Şimdi Ara

Iphone 5 Aksesuar ve Kılıf Yorumları # Genel Konu # (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.039
Cevap
65
Favori
275.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SGP ürünlerini More-TR satıyor Türkiye'de SGP'nin sitesine girdiğinizde More-TR'nin Türkiye satıcısı olduğunu görebilirsiniz(Aşağıdaki linktede yazıyor). Boşuna para vermeyin Hepsiburada'ya orjinal olmayan ürünler için.

    http://www.spigen.com/international
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diker1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    quote:

    Orijinalden alıntı: diffriend

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    quote:

    Orijinalden alıntı: diffriend

    Merhaba arkadaşlar,

    Ben bundan sipariş verdim. Pazartesi veya en geç salı günü elime ulaşacaktır.

    İçerisinde arka-ön sticker, home tuşu kişiselleştirici gibi küçük aksesuarlarda çıkıyor. Geldiğinde fotoğrafları paylaşırım. Kullananlar memnun mu acaba? Ultra Thin kılıfını alacaktım ama bumper daha hoş gözüktü.

    Türkiye'ye gönderimleri var mı? Kargo parası alıyorlar mı?

    Sanırım yok hocam, uk sitesi yolluyordur belki.http://www.amazon.co.uk/Spigen-SGP-iPhone-Hybrid-Series/dp/B009GJV8H0/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1355583652&sr=1-5

    Hepsiburada'da var aynı kılıf, 70TL.

    Anladım hocam, hepsiburada sahte ürün gönderiyor kesinlikle tercih etmem.

    biraz önce sgp nin kendi sitesinden satın aldım aynı kılıfı 74 TL ye. Kargo suresini çok merak ediyorum :)

    Bende bundan almayı düşünüyorum takıp çıkartırken zarar vermez çünkü iki parçadan oluşuyor biri yumuşak diğeri sert. Ancak arka kapak kısmı açıkta kalıyor. Eline ulaşan biri inceleme yapar biz de ona göre hareket ederiz. Aslında şu da fena değilmiş.
    http://www.youtube.com/watch?v=flnbmH_NO6g

    Ben kesinlikle siyah iphone 5 düşünüyordum ama beyaz youtube da bir kaç video izledikten sonra daha güzel geldi bana kararsızım..




  • Yedek lightning kablo ve priz sarj adaptörü almak istiyorum. Lightning kablo Timde 80 lira, büyük ihtimal onu alıcam. Ancak priz adaptörü bulamadım, internette turkcell mağazada buldum.

    Turkcell Mağaza:http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-Apple-USB-Guc-Adaptoru/1004145/.html

    Daha düşük fiyatlarada bulunabilir ancak orjinal apple olması benim için önemli, ayrıca lightning kablo ile uyumlu olmasıda önemli. (Ancak bencede 100 tl yüksek fiyat).
    Daha sonra mobil cadde'de lightning kablo ve prizin bir arada satıldığını gördüm (iphone5 aksesuarlarında). Oradan almayı düşünüyorum, ama orjinal apple ürünümü karar veremedim. Çünkü daha önceden mobil cadde'den alışveriş yapmadım. Sizce turkcell tim yada turkcell mağazadan almak yerine mobil cadde'den alınırmı? Ürünleri orjinal apple mı?

    Mobil cadde:http://www.mobilcadde.com/apple-iphone-5-orjinal-ev-sarj-aleti-data-kablosu-6297



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 18 Aralık 2012; 16:48:12 >




  •  Iphone 5 Aksesuar ve Kılıf Yorumları # Genel Konu #

    Hepsiburada.com dan aldım alırken yazmıyordu ama icinden ekran koruyucu jelatin ve masa üstü aparatı çıktı tozlanma ve darbelere karşı güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz94


    quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrhusnu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrhusnu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    Arkadaşlar ben de mediamarkt 'tan şu kılıfı aldım baya bi araştırdım ince yan arka kapatacak(iphone 4 te elago slim fit kullanıyordum ama arka tamamen kapanıyordu) hem koruyacak,hem yarı şeffaf olacak.
    Beyaz iPhone 5 için çok güzel,siyah için bişey diyemiyorum. Link

    http://ozakiverse.com/products/iphone_5/ocoat-0.3-jelly

    Beyaz'a beyaz hem aşırı ince çok rahat hem plastik değil kırılması zor daha yumuşak ve yarı şeffaf. Şiddetle tavsiye ediyorum ,kutu içinden parlak ön film de çıkıyor,hemde kaliteli.

