Şimdi Ara

Sürekli Besleme Sistemli Canon E514 184,90(Ücretsiz kargo, usb kablo ve foto kağıdı hediye) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.684
Cevap
53
Favori
103.310
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben geçen hafta ip2700 aldım. Kullanmaya henüz başladım. Dün akşam 20-30 sayfa siyah beyaz çıktı almam gerekti. Hızlı modu kullandım. Yazıcı her bir sayfayı çıkardıktan sonra bir süre bekliyor. Ve bu çıktı süresini uzatıyor. Yazdırma bildirisinde "Önceki sayfanın kuruması bekleniyor" diye uyarı veriyor. Bunu iptal edebilir miyiz? Çünkü yazıcıda çıktı tepsisi yok. Böyle bir şeyi beklemesi mantıksız ve çıktı süresini anlamsız uzatıyor. Daha öncede ip1800 kullandım. Takır takır çıkarıyordu. Epson sx215de hızlıydı. Bunu iptal edecek bir yer var mı?

    çözüldü
    bakım sekmesinde özel ayarlarda murekkep kuruma hızı var onu en düşüğe getirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calippo -- 7 Ocak 2014; 23:21:08 >
  • Arkadaşlar hâla pm yoluyla üründen memnun olup olmadığım konusundan sorular geliyor . Buradan belirteyim memnun değilim , şu sıralardada görüldüğü gibi satıcı ilgisiz - teknik servis maili cevap vermeye tenezzül etmiyor , herhangi bir sorunda yardımcı olmuyor . Benim ürünüm çöp oldu , almak için fikir soracak arkadaşlara tavsiye etmediğimi açıkça belirtmeliyim... İyi forumlar.
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    al benden de o kadar. ben de bu satıcıdan canon 230 almıştım.
    hortumlar mürekkep çekmez, bazen silik yazar bazen hiç yazmaz, hele ki tablo yazdırmayı unutun. çizgiler yamuk yumuk çıkar. uzak durun derim.
    başka bir şehirde olduğum için servise de götüremiyorum.
  • e 514 bu sistemle en sorunsuz çalışan model ve bence bunun nedeni de kartuşlarının daha verimli olması olabilir.alacak olan arkadaşlara bu modeli tavsiye ederim aylardır sorunsuz kullanıyorum.

