Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.633
Cevap
463
Favori
1.270.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben Halk Bankasında çalışıyorum. Emin olun kartta şu ana kadar uygulanmamış yenilikler var. Ayrıca çok cazip bir hoşgeldin hediyesi var (100TL). Bazı yenilikleri siz bile duyduğunuzda hadi canım oda olurmu diyeceksiniz. 5 Aralıkdawww.parafcard.com.tr de.
  • ayrıca kimlik faxı istemeleri bile bence çağdışı bir uygulama.bir de üstüne teyid istiyormuş.
    bürokratik zihniyetten hala kurtulamadıklarının kanıtı.

    enpara ya başvurduğumda görevli adresime kadar geldi.
    kimliğimi verdim ipad i ile resmini çekti hemen ekranındaki forma monte etti.
    yerimden kıpırdamadan 2 imza ile herşeyi halletti.banka kartımı hemen teslim etti.üstüne 40 tane soruma cevap verdi.
    kalem ajanda vs hediye edip gitti.
    üstelik enparaya para yatırma taahhüdüm bile yoktu.

    işte yenilikçi yaklaşım bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qantas

    ayrıca kimlik faxı istemeleri bile bence çağdışı bir uygulama.bir de üstüne teyid istiyormuş.
    bürokratik zihniyetten hala kurtulamadıklarının kanıtı.

    enpara ya başvurduğumda görevli adresime kadar geldi.
    kimliğimi verdim ipad i ile resmini çekti hemen ekranındaki forma monte etti.
    yerimden kıpırdamadan 2 imza ile herşeyi halletti.banka kartımı hemen teslim etti.üstüne 40 tane soruma cevap verdi.
    kalem ajanda vs hediye edip gitti.
    üstelik enparaya para yatırma taahhüdüm bile yoktu.

    işte yenilikçi yaklaşım bu.

    +1907

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnbc-e de halkbank müdürü konuşuyor paraf hakkında

    mart 2013 e kadar başvuru yapanlardan kart ücreti alınmayacak

    ayın 1 gününde müşteri kendi kampanyasını kendi belirleyecekmiş..puan mı taksit mi hangi ekstra kampanya ise

    restoran harcamalarında büyük indirim yapacamış kart ayrıca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih.ozogul

    Arkadaşlar ben Halk Bankasında çalışıyorum. Emin olun kartta şu ana kadar uygulanmamış yenilikler var. Ayrıca çok cazip bir hoşgeldin hediyesi var (100TL). Bazı yenilikleri siz bile duyduğunuzda hadi canım oda olurmu diyeceksiniz. 5 Aralıkdawww.parafcard.com.tr de.

    ben banka musterisiyım kredi kartı bana da geldi elimdeki diger kredi kartını cope mı atcam gecersiz mı yanı bi r de 100 tl ne zmaan yuklencek hic puan yok ben de
  • Halkcard advantage gold sahibiyim. Şimdi bana yeni kart mı yollarlar yoksa başvurmak mı lazım paraf için?
  • Karttan tek beklentim ucretsiz ucak bileti kazandirmasi. Bu ozelligi olursa cok kullanirim karti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdinc104

    Karttan tek beklentim ucretsiz ucak bileti kazandirmasi. Bu ozelligi olursa cok kullanirim karti.

