Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
22
Favori
126.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 35-40 cm, fayans, sabah, kılıfın arkaya katlı.
    hmmmm
    deliller ışığında kesin olarak söyleyebilirim ki; klozette otururken note 2 kullanmayın.
  • Merhaba,

    Benim de telefonumun ekranı kırıldı. Dataları kurtarıp yeni bir telefon mu alsam, yoksa camını yaptırıp kullanmaya devam mı etsem diye düşünürken bir yandan da kaliteli ve güvenilir bir destek almak için araştırma yapıyordum. Forumdaki diğer arkadaşların yorumlarını okuyarak KALIMERA (Uğur Bey ) ile irtibata geçtim. Satıcı edasıyla değil de problemi giderip sıkıntımızı çözmek için elinden gelen çaba ve çözüm önerisini sunan KALIMERA (Uğur Bey ) çözüm önerilerini düşündükten sonra 26/06/2015 cuma günü kendisine ulaşıp telefonumun kırık camını ve dışının tamamını değiştirmek istediğimi söyledim. Daha önceden arayıp haber vermememe rağmen o gün içinde bulunduğum yere gelerek istediğim her şeyi kaliteli,titiz çalışarak gözümün önünde güvenilir bir şekilde keyifli sohbetiyle izah ederek 15-20 dakika gibi bir sürede telefonumu ambalajından pırıl pırıl yeni çıkarılmış şekilde test ederek teslim eti.

    Çok memnun kaldım. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim. Benim gibi problem yaşayanlara şiddetle tavsiye ederim




  • http://www.mobilcadde.com/hoco-samsung-n7100-galaxy-note-2-lux-kapakli-siyah-deri-kilif-6675
    Bu kilifla iyi bir koruma saglayabiliriz sanki. Siz ne dusunuyorsunuz ?

    Bu arada gecmis olsun hocam bende alali 4 gun oldu flipcoverls kullaniyorum korkaya basladim acikcasi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemko89


    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetoguz

    quote:

    Orijinalden alıntı: fatihcanery

    ÖNEMLİ!!!

    Telefon camını yaptıracaklara deneyimlerimi söylemek istiyorum.Forumdan kalimera nickli uğur beye telefonumu yaptırdım.150lirayla işim halloldu ,akşam görüştük sağolsun kadıköye kadar motoruyla geldi.sohbeti gercekten hoş ama..

    1. telefonun camı birebir aynı mı,hiç sorun yaşadınız mı dedğimde kesinlikle hayır göreceksin dedi.malesef dediği gibi olmadı,ekran bastırınca çöküyor bu bir.ikincisi tertemiz cam takacam dedi,kimin kullandığı belli olmayan cam takmış.ekranın belli yerlerinde bariz çizikler mevcut,siz görmedeniz mi dediğiniz duyar gibiyim.akşam vakti buluştuk ve acelesi olduğunu söyledi,öyle olunca çok bakamadım.açıkcası samimi bulmuştum sohbeti hoştu yalnız gercekten bu olmadı,3-4 kez ısrarla aradım her zaman çıkan uğur beyden ses seda yok.neyse canı sağolsun diyecem o çizikleri de görmeyelim..

    en önemli şeye geliyorum,camdan sonra telefon sürekli takılır oldu.ben sandım proğramlardan felan aslında ilgisi yokmuş.yukardaki bir arkadaş ekrana basınca donuyor demiş,gercekten de bastırın telefon kesinlikle donuyor.proğramla felan ilgisi yokmuş,o da camdan kaynaklanıyor.

    sözün özü şu,kesinlikle cam yaptırmayın,mümkünse biraz daha verin içiniz rahat etsin.şimdi kalın bir kılıf aldım onunla kullanıyorum.Samsung gibi adi bir firma yok bizi nerelere itiyor..yazıklar olsun verdiğim paraya...

    dokunmatil ile ekran arasına özel sıvı yapıştırıcı kullanmadan verim alamazsınız.

