Şimdi Ara

FİAT MAREA NASIL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
6
Favori
337.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR TOYATA COROLLA 97 MODEL BU ARABA NASIL BİR ARKADAŞTA VAR ÇOK TEMİZ SANA VEREYİM DİYOR 12,500YTL. MODELİ DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN PİYASASI PAHALI BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.BİRAZ BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
  • toyoa güzel arabadır temizse al derim marea ise kötü bir seçiğm olacaktır bu benizn pahalılığında..
  • onun motoru daha yeni teknoloji olduğu içindir. sübap sayısıyla ilgili değil.

    quote:

    Orjinalden alıntı: bucakli


    quote:

    Orjinalden alıntı: metinemre

    16 sübap az yakış sağlamaz. sadece serilik ve güç sağlar.

    quote:

    Orjinalden alıntı: bucakli
    250.000 yakıyosa helal olsun bizim arkadaşta 93 2.0i var tüpte 300.000'i yakıyo bazen geçiyo,bide aklıma takılan vectra'daki 8 valfli 2.0 motor mara'daki 16 valfli 1.6 motordan nasıl az yakıyo



    sana şöyle örnek vereyim o zaman arkadaşın annesinde 2001 skoda fabia 1.4 mpi 8v(hatcback) var km'de araba 265-270.000 arası yakıyo,bide tanıdığım birinde skoda fabia 1.4 16v var(sedan) o ise öbüründen hem daha atak hemde km'de 225.000 civarı yakıyo.tamam seriliğe etki ediyo ama yakıttada bi değişiklik gözleniyo(bu arada konuyu dağıttık)




  • sıralı sistem lpg bu araca ne kadar uygun taktıran varsa lütfen yazsın
  • Merhaba,

    2002 yılında aldığım Marea mı nisan ayı başında takasa verdim.
    Kasım 2005 te satılıga cıkardım aracımı .İstediğim rakam 14.500 dü. Bir tanıdık alıcı oldu ama 10.000 peşin 4500 vade istedi ,kabul etmedim . Ocakta tekrar satılığa cıkardım 13 .000 den . 1 ay arayan olmadı ,12 ye düştüm . 1 ay gene arayan cıkmadı 11.500 e cektim . Bu seferde 7500 veririm ,8500 veririm gibi mesajlar geldi .1 ay neredeyse bu şekilde devam etti . En sonunda gittim Forda takasa verdim 10.000 e . Fiyatlandırmayı yapan arkadas araban cok temiz boya falan yok o yüzden 10.000 verebiliriz dedi (saolsunlar ,lütfettiler)

    Neyse arabayı verdik, enteresan ama verdiğimiz hafta 3,4 tane alıcı çıktı (benim kısmetsizliğim işte)

    Marea lar fiyatları ve donanımları acısından bakacak olursak bir hayli güzel araçlar. Alıp uzun süre kullanayım dersen tavsiye ederim .Üstelik servis problemi, yedek parca gibi sorunları yok,yol yardımı süper(3,4 sefer yolda bıraktıda bizi ) , kurşunsuz olmak kaydıyla yakıt secmez,ekonomik kullanırsan aracını normal ölcülerde yakar.Kullanımı rahat bir araçtır ,bagajı ve içi geniş ve ferahtır.

    Ama tabii eksi yönleride bayağı fazla . Ses yalıtımı iyi değil özellikle 120 km hızdan sonra araba basbas bagırıyor . Fren mesafesi yeterli değil ( bunu sattıktan sonra okumustum).İç malzemelerinin kalitesi iyi değil.Bir kaç parça elimde kalmıştı ( cam açma düğmeleri , torpido açma kolu,havalandırma ızgaraları.....).Birde sürücü koltuğunu kırmışım ama muhtemelen o kiloyla alakalıdır zira bir aralar 100 kiloya dayanmıştım

    Alırsanız kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim.




  • marea tek geçerim fiatın çıkardığı en güzel araçlardan birisi ben kendim bizzat marea hastasııyım ama liberty olacak al derim.
  • libery düşük modeli. vip donanımlısı. ama vip bile yeni araçlar karşısında düşük kalıyor. ben sıfır marea almaya gitmiştim ama stılo aldım geldim. marea artık tarih oldu. 2. el olarak tabii ki düşünülebilir ama sıfır olarak alınmaz. stılo marea dan epeyce bir daha geniş ve donanımlı. teknoloji olarak ta fark var.

    quote:

    Orjinalden alıntı: aslan_scania

    marea tek geçerim fiatın çıkardığı en güzel araçlardan birisi ben kendim bizzat marea hastasııyım ama liberty olacak al derim.