    Hayırlı olsun arkadaşım.Bende de beyaz var iphone 5.Kılıf anlattığına göre hoşuma gitti.Bende ince ve sert olmayan,silikonumsu kılıf bakıyorum böyle.Sert plastikten değil dimi kılıf?Birde fiyatı nedir?

    D&r 47 TL webde mağazada göremedim, mediamarkt da direkt buldum ozaki kılıf dedim pat diye reyonu var. 50 TL jelatin dahil kutuda.

    -Silikonumsu derken aslında biraz yanlış söylemiş olabilirim, doğrusu ince olduğu için esniyor da diyebilirim,tam bir silikon havası yok yanıltmayalım sizi.Ama SERT değil,bildiğimiz sert hafif plastik ucuzlar gibi degil kesinlikle.Çok seksi :)Alt taraf açıkta kalıyor bilginize.Telefonu eline alıp kılıf var mı bunda diyen oluyor :)

    Çok ince çok güzel 2-3 foto koyayım görürsünüz gece!

    Cevabın için teşekkürler. Bugün hem Satürn hemde DR a baktım ikisindede bu markayı bulamadım. Fakat D&R da bu markanın bu serinin iPhone 4 için olanı vardı. Actım paketini malzemeyi görüp dokunmak için. Evet çok hafif cok ince ama biraz sert gibi geldi bana. Nasıl seninkinde çizilme gibi bir durum soz konusu yok degil mi? Birde jelatini kendinimi uyguladın telefona?

    Ekledim foto 1 tane koyabildim 2.yi kabul etmiyor,zaten detaylı bilmiorm,bu tarz şeyleri

     Iphone 5 Aksesuar ve Kılıf Yorumları # Genel Konu #


    iphone 4s imde bu kılıfı kullanıyodum. Mavisini de kullandım beyazını da. Telefonum beyaz bu arada.
    İlk başta çok güzel çok hoş duruyor sanki kılıf yokmuş hissi var ama daha sonra köşelere kir toplanıyor ve çok pis suruyor telefon. Siz de zamanla farketceksiniz. Kılıfı çıkarınca telefon temiz gelcek gözünüze. Ayrıca ön tarafı da korumadığı için çerçeve de kir yapıyor. O yüzden beyazını tavsiye etmem açık konuşuyorum.

    Bu kap yüzünden İPHONE 4s metal kisim cizildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende tercihimi SGP bumper dan yana yaptım bu konuda baya bir araştırma yaptım. Şu kanaate vardım gördüklerim arasında en sağlamı Waterprof,ancak görüntü çok kaba. O kadar kapatacaksam, camekan yaptırırım camcıda daha iyi. Wrapsol da gayet mantıklı görünüyor. Almama sebebim ise cebime çok sokup çıkarmam. Yanların illa ki kalkacağını düşünüyorum. Bu yüzden çerçeve düşünüyordum, o yüzden de SGP aldım. Fiyatı biraz pahalı olsa da wrapsol + sgp nin çok güzel bir ikili olacağını düşünüyorum. Hatta imkanlar dahilinde olsa biraz daha para harcasak su geçirmezlik için Amerika'ya yollasak Wrapsol + SGP bumper + liquipel su sızdırmazlık özelliği (yaklaşık maliyet 300-400tl :) ) Telefon deli bir şey olacak. Değer mi, değmez mi yorum sizin ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emresln -- 18 Aralık 2012; 17:50:38 >
  • iPhone5 16 gb siyah alıcam, ancak öncesinde bana lazım olan aksesuarları almam lazım. Bunlar ön, arka şeffaf koruyucu, bumper, lightning kablo ve sarj adaptoru. Bunların şiparişini biran önce vericem ama tercihlerim doğrumu sizden tavsiye almak istiyorum.