    Aynen oyle

    Kemal Kardeşim,

    Senin ilk mesajında da belirttiğin gibi seninle sorununu çözmek adına 7-8 kez buluştuk ve en son ayrıldığımızda sorununu çözdüğme beni inandırmıştın.
    Öncelikle burada yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek adına senin telefonuna yapılan işlemi bir bir izah etmek istiyorum

    1- Ekranın tamamen kırık olduğu için sana sadece yeni bir ekran alıp telefonuna taktım. Bu işlemde için senden aldığım kar gülünç bir rakkamdır..
    2- Zamanla ekranın kenarında milimetrik kalkmalar olduğunuz ifade ettin ve bizim karşılıklı buluşma sürecimiz başladı.
    3- Öncelikle basit çözümler ile sorununu çözmeye çalıştık (kasa değiştirmek, ekrana baskı uygulamak), çünkü ekranı aldığımız yere iade etme şansımız olmadı.
    4- Ekranı iade etme şansı ortadan kalkınca sorunun kaynağı olan ekran camı kenar yapıştırmalarını bizzat aradan çekip yeniledim ve ekranın bu durumu ile sen çok mutlu olmuştun. Seni o gün arabam ile akrabanın bulunduğu semte bile bırakmış, mutlu bir şekilde ayrılmıştık.
    5- Satın alınan ekranının hiçbir suretle camını söküp yerine takmadım, bu yönde bir müdehalede bulunmadım. (zaten bu işlemi yapsaydım ekranında hiç sorun kalmazdı) Hatta ilk sitem mesajından sonra bana ekran camını değiştirmemi bile teklif etmiştin (geç te olsa)

    (kalimera)
    Merhaba Kemal,
    Yorumuna saygı duyuyorum, ancak etik ve hoş bulmadım. Yapmış olduğun yorum içeriğinde bir hata var. Sana ben sadece komple bir ekran satın alıp telefonuna taktım. Bahsettiğin gibi dokunmatik camını söküp takmadım. Sadece fabrikasyon hatası olan kenar kalkmaları önlemek için aradaki yapışkanı yeniledim. Seni mutlu etmek adına yeni alınan ekranına yaptığım işlem sadece budur. Bunun karşılığında da senden aldığım para bildiğin gibi çok komik bir rakam. Buna rağmen bahsettiğin gibi de seninle de 7-8 defa buluşup çozüm üretmeye çalıştım. Zira etiketi sökük olduğu için komple ekranı da denememe rağmen iade edemedik.
    Şimdi tüm bu durumları bildiğin halde gelip neden bana yara vermek istercesine burada bu tür bir yorum bıraktın bilmiyorum.
    Benim tanıştığım Kemal bu değil......

    (kemko89)
    Ben asla zaten saygisizca bjrsey yazmadim yazmamda ben sadece yasadigim seyi yazdim. Orda zaten bir cok kere sokup taktiginizada belirttim iyi anlamdam. Ana sonuc olarak telefonum bu durumda. Mesele 10 kere sokup takilmasi degil sonuc olarak telefon orjinali gibi olmadi.
    Ve abi ben sana 29 ocak gibi yazdim whatsaptan cvp bile vermedin allau biliyor ben ogun diyecektimki abi normaldebdokunmatigi kaca degistiriyorsn ......... Ben 70 80 tl vereyim eger uygun gorursen su benm dokunmatik camini iyi yapistiralim diyecektim. Fakat cvp gelmedi


    Ayrıca yukarıdaki mesajda yapmış olduğun alıntı mesajının sahibi olan Öğretmen Fatih bey' e ısrarla telefonunu bana tekrar yapmam için göndermesini talep ettiğim halde benimle hala iletişime geçmediğini de ifade etmek istiyorum.

    Ekranda hiçbir sorun yokken "CANDY CRUSH SAGA" oynunun ortasında bulunan seviye seçimi sonrasında açılan mesaj penceresinde hata bulup bunun ekrandan kaynaklandığını ifade ederek ekran iade eden senin gibi bir kardeşimizi nasıl mutlu edebilirim inan bilmiyorum.

    Mutlu olman dileğimdir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolmann

    Geçen Hafta note 2 telefonum yere düşürüp ekranını kırdım servisler aşırı derecede para istiyordu araştırmak için donanım habere girip forumu inceledikten sonra telefonumu kalimera nickli abimiz uğur beye yollamaya karar verdim. kendisini aradım derdimi anlattım ve telefonu yolladım hemen ertesi gün telefonumu yaptığını ve kargoladığını söyledi ve telefonum dün geldi inanın sıfırdan farkı yok takılan ekranda orjinal olduğu için yeni almış gibi oldum. ve makul bir ücretle yaptırdım ..uğur beye buradan teşekkür ediyor ellerinize sağlık diyorum ve aynı sorunu olan arkadaşlar çekinmiden telefonlarını yollayabilirler içiniz rahat olsun. saygılar...