    edit:konu eski fakat bu cihazdan almak isteyenlere fikir vermesi adına güncelliyorum, ürünü 1 yıldan fazladır kullanıyorum denebilir boyası daha bitmedi 4000 sayfanın üzerinde cıktı aldım hala da kullanıyorum fakat bir hafta kadar hiç dokunmadım sanırım siyah kartuşta sorun oluştu(boya donuyor ve tıkıyor kartuş ucunu) bazen çizgili çıkarıyor genelde yapmıyor ama bu tarz yazıcılarda en az 2-3 günde bir çıktı almak gerekli sanırım buna dikkat ederseniz uzun süre kullanabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallerde -- 2 Şubat 2015; 23:32:56 >
  • Canon MX435 almıştım,pek renkli çıktıyla işim olmaz ilk zamanlar siyah-beyaz baskıları sıkıntısız alıyordum ama günlerden birgün kimi sayfayı silik kimisini normal,kimisinin yarısı silik falan yazmaya başladı,renkli baskıda hiç sağlam alamamaya başladım.Telefonla ulaşıp sorunumu söyledim ama 2-3 sefer aramama rağmen her seferinde yoğun temizleme işlemi yaptırıp durdular.Toplasan 10-15 sayfa renkli baskı almama rağmen bu yoğun temizlemeler yüzünden neredeyse mürekkepler bitti ama sorun falan çözülmedi.Alacak olanlar 1 kere daha düşünsün.Bu arada telefonla arayıp sorunu anlatınca yoğun temizlemeden başka birşey yaptırdıkları yok boşuna telefonla arayıp sormayın..
  • satıcı ortalıkta yok toz olmuş n11 den satış devam edıyor heralde...satıcıdan urun alıp memnun olan varmı hangi model alınabılır
  • ben de bu yazıcılardan bir tane almak istiyorum...ama e514 mü yoksa mp230 mu....hangisini tavsiye edersiniz....bir de nasıl olacak bu alım işi....
  • yazdığım mesajları niye göremiyorum
  • astrafe A kullanıcısına yanıt
    e514 kartuşları orjinal kartuş yani demo değil bu da uzun ömürlü kılıyor ayrıca sistemin haricinde kendi kartuşuyla 800 sayfa çıktı verebiliyor, ben şuan 1000 sayfanın üzerinde renki-siyah çıktı 30-40 adet resim baskısı aldım makina hala problemsiz gidiyor ağustos ayından beridir kullanıyorum
  • astrafe A kullanıcısına yanıt
    E514 sürekli beslemeli sistemlerde en sorunsuz modeldir tavsiye ederim.
    http://www.sarfet.com/K14,qc-ciss-yazicilar-surekli-murekkep-besleme-sistemli.htm
  • by_bulls kullanıcısına yanıt
    Bana mı söylediniz bilmiyorum ama tank tıpalarını açık tutmak kartuştan mürekkep sızmasına sebep olabilir. Kafa temizleme yaparak mürekkeplerin kartuşa gelmesini sağlayabilirsiniz.
  • Hiç memnun değilim yazıcıdan tarayıcısı çalışmıyor fotokopisi çalışmıyor yazdirma iki sayfada bir bozuluyor. 10 Sayfa yazdirma 7 dk sürdü. 100 Sayfa tarama 6 saatimi aldı. Hayır numarayı falan da kaybettim arayıp soyleyecem ama numarasi olan verebilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • by_bulls kullanıcısına yanıt
    hortumun kartuşa girdiği contalardan hava alıyordur, orada izolasyon düzgün olmazsa sıkıntı başlıyor zaten. izolasyonu (özellikle contanın deformasyonu) halledilip hortumun mürekkeple dolmasını sağlamak gerekiyor.
  • telefonlara bakmıyorlar arazi oldular galiba.
  • Resmen arazi olup kaçtılar geçen sene aldığım mx435 ten hiç memnun değilim hiç ilgilenmiyorlar. Sorunumu detaylı olarak yazacağım fırsat bulunca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galiba elimizde patladı cihaz. aylardır bi köşede duruyor. buraya hiç yazmıyorlar demek telefonlarada da kimse çıkmıyoer ha. resmen çöpe attık 126 lirayı ya. benim de hortumlarıniçin boşaldı o yüzden baski yapmıyor. bir kere telefon ettim şırıngayala bişiler yapaaksınız falan dediler ama tabi anlamadım. bu işten ankarada anlayan var mıdır acaba. parasıyla yaptıralım bari
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    http://www.bsbbilgisayar.com/
    Bu firma ile irtibata geçin yardımcı olurlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

    http://www.bsbbilgisayar.com/
    Bu firma ile irtibata geçin yardımcı olurlar.

    teşekkürler bi arayayım
  • günde ortalama 30 sayfa ayda 1000 sayfa siyah çıktı alabileceğim kartuşu bitmeyen yazıcılardan hangisini önerirsiniz. fotokopi özelliği olması şart. (anasınıfı için alınacaktır)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

    galiba elimizde patladı cihaz. aylardır bi köşede duruyor. buraya hiç yazmıyorlar demek telefonlarada da kimse çıkmıyoer ha. resmen çöpe attık 126 lirayı ya. benim de hortumlarıniçin boşaldı o yüzden baski yapmıyor. bir kere telefon ettim şırıngayala bişiler yapaaksınız falan dediler ama tabi anlamadım. bu işten ankarada anlayan var mıdır acaba. parasıyla yaptıralım bari

    kartuşların ordaki hortumları sırayla sökeceksin şırıngayla çekeceksin sonra tıpasını yerine takacaksın geri kaçmasın diye kıskaçla sık önce sonra tak.Ben böyle yaptıktan sonra birkaç kez yoğun temizleme yaptım düzeldi.Askerdeyken kuruyacaktı nerdeyse.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.