Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 2 FİYAT - KAMPANYA - (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.114
Cevap
37
Favori
259.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SAMSUNG GALAXY NOTE 2 FİYAT , KAMPANYA VE TAKSİT SEÇENEKLERİ BURADA TARTIŞILSIN VE ÖNERİLSİN. ZİRA DİĞER KONUDA SADECE UYGULAMA , PROBLEM VE ÖNERİ PAYLAŞILSIN KARIŞIKLIK OLMASIN SAYGILAR. ADMİNLERDEN RİCAM BU KONUYU SİLMEYİP FİYAT KONUSUNDAN TAVSİYE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI BURAYA PAYLAŞIM İÇİN YÖNLENDİRMELERİ. SAYGILAR.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: patapon_00

    SAMSUNG GALAXY NOTE 2 FİYAT , KAMPANYA VE TAKSİT SEÇENEKLERİ BURADA TARTIŞILSIN VE ÖNERİLSİN. ZİRA DİĞER KONUDA SADECE UYGULAMA , PROBLEM VE ÖNERİ PAYLAŞILSIN KARIŞIKLIK OLMASIN SAYGILAR. ADMİNLERDEN RİCAM BU KONUYU SİLMEYİP FİYAT KONUSUNDAN TAVSİYE ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI BURAYA PAYLAŞIM İÇİN YÖNLENDİRMELERİ. SAYGILAR.

    DİKKAT

    DARTY DEN alınan ürünlerin SAMSUNG TÜRKİYE garantisi yok.

    ben DARTY ye güvendim aldım, gelen cihazın imeisini SAMSUNG TÜRKİYEye sordum. GARANTİSİ YOK dedi.

    ithalatçısı kimse onunla konuşun dedi. ithalatçısı EVO diye bir şirket, inş. telefonum bozulmaz.


    işin kötüsü 2 haftaya kadar Irak'a gidecektim. Orada N7100 note 2 telefonlar 600 usd yani 1060 tl. Bu telefonu 1702 tl'ye aldım. 640 tl zarar ettim.
  • Bu konu iyi olmuş,şimdi arkadaşlar note 2 resmi distribütör 1745 tl 8 taksit bizim burda çok güvendiğim bilgisayarcı da o da çalıştığı firmalardan getirtiyor yani fiyatı iyimi uygun mu alsam mı yoksa 1 ay beklesemmi fiyatı düşer mi, acaba???
  • Arkadaşlar s3 le note 2 arasında kalmıştım dün.Note 2 alma kararımı bugün verdim.En iyi fiyat vatan bilgisayardaydı 1800 liraydı 10 taksit .Almadım.Fiyat bugün yükselmiş yine teknosadaki gibi 1900 e çıkmış.sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sozdem

    Arkadaşlar s3 le note 2 arasında kalmıştım dün.Note 2 alma kararımı bugün verdim.En iyi fiyat vatan bilgisayardaydı 1800 liraydı 10 taksit .Almadım.Fiyat bugün yükselmiş yine teknosadaki gibi 1900 e çıkmış.sizce ne yapmalıyım?

    İlle Vatandan mı alman lazım,başka yer yok mu? 1900 lira çok para ,ben 1745 liraya buldum resmi distribütör hala almıyorum inmesini bekliyorum mesela...
  • Vatanda hafta sonu indirimi olduğu için fiyat 1798 idi, eğer bu fiyat senin için uygun ise hafta sonunu bekle, büyük olasılık yine o fiyata çekerler telefonu.
  • Arkadaşlar samsunda yaşıyorum.En uygun vatandaydı.bu yüzden vatandan almayı düşündüm.ama daha uyguna alabileceğim bir site varsa neden olmasın??:) Bir de sanalpazarda satıyorlar 1650 ye ama medcell diye bir firmanın garantisinde.Tavsiye eder misiniz?
  • Elazığda tanıdık bi yerde 1.700 tl ama bana 1.650 tl mal olacak alsammı acaba diye düşünüyorum fiyat yakın zamanda düşermi acaba? bu arada cihaz distribürtör telpa garantili sıfır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G@KGoŞ

    Elazığda tanıdık bi yerde 1.700 tl ama bana 1.650 tl mal olacak alsammı acaba diye düşünüyorum fiyat yakın zamanda düşermi acaba? bu arada cihaz distribürtör telpa garantili sıfır...