    Selam coolmann,
    Telefonunuzu güle güle kullanın. İstanbul'dan Iğdır' a selamlar




  • Herkese selam,

    Öncelikle yazdıklarım tamir işi ile ilgilenenlerin hoşuna gitmeyebilir ancak bu bilgileri vermek zorunda hissediyorum. Kendim tamir işinde olmama değilim ancak telefon,tablet işinin mutfağındayım ve bazı şeyleri okuyunca dayanamadım. Özellikle Samsung, Iphone,LG vb telefonlarda (yeni nesil) dokunmatik ve ekran birleşimi öyle anlatıldığı gibi şipşak yaptı oldu ile olmuyor. Bu gibi ürünlerde Ekran (LCD) ve Dokunmatik (touch) fabrika çıkışı birleşik olur ve bunun adıda laminasyondur. Bu laminasyon işlemi ekran ile dokunmatik arasına sıkılan şeffaf bir yapışkan maddedir.Hatta aradaki kalınlığıda söyleyim 0,25mm. Eğer ki sizin telefonunuzda bu ikisinden birine zarar gelirse ayrıştırma imkanınız yok. Zaten bunu üreten fabrikada bile hata oranı %25 tir. Üretimi çok meşakkatli ve dönüşü yoktur. Ne varki tamir ile uğraşan arkadaşlar öyle şeyler yazıyorlar ki mazallah hepsi üretici firma sanki. Evet tamir edebilirsiniz ancak farklı ekran ve dokunmatik ile. Okudum yazılardan anladığım kadarıyla da laminasyon yapamıyorsunuz (örnek olarak biri dokunmatik esniyor diyor), bunun da yan etkileri dokunmatik esneyince panel üzerindeki gürültü dokunmatiği etkiliyor ve buda mesleki tabirde ghost touch yada yada istem dışı dokunmalar oluşturuyor. Evet orjinal pahalıdır ama orjinali bir bütün olarak değişir. Türkiyede orjinali ile uzakdoğu fiyatı yarıyadır malzemenin. Eğer problemi gidermek için orijinal yapıda bir değişiklik yapmaz iseniz bu problemleri göze almalısınız. Kesinlikle bu yazım birilerini yermek için değil sadece bilgi içeriklidir. Herkese kolay gelsin.




  • Merhaba S3 telefonumun ekranı yani dış camı kırıldı.. Kırıkekran.com mu uğur bey mi sizce bu işin çözümü...
  • Note 2 min ekranini kirdim dokunmatikte falan sorun yok ama okumaktan kafam karisti. Bir suru site var silikonlar uv ler spreyler.. merak ettigim bir nokta var. Ugur bey kalimera rumuzlu beyden cok memnun olanlar var. Diger sitelerde falan hic yaptirip memnun kalan kalmayan yok mu?sadece ugur beyle alakali yorumlar var. 10 dk da halletti falan yazmislar. Izledigim videolarda otoklava koyuyorlar aprey sikiyorlar falan oyle 10 dklik islem degil gordugum kadariyla.vakum cihazina falan da giriyor. Benim de telefonu gondermem lazim kiriktan zor kullaniyorum ama karar veremedim. Ugur bey adim adim aciklayabilir mi yaptigi islemleri? Diger arkadaslar icin de geceerli bu ricam. Otomatik mesaj olmasin ama.. cok samimi soruyorum karar vermek icin soruyorum
  • Kapagi cikarip vidalarina bakin vidalarda tornavida izi olur
  • En net ordan anlarsiniz gruntude varsa sıkınti zaten orjinal degildir zaten
  • cetiner19 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Sorularınıza buradan cevap vermek istiyorum. Eğer başka sorularınız olursa beni her zaman 532-2754691 den arayabilirsiniz.
    1) Cam tamirlerinde orjinal cam kullanıyorum
    2) Ekran kırığı nedeni ile cihazınızın garantiden çıkıp çıkmadığı hususunda değişik uygulamalar var. Bu konuda size bişey diyemiyorum. Ancak Cam değişimleri sonrasında camın değiştiğini anlamak pek kolay olmuyor.
    3) Ben Istanbulda bulunuyorum. Kargo ile tarafıma gönderilen telefonlar kargo varışının ertesi günü kargo ile geri gönderilmektedir. Aynı gün kargo ile geri yollayamıyorum zira işlem uzun sürmekte ve belli bir süre test etmeden de geri yollamak istemiyorum. Özetle 3 gün başka bir telefon bulmanız gerekecek.

