Şimdi Ara

Adnan Polat'a TOKAT GİBİ CEVAP !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adnan Polat’ın samimiyetinden söz edilebilir mi?
    24 Nisan 2006 Pazartesi

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Sayın Adnan Polat’ın bu gün yapmış olduğu açıklamaları esefle karşılıyor ve kınıyoruz.

    Tarihi bir maçta herkes tarafından hezimet kabul edilen bir skorla sahadan ayrılan Galatasaray Kulübünün başkan yardımcısı, futbolcularımızın alın teri ile elde ettiği galibiyet karşısında kendi taraftarına sorumlu bir yönetici olarak nerede yanlış yaptığının hesabını vermeli, özür dilemeli, galibiyeti hak eden kulübümüzün bu başarısına saygı göstermelidir.

    Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısının, kendi yetki, görev ve haddini aşan bir şekilde Kulüp Tüzel Kişiliği, Başkan ve Yönetimine yönelik sarf ettiği yakışıksız sözlerden ve haksız isnatlarından dolayı doğmuş ve doğacak her türlü hukuki talep ve dava hakkı şahsı aleyhine kullanılacaktır. Rakip takım yöneticisi, seneye yenecek bir yemek daveti ile tesis etmeyi düşündüğü dostluk ortamında, bu gün gelinen noktada, verdiği bu beyanatın, Türkiye’nin değişik bölgelerinde yüzlerce Fenerbahçe taraftarının uğradığı menfur saldırıların ardından, ne denli olumsuz bir etki yaratacağının farkında değil midir yoksa böyle bir sonucu mu hedeflemektedir?

    Fenerbahçe Spor Kulübü, Başkanı ve Yönetimi, Türkiye’de “futbol anarşisinin kökünün” statlardan kazınması için samimiyetle ve var gücü ile mücadele etmektedir. Maç içinde onlarca saniye gibi kısa bir süre açılabilen ve stat yönetimimiz ve özel güvenlik güçlerimiz tarafından derhal müdahale edilerek indirilen pankart sebebi ile son derece üzüntülü olduğumuzu ifade etmek isteriz. Üzüntülüyüz, zira açılan bu pankart son yıllarda yoğun şekilde çaba sarf ettiğimiz ve başarıya ulaştığını düşündüğümüz için gurur duyduğumuz bir mücadelede hala bazı kırıntıların yaşadığını bizlere göstermiştir. Bunun dışında son derece gerilimli geçmesi beklenen müsabakada taraftarlarımız arzu edilmeyen başkaca bir hadiseye mahal vermemiştir. 52 bin kişinin izlediği müsabakada Sayın Polat’ın ifade ettiği şekilde ve yoğunlukta bir küfür olmamış ve seyircimiz tarafından sahaya her hangi bir müdahalede bulunulmamış, her hangi bir yabancı madde sahaya atılmamış ve bu sebeple oyun hiç bir şekilde durmamıştır. Bu sebeplerle de sağduyulu taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

    Stat ses sistemi de hiçbir şekilde Sayın Polat’ın ifade ettiği gibi kullanılmamıştır. Maçın ses kaydı resmi yayın kuruluşunda mevcuttur. Sayın Polat’ın açıklamalarının gerçekleri yansıtmadığı söz konusu kayıtların tetkiki ile kolayca anlaşılabilecek bir durumdur. Oysaki çok değil birkaç hafta önce Ali Samiyen Stadyumunda oynan Fortis Türkiye Kupası maçında 90 dakika (maçta dahi bulunmayan) Başkanımız Aziz Yıldırım’a, kulübümüz yöneticilerine, futbolcularımıza, kulübümüze küfür edilmiş, sahaya 90 dakika yabancı madde atılmış ve oyun bu yüzden dakikalarca durmuştur. Sayın Polat, bu gün göstermiş olduğu hassasiyeti ve sağduyuyu o gün neden göstermemiştir. O gün susan bir yöneticinin bu gün konuşması samimi kabul edilebilinir mi? Sayın Polat bu ikileminin sebeplerini kamu oyuna izah etmelidir.

