Şimdi Ara

probook 120 9.7' tablet nasil sizce..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet-pc/739/125042943/probook-prbt-120-multimedya-tablet
    bunu gordum teknosada rasgele inceledim..hosuma gitti ozellikleri de iyi gibi geldi baska yerlerde bulamadim..ekraninin tam ne oldugunu bilmiyorum ips mi acaba.anlayanlar yardimci olabilirler mi??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bende bununla ilgileniyorum fiyat olarakta ilgimi çekti ama ekran ips mi onu anlamadım bi bilen yardımcı olsun...
  • bende inceliyorum bilgi veren olursa makbule geçer
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibo3182

    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet-pc/739/125042943/probook-prbt-120-multimedya-tablet
    bunu gordum teknosada rasgele inceledim..hosuma gitti ozellikleri de iyi gibi geldi baska yerlerde bulamadim..ekraninin tam ne oldugunu bilmiyorum ips mi acaba.anlayanlar yardimci olabilirler mi??

    Teknosada inceledim. Ürün gayet hızlı bir alt modeline göre hafif. kamerada düzelme var bir önceki modeline göre. Android 4.1 mevcut. Ürün gayet iyi.




  • ozellikleri fena deil, ancak fiyat biraz pahali geldi bana...
  • 455 lira exa da.. Ips ekran degil sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şuan bimekste %25 indirimli 374 TL kaçırmayın..

    ekran ıps değil..
    gövde metal
    garanti kapıdan kapıya ücretsiz
  • Evet arkadaşlar ürün IPS ekran diye geçiyor özelliklerinde bende bugün alacağım tereddütlerim var. Probook kendi malı değil Çinden alıyor ürünü diye araştırdım. diğer korkum Wireless iyi çekmiyormuş.
    IPS ekran Çift Çekirdek işlemci 4 çekirdel Mali 400 ekran kartı 16 GB hafıza 1 GB Ram ilgimi çekti gerçi ama.
    Parayıda çöpe atmayalım. HI-LEVEL almıştım bir öncekinde Pili sorunlu çıktı Toptancım ile değiştirdim ama bu kapıdan kapıya garantiymiş sanmıyorum onlara hiç güvenmiyorum. Dell de kapıdan kapıya garanti diyorlar arayacak numara bulamıyoruz. :)

    Ne dersiniz alayım mı bu ürünü bugün alacağım varmı alan inceleyen detaylı.
    Bilgisayarcıyım bende evde e-mail ve web ve forumlarda gezineceğim ve Film izliyorum genelde. Sanırım yeterli olur birde Android marketten yeni çıkan oyunları ve programları denemek için.
  • Arka kapak aliminyum olduğu için wifi sorunu olabilir. Teknosa da inceleyin, en azından android telefonlar gibi orta seviye çekerse, alınanilir. Ekram kalitesine de balmak lazım..
    Bu model uzun zamandır var ama forumda konusu yok sanırım.
    Ben olsam, incelemesi yapılmış ve kullanıcı yorumları olumlu olan tabletleri düşünürüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Tableti aldım şansıma ama takılma yok süper gidiyor. Takır takır herşeyi açıyor ama kısa inceleyebildim çünkü ilk şarjı çok azdı kullanmak istedim bitirmek için biraz doldurdum yine incelemek için ama çabuk bitiyor. En iyisi komple kapatayım tam ne kadar dolmalı sizce kaç saatte tam dolar kapalı iken şarj olmalı değil mi ?
  • Arkadaşlar her aldığım tablette pil sorunu çıkıyor nedendir bilgisi olan varmı acaba banamı denk geliyor yanlış birşey mi yapıyorum. ?

    Şöyle ki ; İlk açtım şarjı %15 filandı biraz kullanmak istedim tam bitsin öyle şarj etmeliyim diye bitirdim. Gece 00:00 den sabah 06:00 ya kadar yaklaşık 6 saat şarj oldu ve açtım. Pil %98 gösteriyordu. Birkaç menülerinde gezindim %94 e indi 1-2 dakikada. Sonra bugün inceleme fırsatım oldu Sabah : 09:00 da çalıştırdım pil %94 iken 1 saat oyun oynadım. ve 1 saat bile sürmeden pil %24 e indi tekrar kapat aç yaptım şimdi pil %68 gösteriyordu maillere baktım ve şuanda %44 de pilde sıkıntı var sanırım. Neler yapmalıyız sizden bilgi istiyorum. İnanın Tabletten soğudum artık 2 tablet aldım bugüne kadar 2 sinde de pil sorunu bir incelemeden geçmiyormu bu ürünler ?

    ilk tablet HI-VEL buda Probook PRBT120 sanırım kalite her zaman kalitedir. İpad alalım daha iyi bunlara verdiğim parayı 1 kere veririm daha iyi değil mi ? 10 saat pil ömrü sunuyor Apple bunlar 6 saat diyor 1 saat gitmiyor bunda da sanırım Pil sıkıntısı var. İzmirden GAMA dan aldım 1 hafta olmasan iade edebilirmiyim acaba memnuniyetsizliğimden ve sıkıntısından dolayı bana derlerse bizden alırsın servisi bakar Probook a göndermelisin uğraşmak istemiyorum bıktım tablet işinden. Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum.

    Teşekkürler şimdiden.




  • Garanti için gönderecektim arkadaşlar şirkete götürdüm Toptancıma dediler ki ; Ekran parlaklığını düşür öyle kullan o zaman az gider dediler evt şimdi öyle kullanıyorum ama saçma bence bir daha İpad alacağım
    Ekranı kıs zil seslerini kıs anlamı ne çalıştırma o zaman 1 hafta gitsin şarjı mantıksızlık bence... idare ediyorum şimdilik aa yan evden internet alıyordum wireless çekmiyor.
  • Arkadaşlar ben de probook prbt131 aldım.Tablet fena değil.Ben probook çinin hangi modelini kopyalıyor onu merak ediyorum.Bilgisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.