Şimdi Ara

ekran kartı fan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. elimde msi nin gtx 560 ti twin frozr 2 ekran kartı var. son günlerde fanı ses yapmaya başladı. yani normalin üzerinde bir gürültü. garantisi devam ediyor. acaba garantiye göndersem sorunu çözerlermi ? yoksa bu tür işlemler garanti kapsamına girmez mi ? bu arada fanın 1 yaprağı kırılmış. o nasıl oldu hiç bir fikrim yok. kesinlikle kasadan bile çıkartmadım kartı. bu durum etki edermi ?



  • fan kırılması kullanıcı hatası olarak değerlendirilir. garantiden sonuç alamazsın. fanı değiştirmen gerekiyor.
  • zaten yaprak kırıldığı için ses yapıyordur. bir kabloya çarpmış olabilir. yakınlarında kablo varsa onu da kontrol et bence.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim. uygun fanı bulabilirsem kendim rahatlıkla değiştirebilirim. ama soğutucuyu sökmem gerekecek kablosunu takmam için. buda kartı garanti dışı bırakır muhtemelen. yani msi markasının tr distribütörü müşteri memnuniyeti konusunda hassas sa eğer sorun etmeden değiştirmesi yerinde olur. boşu boşuna garantiyi yakmayalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mumak

    cevaplarınız için teşekkür ederim. uygun fanı bulabilirsem kendim rahatlıkla değiştirebilirim. ama soğutucuyu sökmem gerekecek kablosunu takmam için. buda kartı garanti dışı bırakır muhtemelen. yani msi markasının tr distribütörü müşteri memnuniyeti konusunda hassas sa eğer sorun etmeden değiştirmesi yerinde olur. boşu boşuna garantiyi yakmayalım

    sen yinede bi garantiye gönder ne olur ne olmaz
  • – Fana birşey değmediği sürece kendi kendine kırılması hadi binde birdir diyelim. Kasa içinde ona temas eden illa ki birşey olmuştur.
    – Sesi de o yüzden yapıyordur.
    – Soğutucuyu sökerken vida izi bırakmadığın sürece sorun olmaz. Anlarlarsa da, termal macunu yenilemek için söktüm dersen bişey demezler.

    – Fan için PM atıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.