    Aynen bende en çok uçuş kartını merak ediyorum. Varsa direk uçuş kartına başvurucam yoksa normal kartına.
  • Halkbank, yeni kredi kartı markası Paraf’ı “Ayrıcalıklar bu Paraf’ta” sloganıyla hizmete sundu. Paraf’la müşterilerinin kişisel tercih ve ihtiyaçlarına yönelik özel hizmet sunmayı hedefleyen Halkbank, kredi kartı sektöründe pek çok “ilk”e imza atıyor. Kart sahiplerine ayın belirli bir gününü kendi kampanya günleri olarak seçme ve bu günde ek indirim, taksit, puan ve ödeme erteleme seçeneklerinden tercih ettiklerini kullanma fırsatı sunma, Paraf’ın yenilikçi uygulamaları arasında yer alıyor. 2013 Mart sonuna kadar Paraf sahibi olan müşteriler kart ücreti ödemezken ilk ekstredeki harcamaların yüzde 25’ini de 100 TL’ye kadar Halkbank karşılıyor. Paraf’ın ayrıcalıklar dünyasını deneyimlemek isteyen müşterilerinden kart ücreti almayacaklarını belirten Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, “Kredi kartı pazarındaki payımızı 5 yıl içinde yüzde 6’ya
    çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.
    Halkbank kredi kartı pazarındaki etkinliğini artırmaya yönelik yeni markası Paraf’ı “Ayrıcalıklar bu Paraf’ta” sloganıyla hizmete sundu. Yeni kredi kartı Paraf’la sektörde “ilk”lere imza atan Halkbank, 2013 Mart sonuna kadar Paraf sahibi olan müşterilerinden kart ücreti almayacak. Kart sahiplerinin ilk ekstrelerindeki harcamalarının yüzde 25’ini de 100 TL’ye kadar Halkbank üstlenecek. Paraf markalı ürün grubunda Klasik, Gold, Platin ve Business kredi kartlarının yanı sıra seyahat harcamalarına yönelik tasarlanan '''' Parafly ''''
    ve üniversite öğrencilerine yönelik tasarlanan '''' Parafree ''''' yer alıyor.
    Paraf’la müşteriye özel kredi kartı dönemini başlattıklarını belirten Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan şunları ifade etti:“Halkbank her zaman müşterilerinin ihtiyaçlarını iyi dinleyen, doğru anlayan ve onları en mutlu edecek çözümleri sunan banka oldu. Paraf da bu yaklaşımımızın doğal bir parçası. Artık herkese aynı fırsatları sunan kitlesel kampanya uygulamaları kredi kartı pazarında ayrışmak için yeterli değil. Kaldı ki kart sahipleri de kendilerini özel hissedecekleri bir hizmet bekliyorlar. Biz Paraf’la müşterilerimize bu ayrıcalığı sunuyor, her bir kredi kartını müşterilerimizin ihtiyaç ve tercihleri doğrultusunda özelleştiriyoruz. Paraf’ı herkesin beklentisine yanıt verebilecek bir kredi kartı programı olarak tasarladık.”
    Paraf sahipleri kampanya günlerini kendileri belirleyecekHalkbank, Paraf’la Türkiye’de ilk kez kart sahiplerine ayın belirli bir gününü kendi kampanya günleri olarak seçme ve bu günde ek indirim, taksit, puan ve ödeme erteleme seçeneklerinden tercih ettiklerini kullanma fırsatı sunuyor. Paraf’la yapılan kira ödemelerinden de komisyon alınmıyor. Üniversite öğrencilerine özel Parafree ise kart sahiplerinin tercihlerine göre üye işyerlerindeki sürpriz kampanyalardan yararlanma imkanı sağlıyor. Türkiye’de bir ilk olan, cumartesi günleri tüm restoranlarda geçerli indirim uygulamasından ise Paraf Gold ve Paraf Platin sahipleri yararlanabiliyor. Cumartesi günleri ayrım olmaksızın restoranlarda yapılan tüm harcamalar için Paraf Gold’a yüzde 10, Paraf Platin’e yüzde 25 indirim uygulanıyor. Paraf Platin sahiplerine ayrıca şehir içinde ücretsiz kurye hizmeti sunuluyor.Paraf sahipleri, alışverişlerinde kazandıkları puanlar açısından da daha fazla ayrıcalığa sahip oluyor. Katlı puan uygulaması kapsamında Paraf Klasik, Gold ve Platin sahipleri aylık harcamalarının 2 katına kadar puan kazanabiliyor. Halkbank, Paraf sahiplerine İstanbul Atatürk Havaalanı İç ve Dış Hatlar Prime Class CIP Lounge hizmetinden de yararlanma imkanı sağlıyor.Paraf sadece bir kredi kartı değil, bir platformTürkiye’deki kredi kartı pazarının hızlı bir gelişim gösterdiğini de sözlerine ekleyen Aslan, sektöre yeni bir bakış açısı getiren Paraf’ın yüksek bir ivmeyle yaygınlaşmasını beklediklerini söyledi. Türkiye’de 2007 yılında toplam kart sayısı 37 milyon 335 binken bu sayının 2012 Ekim ayı itibariyle 53 milyon 783 bine ulaştığını ifade eden Aslan şöyle konuştu:
    “Bu kartların toplam işlem hacmi 2007’de 141 milyar 420 milyon TL iken 2012 Ekim ayı itibariyle 296 milyar 131 milyon TL’ye yükseldi. Bugün sektörde bireysel bankacılık hizmeti sunan 19 aktör, toplam 6
    farklı kredi kartı programının şemsiyesi altında yer alıyor. Biz de Paraf’la bu yelpazeye 7. rengi eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz.
    Paraf bir platform olarak artık sadece Halkbank’ın markası olmayacak. Bu da bizim için çok önemli bir adım. Bu programa üye banka sayısının önümüzdeki dönemde artacağına ve kart pazarında iddialı bir oyuncu olacağımıza inanıyorum. Hedefimiz pazardaki payımızı 5 yıl içinde yüzde 6’ya çıkarmak.”
    Paraf’ta her ay yeni bir ilk Paraf’ı hazırlarken çıkış noktalarının bir kredi kartından çok daha fazlasını yaratmak olduğunu söyleyen Aslan, kredi kartına dahil ettikleri ve sektörde örneği olmayan özelliklerle bunu başarmak
    yolunda önemli mesafe kaydettiklerini ifade etti. Kısa ve orta vadede Paraf’ın donanımını ve kabiliyetini daha da artıracaklarını vurgulayan Aslan sözlerini şöyle tamamladı:
    “Önümüzdeki üç ayı çok yoğun geçireceğiz. Neredeyse her ay Paraf sahiplerini şaşırtacak yeni bir uygulamamız devreye girecek. Nakit avans kullanımında özel indirimler, kredi kartı borcunu erken ödeyenler için ödül uygulaması, Platin kart sahiplerine yönelik özel hizmetler, Parafly kullananlar için sektörde benzeri olmayan puan uygulamaları ve ayrıcalıklı hizmetler yakın vadeli planlarımız arasında yer alıyor. Bu sayede kredi kartında kişiselleştirilmiş bir hizmet sunma konusundaki iddiamızı daha da güçlendireceğiz.
    Müşterilerimizin Paraf’ı kullanmaktan duyacakları memnuniyet, tüm güzel şeyleri bu Paraf’a taşımadaki esas motivasyonumuz olacak.”