    Açılan ve bizimde tasvip etmediğimiz ve kınadığımız pankartın cezai sorumluluğu, Futbol Disiplin Talimatında düzenlenmiştir. Bu ceza hiçbir şekilde saha kapatma ve seyircisiz oynama değildir. Keza aynı talimata göre, “ihtar” cezası “tekerrüre” esas olmadığı halde, Sayın Polat’ın, futbol kamuoyunu ve camiasını bu konuda haksız bir beklentiye sokması ve bu konuda gerilim yaşatması başlı başına tahrik ve görevli kurulları etkileme gayreti değil de nedir?

    Sayın Polat’ın, profesyonel futbolcumuz Tuncay Şanlı ile ilgili ifadeleri ve buna bağlı beklentileri son derece düşündürücüdür. Hiçbir hakaret, taciz, küfür ihtiva etmeyen ve bu şekli ile milyonlar tarafından duyulmuş bir hareketinden dolayı ligde yarıştığı rakibinin önemli bir futbolcusunun ceza almasını sağlamak ve bu şekilde yöneticisi olduğu takım lehine avantaj yaratmak için gerçekleri çarpıtan Sayın Polat’ın samimiyetinden söz edilebilir mi?

    Asıl ve daha önemli nokta ise Sayın Yöneticinin Trabzonspor Kulübü ile ilgili ifadeleridir. Sayın Polat’ın ifade ettiği şekilde ne Trabzonspor Kulübüne ne de bir başka camiaya karşı maçtan sonra her hangi bir ifade kulübümüz yöneticisi, futbolcuları, mensupları yada her hangi bir kimse tarafından kullanılmamıştır. Lig TV yorumcusu Sayın Ömer Güvenç müsabakanın bitiminden, takımların stattan ayrıldığı ana kadara soyunma odasında yöneticilerimiz ile birlikte olmuş ve yaşananları bizzat gözlemlemiştir. Kaldı ki, maçın bitiminde Sayın Adnan Polat soyunma odalarına giden koridorlarda bile bulunmamıştır.

    Hal böyle iken Sayın Polat, olmamış ve söylenmemiş sözleri belli bir amaçla açıklamasında dile getirmiştir. Bu şekildeki açıklaması ile Sayın Polat, Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi iki büyük camia arasında çok önemli bir maç arifesinde nifak tohumu ekmeyi bile kendi şahsiyetine yakıştırmıştır. Sayın Polat’ın, nifak tohumu ekme çabası geçmişte başka takımlarımız arasında yaşanmış bazı üzücü hadiseleri bizlere hatırlatmıştır. Umarız ve dileriz ki Sayın Polat’ın bu provakasyonu geçmişte yaşanmış üzücü hadiselere benzer olaylara sebebiyet vermesin. Aksi takdirde yaşanacak en küçük olayda Sayın Polat’ı suça azmettirici olarak kanun önüne çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

    Bu vesile ile bir kez daha tespit edilmelidir ki bu güne kadar Trabzonspor Kulübünün başta yayın haklarından aldığı payın korunması konusu olmak üzere en yakın dostu ve destekçisi Fenerbahçe Spor Kulübü olmuştur. Bunun canlı şahitleri Sayın Mehmet Ali Yılmaz, Sayın Özkan Sümer ve Sayın Atay Aktuğ’dur. O vakit Sayın Polat’ın yöneticisi olduğu Galatasaray Kulübü, Trabzonspor Kulübünün maddi haklarının küçültülmesi için mücadele verirken kulübümüz bu anlayışın karşısında durmuştur. Ne acıdır ki; o gün Galatasaray Kulübü tarafından haklarının küçültülmesi için mücadele edilen Trabzonspor Kulübünden bu gün Galatasaray medet umar vaziyete gelmiştir. Trabzonspor Kulübü, lekesiz tarihi ile kendisine yakışan fair play ruhuna uygun mücadelesini, sadece kendisi için yapacaktır. Buna inancımız ve saygımız tamdır. Sahada kaybeden Kulübün yöneticisi ne yazık ki, saha dışı manevralarla, yanlış, saptırılmış ve yönlendirici ifadelerle, son bir çaba ile, kamuoyunu ve özellikle Trabzonspor camiasını Fenerbahçe’ye karşı kışkırtarak sonuç alabileceğini sanmaktadır.