    Şeffaf koruyucu ve bumper, ben gayet kaliteli buldum sizce nasıl, ayrıca more-tr'de orjinal ürün satıldığını duymuştum.
    http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Cerceve-Kilif-SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-EX-Vivid-Series,PR-2611.html

    Lightning kablo ve sarj prizi bana gayet uygun hatta şart. Mobilcadde'den daha önce alışveriş yapmadım. Sizce orjinal apple ürünümüdür ve siteye güvenilirmi, satın aldıkdan sonra eğer bir sorun çıkarsa yardımcı olurlarmı?
    http://www.mobilcadde.com/apple-iphone-5-orjinal-ev-sarj-aleti-data-kablosu-6297

    Alışveriş yapmadan önce sizin yorumlarınızı bekliyorum, satın almamda çok faydası olacak. 2150 liralık telefonda kalitesiz, yan sanayi ürünler kullanmak istemiyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrhusnu

    quote:

    Orijinalden alıntı: brykkn

    quote:

    Orijinalden alıntı: ---CnR---

    quote:

    Orijinalden alıntı: brykkn

    Bu kılıfada bakmanızı öneririm.

    http://www.elmasepeti.com/SwitchEasy-TONES-iPhone-5-Kilifi-Siyah-_16909.html

    Ayrıca yurt dışındaki forumlarda da yorumlara ve incelemelere bakabilirsiniz kılıfla ilgili.

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1454644&page=12

    buda tam istediğim gibi. Kullanıyor musunuz ?

    Bugün şipariş verdim yarın elimde olur büyük bi ihtimalle. İnternette araştırdım kullananların çoğu memnun. Deneyip göreceğiz.

    Benimde hoşuma gitti bu kılıf,gelince bende bekliyorum incelemeni
    Kılıfınız gelince cevaplarsınız bir kaçta sorum olacak;
    Hangi rengi aldınız,kapağın iç yüzeyi yani telefonun arkasının temas edeceği yüzeyin yapısı nasıl sert mi yumuşak mı bir de arkası içinde jelatin çıkıyormu kutudan?
    Saygılar.


    Hocam kılıf geldi tavsiye ediyorum almanı.İç kısımı sormuştun iç kısım TPU ve silikon telefonu çizmez.Aklına takılan bir soru olabilirse sorabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu ekran camlarını kullanan veya bilgisi olan var mı?
    http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Temper-Cam-Koruma-SPIGEN-SGP-GLASt-Premium-Tempered-Glass-Series,PR-2406.html
    http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Ozel-Temper-Cam-Koruma-SPIGEN-SGP-Screen-Protector-GLAStR-Premium-Tempered-Glass,PR-2610.html
    Bunlar nasıldır? Koruması iyi midir? Düştüğünde veya ekrana bir cisim geldiğinde ekranı korur mu gerçekten yoksa fasa fiso mu? Bir de hangisi daha iyidir?
    Şuan Turkcell'den aldığım dandik Parlak bir jelatin ile kapaklı kılıf kullanıyorum. Arka için jelatin yok ama kılıf arkayı ve yanların büyük bir kısmını kapıyor,kapağını kapadığımızda ise önünü kapıyor. Ama pek sevmedim kötü bir kılıf. Neyse yine Herhalde iPhone 4'te yaptığım gibi SGP Ultra Crystal alıcam.
    http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Kaplama-Seti-SPIGEN-SGP-Screen-and-Body-Protector-Set-Steinheil-EX-Ultra-Crystal-Mix,PR-2609.html
    Belki başka bir kılıf veya bumber alabilirim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    iPhone5 16 gb siyah alıcam, ancak öncesinde bana lazım olan aksesuarları almam lazım. Bunlar ön, arka şeffaf koruyucu, bumper, lightning kablo ve sarj adaptoru. Bunların şiparişini biran önce vericem ama tercihlerim doğrumu sizden tavsiye almak istiyorum.

