Şimdi Ara

Yeni Aveo LT (HB,Sedan) Arka Hoparlör Soket Bağlantısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arka kapıya hoparlör çektirme uğraşlarımı çoğunuz bilir, forumda baya sormuştum sonunda da ümraniye'de bir oto elektirikçi teybin arkasından kabloya ek yaparak 16 cm lik pioneer coaxial bir hoparlör bağlamıştı. Sesten hiç memnun kalmamıştım arka kolonlardan cılız tiz bir ses geliyordu yüksek baslarda da arka kolonlar sesi bozuyordu. Dün doğubanka gittim Hertz dcx 16 cm coaxial hoparlör alacaktım ama arkadaşım ve satıcı aklımı çeldi Hertz Dsk 165.3 component kolon aldım. Daha önce hoparlörü takan yere zamanında yetişemediğimiz için bu gün kendim taktım.

    Daha önce forumda kolondaki sokete kadar kablo geldiği söyleniyordu oto elektirikçide bazı arkadaşlarımız kolon taktırmıştı ve serviste bakmışlar sokette ses çıkışı olmadığı söylenmişti. Bende bu gün meraktan boş olan soketleri monitör kolonla tek tek test ettim ve yerlerini buldum soketi çıkarttım aşağıda resimlerde gösterdiğim yerlerde chevrolet kolon çıkışlarını vermiş, soketin içinde 2 adet pin (+ve -) uçlar verilmiş sadece onlar boş duruyor. Size tavsiyem sakın coaxial kolon almayın, tesisatçıların söylediği mid takımı subwoofersız bi işe yaramaz yorumlarına kulak asmayın. Kaliteli ses ve iyi baslar istiyorsanız size Hertz Dsk 165,3 componentleri gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Tweeterlar için kapı açma kolunun hemen önüne delik açıp montaj yaptım orjinal gibi oldu :) Ses ise kesinlikle süper ama bu sefer öndeki orjinal kolonların sesi az kaldı en kısa zamanda öndekilerede Hertz dsk 165,3 takıcam. İşte o zaman tadından yenmez. Arka kapıya hoparlör takmak isteyenler, kendiniz yapamazsanız bu resmi yada bağlantı yerlerini servislere gösterin onlar bağlantısını yapsın. Ve işte buyrun resimler. Unutmadan kolonları 140 TL'ye aldım.

    Bağlantısını yaptığım Hertz Dsk 165.3
     Yeni Aveo LT (HB,Sedan) Arka Hoparlör Soket Bağlantısı


    Arka kapıya geçiş geçiş soketi
     Yeni Aveo LT (HB,Sedan) Arka Hoparlör Soket Bağlantısı


    Bağlantı şekli
     Yeni Aveo LT (HB,Sedan) Arka Hoparlör Soket Bağlantısı


    Tweeter takılmış hali
     Yeni Aveo LT (HB,Sedan) Arka Hoparlör Soket Bağlantısı


    Ve son hali
     Yeni Aveo LT (HB,Sedan) Arka Hoparlör Soket Bağlantısı







  • Kapıları nasıl söküyoruz resim var mı? Ben de teyp ve hoparlör aldım. Kendim uğraşacağım. 150 lira istiyorlar montaj için. Kusura bakmasınlar 1-2 saatlik masrafsız bir iş için o kadar veremem.

    Düzeltme kapıların nasıl söküleceğini buldum da hoparlörün yuvaya nasıl oturacağıyla ilgili şüphelerim var. Arka kapıda o plastik yuvadan bari var mı ve hoparlör bir parça olmaksızın oraya oturuyor mu acaba?
    http://www.paulstravelpictures.com/GM-Chevrolet-Sonic-Interior-Door-Panel-Removal-Guide/index.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 13 Haziran 2014; 22:02:17 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.