Şimdi Ara

Rover alınırmı ? 2. el (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
12
Favori
355.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1) o motorun gücü 152 değil 145 beygirdir
    2) o araba bence ölmüş, başka problemleri de vardır kesin ve astarı yüzünden pahalıya çıkabilir...
  • kardşm o araç pert olmuşş bndn söylemesi.. 2000'e mi 3000'e mi kaça satabilrsen sat bir an önce.. yada hurdaya wer.. o aracı hayata döndürmek için 4000-5000'den fazla para werirsin belki.. piyasada daha ii durumda 2. el rover lar war.. maddi durum uygunsa.. rover'ı sewiyorm diyorsan araştır derim.. aşağıdaki adresten 2.el rover'lara da bakabilrsn.. ROVER KULLANMAK BİR AYRICALIKTIR! SAYGILARR..


    http://www.araba.com/ara.php?action=kat&ma=72&mo=0&shs=0&she=0&ys=0&ye=0&il=0&s=3


    99model
    1.6 motor
    111hp
    çelik cant
    sunroof
    sis farları
    spoyler
    film camlar
    xenon far takımı




     Rover alınırmı ? 2. el




  • Yani herkes rover sahibi olmuş gibi konuşuyor? Öncelikle şunu söylemek gerek, bugün 98-99 şahini adamlar 6-7 milyara satıyor! 8 milyara rover bulacaksın ve hala mırın kırın ediceksin, roverin parçaları hiçte zannedildiği kadar pahalı değil, bir tane manuel dikiz aynası 50-60 tl arasında değişiyor, ön balatası 35 lirayada war 65 lirayada var orijinal istersen ki bugün her aracın orijinal parçası pahalıdır, geçen gün arkaşaşımın meganına bir parçasını sorduk rover in 2 katı fiyatta ve yan sanayi ürün, rover alacaklara tavsiyem otomatik vitesli olanlarına çok iyi baktırmaları, şanzımanda sorun olan roverin masrafı çok büyük olabilir, bir örnek vermek gerekirse otomatik vites zinciri denen bi parçası war 1500 tl civarında, ama şanzımanı temiz, motoru temiz, kaportası iyi durumda bir rover den kimse çekinmesin...
    diyelimki aracınız motor yaktı ?
    piston+segman, full conta, yataklar 700-750 lira civarında kaliteli ekipmanını, 500-600 civarında bir fiyatada daha düşük kalitedeki malzemeleri tedarik edebilirsiniz...
    gerisini siz düşünün artık....





  • doğğru sölüyorsun kardşşm.. rover şşuan piyasadaki bi çok arabadan güçlü tabi kendi sıınııfıındakilerden we parçalarııda normal düzeyde bi araçtıır.. ama bilmiyen kullanmayan konuşşuolar işşte atııp tutuyorlar.. bnde rover 200 war 1.6 111hp gyt memnunum.. saygıılarr..




     Rover alınırmı ? 2. el




  • Bence gayet güzel araç. Bu ülkede yıllarca gaz tenekelerini otomobil diye kakaladılar millete.. Boş/Güvenlikten aciz doğan şahin Reno alacagınıza Alın Rover Paşa paşa binin, 5 sene sonrada 2-3bin eksigine verin gitsin bindiginiz kar BU KADAR BASİT İŞTE....

    Bugün bu rover'ı kiralamak isteseniz günlük 10t'ye olsa ayda 300TL YILDA 3,600TL 5 YILDA 18,000TL EDER....
    5 sene kullan götür HURDALIGA AT... KARDAMISINIZ ZARARDAMISINIZ BU KADAR BASİT.....

    Güle Güle Kullanın..... Onun bunun şunun dedigine bakmayın....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tusem

    Bence gayet güzel araç. Bu ülkede yıllarca gaz tenekelerini otomobil diye kakaladılar millete.. Boş/Güvenlikten aciz doğan şahin Reno alacagınıza Alın Rover Paşa paşa binin, 5 sene sonrada 2-3bin eksigine verin gitsin bindiginiz kar BU KADAR BASİT İŞTE....

    Bugün bu rover'ı kiralamak isteseniz günlük 10t'ye olsa ayda 300TL YILDA 3,600TL 5 YILDA 18,000TL EDER....
    5 sene kullan götür HURDALIGA AT... KARDAMISINIZ ZARARDAMISINIZ BU KADAR BASİT.....