    Son olarak, kulübümüz ve yöneticilerimiz, maç günü, Sayın Galatasaray Kulübü Başkanı ve yöneticilerini son derece misafirperver bir şekilde karşılamış, kendilerine UEFA kriterlerine uygun konfor ve ikam sunulmuştur. Ne müsabaka öncesinde, ne müsabaka sırasında ne de müsabaka sonrasında hiçbir olumsuzluk yaşamamışlar ve stattan ayrılışları ve yolda da hiçbir olumsuz davranışla karşılaşmamışlardır. Keza Galatasaray taraftarlarına ayrılan bölüm, UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakalarında rakip takım taraftarlarının da oturduğu, UEFA, TFF ve İstanbul İl Güvenlik Kurulu Kriterlerini tam olarak sağlayan bir bölümdür. Söz konusu bölümde her türlü konfor ve büfe hizmeti mevcuttur. Ancak söz konu bölüm maç sonrasında Galatasaray taraftarları tarafından tamamen tahrip edilmiş ve milyarlarca liralık zarar verilmiştir. Bu bölümde yer alan koltuklar Galatasaray taraftarlarınca yerlerinden sökülerek sahaya ve stada bitişik alanlara atılmıştır. Sayın Polat’ın bu gerçekleri görmezden gelerek yapmış olduğu açıklamalarını ve stadımızın kapatılmasına veya maçımızın seyircisiz oynatılmasına yönelik çabasını acizliğinin bir sonucu ve hezeyan olarak kabul ediyoruz. Sahamızın kapatılması için olmadık gerekçelere sığınan ve bundan medet umanların nasıl bir çaresizlik içinde bulunduklarını da kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

    Maçtan sonra görsel bir şölen olarak ve tamamen doğaçlama olarak gelişen, tarihi bir galibiyetin ardından rakibini rencide etmeden sevinen taraftarımızın Süha Baba’dan, Karıncaezmezden bu yana geleneksel hale gelmiş ve bu şekli ile milli maçlardan sonra dahi yapılan bir tezahüratı yapmaları ile Ali Samiyen Stadında Galatasaray taraftarlarının koro halinde ve ismen Sayın Başkan ve yöneticilerimize, sporcularımıza sarf ettikleri galiz küfürlü tezahüratları mukayese edildiğinde, Sayın Yöneticinin bu tezahüratlardan kendi stadında ölçüsüzce yapılanına sessiz kalmasına karşın taraftarımızın ölçülü gösterisine karşı dile getirdiği ifadelerin ne kadar yanlı olduğu açıktır.

    Bizde TFF dan, Sayın Adnan Polat’ın açıklamaları, Galatasaray taraftarının, rakip sahada rakip kulübe ve başkanına ismen maç boyunca sövmesini, oturdukları bölgeyi tahrip etmesini, yaralama kastı ile stadı terk eden Fenerbahçe taraftarına koltuk fırlatmak sureti ile yarattığı saha olayları ve Galatasaray Kulübünün profesyonel oyuncusu Hasan Şaş’ın resimleri ile sabit eylemlerinden dolayı cezalandırılmaları konusunda harekete geçmesini beklediğimizi tüm kamu oyununun bilgisine sunuyoruz.

    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ







  • Doğaçlama gelişen hindi şovu??? Hindiyi oradan geçerken mi yakalamışlar bari??

    Valla yazık ya..Hasan Şaş olayında yarattıkları bahane bile daha zekiceydi!!
  • bu adamın zenginlik hikayesini bilmeyenler vardır anlatayım..eski başbakanlarımızdan adnan menderesin sevgilisinin oturduğu apartmanda adnan polatın babası kapıcılık yapmaktadır..adnan menderes ihtilal çıkacağından ülkeyi terk etmeye karar vermiştir.sevgilisine yüklü miktarda para vermesi için de yüklü miktarda para adnan polatın babasına bırakılır.ancak adnan menderes yakalanınca para polat ailesine kalmıştır..işte hak etmediği yerlere hak etmeyen kişiler gelirse böyle dengesiz açıklamalar yapabilir.
  • quote:

    GS_1905@
    Doğaçlama gelişen hindi şovu??? Hindiyi oradan geçerken mi yakalamışlar bari??



    minareyi calan kılıfını hazırlar...
  • Menderes'ten bir paket para
    Hakkı Devrim