    Daha hızlı iletişim için beni her zaman cep telefonumdan arayabilirsiniz.

    Selamlar,
  • Oğlumun kullandığı note 2 nin camı kırılmıştı,sürekli takip ettiğim Donanım Haber Forumunda bir araştırma yaptım,KALİMERA nickli arkadaşla ilgili yazılanları okuyunca bölgemizde bulunan tamircilerle uğraşmaktansa telefonu kendisine göndermeye karar verdim.Kendisiyle mesajlaşarak telefonla ilgili durumu aktardım;gerek ilgisi gerekse güven veren konuşmaları beni son derece memnun etti,hiç düşünmeden telefonu kendisine ulaştırdım,gri olan ve biraz da yıpranmış telefonun kasasını da değiştirmek isteğimi söyledim,beyaz yapabileceğini söyledi,Ayni gün kargoya verdiğim telefonu bir gün sonra bana geri gönderdi telefon sanki yeni alınmış kadar temiz ve güzeldi.Note kullanan ve bu tür ekran ve cam sorunu yaşayan arkadaşlar hiç düşünmeden telefonlarını göndersinler,onarım süreci ile ilgili daha çok övgü dolu sözler yazmak isterdim,ancak inandırıcılığımı yitirmek istemediğimden süreci yaşayacak arkadaşlar bunu yaşayınca kendileri görsün istedim.
    Teşekkürler KALİMERA.
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!
     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-match -- 19 Temmuz 2014; 8:49:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gonadotropin

    Benimde 3 gün önce note 2 cihazım yere düştü ve ekran çatladı ama hiç görüntü gelmiyordu.Forumdan sevgili KALİMERA yı buldum aradım.Cihazı Ankaradan kendisine gönderdim.Eline ulaştığı aynı gün ekranı değiştirip gönderdi.Ertesi gün hiç kırılmamış gibi telime kavuştum.Yanındada ekran filmi göndermiş.Bu kadar hızlı asla halledemezdim.Kendisine sonsuz teşekkürler.Çok ilgili ve beyefendi birisi...Herkese tavsiye ederim ve yakınımdakilere etmeye başladım bile :)

    Gonadotropin merhaba. Telefonunuzu tekrar kırmamanızı diliyorum. Güle güle eskitin.
    Ankara' ya istanbul' dan selamlarla,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burakcan25


    quote:

    Orijinalden alıntı: KALIMERA

    quote:

    Orijinalden alıntı: muratkaya

    Bugün NOTE 2 telefonumun camı çatladı, insanlar nerede yaptırmış diye araştırırken bu konuda Uğur Beyin kendi yazdıklarını ve kendisine ekran değişimi yaptıranların yorumlarını gördüm ve mesaj gönderdim. İnşaAllah benim için de aynı güzelliği yapar. Kendisinden cevap bekliyorum.

    Murat bey,
    Rengi değişmiş yeni telefonunuzu güle güle kullanmanız dileği ile selamlar,


    Merhaba ugur bey

    Arkadaslar sizden oldukca memnun gorunuyor cam degisim hizmetini ayaga hizmet goturerek yapiyorsunuz sanirim. Islemi nasil yapiyorsunuz teknik olarak anlatirmisiniz? Cami sokme temizleme tekrar yapistirma seklinde bazi arkadaslar abartarak anlatmis 10 dakikada hazirdi diye bana inandirici ve guven verici gelmedi sanki yorumlari siz yazdirmis gibisiniz anlatirsaniz eger bende elimdeki 5 adet cihazi size gondermek istiyorum.

    Merhaba burakcan25

    Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım;
    1) "Camı sokme temizleme tekrar yapistirma seklinde bazi arkadaslar abartarak anlatmis 10 dakikada hazırdı diye"
    Aklınızda kalan şüphelerinizi giderdiğiniz zaman size bu konuda yardımcı olabilirim
    2) "bana inandırıcı ve güven verici gelmedi sanki yorumlari siz yazdirmis gibisiniz"
    Şüphelerinizi gidermeniz için benden memnun kalan diğer üyeler ile irtibat haline geçmenizi önerebilirim.