    Şeffaf koruyucu ve bumper, ben gayet kaliteli buldum sizce nasıl, ayrıca more-tr'de orjinal ürün satıldığını duymuştum.
    http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Cerceve-Kilif-SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-EX-Vivid-Series,PR-2611.html

    Lightning kablo ve sarj prizi bana gayet uygun hatta şart. Mobilcadde'den daha önce alışveriş yapmadım. Sizce orjinal apple ürünümüdür ve siteye güvenilirmi, satın aldıkdan sonra eğer bir sorun çıkarsa yardımcı olurlarmı?
    http://www.mobilcadde.com/apple-iphone-5-orjinal-ev-sarj-aleti-data-kablosu-6297

    Alışveriş yapmadan önce sizin yorumlarınızı bekliyorum, satın almamda çok faydası olacak. 2150 liralık telefonda kalitesiz, yan sanayi ürünler kullanmak istemiyorum.

    Arkadaslar cevep bekliyorum, satin alicam. Mobilcadde'de apple urunleri orjinalmidir? Mobilcadde ile ilgili tecrubesi olan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz94


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr


    quote:

    Orijinalden alıntı: yilmaz94


    quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrhusnu


    quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrhusnu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Harpooner

    Arkadaşlar ben de mediamarkt 'tan şu kılıfı aldım baya bi araştırdım ince yan arka kapatacak(iphone 4 te elago slim fit kullanıyordum ama arka tamamen kapanıyordu) hem koruyacak,hem yarı şeffaf olacak.
    Beyaz iPhone 5 için çok güzel,siyah için bişey diyemiyorum. Link

    http://ozakiverse.com/products/iphone_5/ocoat-0.3-jelly

    Beyaz'a beyaz hem aşırı ince çok rahat hem plastik değil kırılması zor daha yumuşak ve yarı şeffaf. Şiddetle tavsiye ediyorum ,kutu içinden parlak ön film de çıkıyor,hemde kaliteli.

    Hayırlı olsun arkadaşım.Bende de beyaz var iphone 5.Kılıf anlattığına göre hoşuma gitti.Bende ince ve sert olmayan,silikonumsu kılıf bakıyorum böyle.Sert plastikten değil dimi kılıf?Birde fiyatı nedir?

    D&r 47 TL webde mağazada göremedim, mediamarkt da direkt buldum ozaki kılıf dedim pat diye reyonu var. 50 TL jelatin dahil kutuda.

    -Silikonumsu derken aslında biraz yanlış söylemiş olabilirim, doğrusu ince olduğu için esniyor da diyebilirim,tam bir silikon havası yok yanıltmayalım sizi.Ama SERT değil,bildiğimiz sert hafif plastik ucuzlar gibi degil kesinlikle.Çok seksi :)Alt taraf açıkta kalıyor bilginize.Telefonu eline alıp kılıf var mı bunda diyen oluyor :)

    Çok ince çok güzel 2-3 foto koyayım görürsünüz gece!

    Cevabın için teşekkürler. Bugün hem Satürn hemde DR a baktım ikisindede bu markayı bulamadım. Fakat D&R da bu markanın bu serinin iPhone 4 için olanı vardı. Actım paketini malzemeyi görüp dokunmak için. Evet çok hafif cok ince ama biraz sert gibi geldi bana. Nasıl seninkinde çizilme gibi bir durum soz konusu yok degil mi? Birde jelatini kendinimi uyguladın telefona?

    Ekledim foto 1 tane koyabildim 2.yi kabul etmiyor,zaten detaylı bilmiorm,bu tarz şeyleri

     Iphone 5 Aksesuar ve Kılıf Yorumları # Genel Konu #


    iphone 4s imde bu kılıfı kullanıyodum. Mavisini de kullandım beyazını da. Telefonum beyaz bu arada.
    İlk başta çok güzel çok hoş duruyor sanki kılıf yokmuş hissi var ama daha sonra köşelere kir toplanıyor ve çok pis suruyor telefon. Siz de zamanla farketceksiniz. Kılıfı çıkarınca telefon temiz gelcek gözünüze. Ayrıca ön tarafı da korumadığı için çerçeve de kir yapıyor. O yüzden beyazını tavsiye etmem açık konuşuyorum.