    02/12/2004

    Gidip, Aydın Menderes'e de sormazlar inşallah! Gözünüze ilişti mi? 27 Mayıs'tan hemen önce Adnan Menderes, Teşvikiye'deki Belveder Apartmanı'na, içinde yüklü miktarda para bulunan bir «paket» göndermiş. Darbe olursa, o binada oturan sevgilisine verilsin, diye. Kadın yokmuş. «Paket»i alan kapıcı ertesi gün darbe olunca paraları alıkoyup kullanmış. Ve İstanbul'un ünlü zenginlerinden biri olmuş.
    Kapıcıyı tarif de ettiler. Şamil Tayyar nâm bir köşekadısı etti, daha doğrusu (Yeni Şafak, 29 kasım). Ertesi gün beklenen sual ve bir ertesi gün bu sualin cevabı Sabah'tan geldi. Adnan Polat:
    – Hayır, babam İbrahim Polat kapıcılık etmediği gibi, kendisine bir «para paketi» de verilmedi. Menderes'i, adı geçen Suzan Hanım'ın bir akrabasına, kendi yaptığı bir apartmanda daire satışı vesilesiyle tanımıştı. Hepsi bundan ibaret, dedi.
    27 Mayıs müdahalesinin Yüksek Adalet Divanı'nda Savcı Altay Ömer Egesel kürsüye elinde bir kadın donuyla çıkmış ve «Bunu, Menderes'in kasasında bulduk!» diye, devrilmiş bir Başbakan'ı hedeflerken Yargı'yı rezil etmişti.
    Şimdi de sıra gazeteciliği rezil etmeye mi geldi? İler tutar yeri olmayan bu haberden maksat nedir? Ben anlayamadım.


    radikal gazetesi

    kendisi yalanlamış ama pek inandırıcı değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopasa -- 24 Nisan 2006; 22:53:33 >




  • seviyorum ben fenerbahçemi büyüksün herkese gerektiği yerde ağzının payını vermesini bilirsinadnan polatın içine işlemiş butür açıklamalar geçmişi geleceğinin aynasıdır4-0 ı unutturucak aklı sıra şunu unutmasınki karşısında eski fb yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 1-9-0-5-G-S

    quote:

    Orjinalden alıntı: marcopasa

    bu adamın zenginlik hikayesini bilmeyenler vardır anlatayım..eski başbakanlarımızdan adnan menderesin sevgilisinin oturduğu apartmanda adnan polatın babası kapıcılık yapmaktadır..adnan menderes ihtilal çıkacağından ülkeyi terk etmeye karar vermiştir.sevgilisine yüklü miktarda para vermesi için de yüklü miktarda para adnan polatın babasına bırakılır.ancak adnan menderes yakalanınca para polat ailesine kalmıştır..işte hak etmediği yerlere hak etmeyen kişiler gelirse böyle dengesiz açıklamalar yapabilir.


    Alakaya maydonoz Azizenin Yapıldığı Yeri Biliyormuusn Bari

    bu şekilde holding sahibi olan birinin bu şekilde açıklamalar yapması normal




  • quote:

    Orjinalden alıntı: 1-9-0-5-G-S

    quote:

    Orjinalden alıntı: marcopasa

    bu adamın zenginlik hikayesini bilmeyenler vardır anlatayım..eski başbakanlarımızdan adnan menderesin sevgilisinin oturduğu apartmanda adnan polatın babası kapıcılık yapmaktadır..adnan menderes ihtilal çıkacağından ülkeyi terk etmeye karar vermiştir.sevgilisine yüklü miktarda para vermesi için de yüklü miktarda para adnan polatın babasına bırakılır.ancak adnan menderes yakalanınca para polat ailesine kalmıştır..işte hak etmediği yerlere hak etmeyen kişiler gelirse böyle dengesiz açıklamalar yapabilir.


    Alakaya maydonoz Azizenin Yapıldığı Yeri Biliyormuusn Bari



    Aziz Yıldırım gibi en futbolla alakasız insanlarımızın bile Türkiyenin en modern stadını yaptığı için saygı duyduğu bir insana "yapıldığı yer" ve "Azize" gibi laflar söyleyen bu fanatik bozuntusuna mesajını değiştirmesi ya da ceza verilmesini istiyorum. Birisi de sana derse ki, sen nerde yapıldın, hoşuna gider mi???




