Şimdi Ara

✎ 0-150 TL Kafaüstü Kulaklık Tavsiye Başlığı / Tek Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
11
Favori
68.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • V150. Neden, rock ve metale daha iyi gider.
  • 100-150 lira civarı bütçem var. Daha çok pop rock dinlerim. Dengeli ,Ses yalıtımı ve kulakları rahat ettirecek şekilde olması tercihimdir. HTC wildfire s var onda dinleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_general -- 13 Şubat 2013; 15:28:28 >
  • merhabalar 150 TL bi bütçem var ve aklıma Philips O'Neill The Bend kulaklıklar takıldı hiç deneyen varmı verimi nasıl ben yüksek ses ve bass lı genelde r&b, hip-hop,rap ve club tarz müzikler dinlerim sizce verim alırmıyım?
  • 40 tl'ye sennheiser hd 180 f/p ürünü müdür? yoksa para biriktirmeli miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lord_general

    100-150 lira civarı bütçem var. Daha çok pop rock dinlerim. Dengeli ,Ses yalıtımı ve kulakları rahat ettirecek şekilde olması tercihimdir. HTC wildfire s var onda dinleyeceğim.


    100-150 civarı için dengeli olması zor. Ama Aiaiai Tracks biraz baslı olsa da son derece net olup sıcak havada bile fazla terletmez. Wildfire S de zorlanmaz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Logart67

    merhabalar 150 TL bi bütçem var ve aklıma Philips O'Neill The Bend kulaklıklar takıldı hiç deneyen varmı verimi nasıl ben yüksek ses ve bass lı genelde r&b, hip-hop,rap ve club tarz müzikler dinlerim sizce verim alırmıyım?


    Onlar kısaca dinlediğim kadarıyla fena değil. Alacaksanız almayın demem :)

    quote:

    Orijinalden alıntı: gegirti

    40 tl'ye sennheiser hd 180 f/p ürünü müdür? yoksa para biriktirmeli miyim?


    f/p şeyler daha çok kulakiçi kulaklıklarda oluyor. Ve o bütçe için tek yol mh650c bu f/p kategorisinde. O yüzden biriktirin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    quote:

    Orijinalden alıntı: lord_general

    100-150 lira civarı bütçem var. Daha çok pop rock dinlerim. Dengeli ,Ses yalıtımı ve kulakları rahat ettirecek şekilde olması tercihimdir. HTC wildfire s var onda dinleyeceğim.



    Hocam kulak kısmı Sennheiser Hd202 II , Sony MDR-ZX300 gibi geniş olursa daha iyi rahat ederim.O önerdiğiniz kulaklıkta dümdüz olduğu için hem yalıtım sıkıntı olabilir hem de kulağımı rahatsız edebilir. Birde bunlar(Sennheiser Hd202 II , Sony MDR-ZX300) beni tatmin edebilir mi bahsettiğim şekilde kulak kısmını kaplayan önerileriniz var mı ve dışarıda kullanmak için uygun mu baharın ? dediğim gibi wildfire s ile kullanacağım hakkını verir mi bu kulaklıkların ?

    Çok soru oldu kusura bakmayın uzun zaman sonra ilk defa 30 liradan fazla para vereceğim kulaklığa ince eleyip sık dokuyorum , Teşekkürler şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_general -- 13 Şubat 2013; 21:26:23 >




  • Merhaba arkadaşlar.
    Sony NWZ-B172/R mp3 playerın bir alt modelinden kullanıyorum yaklaşık 1 sene oldu alalı. Her şeyindne memnunum ancak kulaklığım maalesef kayıp. Kulaklığımdan oldukça memnundum. Bu ürünün yanında gelen kulaklıktan arıyorum ama bir türlü bulamadım belki bir bilen vardır. Bununla aynı bir şey de olabilir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

    Kulaklık bu mp3 teki ile aynı zaten mp3 modelleri de çok yakın

    http://www.teknosa.com/urunler/110361422/sony-nwzb172b-cev-2-gb-siyah-mp3-player
  • -120 TL
    -Klasik Müzik ve Oyun için
    -Dengeli olması tercihim
    -Telefon ve Bilisayar
    Çıkarılabilir Mikrofon olabilirse çok iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 14 Şubat 2013; 18:05:36 >
  • herkese merhaba beyler/bayanlar...
    benim bundan 2 yıl önce cahilken bilmeden alğım sennheiser marka kulaklıgım var.ilk aldıgımda dandik birsey aldık herahlde kazık yedik diye düsündügüm sonradan daha ilk dinledigim müzikde hic duymadıgım sesleri duymaya basladıgımı fark ettim ve cahil sansı olarak nitelendirdim :)