    Güle Güle Kullanın..... Onun bunun şunun dedigine bakmayın....



    kardşm yorumlarına katılıyorm ama bazı yerlerine katılmıyorm.. sn rover ı doğan, şahin le bir mi tutuosun..? rover ın şuanda piyasadaki modelleri (200-400-600-800-25-46-75-MG vs.) günümüzdeki bi çok aracı geride bırakıcak motor gücüne sahip.. tabi kendi sınıfındakileri.. rover 200 kasa 1.6 111hp için konuşcak olursak.. mesela Peugeot 106,206 - Ford fiesta,focus - Honda civic,jazz,city - Hyundai getz - Nissan almera,primera - Reno clio,megane - volkswagen golf,polo - Mitsubishi colt,carisma - Audi A3 vs. bunlar örnekdi.. bu modeller 2006-2009 yıllarında çıkan modeller.. rover 1.6 motor 111hp gücündeki araçlarını 1997-1998-1999 yıllarında piyasaya sürmüş.. ta ozmnlar yapmış şuanki piyasadaki motor güclerine kafa tutabilcek motor gücünü.. rover bunun üzerinde turbo modelleride war 1.8 2.0 motor 111hp, 140hp, 200hp.. şuan MG Rover SV-R xpower 4600motor 320hp 32valve bi aracı warki paylaşmak amacıyla aşağı resmini koyuyorum.. yanlış anlama kardeşm.. sn bişi dediğinden diil rover ı brz düşük düzey gibi anlatmışsın onu düzeltmek açısından düşüncelerimi paylaştm.. saygılarrr..



     Rover alınırmı ? 2. el




  • Merhabalar,
    Rover 416SI sahibiyim. Arabamdaki konfor ve güvenlik hissini hiç birşeye değişmem. İyi ki kulaktan dolma eleştiri yapan kişiler var da, biz de böyle kaliteli ROVER marka arabayı ucuza alıyoruz. Allah razı olsun rover'ı kötüleyenlerden Yoksa bu söylenen fiyatlara ROVER almak ancak rüyada olurdu.
    Başka söze gerek yok. Söylenecek sözler söylenmiş. Forumu geç gördüm, ben de fikrimi yazayım dedim.

    (Not: ROVER' ımı satmak zorunda kalırsam, yine bir ROVER alırım.)
  • dayanamayacagım ve tam tamına 12 yıllık bir rover 214 kullanıcısı olarak. ROVER dan inanılmaz memnunun , bmw 316 2006 model full artı full arabam var ama ben gene roverımı severek kullanıyorum , onun kullanma konforu BMW DE YOK. kesinlikle tavsiye ederim, bir de parçaları pahalı değildir.tanıdık ustamız var :) sevgielr
  • bmw de kullanıyorsun ama rover başka demek o kadar da değildir yapmayın arabanızı sevmeniz güzel ama rover ölü eşşeğe yatırım gibi almak binmek tam bir risk onun için o kadar özellikleri olan araçlar 7-8binlerde aylarca bekliyor
  • bizim için yada benim için araba bir yatırım aracı değil zevkle güvenle ayağımı yerden kesen bir alettir, zevkler ve renkler tartışılamaz, ben rover 75 kullandım üç dört ay şirketin arabasıydı, param olsun alacağım arabalardan birtanesidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

    bmw de kullanıyorsun ama rover başka demek o kadar da değildir yapmayın arabanızı sevmeniz güzel ama rover ölü eşşeğe yatırım gibi almak binmek tam bir risk onun için o kadar özellikleri olan araçlar 7-8binlerde aylarca bekliyor

    Temiz bir rover i uç bir durum olmadığı sürece hiç kimse 7-8 e vermez.Malesef "patlak" diye niteleyebileceğimiz birçok araç var.Onların satılmaması da normal.
  • merhaba arkadaşlar. bir raver buldum ve aşağıda arabayı belırttım. arabanın gorunusu cok guzel. forumda okudugum kadarıylada o kadar kotu bır araba degıl.
    sızce bu araba bu fıyata alınırmı yoksa daha uyguna bulabılırmıyım?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-216-coook-acil-ihtiyactan/detay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenkonuk

    merhaba arkadaşlar. bir raver buldum ve aşağıda arabayı belırttım. arabanın gorunusu cok guzel. forumda okudugum kadarıylada o kadar kotu bır araba degıl.
    sızce bu araba bu fıyata alınırmı yoksa daha uyguna bulabılırmıyım?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-216-coook-acil-ihtiyactan/detay