  • Eskiden cok severdim kendisini ama o da civitti artik...Simardi...Bi kampanya yapmaya calisti beceremedi..onun sancisi mi bilmem zirt pirt Fener'e satasiyor.... Ey Adnan efendi...geçmisin efendi yöneticis,bugünün holigani...bugün yaptigin aciklamada Rüzgar eken firtina bicer diyerek tehditvari konustun.... nerde senin efendiligin..güya fenere ,yöneticilere nezaket,insanlik ögrecekmissin...senin bu tehditkar savurmalarin bu efendiligin bir ürünü mü acaba ??? Al sana da benden bi Tokat gibi cevap !!!

    Cikmis bugün Adnan hoca olmussun bidi bidi konusuyorsun.Adnan Hoca size sesleniyorum.. Bjk'lilerin IT-aat et yazarken Adnancigim aklin nerdeydi ???
    Vermeye hazir misiniz derken Nerdeydin Adnan ?? Birde kalkmis rüzgar eken Firtina bicer diyorsun...Allah allah bak sen ufakliga....senin taraftarin sütten cikmis ak kasik zaten...vermeye hazir misinizi duymadin mi acaba ? o lafin rüzgar pankartin da firtina oldugunu anlaman ne kadar sürecek acaba ?? Yenilgiyi kabullenemeyen taraftarin koltuklarini sökmesine niye bir sey demiyor...Kac tane daha atmamiz gerekiyor..

    Pankartin üzerinin kapatilarak iceri sokuldugunu herkes biliyor...sen epeydir yöneticisin niye bunu düsünemiyorsun acaba ? Elbette inanmak istemiyorsun da gel gör ki 3 gün once geldigin yönetimde böyle cikip bidi bidi yapman hos degil...Efendi ayaklari ile konusma bize...gecmisini de biliriz..bugününü de anlariz...Sözlerin ne mal oldugunu belli ediyor zaten...Mactan sonra sen kimsin de kalkmis :FEner az buz takim degil diyorsun....Kalkmis bugün insanlik ögrensin diyorsun.....

    sen ogren once....Galatasaray galatasaray dediginiz ahlak yuvasindan cikip seref tribününde edilen küfürleri unutma bence.... küfür icin o kadar caba sarfetmis Aziz Yildirima'da ileri geri laf etme bi zahmet...Galatasaray'i bu sikintidan kurtaramazsin....Git daha verimli seyler yap... Stadini ayarla,UEFA ile arani düzelt ...nerelerden nereye geldigini düsün...fakir edebiyatini da birak....ctesi günkü firtinanin oncesindeki RUZGARLARI düsün.....
    tehdit savurmayi birak da Fulyaya yaptigin residence'larini düsün sen...senin aklin bize yetmez...susuramazda... basini karsina alip konusma..delikanli delikanli..yenildik de..üzgünüz de..yaris bitmedi de...taraftarina kiz koltuk kiriyorlar diye...kalkip da az buz takim geyigi yapma.. senden 2 sene sonra kuruldu bu takim...2 senedir sampiyon..senin iyi iliskiler icin kivrandigin UEFA'nin türkiye'deki en iyi kulup olarak gösterdigi takim bu az buz dedigin takim...seni kupadan eledi...Alzheimer basladiysa basina degil bi nörologa gideceksin....iste bu haftada 4 atti..ilk yarida da cakti samiyende.... iste azi buzu bu ...senin önunde lider...senle ligde 2 mac yapti bu sene 5 atti ve yemedi....

    Hadi gözüm...Floryaya Hasan'a anlat bu masallari yerse tabii...git Fulyadan kiralari topla SOng'un parasini ver....




  • quote:

    Orjinalden alıntı: alatakantan


    quote:

    Orjinalden alıntı: 1-9-0-5-G-S

    quote:

    Orjinalden alıntı: marcopasa

    bu adamın zenginlik hikayesini bilmeyenler vardır anlatayım..eski başbakanlarımızdan adnan menderesin sevgilisinin oturduğu apartmanda adnan polatın babası kapıcılık yapmaktadır..adnan menderes ihtilal çıkacağından ülkeyi terk etmeye karar vermiştir.sevgilisine yüklü miktarda para vermesi için de yüklü miktarda para adnan polatın babasına bırakılır.ancak adnan menderes yakalanınca para polat ailesine kalmıştır..işte hak etmediği yerlere hak etmeyen kişiler gelirse böyle dengesiz açıklamalar yapabilir.