  • bence senin için en uygun araba 1999 model 8valf abs klima 2 airbagli eski kasa Megane 1.6 Rte. motor parçaları (K7M) gerçekten cok ucuz. mareadan daha oturaklı süper bir aile arabası.
    (kullanıyorum diye söylemiyorum yanlış anlama)
  • Toyota temizse al. Uzun ömürlü araçtır ve Marea'ya göre daha az yakar.
  • Eğer Marea bulamadıysan onun benzeri Brava al.O da bu fiyata bulunacak en iyi arabalardan biri.Tabii LPG şart.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanoguz -- 2 Haziran 2006; 0:52:32 >
  • Arkadaşlar konuyla alaksız gerçi ama kusura bakmayın, sayfayı okurken bir 1100 lük Uno muhabbeti geçmiş ve konu biraz havada kalmış, 1100 lük Uno vardır ve ülkemizede gelmiştir, Uno 60 olarak satılan Unolar 1100lüktür, Uno 70 lerden görünüş olarak hiç bir farkı yoktur.
  • arkadaşlar sıralı sistem lpg taktıran varmı uyumlumu
  • eğer kullanmak için alıyorsan al derim ama 2.eli para etmiyo biz bu sene sattık 2001 model elx versiyonu(en fulu)11milyara sattık araba geniş rahat özellik bakımından çok iyi 2hava yastığı abs ebd klima sis farı 4cam otamatik içeriden açılan bnzin ve bagaj kapağı.bnce özellilleri çok iyi performans açısındanda çok iyi ama fazla bnzin tüketiyo ama lpg taktırırsan ucuz fiyata iyi bir otomabile binebilirsin.
  • ARKADAŞLAR HALA BİR ARABA BULAMADIM ŞİMDİ CLİO SYMOL ALAMYA KARA VERDİM ONUN ÜZERİNE YOĞUNLAŞTIM ÇÜNKÜ BEN KÖYDE OTURUYORUM YOLLAR BOZUK ONUN İÇİN MAREA KISA ZAMAN DA DÖKÜLÜR DENDİ ONUN İÇİN ŞİMDİ 12-14 ARASI BİR CLİO ARIYORUM BİR TANE 2000 MODEL VAR 12,00YTL BANKA KREDİSİNİ HALEDERSEM ONU ALCAĞIM.SİZCE NASIL OLUR
  • marea dan epeyce bir dar. bir de uzunyolda özellikle arkadaki yolcu için felaket. çok rahatsız. ama kısa mesafelerde problem olmaz. marea daki rahatı bulmana imkan yok.

    quote:

    Orjinalden alıntı: PRESELL

    ARKADAŞLAR HALA BİR ARABA BULAMADIM ŞİMDİ CLİO SYMOL ALAMYA KARA VERDİM ONUN ÜZERİNE YOĞUNLAŞTIM ÇÜNKÜ BEN KÖYDE OTURUYORUM YOLLAR BOZUK ONUN İÇİN MAREA KISA ZAMAN DA DÖKÜLÜR DENDİ ONUN İÇİN ŞİMDİ 12-14 ARASI BİR CLİO ARIYORUM BİR TANE 2000 MODEL VAR 12,00YTL BANKA KREDİSİNİ HALEDERSEM ONU ALCAĞIM.SİZCE NASIL OLUR
  • kusura bakma ama marea 16v bu 8v. bunu geçtim marea ya göre gerçekten kütük gibi bir araba. ne tip olarak ne konfor olarak yarışamaz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: epsis

    bence senin için en uygun araba 1999 model 8valf abs klima 2 airbagli eski kasa Megane 1.6 Rte. motor parçaları (K7M) gerçekten cok ucuz. mareadan daha oturaklı süper bir aile arabası.
    (kullanıyorum diye söylemiyorum yanlış anlama)
  • arkadaşlar bende marea sx 98 model almayı düşünüyorum.klima var ama abs yok.fiyatı 12000 ytl.elx ten farkı ne bu sx lerin.fiyatı uygun mu?
  • bende marea sx 98 almayı düşünüyorum.12000ytl ne dersiniz?
  • marea ya sıralı sistem lpg taktıran varmı
  • pahalı derimm.

    Kaç km de bu araç?


    quote:

    Orjinalden alıntı: sakman2003

    bende marea sx 98 almayı düşünüyorum.12000ytl ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.