Şimdi Ara

Pokemon Fire Red / Leaf Green Tam Çözüm ( Alıntıdır )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • OYUN PC İÇNDİR

    TIKLA

    RAR ŞİFRESİ:PUNISHER_ERM

    ::::EMEĞE SAYGI YETERLİ ARKADAŞLAR::::

    oyunun tam çözümü:

    İlk şehirde (Viridian City) yolu tıkayanları geçmek İçin ve mart'tan alışveriş yapabilmek İçin mart'ta size verilen Oak's parcel'İ Oak'a ***ürmeniz lazım.
    Karşınıza çıkan ilk gym'in lideri yok. Zaten oradan en son nişanı alacağız.
    Brock kaya Pokémonlarına sahiptir ve Pewter City'dedir. Onu yenebilmek İçin su ve bitki türü pokemonlar daha etkili olur. Çizgi filmden etkilenip koca Onix'İ minicik Pikachu ile yenebileceğinizi sanmayın.
    Misty, su Pokémonlarına sahiptir ve bitki ile elektrik türü Pokémonlarla rahatça yenebilirsiniz. Cerulean City'dedir. Charmender'ınızla saldırmayın yazık olur. Charizard'ınız varsa tabi ki saldırın.
    3. nişanı alacağınız şehirde (Vermilion City) SS.Anne gemisi bulunuyor. Bu geminin İçindeki herkesi yenin ve kaptan cut'İ alıp gemiden çıkın. Siz gemiden çıkınca gemi hareket edecektir. Arkasından el sallayın.
    Cut item'iyle diğer ağaçların yanında ince görünen ağaçları kesebilirsiniz. Bu sayede 3. nişanı alacağınız gym'e girebilirsiniz.
    İçeri girince bir sürü sepet görceksiniz. Hepsinin İçini araştırıp iki şey bulmanız gerekiyor. İkincisi birincinin yanında.
    Vermilion City'deki Pokémon fan club'dan bisiklet almanızı sağlayacak kağıdı alabilirsiniz. Bisiklet dükkanı Cerulean City'de.
    Şehrin çıkışına giderken karşınıza uyuyan bir Snorlax çıkıcak. Bunu uyandırmak İçin "pokeflute" lazım. Poke flute almak İçin silph scope lazım.
    Diglett's Cave'e girin. Sonunda Viridian City'nin yanında bir yere çıkıcaksınız. Oradaki bir binadan flash item'ini alın. Bu sayede Rock Tunnele girebilirsiniz.
    Rock Tunnel Cerulean City'nin sağındadır. Ayrıca yanlarında gördüğünüz gölden gidince Power Plant'a ulaşılır. Ama önce surf item'ini almalısınız.
    Rock Tunnel'in sonunda Lavender Town'a ulaşırsınız. Pokémon Tower buradadır. İçİ hayalet Pokémonlarla doludur ve burada silph scope olmadam poke flute alamazasınız.
    Lavender Town'dan sola gidince Celadon City'e gidilir. Buradan 4. nişanı alacaksınız. Sonra şehirdeki kumarhanenin duvarındaki resme basınca yanda bir kapı açılacak.
    O kapıdan girin ve oradaki bütün Roketleri yenin (Jessie ile James'e rastlamadım). Sonunda liderleri Giovanni'yi de yenin. O size sliph scope verecek.
    Artık Pokemon tower'a geri dönebiliriz. Bütün katları çıkın en son katta daha önce Pokémon'larınızın korktuğu hayaletle savaşıp merdivenlerden çıkın. Ordaki adamı kurtarın.
    Birden adamın evine İşınlanacaksınız. Adamla bir daha konuşunca size poke flute vercek. Artık Snorlax'ları uyandırabilirsiniz (öbürü Celadon City'nin solunda). Uyandırınca yakalamayı unutmayın.
    O büyük mart'tan su alın. Sonra geçemediğiniz geçitlerden birine gidin. Oradaki görevli size susadım su isterim falan diyordu. Al suyunu deyip geçin.
    Saffron City'desiniz. Busada 6. nişanı alcaz. 5.yi sonra alırız. Şehri Roket Tekımı ele geçirmiş. Şirket binasına girin. Burda karşınıza çıkan roketleri yenmeli ve şirketin başkanını kurtarmalısınız.