    Aracı mutlaka ama mutlaka rover den iyi anlayan bir ustaya kontrol ettirip öyle alın.Özellikle motoru.Kaportayla ilgili anlattıklarını da kontrol edersiniz.Aracı tam bilemediğimiz için fiyat konusunda net bir şey söylemek zor.Motorda sıkıntı yoksa fiyat emsallarine göre iyi durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 9 Haziran 2010; 21:52:10 >




  • Yarın öğleden sonra hayırlısıyla bu aracı almayı düşünüyorum.
    Önce baktırayım sonra nasipse pazarlığımızı yapıp alıcaz.

    sahibinden rover
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asi_karizma

    Yarın öğleden sonra hayırlısıyla bu aracı almayı düşünüyorum.
    Önce baktırayım sonra nasipse pazarlığımızı yapıp alıcaz.

    sahibinden rover

    Motorunu ve özellikle şanzımanı çok iyi kontrol ettirin.Şanzıman sorun yaşatırsa büyük masraf açar.Temiz görünüyor.Hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 9 Haziran 2010; 21:49:41 >




  • motorunu güneşlide normal bi ustama göstermeyi düşünüyorum ama rover dan anlarmı işte ondan emin değilim. istanbul bağcılardayım. son çare olarakta yine güneşlide bosh car 'a götürürüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asi_karizma

    motorunu güneşlide normal bi ustama göstermeyi düşünüyorum ama rover dan anlarmı işte ondan emin değilim. istanbul bağcılardayım. son çare olarakta yine güneşlide bosh car 'a götürürüm.

    Aman diyeyim hataya düşmeyin.Ben forumda da hep diyorum ki "rover dan iyi anlayan" bir ustaya gösterin.Rover lar özel araçlardır ve her ustanın anlayamayacağı noktaları vardır.Rover i iyi tanıyan ustaların kontrol edecekleri yerler daha ayrıdır demeyeyim ama ilmini onlar daha iyi bilir.
    İstanbul'u iyi bilmiyorum ama size İstanbul'da rover kullanıcılarının gittiği iki servisi yazayım.Eğer size yakınsa uğrarsınız.
    1-Rover Center (Maslak)
    2-Rover House (Maslak)




  • slm engellı oldugum ıcın duz vıtes araba kullanamayıorum ve 11.000 ytl param vardı otomatık vıtes o paralara bulamadım klımalı duzgun bı araba ve bugun bı rover 200 si aldım 98 model ızmırde oturuyorum otomatık vıtes full modelınden araba cok temız degısenı falan yok yalnız rover 200 si kullananlar varsa bır kac sorum olucaktı araba benzınlı otobanda 120 den sonra gaza bastıgım zaman benzını cıg yıyıor sankı cok fazla benzın kokusu gelıor ve devır saatı 5000 e cıkıor 5. vıtese gecmıor sankı yada bırazdahamı gaza basmamıs lazım o zaman da cok benzın yerın acaba nedenı ne olabılır bırde ızmırde rover ustası varmı acaba servısı vsvs gosterebılcegımız bır yer varmıdır bıldıgını tskler saygılar
  • arkadaşlar ben de rover almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak.

    1)roverin çok çeşit modeli var 200-400-600 serisi falan bunlardan en çok tutulanı hangisi ya da hangileri. gidip de en az tutulanı almayalım.

    2) bu araçlar ne kadar yakıyor? lpg takınca ne kadar yakıyor? lpg ye uyumlu mu yani lpg ile verimli çalışmasını sürdürebiliyor mu?

    3)fiyatlar biraz yükselmiş mi? 97ler 10 bin civarı. nete güvenmeyip pazarlığı çok mu aşağıdan başlatmalıyım?

    4)izmirde bu aracın servisi nerde? ya da bu arabadan anlayan ustalar kimler nerde? arabayı almadan önce göstermemi önereceğiniz bir yer var mı?

    5 bu araçların klimaları hidrolik direksiyonları v.s. teknolojik aksamı verimli midir?

    6)son olarak bu araçlardan hangisini önerirsiniz?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-25-ilk-sahibinden/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-25-kusursuz-rover-1/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-214-1998-model-rover-214-s-i/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-mobil-rover-214-orjinal-beyaz-rover/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-216-sahibinden-cok-temiz-72-00-km-de1997-model-rower-216-si/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-216-orjinal-kilometrede-en-orjinal/detay




  • Arkadaslar roverın sürüş rahatlıgı sûperdir,12 yıllık arabam tas gibi duruyorsa hemde bayagı kullanarak, ve döneminin diger arabaları tarih olmuşsa orda saygı duruşu gerekir:) rover alıcak arkadasada saygılar,memnun kalıcaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.