1 jelly bean ile verdiklerinden uzun süre rom konusuna eğilmeyebilirler diye düşünüyorum. Nasıl yapıldığını anlatsa arkadaş şu pipom1 romunu yüklemek istiyorum aslında cihaza, en azından root ve recovery istiyorum her halükarda...kernel desteğini de unutmamak lazım, mevcut kernel güncel değil..dark ın üzerindeki rom uzun süre işimizi görür aslında, ancak daha iyisini istemek te hakkımız..retina ekran tam bir fiyasko onu söyleyeyim, cihaz kasıldıktan sonra retina olsa ne yazar..beni en çok hayal kırıklığına uğratan ise ses gücü ve kamera oldu..zayıf olduklarını okumuştum ama bu kadarını da beklemiyordum açıkçası, kulaklık olmadan cihazı sesli kullanamıyorsunuz nerdeyse...cube un bu bizim model içinde rom çıkaracağını düşünüyorum ama asıl canımı sıkan o romun bizimkine uyup uymayacağı..




  • Yok zaten Wi-Fi'dan bahsederken ben Archos'un Titanium ve Platinum modelleri için bahsetmiştim. Archos'un en son Titanium'da kullandığı Wi-Fi anteni çok berbattı, ancak yazılımla hassasiyet sınırını arttırarak yalandan bir çözüm getirdiler ama o da yani çok hatalı bir çözüm bence. Google Nexus 10 ile yanyana Wifi Analyzer testinde resmen rezil oldu makine. Nexus 10'un 20 tane ağı gördüğü yerde 3 tane görebiliyor ancak. Benim derdim umarım şu an Platinum'da bu sorunu düzeltmek üzere uğraşıyorlardır. Öyle olursa çok ama çok iyi olur. Özellikle de güncelleme açısından, gerçekten bu konuda Archos'un hakkını yememek gerekiyor cidden Samsung'dan, Asus'tan bile daha iyiler diyebilirim.

    @AAT.BH Benchmark bence Onda v972 ile benzer gelir. Toplam işlem gücünde Rk3066'nın CPU'suna göre %15 bir artısı oluyor sadece, asıl gücü 4 çekirdekli olması. Asıl iyi tarafı 8 çekirdekli PowerVR gpu. Söylenilenlere göre ilk Retina'lı iPad olan iPad 2'nin Gpu'sundan az da olsa daha iyi deniyor (%10~) bunun şöyle bir avantajı var ki * tam çözünürlükte hiçbir şekilde takılma, görüntü atlama, gecikme vb. bir durum gerçekleşmiyor (Yani tabi arayüzde ve basit işlemlerde. 3 boyutlu oyunlardakini bilemem.) Ama yukarıda verdiğim test sonuçlarına göre tam çözünürlükte neredeyse Dark'ın verdiği performansı veriyor. Ama onun hakkında bile gecikme şikayetleri var.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris_76


    quote:

    Orijinalden alıntı: hysteric

    Akortek'ten bir yazılım güncellemesi geleceğine inanmıyorum. Bence asıl güncelleme Çin'de hangi şirket yapıyorsa ondan gelir Akortek ancak son ayarı verir (İşte açılış ekranındaki Dark efekti, Türkçeleştirme, vb.) onlar bir güncelleme yapmadan buradakiler hayatta girişmezler böyle bir işe ki buna örnek olarak Vodafone Smart Tab'in ilk serisini verebiliriz. ZTE söz verilen güncellemeyi yapmayınca Vodafone da hiçbir şey yapmadı, fuarda, haberlerde her yerde Jelly Bean güncellemesi gelecek sözü direk üst düzey yöneticilerden gelmesine rağmen gelmedi hatta artık reddediliyor. Vodafone'un bu sorundan ötürü sadece Türkiye'de değil tüm dünyada başı çok sağlam ağrıdı bu nedenle yeni tablet için Lenovo ile anlaştılar. Burada da durum böyledir bence. Eğer arkadaşların dediği gibi ürün Cube ile aynıysa (Ve asıl üretici de oysa) onun güncellemeleri takip edilebilir belki. Veya da yine dünyada bu isimle daha popüler olduğundan xda forumlarında custom rom'ları takip edilebilir.

    Baska bir forumda pipo m1 isimli bir cihazin romunu bu cihaz icin yukledigini belirten bir kisi var. Pm attim ama donmedi henuz..bence de haklisiniz diger cihazlarin romlarini da takip etnekte fayda var..

    Bu arada Pipo m1 1024x768 ekranlı. Büyük ihtimalle bu Cube U9GTV'den çevirmedir, Pipo M1'in romu olur mu, olursa nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca 1024x768 ekrana göre optimize edildiğinden bu nedenle daha iyi performans vermiş de olabilir.




  • MErhaba kullananlara bir sorum olacak
    Bir de v1012 diye bir mkodel var aralarında ki teknik fark nedir sizce önemli mi?

    Bir de ben ipadimi satıp bu tabletlerden alacağım ekran çözünürlüğü nasıl yeterli gelir mi?
    Dün piranha tablet deneme fırsatım oldu ekranı çizik çizik gibiydi yazıları çok kötüydü çözünürlüğü
    Şimdi görmeden almak istemiyorum ama dark hiç bir yerde yok.

    Bluetooth ya da wireless kulaklık bağlanabiliyor mu bir de film-dizi izlemek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimbahar -- 25 Şubat 2013; 12:55:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hysteric

    quote:

    Orijinalden alıntı: baris_76


    quote:

    Orijinalden alıntı: hysteric

    Akortek'ten bir yazılım güncellemesi geleceğine inanmıyorum. Bence asıl güncelleme Çin'de hangi şirket yapıyorsa ondan gelir Akortek ancak son ayarı verir (İşte açılış ekranındaki Dark efekti, Türkçeleştirme, vb.) onlar bir güncelleme yapmadan buradakiler hayatta girişmezler böyle bir işe ki buna örnek olarak Vodafone Smart Tab'in ilk serisini verebiliriz. ZTE söz verilen güncellemeyi yapmayınca Vodafone da hiçbir şey yapmadı, fuarda, haberlerde her yerde Jelly Bean güncellemesi gelecek sözü direk üst düzey yöneticilerden gelmesine rağmen gelmedi hatta artık reddediliyor. Vodafone'un bu sorundan ötürü sadece Türkiye'de değil tüm dünyada başı çok sağlam ağrıdı bu nedenle yeni tablet için Lenovo ile anlaştılar. Burada da durum böyledir bence. Eğer arkadaşların dediği gibi ürün Cube ile aynıysa (Ve asıl üretici de oysa) onun güncellemeleri takip edilebilir belki. Veya da yine dünyada bu isimle daha popüler olduğundan xda forumlarında custom rom'ları takip edilebilir.

    Baska bir forumda pipo m1 isimli bir cihazin romunu bu cihaz icin yukledigini belirten bir kisi var. Pm attim ama donmedi henuz..bence de haklisiniz diger cihazlarin romlarini da takip etnekte fayda var..

    Bu arada Pipo m1 1024x768 ekranlı. Büyük ihtimalle bu Cube U9GTV'den çevirmedir, Pipo M1'in romu olur mu, olursa nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca 1024x768 ekrana göre optimize edildiğinden bu nedenle daha iyi performans vermiş de olabilir.

    Olabilir pipo romuvyukleyen kisi de farkli sorunlar yasamaya baslamis yazmis baska bir forumda...sizde cihaz olsa daha detay konusabilecegiz anladigim kadari ile biliyorsunuz bu isi...ben root yaptim mesela canavar gibi blackmarktan herseyi yukleyebiliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.