Şimdi Ara

Philips, pil ömrüyle dikkat çeken çift SIM kartlı Xenium W832 akıllı telefonunu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Philips, pil ömrüyle dikkat çeken çift SIM kartlı Xenium W832 akıllı telefonunu duyurdu


    Yaklaşık beş yıldır Philips'in mobil telefon bölümü üzerinden faaliyetlerini sürdüren ve pil ömrü odaklı Xenium markasını kullanarak çeşitli telefonlar piyasaya süren CEC (China Electronics Corporation), Android işletim sistemli yeni akıllı telefonu W832'yi duyurdu. WCDMA ve GSM iletişim teknolojisini destekleyen iki SIM kart slotuna sahip olan yeni Xenium modelinde seriye özgü tasarım anlayışının devam ettiği gözlenirken, yazılım anlamında varsayılan Holo temasında bir özelleştirmeye gidilmemiş.

     

    Gri ve gümüş renk seçenekleri mevcut olan aygıt, 4.5 inç büyüklüğünde qHD (960 x 540 piksel) IPS LCD ekran, 1GHz hızında çift çekirdekli MediaTek MT6577 çipset, PowerVR SGX531 GPU, 512MB RAM, 4GB dahili hafıza (2048MB kullanılabilir), 32GB'a kadar microSD kart desteği, 8MP LED flaşlı arka kamera, 0,3MP görüntülü görüşme kamerası, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 2.1, A-GPS, Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich sürümü ve 2,400 mAh pili beraberinde getiriyor. Endüstrideki en büyük akıllı telefon pilini bünyesinde barındırıyor olmasa da açıklanan resmi rakamlara göre oldukça iyi bir kullanım süresi sunacak gibi görünüyor. 11 saat konuşma (WCDMA), 9 saatten fazla internette gezinme ve çift SIM ile 683 saate kadar bekleme süresi vaat eden W832, tek dokunuşla uyku moduna geçip enerji tüketimini hızla minimuma indirebiliyor.

     

    Cihazın ekranın altında Ice Cream Sandwich'in ekran üzerindeki dolaşım çubuğundan esinlenilerek oluşturulmuş fiziksel Geri, Home ve çoklu görev tuşları konumlanmış. 131 x 67.5 x 11 mm ölçülerindeki telefon, resmi verilere göre 170.5 gram ağırlığında. Ortalama kullanımla iki günü aşkın bir pil ömrü performansı sergilemesi beklenen Philips Xenium W832, 365$'lık fiyat etiketiyle Aralık ayında başta Rusya ve Çin olmak üzere çeşitli ülkelerde giriş-orta segmentten piyasaya sürülecek. 



  • sen traş makinesinden başka bişey yapma mümkünse philps..
    olmuyor işte abicim
  • 1GB ram olsa gündemime alabileceğim bir telefondu. Şarjının uzun gitmesi bir akıllı telefonda bir çok özellikten önce geliyor çoğu kişi için. Beklediğimden iyi telefon çıkarmışlar yine de.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitor reis

    sen traş makinesinden başka bişey yapma mümkünse philps.. olmuyor işte abicim


    az önce philips bölge müdürü olan eniştemi aradım. senin bu yorumunu ilettim kendisine. o da derhal philips ceo'su Gerard Kleisterlee ile görüşmüş ve bana geri döndü. sonuç olarak artık philips bütün; beyaz eşya, tv, ses-görüntü, aydınlatma, sağlık, ve bilişim sektöründen çekilip bir tek traş makinası üreteceklermiş.

  • Phılıps fisio825 / x800 kullandım ÇÖP oldular garantisi süresi içinde TAMİR edilemediler. Hatta phılıps LG den daha berbat bir şekilde CİHAZINA güncelleme vermez. İlk olarak rusya da çıkması normal olmaya başladı ama 512mb ile JB 4.1 almayacağı, 8mp in göstermelik olduğu , bluetooth un halen 2.1 de takılı kalması + yüksek fiyatı ile alınabilir durumda değil. Şans eseri alan olsa bile kayıt / pasaport derken ( güncelleme / yazılım desteği asla almaz ) risk e gerek yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitor reis

    sen traş makinesinden başka bişey yapma mümkünse philps..
    olmuyor işte abicim

    o bile rezalet.. vardı bende en son yere fırlatarak parçaladım aleti.. full şarj ile 1 senelik alet ve toplamda 4 - 5 saç traşı yapmışımdır (sıfıra vurma).. bataryanın dandikliğinden dolayı traşın %60'ı tamamlandığında motor yavaşlıyor.. sonuçta koyun traş etmiyoruz.. ardından batarya bitiyor ve saçın yarısı uzun, yarısı kısa bir şekilde adeta hayko cepkin'in yan sanayisi gibi şarjı bekliyorsun 15 - 20 dakika, 1 dakikada bitiyor.. ve şarja takılıyken alet çalışmıyor!!!

    sonra braun aldım, ister elektrik ister şarj, canavar gibi çalışıyor..

