Şimdi Ara

Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.165
Cevap
62
Favori
456.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BJK
    Allah korusun o ölümlü ya da yaralanmalı kazalarda kaskonun ödemesi lazım tazminatı, acaba ödemiyor mu?

    Hocam kaskolar genelde araçta oluşabilecek sizin ve/veya karşı tarafın maddi hasarlarını karşılar, Sağlık veya ölüm tazminatlarını karşılamaz diye biliyorum.
  • 2012 model doblo, yaş 24, ne araçta ne bende kaza yok. ilk aracım. tüm sigorta firmaları 1995-2000 arası fiyat verdi. kamyonetler için üst limit 2000 liraymış, hepsi de en üst limitten fiyat çekti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    Kaskonuzun olmasının trafik sigortanız olmaması halinde size uygulanacak yaptırımda bir fark yaratmaz.

    Prosedür şu şekilde işler; size 92 TL ceza yazılır ve aracınız çekiciyle otoparka çekilir. Çekici 150 TL yazar, şehire göre değişmekle birlikte 10 ile 20 TL arasında günlük otopark parası verirsiniz.
    Sigorta yaptırdıktan sonra emniyete trafik şubesine gidersiniz sigorta poliçenizi ibraz ederek aracınızı otoparktan almanızı sağlaycak evrakı alırsınız ve yediemin otoparkından aracınızı çıkarırsınız.

    Toplam maliyetse 92 TL cezayı 15 gün içinde öderseniz 69 TL'ye düşer, 69+150+20=239 TL.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Sigortacılar daha iyi bilir ama genel kanı şu şekilde. KAsko sizin aracınızda oluşacak kazaları trafik sigortası ise karşı araçtakileri öder.
  • Aracım 2009model 1.4crdi select i20.Geceçen sene 150tl Neova ya yaptırmıştım.Şuana kadar en düşük fiyatı ziraat sigortadan aldım 386tl fiyat verdiler.Diğer düşük aldığım fiyatlar sırasıyla Neova ve Sompo Japon 427tl,Aksigorta 515tl,Generali 684tl.
    Biraz daha araştıracağım 25 mayısa kadar zamanım var daha düşüğünü bulamazsam ziraat sigortaya yaptıracağım.
  • 2010 albea sahibiyim. 2014 te aldım. az önce 737 liraya sigorta yaptırdım. geçen sene 450 lira ödemiştim. hiç kazam yok. mini onarım bile yok. ama fiyat bu.. sampa japondan aldım en düşük fiyatı..
  • Sompo japan bu sene rekor ciro yapacak öyle görünüyor.Çevremde ben dahil herkes sompodan yaptırmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende samba mıdır sampa japan mıdır ne ondan yaptırdım. 511 i bayıldım, poliçenin tek harfine bile bakmadım..
  • Bir önceki yıl 285 tl, aralıkta 615 tl oldu. İş miş kalmadığı için şirketi kapatacağımdan şirketimin aracını geçen ay üstüme aldım; en ucuz fiyat 1.375 tl oldu. Bu arada aracı sigorta şirketi fiyatın ay başında değişeceğini söylemişti. Forumda okuduğum bir tüyoyu değerlendirip ikametimi İstanbul'dan Çanakkale'ye aldım fiyat 625 e düştü. İkameti değiştirmesem mayıs ayında verecekleri fiyatı öğrendim, 1.375 yerine 1.750 tl. Sizin adaletinizi, Deli Dumrul tabanlı vergi sisteminizi.... hepsini forum kurallarına havale ederim.

    Bu arada, bütün bu olup biten soyguna sadece forum ya da Facebook sayfalarında iki satır yazarak tepki gösterdiğini sanan bizlere de hürmetlerimi sunarım.



    Son söz: İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşayanlar yolunu bulup ikametlerini daha küçük illere alabilirlerse, primlerini %50 den fazla düşürebilirler.

    Ek: Bu arada sigorta şirketleri ikametgah ya da plaka ili gibi özelliklerden kafalarına göre seçtiklerine göre prim alıyorlarmış. Benim sigorta Allianz, ikamete göre yapıyor uygulamayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 13 Mayıs 2016; 20:25:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hala öpmeye devam ediyorlar. Sompo japan olmasa daha da yolunacağız anlaşılan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 Era 1.4, ikinci sigorta , sigortam.netten yaptırdım.