    Bu fiyata ben telpa garantili bulsam hiç düşünmeden alırım:)
  • Arkadaşlar elinizde bu ülke sınırlarına ait bir fatura varsa garantisinin kimden olduğu önemli değildir. Ayrıca örneğin Teknosa Samsung Türkiye garantili ürün satabilir ancak Samsung Türkiye, Samsung'u bile canı istemediğinde tınlamayacak kadar ciddiyetsiz olabilir. Öte yandan Darty Türkiye'nin bir yamuğunu gördüğünüzde Darty Global'e bir e-posta göndermeniz bir sürü özür ile birlikte işinizi hızlıca yapmaları sebebidir ki buna gerek kalacağını bile sanmıyorum. Bana bugüne kadar ki büyüklü küçüklü alışveriş deneyimlerimden Darty mi yoksa Teknosa mı diye sorsalar hiç düşünmeden Darty derim. Teknosa, teknosamagdurlari.com diye bir site kurdurtmuş ve illallah dedirtmiş bir kurum. Darty kesinlikle daha disiplinli.

    Aslında güvenmek istediğimiz, içimiz rahat etsin diye fazla fazla paralar bayıldığımız Telpa yeri geldiğinde saçlarınızı beyazlatabilir (tecrübe konuşuyor).
  • Üstad özetle en uygun en mantıklı şekilde nereden alabiliriz?
  • 2 ay önce S3 aldım şimdi note2 yi görünce hafiften pişmanlık oldu. Ekran büyüklüğü çok iyi değiştirmeye değer mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

    Arkadaşlar elinizde bu ülke sınırlarına ait bir fatura varsa garantisinin kimden olduğu önemli değildir. Ayrıca örneğin Teknosa Samsung Türkiye garantili ürün satabilir ancak Samsung Türkiye, Samsung'u bile canı istemediğinde tınlamayacak kadar ciddiyetsiz olabilir. Öte yandan Darty Türkiye'nin bir yamuğunu gördüğünüzde Darty Global'e bir e-posta göndermeniz bir sürü özür ile birlikte işinizi hızlıca yapmaları sebebidir ki buna gerek kalacağını bile sanmıyorum. Bana bugüne kadar ki büyüklü küçüklü alışveriş deneyimlerimden Darty mi yoksa Teknosa mı diye sorsalar hiç düşünmeden Darty derim. Teknosa, teknosamagdurlari.com diye bir site kurdurtmuş ve illallah dedirtmiş bir kurum. Darty kesinlikle daha disiplinli.

    Aslında güvenmek istediğimiz, içimiz rahat etsin diye fazla fazla paralar bayıldığımız Telpa yeri geldiğinde saçlarınızı beyazlatabilir (tecrübe konuşuyor).

    +yanyatmis8

    3 aydir samsung tr'den bozuk cihazin parasini alamadim..
  • düşmedi mi hala fiyatı ...biraz gevşeme olsa da alsak artık bizde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminim yılbaşından sonra düşer diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elimde sıfır kutuda titanyum renginde samsung istanbul garantili note 2 var 1650 tl isteyen olursa pm atsın
  • Ben gecen cuma günü doğubank 'tan Samsung Türkiye Garantili tek çekim 1680 tl ye aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G@KGoŞ

    Elazığda tanıdık bi yerde 1.700 tl ama bana 1.650 tl mal olacak alsammı acaba diye düşünüyorum fiyat yakın zamanda düşermi acaba? bu arada cihaz distribürtör telpa garantili sıfır...

    Neresiymiş Orası Söyle Bizde Gidip Bakalım Bi ?
  • 3 ay sonra 1300 leri göreceğini düşünüyorum ..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.