    Philips'in hiçbir ürününe ısınamadım hayatım boyunca..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Kasım 2012; 2:15:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaa sımdıkı 512 MB Ram li android cihazlar yenı surumlerı alamıyorken sen 512 MB ramlı cihaz cıkarıyorsun bu neyın kafası cıhaz cıkar cıkmaz zaten yenı android sürümlerini alamıyacagı kafadan bellı

  • 512MB RAM, 4GB dahili hafıza (2048MB kullanılabilir)

    Kapa bu sekmeyi kapa = Ctrl + W
  • herkes sizin gibi son çıkan teknolojiyi kovalamıyorki. Adam ne anlasın jelibondan soğuk sandiviçten takıcak hattını alo alo dicek birazda internette gezinecek bitti. Herkes anlamıyor öyle sürüm yükseltmekten falan filan. Yeter çoğu kullanıcıya bu haliyle bile. Fiyat iyi olsun yeterki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biggqmerx

    yaa sımdıkı 512 MB Ram li android cihazlar yenı surumlerı alamıyorken sen 512 MB ramlı cihaz cıkarıyorsun bu neyın kafası cıhaz cıkar cıkmaz zaten yenı android sürümlerini alamıyacagı kafadan bellı


    Herkesin galaxy s3 yada iphone alacak parası yok, daha düşük özellik daha uygun fiyat, benim babam ne anlasın 1gb ramden? geniş düşünün biraz, bu telefonları yeni yetme bebeler kullanmıyor sadece..

  • 2400 mah razr maxx 3300 mah nasil en iyi sarj suresi diyorlar anlayamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitor reis

    sen traş makinesinden başka bişey yapma mümkünse philps.. olmuyor işte abicim

    dogru diyor,bunlari duyuruyorda ne oluyor ?
    bu ilk degilki,alltakini kim gordu,kim kullandi ?
    temmuz 2012'de cikti,piyasada mevcutmus.

    philips- W732
    Standard battery, Li-Ion 2400 mAh

    Philips, pil ömrüyle dikkat çeken çift SIM kartlı Xenium W832 akıllı telefonunu duyurdu



    http://forum.donanimhaber.com/m_63115970/mpage_1/f_/key_Philips+W732//tm.htm#63337655



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 21 Kasım 2012; 9:27:13 >
  • heygidi günler philipsin kapaklı telefonu vardı şarjı 25 gün giderdi (akşam kapanıp sabah açılıyordu.)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciddiyetsiz

    quote:

    Orijinalden alıntı: vitor reis sen traş makinesinden başka bişey yapma mümkünse philps.. olmuyor işte abicim
    az önce philips bölge müdürü olan eniştemi aradım. senin bu yorumunu ilettim kendisine. o da derhal philips ceosu Gerard Kleisterlee ile görüşmüş ve bana geri döndü. sonuç olarak artık philips bütün; beyaz eşya, tv, ses-görüntü, aydınlatma, sağlık, ve bilişim sektöründen çekilip bir tek traş makinası üreteceklermiş.


    Bebeğim bende manavlık yapan dayımı aradım bana philipsin CEO sunun Frans van Houten olduğunu söyledi.

  • quote:


    Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

    2400 mah razr maxx 3300 mah nasil en iyi sarj suresi diyorlar anlayamadim


    Sadece mah önemli değil içine koyduğun donanım da önemli pil ömrü için.Philipsin donanımları daha az enerji harcıyor demekki
  • Hollanda'nın kaplanına nazar değdi,nasıl olur da bu alana ağırlık vermedi, çok ilginç

  • 512 mb ram mi hem de 2013de???

  • güzel telefon diğer markalar sidik yarişına girerek orta segmenti boş bıraktılar telefonu telefon gibi kullanlar için ideal fiziksel butonların olması iyidir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

    2400 mah razr maxx 3300 mah nasil en iyi sarj suresi diyorlar anlayamadim


    Endüstrideki en büyük akıllı telefon pilini bünyesinde barındırıyor olmasa da açıklanan resmi rakamlara göre oldukça iyi bir kullanım süresi sunacak gibi görünüyor. 11 saat konuşma (WCDMA), 9 saatten fazla internette gezinme ve çift SIM ile 683 saate kadar bekleme süresi vaat eden W832, tek dokunuşla uyku moduna geçip enerji tüketimini hızla minimuma indirebiliyor.

  • 1 GB RAM olsa anında 2. telefon olarak alırdım. 512 MB Android için az.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.