    NOT: SEYAHAT HARCAMALARI İÇİN PARAFLY, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN PARAFREE KARTLARI OLACAKMIŞ. GERÇEKTEN SAĞLAM GELİYOR PARAF. AYRICA KART ÜCRETİ YOK.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 3 Aralık 2012; 13:45:23 >




  • arkadaşlar benim halkbankası kredi kartım vardı şimdi yenisi olarak parafı göndermişler
    bu 100 liralık indirim ilk defa alanlara mı yoksa önceden olanlar da yararlanabiliyor mu bundan ?
  • Üniversitelilere özel Parafree alsam yine de 100 TL indirim gelir mi?
  • Banka bugün yeni kartını tanıtacak. Kartın ismi ise 'Paraf' olacak. Reklam yüzü olarak ünlü popçu Murat Boz ile anlaşan Halkbank bugün akşam saat 20.00'de yine Çırağan Sarayı'nda özel bir gece düzenleyecek. Bütün televizyon kanallarında canlı yayınlanacak bu konserle Halkbank kamu bankacılığında belki de bir ilke 'Paraf' atmış olacak. Halkbank'ın yeni reklamında, Murat Boz'a oyuncu Aslı Tandoğan'ın eşlik edeceğini de not düşmek gerek...

    NE YAPIYOR BU HALKBANK YA. TÜM TELEVİZYON KANALLARINDA CANLI YAYIN NE DEMEK. ZATEN MURAT BOZ'A DA 1 MİLYON TL VERDİLER. HARBİ HARBİ TUTACAK BU KART. BONUS - WORLD - PARAF KAPIŞMASI BAŞLIYOR.
  • Az önce PARAFREE kart ile ilgili bilgi almak için 444 0 400 müşteri hizmetlerini aradım. Menü de direk PARAF ile ilgili bilgi almak için 8'i tuşlatıyor. Çok ilginç biçimde saniyesinde bağlandı temsilci. Ben bilgi almak için aramıştım ama konuşma bittiğinde başvuru yapmış oldum. Daha 2 dk geçmeden de aynı numaradan telesekreter aradı ve başvuru onayı için doğum tarihi işlemlerini gerçekleştirdim. Bakalım artık sonucu bekleyeceğim. İnşallah onaylanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quidditch06

    Az önce PARAFREE kart ile ilgili bilgi almak için 444 0 400 müşteri hizmetlerini aradım. Menü de direk PARAF ile ilgili bilgi almak için 8'i tuşlatıyor. Çok ilginç biçimde saniyesinde bağlandı temsilci. Ben bilgi almak için aramıştım ama konuşma bittiğinde başvuru yapmış oldum. Daha 2 dk geçmeden de aynı numaradan telesekreter aradı ve başvuru onayı için doğum tarihi işlemlerini gerçekleştirdim. Bakalım artık sonucu bekleyeceğim. İnşallah onaylanır.