    Alakaya maydonoz Azizenin Yapıldığı Yeri Biliyormuusn Bari



    Aziz Yıldırım gibi en futbolla alakasız insanlarımızın bile Türkiyenin en modern stadını yaptığı için saygı duyduğu bir insana "yapıldığı yer" ve "Azize" gibi laflar söyleyen bu fanatik bozuntusuna mesajını değiştirmesi ya da ceza verilmesini istiyorum. Birisi de sana derse ki, sen nerde yapıldın, hoşuna gider mi???


    Değiştirmiyorum Varmı,,Stad Yaparak Saygı Duyulmaz Kimseye Anca O Szin Aa Aiziz Bize Stad Yaptı Demenizden Kaynaklanıyor

    2.Aziz Bu ülkenın mafya babalarından biri istesern Sana ne Çalıp Çırptığınıda Anlatabilirim Ali yıldırımı Bilirmisin İşte Ondan başlıyor heasp Et
    3. Yine Söylüyorum 1 Kişi Stad Yaptı Die Saygı Duyulmaz Perde Arkasında Ne Doloplar Dönüyor Fanatikliği Bi Kenara Brakda Etrafına Bak

    Ergün Gürsoy,ALi Şen,Aziz Yıldırım,Faruk Süren Bunları Bi Araştır İstersen Herşey Göründüğü Gibi Deil




  • yahu sahada ezdiler bare demeclerde ezmesinler bea
  • Daha bunlar başlangıç.Tokatmış.Bundan sonra göreceksiniz asıl feer pileyi.Özhan geri planda artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 25 Nisan 2006; 1:36:24 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Erwin

    Daha bunlar başlangıç.Tokatmış.Bundan sonra göreceksiniz asıl feer pileyi.Özhan geri planda artık


    düştüğünüz durumlara bakında utanın biraz...

    yöneticiniz ne kadar aciz durumda nasıl göremiyorsunuz...

    adnan bey diyor ki "tribündeki fenerli yöneticilerin konuşmalarını duydum...trabzon hakkında çok kötü şeyler söyliyorlardı...gereken cevabı trabzon lular versin"

    yapma beee

    insan biraz utanır onu söylerken....

    yazık yazık....

    fakir fukara edebiyatı bitiren fener ezilmişlik edebiyatının da sonunu verecektir kuşkusuz !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 25 Nisan 2006; 1:44:15 >




  • a. polat açıklamasına esprili bir yaklaşım.

    a. polat açıklama yapar:

    hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav hav da hav hav hav hav hav

    açıklamalardan anlaşıldığı gibi sayın polat, ali şen ile polat alemdar karışımı bir yönetici olma yolunda ilerliyor.




  • bundan sonrası 8-0 herzaman terbiye etmesini biliriz ün saldık artık..tarihi aslan terbiyecisi
    quote:

    Orjinalden alıntı: Erwin

    Daha bunlar başlangıç.Tokatmış.Bundan sonra göreceksiniz asıl feer pileyi.Özhan geri planda artık




  • quote:

    Orjinalden alıntı: GS_1905

    Doğaçlama gelişen hindi şovu??? Hindiyi oradan geçerken mi yakalamışlar bari??

    Valla yazık ya..Hasan Şaş olayında yarattıkları bahane bile daha zekiceydi!!


    Ne o hocam sen hindiye takılmış kalmışsın.


    Adam soyunma odasına gitmez. Böyle böyle oldu der. Biz ağırlamadılar der. Hasan'ın kafasını yardılar der.

    Polis'in onca çabasına rağmen taraftarlarımız maça gelirken dayak yedi der. (Aslında 4000 tane polis 3 tane tarftarı koruyamadı demeye getiriyor) Sözlerinin sonunda da koruymadı dediği polise görevinizi iyi yaptınız diye teşekkür eder.

    Söylenmeyen küfürleri üstelik mikrofonla bağırdılar diye söyler.