    Şehri Roketlerden temizleyince başkan size master ball verecek. Bununla mewtwo ve efsanevi Pokémonları yakalayabilirsiniz. Artık gym'lerede girebiliriz. Sabrina'dan 6. nişanı alın.
    Ama yanında bir gym daha var. O size rozet vermez ama herkesi yenerseniz Hitmonchen ve Hitmonlee verir. Ben Hitmonlee almıştım.
    Artık 5. nişanımızı almak İçin Fuchsia City'ye doğru yola koyulduk. İki yol var. Ya Celadon City'nin solundaki Snorlax'İ uyandırıp bisiklet yolundan gitcez tabi bisiklet aldıysanız. Bu arada oradaki ağacı kesip geçitten geçince küçük bir ev çıkcak. Bu evdekiler size fly itemi vercek. Böylece her yere uçabileceksiniz. Neyse, ya da Vermilion City'dekini uyandırıp gideceksiniz.
    Buradan 5. nişanınızı alın. Ama burada daha İşmiz bitmedi. Safari Zone'a girip Pokémon yakalayabiliriz ama bize kendi Pokémonlarımızı kullandırmıyorlar. Burada asıl amacımız Secret House'u bulup surf item'ini almak. Bunu alamazsak diğer nişanlarıda alamayız.
    Bu item'İ aldıktan sonra Fuchsia City'deki denize açılalım. Geldiğimiz ada Seafoam Islands. Burada Pokémon salonu yok, ama bir sürü Pokémon yakalayabilirsiniz.
    Burada İşiniz bitince Pallet Town'a dönüp oradaki göle girin ve gidin. Sonunda vardığınız ada Cinnebar Island. Burdaki gym'in kapısı kilitli. Açmak lazım. Bu arada elinizde Pokémon fosilleri varsa burada onları canlandırabilirisiniz.
    Neyse biz İşimize dönelim. Gym'in yanındaki binaya girin. Heryeri dolaşın. Amacınız secret key'İ bulmak. Bu anahtarla gym'e girebilirsiniz.
    Artık girin ve nişanınızı alın. Bu kadar basit. 8. nişan ise Viridian City'de. Kapalı olan gym biz 7 nişan da alıncaya kadar açılmış. Lideri Giovanni tanıdık biri. Gidin ve nişanınızı alın. Ne diyim. Önce şu Pokémonunu yolla diyim. Yetmedi mi?
    Pokémon ligine gitmeye hazırız. Ama önce strenght itemini almalıyız çünkü Indigo Plateau'na giden Victory Road'da bizi ittirilmesi gereken kayalar bekliyor. Fuchsia City'de bir adam size olta vermişti. Onun evinin yanındaki evdeki adama gold teethi verince oda size strenght'İ verir.
    Pokémon ligi binası Viridian City'nin sağ tarafında. Binanı sonunda Victory Road'a ulaşabilirsiniz. Burada yolunuzu kayaların tıkadığını göreceksiniz. Bunları strenght öğrettiğiniz Pokémonunuzla yerdeki düğmeye benzeyen şeylerin üzerine ***ürünce yollar açılacaktır.
    Sonunda Indigo Plateau'ya varınca oradaki mart'tan max potion'lar ve revive'ler alın bolca. Çünkü üstüste 5 zorlu maça çıkacaksınız. Finalde sizi süpriz biri bekliyor.
    Şampiyon olduktan sonra sadece Pokémon ligi şampiyonunun girebildiğİ ve İçinde süper Pokémonlar olan bir mağara var. Mewtwo da orada. Ve bu mağara da Cerulean City'de.
    Oyunla ilgili birkaç da öneri verelim:

    Bence başlarda bir Abra yakalayıp onu Kadabra yapın. Çok güçlü oluyor. Yoksa şampiyon olana kadar Kadabra bulamazsınız.
    Karşınıza çıkan her çeşit Pokémondan birer adet yakalayın. Aynı Pokémondan birkaç tane yakalayıp hepsini yetiştirmeye alışmayın.
    Rakibinizin Pokémonuna karşİ üstün olan Pokémonlar çıkarın.



  • 
Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.