    Mesajın üzerine 444 0 400 ü aradım, "paraf kart ile ilgili net bilgi 5 aralıktan sonra (100 tl şartları, üyelik ücreti v.b.) verebilirim, internetteki bilgilere çok itibar etmeyin, bize bile henüz şartlar bildirilmedi" dedi,

    bende "5 aralıkta görüşürüz, bu belirsizlik içinde kart başvurusu yapamam" dedim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: çaylaq

    quote:

    Orijinalden alıntı: Quidditch06

    Az önce PARAFREE kart ile ilgili bilgi almak için 444 0 400 müşteri hizmetlerini aradım. Menü de direk PARAF ile ilgili bilgi almak için 8'i tuşlatıyor. Çok ilginç biçimde saniyesinde bağlandı temsilci. Ben bilgi almak için aramıştım ama konuşma bittiğinde başvuru yapmış oldum. Daha 2 dk geçmeden de aynı numaradan telesekreter aradı ve başvuru onayı için doğum tarihi işlemlerini gerçekleştirdim. Bakalım artık sonucu bekleyeceğim. İnşallah onaylanır.

    Mesajın üzerine 444 0 400 ü aradım, "paraf kart ile ilgili net bilgi 5 aralıktan sonra (100 tl şartları, üyelik ücreti v.b.) verebilirim, internetteki bilgilere çok itibar etmeyin, bize bile henüz şartlar bildirilmedi" dedi,

    bende "5 aralıkta görüşürüz, bu belirsizlik içinde kart başvurusu yapamam" dedim

    Tamam o zaman sizde 5 Aralık'ta başvuru yaparsınız.

    Tüm kanallarda canlı reklam yapmak öyle kolay iş değil. Boş beleş işler için bu kadar harcama yapmaz bir banka. Hani yabancı bir banka olsa yine bir miktar ihtimal verilir. Ama yılların Türk Bankası bunu yapmaz. Sırf Murat Boz'a 1 Milyon TL vermişler zaten. Ayrıca bugün sabah Halkbank Genel Müdürü Cnbc-e kanalında konuşma yaptı. O söylediklerinizle ilgili bilgileri verdi. Ortada olanın dışında herhangi bir şey de söylemedi. Yaptığı açıklamayı zaten yukarıda paylaştım. Okuyabilirsiniz. Sonuçta kredi çekmedim, sadece bir kredi kartı aldım. En fazla iş görmez gibiyse kapattırırım. Keza ben hiç öyle olacağını düşünmüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quidditch06

    Banka bugün yeni kartını tanıtacak. Kartın ismi ise 'Paraf' olacak. Reklam yüzü olarak ünlü popçu Murat Boz ile anlaşan Halkbank bugün akşam saat 20.00'de yine Çırağan Sarayı'nda özel bir gece düzenleyecek. Bütün televizyon kanallarında canlı yayınlanacak bu konserle Halkbank kamu bankacılığında belki de bir ilke 'Paraf' atmış olacak. Halkbank'ın yeni reklamında, Murat Boz'a oyuncu Aslı Tandoğan'ın eşlik edeceğini de not düşmek gerek...

    NE YAPIYOR BU HALKBANK YA. TÜM TELEVİZYON KANALLARINDA CANLI YAYIN NE DEMEK. ZATEN MURAT BOZ'A DA 1 MİLYON TL VERDİLER. HARBİ HARBİ TUTACAK BU KART. BONUS - WORLD - PARAF KAPIŞMASI BAŞLIYOR.

    Çok iyi ataklar bekliyoruz.

    Diğer bankalarada göz dağı verir de onlarda dize gelir.

    Yukarıda yazdığınız bilgilerin yazılı bir kaynağı var mı?




  • Kart alanlar veya başvuranlar Çırağan Sarayı'ndaki geceye davetli mi? Yoksa her zaman olduğu gibi bankaya hiçbir katkısı olmayan sosyete ve siyasetten üst düzey kişiler mi davetli sadece?
  • Bugün eski Halkbank Advantage kullanıcısı olarak Paraf kartı teslim aldım. Henüz bi esprisini göremedik haliyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ViLLazZo

    Halkcard advantage gold sahibiyim. Şimdi bana yeni kart mı yollarlar yoksa başvurmak mı lazım paraf için?

    Merhaba

    Herhangi bir başvuru yapmadan mevcut kartların tümü paraf kart olarak yenilenmektedir.Kart akibetinizle ilgili 444 0 400 Dialog servisimizi arayabilirsiniz.

    Bilginize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ambassador1103

    arkadaşlar benim halkbankası kredi kartım vardı şimdi yenisi olarak parafı göndermişler
    bu 100 liralık indirim ilk defa alanlara mı yoksa önceden olanlar da yararlanabiliyor mu bundan ?

    Merhaba

    Kampanyadan sadece yeni kredi kartı müşterilerimiz yararlanabilmektedir.

    Bilginize
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.