    Bu güzel talhiin sonucumu bilmem fakat 8 saat 12 dakika önce kulaklıgımın kablosu içten kırıldı sanırım yanlıslıklaa düğüm olmus,fark etmedim bende hızlıca cektim ve dinlemeye kalktıgımda ses gelmedigini fark ettim,başka cihazlardada denedim ama sonuç aynı malesef.. sonuç olarak ynei bir kulaklık almaya karar verdim,şansa bakın ki dünde teknosada kulaklıklara bakıyordum,philips in o'niell serisimi ne bir kulaklık falan vardı güzel görünüyordu 149 tl ye,onu gözüme kestirdim nasıl birsey diye arastırmak için sonradan bekledigim cevabı buldum; "philips in o serisi güzel fakat ses konusunda çok daha güvenilir markalar var.." :) beklenen sonuç..

    su an kulaklık armaaktayım 150 tl en fazla düsünüyorum hatta 150 bile cok fazla olabilir daha önce yukarıda belirttigim gibi sennheiser kulaklık kullandım 110 tl ye almıstım ve aşırı menun kaldım(bu arada kulaklık kulak içi değil de ne diyorlar kulak dışına takılanlardan) şimdide mantıklı olarka bu markaya çook pozitif bakıyorum çünkü beni çok etkiledi.. onun dışında AKG ve MOSHI kulaklık gördüm öözellikle AKG inanılmaz güzeldi aynı sennheiser gibi bir kez o güzel sesi tattımı insan daha kötüsüne dayanamıyor malesef bu yüzden bir cahillik yapmadan sizlere danısmak istedim;

    -yüzde 90 oranla telfonda kullanacagım bir kulaklık olacak..


    -her tarz müzik dinlerim herhangi bir ayrım yapmam ama daha çok metal ve yabancı slow dinlemeyi severim :)

    --- karekter olarak bilemiyorum ama bass odaklı olması hosuma gidebilir fakat burada bir çok uzman vardır diye düsünüyorum onların önerilerine açığım..(sennheiser kulaklıgım bass karakterli bir kulaklıktı)

    -kulaklıkla telefonda film izleyecegim;filmlerde ses oldukca kısık oluyor ve sınıf gibi bir ortamda zileyecegim için oldukça iyi izoleli ve yüksek sesli olmalı (sennheiser kulaklıkda cektigim en büyük sıkıntı buydu,kulaklık;dış kulağa oturdugu için izolasyon yok dışarıdaki sesler olduğu gibi duyuluyor sesi çok yüksekti ama dışarıdaki sesle karısınca bir anlamı kalmıyor)

    -izolasyon iyi diyince benim de aklıma geldigi gibi sizlerinde aklına kulak içi kulaklık gelecektir fakat cildim aşırı yağlı,bu sebebten ötürü kulaklarımda yağlı oluyor ve kulak içi kulaklık kulağımdan kayıyor (iyi marka bir kulak içi kulaklık la hiç denmedim açıkçası belkide kullanılan lastiğin kalitesizliğiyle alakalı bu durum)
    bu sebebten ötürü kulaklık malesef baş üstü kulaklık olmalı...

    -kulaklık baş üstü olacaği için güzel görünmeli sonuçta kötü görünsün istemeyiz dimi :) örnek olarak AKG nin bir modeline bakmanızı istiyorum ;

    AKG K-520 Kulaküstü Kulaklık (Beyaz);

    LİNK

    sicede çok güzel durmuyormu ama o kadar param yok malesef..

    -ve tabiki bekledigim ses performansını sizlere söylememe gerek yok sonuçta bir sennheiser kullanmıs birisiyim bir philips kurtarmıyor

    düşünceleriniz benim için çok değerli.Önerilerinizi bekliyorum (sabırsızlıkla ) şimdiden herkese çok teşekkür ederim :)


    edit: simdi düsündümde linkini verdigim o kulaklıgı sizce alayımmı (AKG k-520) ? ne dersiniz güzelmidir belki babama mucize eseri cok zorlayarak aldırtırım onu ne dersiniz?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • yaklaşık 100 tl'ye kapalı mikrofonlu oyuncu kulaklığı arıyorum, dikkat ettiğim özellikler;

    - olabildiğince rahat olması, terleme ya da baskı yapıp kafa ağrıtmaması, sonuçta oturunca meretin başına 1 saat kafadan geçireceğiz.
    - ses kalitesi
    - İzolasyon önemli değil çok
    - Mikrofon gürültüsü olabildiğine düşük

    Aklımda Plantronics Gamecom 380 ve Creative SB Tactics Alpha var şimdilik, öneriniz ne yönde olur; başka alternatifler ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 17 Şubat 2013; 0:18:00 >
  • merhaba arkadaşlar
    Philips kulaklıklara bakıyorum. 2 seçeneğim var. İlki Philips Philips Siyah Shibuya Tam Boy Kulaklık SHL5200BK/10 diye geçiyor ismi bu da linkihttp://www.trendyol.com/Philips-Siyah-Shibuya-Tam-Boy-Kulaklik-SHL5200BK-10/UrunDetay/13500/2345033.