    Selamlar,




  • Merhabalar,

    Başımdan geçen bir olayı anlatayım istiyorum burada. Buraya yazıyorum çünkü ben de bu sayfaları okuyarak Kalimera nickli şahsa telefonumu emanet ettim.
    Baştan anlatayım; Note 2 telefonumun camı kırılmıştı ve de araştırmalar sonucunda bu sayfadan kendisiyle iletişime geçtim. Benden kasa dahil 170 tl istedi, farklı yerlerde kasa ile birlikte 180 tl ile 200 tl arasında değişen fiyatlar istenmişti. Ben de buradaki referansları da baz alarak, birkaç konuşmadan sonra kendisine yaptırmaya karar verdim. Kendisine teslim edene kadar telefonumda herhangi bir arıza yoktu. Kırık haliyle de 5-6 gün kullandım telefonu.

    Telefonu teslim aldığımdan kısa bir süre sonra da Wireless'in ve Bluetooth'un çalışmadığını gördüm, ayrıca ufak bir işlem yaparken bile aşırı ısınma yapıyordu. Kendisiyle iletişime geçtiğimde de bana stres boşalması olabileceğini vs. gibi saçma sebeplerle kendi hatası olmadığını ama isterse ilgili kişiye yönlendirebileceğini söyledi. Ben daha tam arızayı açıklamadan benden 60 tl para istedi. Ben de Wireless'ın ve Bluetooth'un cam kırılmasından sonra da çalıştığını, cam değişiminden sonra çalışmadığını, herhangi bir yazılımlık iş yapılmadığı halde böyle arızaların olmaması gerektiğini defalarca söylememe rağmen beni geçiştirip durdu. Bu tarz durumların olabildiğini söyleyip durdu. Sonuç olarak elimde Wireless ve Bluetooth'u çalışmayan, ufak işlemelerde bile ısınan bir telefon var. Ayrıca kullandıkça farkettim ki dokunmatikte de algılamama sorunu var.

    Şu an elim kolum bağlı arızalı telefonum ile devam etmeye çalışıyorum. Bir işletmeye yaptırmış olsam hak iddia edebilirim ama bir şahıs karşısında ne yapabilirim ki... En basitinden Cam değişimi sonrasında en gerekli testleri yapması gerekiyordu ki belki de yaptı ama sesini çıkarmayıp, geçiştirebileceğini dahası daha fazla para kazanabileceğini düşündü.

    Kısacası sizin de benim başıma gelen olayın gelmemesi için 3-5 kuruştan kaçmayın dostlar. İşi ehline verin ki saçmalıklarla başınız ağrımasın. Önüne gelen kendini uzman sanıyor bu ülkede ancak daha karakterli duruş bile sergileyemiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratkaya

    quote:

    Orijinalden alıntı: guistar

    Merhabalar,

    Başımdan geçen bir olayı anlatayım istiyorum burada. Buraya yazıyorum çünkü ben de bu sayfaları okuyarak Kalimera nickli şahsa telefonumu emanet ettim.
    Baştan anlatayım; Note 2 telefonumun camı kırılmıştı ve de araştırmalar sonucunda bu sayfadan kendisiyle iletişime geçtim. Benden kasa dahil 170 tl istedi, farklı yerlerde kasa ile birlikte 180 tl ile 200 tl arasında değişen fiyatlar istenmişti. Ben de buradaki referansları da baz alarak, birkaç konuşmadan sonra kendisine yaptırmaya karar verdim. Kendisine teslim edene kadar telefonumda herhangi bir arıza yoktu. Kırık haliyle de 5-6 gün kullandım telefonu.

    Telefonu teslim aldığımdan kısa bir süre sonra da Wireless'in ve Bluetooth'un çalışmadığını gördüm, ayrıca ufak bir işlem yaparken bile aşırı ısınma yapıyordu. Kendisiyle iletişime geçtiğimde de bana stres boşalması olabileceğini vs. gibi saçma sebeplerle kendi hatası olmadığını ama isterse ilgili kişiye yönlendirebileceğini söyledi. Ben daha tam arızayı açıklamadan benden 60 tl para istedi. Ben de Wireless'ın ve Bluetooth'un cam kırılmasından sonra da çalıştığını, cam değişiminden sonra çalışmadığını, herhangi bir yazılımlık iş yapılmadığı halde böyle arızaların olmaması gerektiğini defalarca söylememe rağmen beni geçiştirip durdu. Bu tarz durumların olabildiğini söyleyip durdu. Sonuç olarak elimde Wireless ve Bluetooth'u çalışmayan, ufak işlemelerde bile ısınan bir telefon var. Ayrıca kullandıkça farkettim ki dokunmatikte de algılamama sorunu var.

