Şimdi Ara

✎ 150-300 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
8
Favori
40.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Genellikle müzik dinleyeceğim ama arada film de izleyebileceğim kulakiçi veya kafaüstü gerçekten kalite kulaklık arıyorum
    Genellikle rock dinlerim metal dinlerim ama bunlar dışında da her türlü müzik dinlerim bassta severim
    Bu alacağım kulaklığın yanında fiio x1 almayı planlıyorum
    İlk defa telefonum dışında (htc one) bir cihazla müzik dinliyecem. Pişman olmak istemiyorum
    Sizce nasıl bişeyler satın almalıyım? Fiio x1 uygun mudur? Bununla birlikte hangi kulaklık iyi gider?
    Fiyat olarakta kulaklık için maksimum 300 lira olabilir
  • Merhabalar kulağımı saran (galiba kafaüstü deniyor) 200-250tl bütçeli kulaklık arıyorum.
    Dinlediğim müzik tarzı trap edm dubstep yani kick ve basslar hayli önemli benim için.
    Laptopta ve telefonda kullanacağım
    Kulakiçi olarak cks90 kullanmıştım ona benzer bassları olan bir ürün önerebilirseniz çok memnun olurum ☺️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jazz blues country ağırlıklı biraz glamrock biraz da heavy metal dinleyicisi olarak öneri istiyorum. eski amfilerden anlarım ama kulaklık olayınaa hiç girmemiştim. öneriye ihtiyacım var.

    kullanım alanı: genellikle dışarıda ipod ve htc telefondan(ileride ipod yerine daha prof bir alete geçicem) ve gece ev halkı uyuduğunda pc den müzik + film. direk amfiden çıkış alabilirim. dual cv 80 gibi bir efsanem var.

    kulak üstü kulak içi farketmez. fakat kulak üstüler büyük olmamalı yaş epey ilerledi pilot gibi dolaşmak istemiyorum.

    kendim biraz araştırdım. yamaha hph-200, marshall major ve sennheiser momentum on ear'ların 2 boyu var. biri daha ufak boyut olarak tercihim o olur aralarındaki fark nedir? f/p da önemli majörler yurt dışında 40 dolar mesela.
    kulak içi olarak sennheiser mx 985 vs cx 985 arasındaki fark nedir. cx serisi dengeli mid ve tiz ağırlık galiba nedir aslı astarı. bir de cx 400ii var alternatifler arasında.

    bu seçeneklerde çeşitli önerilerini ve kıyaslamalarınızı bekliyorum. tarza uygun başka marka ve modeller de önderebilirsiniz. çok ses değil net ses tercihimdir anlaşıldığı üzere.




  • Merhaba, 300 liraya kadar çıkabilecek bütçeyle kaliteli bir kulaklık arıyorum. Izolasyonu iyi olmalı öncelikle, ders çalışırken minimal seste müzik dinlerim ancak ev biraz gürültülü komsulardan ötürü. 6,3 mm jak olmalı, elektro gitar çalıyorum onda da kullanacağım. Yüksek basları seven biri değilim daha çok rock müzik dinlerim ama çalışırken yeri geldi mi sade piyano kayıtları da dinlerim :) ders çalışma sürelerim de epey uzun okulumdan ötürü, biraz kullanımı rahat olmalı o yüzden. Ev dışında kulak üstü kullanabilecegimi de pek sanmıyorum, belki yolculuklarda.. :)

    Grado öneriyorlar genelde ama izolasyonu kötü gibi, pek düşünmüyorum o yüzden. Sennheiser çok popüler ama shure se215 aldı bir arkadaşım baya araştırarak, kalitesiz, sağlam değil diyor sennheiser için kafam karıştı. Sony v55 önerilmiş burada da çoğunlukla. Gitar amfisinde performansı nasıl acaba? Kulaklıkla tonları seçebilir miyim? Ve de dışarıdan ses yalıtımı?

    Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bütün yetkililer derin uykuda ... Ayıp ya ana konu açmasaydınız yardımcı olmayacaksanız. Sizin yüzünüzden herkes aynı konuları açıp duruyor.


    @gun
  • bass ağırlıklı bass vurdukça tüm vücudu titretecek(beats ayarında) ses şiddeti yüksek izolasyonu iyi sıfır fiyatı max 700 tl ayarında güzel bir headphone arıyorum.
    Sony xperia z2 ile kullanacağım.
  • bütçem 330 tl. cs:go dota vs oynarim hep. Tavsiyeler alınır. Kablosuz tercih olunur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logitech g930 veya asus vulcan anc olabilir.
  • oyuncu kulaklıkarda pek cevap alamadım ama bi yardımcı olursanız
    Steelseries siberia v2 frost blue
    Steelseries 9h
    Gamecon 770
    Hyperxcloud 2
    Logitech g35
    Logitech g930
    evet hangisi daha iyidir ürüne göre amazon veya turkiyeden sipariş geçicem 300 tl yi geçmiceigni düşünüyorum
  • Merhaba
    butcem 200 liraya kadar çıkabilir daha cok trance club muzik ağırlıklı ara sırada caz blues dinliyorum
    Major middle olaylarından pek anlamıyorum
    telefon ve laptoptan dinlemeyi yapacam
    tavsiyeleriniz icin simdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba.. Samsung'un Level OVER kulaklığını almayı düşünüyorum.
    Genelde PC de müzik ve film amaçlı kullanacağım. Ürünün Türkiye'deki video incelemesi yok sanıyorum. Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar varmı aramızda. Ses kalitesi ( iyidir muhakkak ) nasıldır. Yüksek seslerde pıtırtı yapıyormu , normalden fazla yada az baslı çalıyor mu ? Ve Samsung TV ile kullanımı konusunda deneyimleriniz nasıldır. Şimdiden teşekkürler.