    Allianz Sigorta 1.149 TL

    Sompo Japan Sigorta Kasko 669 TL mecburen yaptırdık.
  • Arkadaşlar ilk arabamı alıcam kısmetse. 2015 model seat 1.4 tdi dsg.. Arabanın tramer kaydı yok. Ehliyetide alalı 1 ay oldu. 1981 doğumluyum. Sigortacı arkadaşlar acaba sigorta kaça patlar bana bu araç için alt üst birşey söyleyebilirler mi?
  • 26 nisan da bir araç satın aldım 07 plakalı.almış olduğu bu araç 2. aracım kendi adıma. bir de 98 model tipom var trafik sigortası bildiğim kadarıyla 7. basamakta.yeni araç almadan eski aracımı satmak istemedim.yeni aracın noter satışını aldım ve plaka değişikliği talep ettim. sigortacım küçük bir ilçede yaşadığım için 07 plakanın sigortasının çok çıkacağını söyledi. ben de onun sözüne istinaden plakayı 32 ye çevirteyim dedim. noter satışını aldığım gün 07 plakaya 1400 tl endüşük trafik sigortası çıkmış o nippon sigortadan. sigortacım 32 ye çevirince bu rakam 700 kesin düşer dedi.neyse kabul ettim ödedim 1400 tl yi. 

    noter satışından sonra plakadaki son üç rakam istediğim numaraya gelene kadar 16 gün geçti. yeni plakayı çıkarttım hemen sigortacımı aradım plakayı çıkarttım diye tamam zeyilname yaptıralım hemen dedi ve k kartıma geri iade yapıldı ama 429 tl geri ödendi. yani bana trafik sigortası 971 tl ye geldi.acayip moralim bozuldu yaşım 34 sicilim temiz 2004 ten beri araç kullanıyorum. sigortacı diyorki sen noteri aldığın gün yada ertesi günü yeni plakanı çıkartsaydın 700 e düşerdi diyor. noter satışı ile plaka çıktığı gün arasında 16 gün var.16 günde 271 tl fark olur mu? 

    Sigortacıma güvenim sarsıldı. millet 500-750 tl sigorta ödüyor biz 971 tl ödedik. iptal et yeni fiyat al dedim onu da beceremedi. 

    bana bi akıl verin şimdi... bu sigortacılar nasıl çalışıyor bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ulan milleti nelerle uğraştiriyorlar böyle devlet böyle sistem mi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu torba yasayla ucuzlayacak falan demişlerdi, o konuda bir gelişme yok galiba
  • sompo japan en uygunu 598 tl çıktı oradan yaptırdım.
  • 2 aydır sigortasız biniyorum uzun yol memlekete gideceğim bir bakayım dedim 1700 lerde sompo japan da aynı bantlarda çekerse yaptırmam heralde yine
  • 34 plaka araç aldım ikamet kastamonu sigorta düşük çıkması için plaka değiştirmeme gerek varmı yoksa ikamet kastamonu olması yeterlimi artık ikamet önemli diye duydum bilgisi olan varmı
  • 15gün araştırdım en uygun ziraat sigorta 386tl fiyat vermişti 3 taksite ziraat sigortaya yaptırdım.
    Bu arada sigorta şirketler rekor kar açıklamış daha da mı yapmasınlar
  • %5 göstermelik indirim var diye haberlerde gösterdi, Yani Göstermelik indirimler insana ölümü gösterip sıtmaya razı etmekten başka bir şey değildir. Motosiklet başına düşen hasar ortalaması 19 TL iken istenen fiyatlar akıl işi değil, resmen aklımızla dalga geçiliyor,. Sanki birileri kasıtlı şekilde motosiklet sektörünü bitirmeye çalışıyor. Geçen yıla göre arabama 2 katı fiyata sigorta yaparken bu oran motosikletimde yaklaşık 3,5 katı oldu. Sinir oldum iyice



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 23 Mayıs 2016; 15:12:07 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.