    Şu an elim kolum bağlı arızalı telefonum ile devam etmeye çalışıyorum. Bir işletmeye yaptırmış olsam hak iddia edebilirim ama bir şahıs karşısında ne yapabilirim ki... En basitinden Cam değişimi sonrasında en gerekli testleri yapması gerekiyordu ki belki de yaptı ama sesini çıkarmayıp, geçiştirebileceğini dahası daha fazla para kazanabileceğini düşündü.

    Kısacası sizin de benim başıma gelen olayın gelmemesi için 3-5 kuruştan kaçmayın dostlar. İşi ehline verin ki saçmalıklarla başınız ağrımasın. Önüne gelen kendini uzman sanıyor bu ülkede ancak daha karakterli duruş bile sergileyemiyor.



    Benim telefonumun camı değişince Bluetooth çekim gücü onda birine düştü. Note 2'de de yeni telefonumda da Bluetooth hoparlörden müzik dinlerim ve farkettim ki iki adım uzaklaşınca hoparlörden ses gelmiyor. Başka telefona bağladım, birbirlerine bağladım yine aynı. Kendisiyle tekrar buluştuk ama sorun aynı kaldı ben de en azından çalışıyor diyerek fazla üstelemedim ama sebebin kafama takmam olduğunu söylemişti o çok yanlış bir yaklaşımdı :) Bluetooth ve wireless çekimi 2-3 metre, antenlerin bağlantısından kaynaklı diye düşünüyorum.

    Yani teknik bir olay bu sonuçta, kullanılan parçalardan kaynaklı olabilir çözüm üretmek gerekir. İşini iyi yapan birisi ben yine memnunum ama sorun çıkınca çözmek ve kullanıcıya biraz güvenmek de gerekir.

    Bence iletişimi koparmayın ve Kalimera Bey sorunu çözer diye düşünüyorum.

    Merhaba, yaklaşım başlı başına yanlış kesinlikle. İşin uzmanı olmadığı size de yaptığı yorumlardan belli.
    Herhangi bir çözüm önerisiyle gelmediği gibi "olur öyle şeyler. Note 2'lerde oluyo yaa" gibi bir yaklaşım söz konusu. Ayrıca daha ne olduğunu tam izah etmemişken benden üste para istemesi üçkağıtçılık ve şerefsizliktir. Çünkü arızayı yaptığı için ne olduğunu bildiğini ama düzeltmek için bir şeyler yapmak yerine benden üste para istediğini düşünüyorum.

    Velhasılı beni oldukça zor durumda bıraktı. Aldığı para burnundan gelsin isterdim bir şekilde.

    Şu anda işsizim, yeni telefon almaya gücüm yok, cam kırılması bile bütçemi çok zorlamışken telefonun bu şekilde telef olması çok canımı sıkıyor. Kimin olsa sıkılır.
    En çok da bir yaptırımımı olmaması, şu anda benden aldığı parayla gezmesi insanın canını baya sıkıyor ama bir şekilde çıkartır bunun acısını Allah.




  • Arkadaşlar bu sabah 1 aydır kullandığım Note2 , yaklaşık 35-40 cm yükseklikten yere fayansın üstüne düştü.
    Cihazı elime aldığımda sol üst köşede çatlak çatlak olmuştu. Moralimi çok bozdu. Daha yeni aldığım ve çok severek kullandığım telefonum sanırım servise gidecek. Turkcellden almıştım, kutuda da Genpa ismi var.
    Forumda da s3 için 500-600 TL istediklerini okumuştum. Buna ne isterler diye düşündükçe daha da sinir oluyorum. Topu topu 35 cm. den düştü, ses bile çıkmadı . Cihazda cam kırığı dışında hiçbir sorun yok. Sizce özel servis mi yoksa yetkili servise mi vermeliyim ? Ayrıca kaça patlar bu iş bana ,bilgisi olan varmı acaba ?

     GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !!







  • Hocam çok geçmiş olsun.
  • Yetkili servis komple ekran değişimi ister. Başka bir servise göster sadece camı kırıldıysa ucuza halledebilirsin.
  • Gecmis olsun. Herhangi bir kılıf kullanıyor muydunuz?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.