    Bize maçtan önce gelsinler onlara yemek yedirip insanlık centilmenlik, öğreteceğiz der. (Ne o kardeşim sen insan terbiyecisi misin? Kimi terbiye edecen?)
    Allah bilir ya. Seneye böyle zırvaladığını unutup FB'li yöneticileri yemeğe çağırıp, FB yönetim de yemeğe gitmezse(bence gitmemeliler).
    Şöyle bir açıklama yapması muhtemel. " Biz insanlığımızı gösterdik çağırdık ama gelmediler. "

    Kupa maçında edilen küfürlere gıkı çıkmaz. Ama 1-2 dakika edepsiz 3-5 kişinin yaptıkları çok zoruna gider.
    O durum için FB yönetimi özür de dilemiş. FB yönetimi GS taraftarlarının ettiği küfürleri her zaman GS yönetimine hatırlattığı halde nedense GS yönetiminden böyle bir özrü hiç duymadık.

    Sen bunlara takılmadın da sadece hindiye takıldın yani. Doğru ya takacak başka bir şey yok.

    Çok şükür ki hakem olması gerektiği gibi çok az hatayla bu maçı bitirdi. Yoksa yandı gülüm keten helva.


    Hasan Şaş olayında olay adli mercilerde. Polise verilen ifade ortada.

    Kaldı ki bana küfür edin ama kafama para atmayın diyen bir insanın küfürü bakış açısı ortada.
    Demek ki küfür normal bir şey onun için. Ama bilmesi lazım ki küfür diğer kişiler için normal değil. Yani başkalarına küfür ederse tepki alacağını bilmeli Hasan Saş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 25 Nisan 2006; 9:19:02 >




  • adnan polat çok kalitesiz ve karaktersiz biriymiş ve yalancı düzanbaz şöyle bir örnek maçtan sonra radyo sporda çok iyi ağırlandık fenerbahçeli yöneticilere teşekkür ederim maçtan iki gün sonra yaptığı açıklamaya bakın nasıl bir karekteri olduğunu anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskinn -- 25 Nisan 2006; 9:17:52 >
  • fazla söze gerek yok aslında
     Adnan Polat'a TOKAT GİBİ CEVAP !


  • quote:

    Orjinalden alıntı: keskinn

    adnan polat çok kalitesiz ve karaktersiz biriymiş ve yalancı düzanbaz şöyle bir örnek maçtan sonra radyo sporda çok iyi ağırlandık fenerbahçeli yöneticilere teşekkür ederim maçtan iki gün sonra yaptığı açıklamaya bakın nasıl bir karekteri olduğunu anlarsınız.


    Belli ki 4-0 dengesini bozmuş. Neyi ne zaman söylediğinin farkında değil.
  • Adnan POLAT kimdir yaw?
    Daha önce Ege Seramik'i kurtarmak için GS'ı kullanmış zavallı bir iş adamı..Anlaşılan o ki yıllar onu değiştirmemiş..İftiralarla dolu acıklamalarına , kulübümüzden bir sürü "kapak" sinsilesi hediye edilmiş..

    Açıklamlarıda değinilmeyen bir nokta cok enteresan..
    Sayın POLAT , FB-GS maçından önce FB'yi yeneceğiz , yenebiliriz , yenme ihtimalimiz var , en azından yenilmeyeceğiz şeklinde bir açıklamada bulunamamışken , TS'ın FB'yi yeneceğinden nasıl bu kadar emin olabilir????

    Kendi takımına güvenemeyen bu aciz adam , neden Trabzonspor'un kendi davaları için , kendi takımından daha cok savasacağı konusunda bir kamuoyu yaratmaktadır..

    Kulübümüzden en güzel yanıt TS'la ilglii olan kısım...
    TS'lu arkadaşlar her ne kadar FB'den çok nefret etselerde görünen o ki (GS kulübü bu konuda yalanlama yapamadıgına göre doğru) TS'un tyayın haklarının küçültülmesi için GS'ın bayagı mücadele verdiği ortada..Fatih TEKKE milli takımda opynuyor diye zamanında trübünlerin tıopyekün (3-5 münferit bir olay değil [gerçi o dönemde GS taraftarı stada 3-5 kişi gidiyordu ya neyse] ) Fatih'e küfür ettiği bir takım bugün temiz lig kisvesi altında TS' ile kolkola durmaya çalışıyor..

    TS bizi yenmek için elinden geleni yapacaktır..Ama bunu GS istediği için değil , yıllardır süren TS- FB rekabetine gölge düşürmemek için..




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.