    Ayni seffaf kapak kilifi iPhone 5 siyah cihaza alsam, yine kilif yokmus gibi gosterirmi ve guzel olurmu?

    Hayır hocam kesinlikle siyah cihaza beyaz saydam alma. Siyah al. Siyahı kir de göstermiyor ayrıca şık duruyor.

    Siyahı geldi bugün kargodan.
    Kılıf telefona tam oturuyor, sadece telefonun alt tarafı açık kalıyor. Çok ince, çok hafif.
    Düşmelere karşı değil, ama çizilmelere karşı koruyabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bana kimse cevap vermeyecek mi?
  • Bana kimse cevap vermeyecek mi?
  • Herkese iyi akşamlar;hayırlısı ile 1-2 güne kadar bende ilk apple ürünümü iphone 5 i alıcam.
    yalnız şu koruma-kılıf muhabbetinde takıldığım bi yer var o da şu;

    ön yüzey için :http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Ozel-Temper-Cam-Koruma-SPIGEN-SGP-Screen-Protector-GLAStR-Premium-Tempered-Glass,PR-2610.html
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=K7MU7WxVT-E#t=859s

    kılıf için :http://www.elmaadam.com/?urun-358-Elago-S5-Breath-iphone-5-Kilif--Beyaz-.html
    az da olsa ısınmayı bertaraf eder diye düşünüyorum

    ama her ihtimale karşı arkayı ve yanları koruyacak bi paket aradım ve bulamadım.
    olurda kılıf içerisindeki milimlik hareketlerinden dolayı kasayı çizmesini istemem.
    gören veya duyan varsa paylaşabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahsisalata -- 18 Aralık 2012; 22:20:04 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    iPhone5 16 gb siyah alıcam, ancak öncesinde bana lazım olan aksesuarları almam lazım. Bunlar ön, arka şeffaf koruyucu, bumper, lightning kablo ve sarj adaptoru. Bunların şiparişini biran önce vericem ama tercihlerim doğrumu sizden tavsiye almak istiyorum.

    Şeffaf koruyucu ve bumper, ben gayet kaliteli buldum sizce nasıl, ayrıca more-tr'de orjinal ürün satıldığını duymuştum.
    http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Cerceve-Kilif-SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-EX-Vivid-Series,PR-2611.html

    Lightning kablo ve sarj prizi bana gayet uygun hatta şart. Mobilcadde'den daha önce alışveriş yapmadım. Sizce orjinal apple ürünümüdür ve siteye güvenilirmi, satın aldıkdan sonra eğer bir sorun çıkarsa yardımcı olurlarmı?
    http://www.mobilcadde.com/apple-iphone-5-orjinal-ev-sarj-aleti-data-kablosu-6297

    Alışveriş yapmadan önce sizin yorumlarınızı bekliyorum, satın almamda çok faydası olacak. 2150 liralık telefonda kalitesiz, yan sanayi ürünler kullanmak istemiyorum.

    Arkadaslar cevep bekliyorum, satin alicam. Mobilcadde'de apple urunleri orjinalmidir? Mobilcadde ile ilgili tecrubesi olan varmi?

    Bana kimse cevap vermeyecek mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_
    Anladım hocam, hepsiburada sahte ürün gönderiyor kesinlikle tercih etmem.

    aldınız mı daha önce hepsiburada'dan Türkiye'de başka satan yer yok sanırım.Sahte olduğunu nereden anladınız?

    quote:

    Orijinalden alıntı: brykkn

    SGP ürünlerini More-TR satıyor Türkiye'de SGP'nin sitesine girdiğinizde More-TR'nin Türkiye satıcısı olduğunu görebilirsiniz(Aşağıdaki linktede yazıyor). Boşuna para vermeyin Hepsiburada'ya orjinal olmayan ürünler için.

    http://www.spigen.com/international
    hepsiburadaki ürünler de orjinal hocam Anka Telekom ürünleri sağlıyor.. listede varwww.spigen.com/international

    bi arkadaşa şunu aldık geçen hafta da ingiltereden getirtmiştim aynısından kendime.. ürünler birebir aynı..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    iPhone5 16 gb siyah alıcam, ancak öncesinde bana lazım olan aksesuarları almam lazım. Bunlar ön, arka şeffaf koruyucu, bumper, lightning kablo ve sarj adaptoru. Bunların şiparişini biran önce vericem ama tercihlerim doğrumu sizden tavsiye almak istiyorum.