    2nci kulaklık ise Philips Mavi Tamboy Kulaklık SHL3000BL/10http://www.trendyol.com/Philips-Mavi-Tamboy-Kulaklik-SHL3000BL-10/UrunDetay/13500/2345047

    Bu iki kulaklıktan birini alcağım. Acaba bilgi verebilir misiniz + ve - yönleri neler. Tablet bilgisayarda kullanacağım. Teşekkürler şimdiden




  • @lord: verir
    @vaho:philipsin modelleri veya sony zx300 / 600 olabilir.
    @kart: alın. Ama okumadınız herhalde, 3mt kablosuyla ne yaparsınız o sizin sorununuz :)
    @boba: oyuncu kulaklığı sorusunu oyuncu kulaklığı bölümünde sorunuz.
    @mayn: ikisi de iş görür şeyler. Kulanmış olanlar daha çok bilgi verebilir.
  • Kart degil dostum QART
    Saka bir yana 3m kablo yu simdi fark ettim
    Biraz fazla mi uzun ne

    Bu kulaklikla alakali dusuncenizi merak ediyorum iyimidir yoksa bu fiyata daha iyisi varmidir onu gectim babam buna izin vermezse diye 150 tl (yukarisi max 180 diyelim) lik yukari yazdiklarima bakarak beni mutlu edebilecek bir iki kulaklik onerirmisiniz acaba sonucta babam eski toprak bune lan araba mi aliyoruz diyebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi Günler

    ATH CKS90'dan Sony MDR-V55'e geçmeye değer mi?

    Kulaklığı telefonumda, Sansa Clip+ ve bilgisayarımda kullanacağım. Ses kartı olarak Creative SB X-FI 5.1 kullanıyorum.
  • QUART hocam isterseniz philips marka kulaklıklar trendyol.com da indirimde ve güzel kulaklıklar var bugün mediamarkt da hepsini denedim ve bugün şimdi Philips Shibuya yı aldım siz de bir bakın isterseniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    @lord: verir
    @vaho:philipsin modelleri veya sony zx300 / 600 olabilir.
    @kart: alın. Ama okumadınız herhalde, 3mt kablosuyla ne yaparsınız o sizin sorununuz :)
    @boba: oyuncu kulaklığı sorusunu oyuncu kulaklığı bölümünde sorunuz.
    @mayn: ikisi de iş görür şeyler. Kulanmış olanlar daha çok bilgi verebilir.

    Kart degil dostum QART
    Saka bir yana 3m kablo yu simdi fark ettim
    Biraz fazla mi uzun ne

    Bu kulaklikla alakali dusuncenizi merak ediyorum iyimidir yoksa bu fiyata daha iyisi varmidir onu gectim babam buna izin vermezse diye 150 tl (yukarisi max 180 diyelim) lik yukari yazdiklarima bakarak beni mutlu edebilecek bir iki kulaklik onerirmisiniz acaba sonucta babam eski toprak bune lan araba mi aliyoruz diyebilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Fiyat aralığım 150-200 tl arası. + - 30 35 tl de olabilir. Genellikle kafam çok yoğun olduğu zamanlarda ve sporda(bodybuilding- sporu belirtmemin sebebi koşu yaparkende dinlenebilir yani terlendiği zaman sıkıntı yaratmaması gerek ve ergonomik olması gerek) kullanacağım. Şuan elimde sennheiser cx400 II var fakat birde kulak üstü tatmak istiyorum. Basslar benim içinde ön planda çünkü sporda gerçekten işe yarıyor fakat entrumantel müziklerde sevdiğim için bass ın tiz i öldürmesinide istemiyorum. İnternetten araştırma yaptım, önceki konulara falan baktım birde özellikle sizden yorum almak istedim. Son olarak dışarıya fazla ses gitmesini de istemiyorum
  • hepsiburada

    Rahatmıdır? Öyle kaliteli, uzun ömürlü birşey aramıyorum, rahatlık önemli sadece. Tipide hoşuma gitti beats gibi. İş yaparken müzik dinlemek için kullanacağım.

    Aslında kablosuz olsa iyi olur, 30-35 liraya varsa kablosuz birşey alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker64 -- 18 Şubat 2013; 15:13:27 >




  • Merhaba arkadaşlar öncelike öğrenci olduğumdan fazla bütçem olmadığını söyleyeyim 50 tl bütçeli kulaklık arıyorum, masaüstü bilgisayarımda kullanacağım, tek isteğim kulağımı yormaması, metal müzik dinliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens Andrey -- 18 Şubat 2013; 20:07:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunt3rk1ll3r

    Fiyat aralığım 150-200 tl arası. + - 30 35 tl de olabilir. Genellikle kafam çok yoğun olduğu zamanlarda ve sporda(bodybuilding- sporu belirtmemin sebebi koşu yaparkende dinlenebilir yani terlendiği zaman sıkıntı yaratmaması gerek ve ergonomik olması gerek) kullanacağım. Şuan elimde sennheiser cx400 II var fakat birde kulak üstü tatmak istiyorum. Basslar benim içinde ön planda çünkü sporda gerçekten işe yarıyor fakat entrumantel müziklerde sevdiğim için bass ın tiz i öldürmesinide istemiyorum. İnternetten araştırma yaptım, önceki konulara falan baktım birde özellikle sizden yorum almak istedim. Son olarak dışarıya fazla ses gitmesini de istemiyorum

    Akg K518le istediğinize uyar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.