    ( Bütçe sıkıntım yok ancak , gereksiz pahalı birşey de almak istemem. Level OVER ne ayak derseniz , komik bir fiyata buldum , o yüzden almak istiyorum , yoksa normalde yaklaşmazdım )
  • Herkese Merhaba.

    2015 mayıs ayı itibariyle özellikle müzik için kullanabileceğim ve film için , doğal ses veren ve seslerin orjinal olduğu , Sanki konsere gitmişiz de canlı müzik dinliyormuşuz tadı verebilecek bir kulaklık tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

    Bütçe 300 TL ye kadar. Kafa üstü veya kulağı kaplayan kulağa takılan kulaklıklardan (kulak içi değil)

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 18 Mayıs 2015; 1:36:14 >
  • Merhabalar,

    Şu an Urbanears Plattan kullanıyorum, yaklaşık 2, 2.5 senedir. Performans olarak bir sorunum yok fakat üzerindeki derilerin dökülmesi vb. konulardan dolayı değiştirmek istiyorum. Aslında bir backup kulaklık olarak duracak.

    Fiyat-performans oranına dikkat ediyorum. 250-300 tl'ye kadar çıkabilirim, tabi kulaklığın bu fiyata değmesi koşuluyla. Ağırlıklı olarak Rock ve Metal'in her türünü, Caz, Klasik, çok fazla bum bum baslı olmayan Elektronik dinliyorum. Dengeli bir ses karakteri tercihimdir. Telefondan (iPhone) ve laptop üzerinden dinliyorum.

    Aklımda Marshall Major, bulabilirsem Major 2 vb. vardı ama o fiyata değmez gibi yorumlarla karşılaştım. Amacım Plattan'dan daha üst seviye bir alete geçmek. Yoksa memnun olduğum için gider yeni bir Plattan vs. alabilirim yani Şimdiden teşekkürler.




  • BatuwesT kullanıcısına yanıt
    İyi günler bende müzik kulaklığı araştırıyorum.
    Shure SRH 750 marka modeline rastladım. Özellikleri çok iyi gibi. Bu kulaklık hakkındaki bilginizi paylaşabilirseniz sevinirim. (Kulaklık hakkında bilgimiz olmadığından soruyoruz)
  • Arkadaşlar ben Marshall Major kulaklık kullanıyorum bu işte uzman sayılmam ama bass tiz mid herşey yerinde yüksek sesten hoşlanan bi insansanız bu sizi kesinlikle tatmin eder pc de kullanıyom telefonda ve sony mp3 de bütün cihazlarda mükemmel sonuç alıyorum en az bi kulak içi kadar ses kesiyor en yüksek seste resmen dünyadan kopuyorsunuz ve sesin güzelliği ve şiddeti vede şarkının oynak bişey olmasına bağlı olarak uçuyorsunuz diyebilirim ve ayrıca ben bir kulaklık canavarıyım çok fazla kulaklığı haşat ettim kopardım bozdum kırdım hoyrat kullanırım ama bu kulaklığı yaklaşrık 1-1.5 sendir kullanıyorum hiç bi sorun görmedim kablosu ve diğer kısımları sağlam bunlar olumlu yönleri

    olumsuz yönlerine gelirsek deri kısmı yazın terletiyor ve jack kısmına iyi davranıp korumalısınız ve birde şu varki yüksek seslerde bi yüzde 60-70 de filan canı yayın yapıyorsunuz herkez sizin şarkınızı dinliyor resmen yani kısaca sesin dışardan fazlaca duyulmasını önemsemiyorsanız bunu sakın kaçırmayın sony ci bir insan olarak bu kulaklığın kaitesine şaşırdım birde kulak içi almak isterseniz sennheiser cx200 street 2 var bende dışarda okulda otobüste onu kullaıyorum oda çok güzel bi kulaklık öneririm ayrıca başka marka isterseniz koss, audia tecnica, sennheiser, sony bunları öneririm fazla para vermem diyorsanız arkadaşlar philips in 60-70 liralık kulaküstü plastik kulaklığı var bende ondanda çok memnunum




  • marshall ın derileri dökülmedi daha bunuda söyliyimde ama plattandan üst bi kulaklık bence
  • hepsiburadadan 200 e almıştım bunun üstü bi fiyata almayın alternatif Sony MDR-V55 de güzeldir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itoga

    hepsiburadadan 200 e almıştım bunun üstü bi fiyata almayın alternatif Sony MDR-V55 de güzeldir

    Hocam Sony MDR-V55 nin özellikleri özellikle frekans aralığı Marshall Major a göre çok daha iyi değil mi.

    Açıkcası sony akla daha yatkın geliyor. Bu konu hakkında nasıl tavsiye verbilirsiniz? yardımcı olursanız seviniriz.

    (en fazla 200 250 tl ye kadar düşünüyorum çünkü 2. ellerine bakacağım)
  • şimdi kardeşim frekans aralığı pek bişey ifade etmiyor onu söyliyimde bir de sen ne istiyorsun ne tür şarkı dinliyorsun onu bana söylersen daha iyi yardımcı olurum bu konuda ayrıca bi kaç kişi var çok bilgililer bu konuda daha önce birçok yerde yazılarını okudum bu başlık altındaki mesajları okursan zaten aklına yatcak bişey bulursun
  • ben tavsiyeler üzerine marshall major ı aldım memunum sende fazla bu konu üstünde düşünme kafana yatanı al geç zaten 200 tl yi gözden çıkarırsan her türlü güzel kulaklık alırsın audio tecnica markasını bi araştır derim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.