    Şeffaf koruyucu ve bumper, ben gayet kaliteli buldum sizce nasıl, ayrıca more-tr'de orjinal ürün satıldığını duymuştum.
    http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Cerceve-Kilif-SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-EX-Vivid-Series,PR-2611.html

    Lightning kablo ve sarj prizi bana gayet uygun hatta şart. Mobilcadde'den daha önce alışveriş yapmadım. Sizce orjinal apple ürünümüdür ve siteye güvenilirmi, satın aldıkdan sonra eğer bir sorun çıkarsa yardımcı olurlarmı?
    http://www.mobilcadde.com/apple-iphone-5-orjinal-ev-sarj-aleti-data-kablosu-6297

    Alışveriş yapmadan önce sizin yorumlarınızı bekliyorum, satın almamda çok faydası olacak. 2150 liralık telefonda kalitesiz, yan sanayi ürünler kullanmak istemiyorum.

    Arkadaslar cevep bekliyorum, satin alicam. Mobilcadde'de apple urunleri orjinalmidir? Mobilcadde ile ilgili tecrubesi olan varmi?

    Bana kimse cevap vermeyecek mi?

    Tecrübesi olan olsaydı mutlaka yazardı. More-TR orijinal o konuda kafanız rahat olsun, Mobilcadde için bir şey diyemeyeceğim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeepers_creepers

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_
    Anladım hocam, hepsiburada sahte ürün gönderiyor kesinlikle tercih etmem.

    aldınız mı daha önce hepsiburada'dan Türkiye'de başka satan yer yok sanırım.Sahte olduğunu nereden anladınız?

    Evet iPhone 4'üm için 1,5 sene kadar önce satın aldım SGP'nin Ex serisi bumperını, 40 liraya sahte ürünüm olmuş oldu. More-TR orijinal satıyor, fiyatlar biraz tuzlu malesef ama güvenebileceğim bir yer bulana kadar buradan alışveriş yapıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Maxy_

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmckr

    iPhone5 16 gb siyah alıcam, ancak öncesinde bana lazım olan aksesuarları almam lazım. Bunlar ön, arka şeffaf koruyucu, bumper, lightning kablo ve sarj adaptoru. Bunların şiparişini biran önce vericem ama tercihlerim doğrumu sizden tavsiye almak istiyorum.

    Şeffaf koruyucu ve bumper, ben gayet kaliteli buldum sizce nasıl, ayrıca more-tr'de orjinal ürün satıldığını duymuştum.
    http://www.more-tr.com/iPhone-5-icin-Cerceve-Kilif-SPIGEN-SGP-Neo-Hybrid-EX-Vivid-Series,PR-2611.html

    Lightning kablo ve sarj prizi bana gayet uygun hatta şart. Mobilcadde'den daha önce alışveriş yapmadım. Sizce orjinal apple ürünümüdür ve siteye güvenilirmi, satın aldıkdan sonra eğer bir sorun çıkarsa yardımcı olurlarmı?
    http://www.mobilcadde.com/apple-iphone-5-orjinal-ev-sarj-aleti-data-kablosu-6297

    Alışveriş yapmadan önce sizin yorumlarınızı bekliyorum, satın almamda çok faydası olacak. 2150 liralık telefonda kalitesiz, yan sanayi ürünler kullanmak istemiyorum.

    Arkadaslar cevep bekliyorum, satin alicam. Mobilcadde'de apple urunleri orjinalmidir? Mobilcadde ile ilgili tecrubesi olan varmi?

    Bana kimse cevap vermeyecek mi?

    Tecrübesi olan olsaydı mutlaka yazardı. More-TR orijinal o konuda kafanız rahat olsun, Mobilcadde için bir şey diyemeyeceğim.

    peki iphone 5 uyumlu lightning kablo ve priz adaptoru onerebileceginiz bir site varmı?








  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.