Şimdi Ara

Windows 8 Flash Player Yükleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
21.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben büün güncelleştirmeleri yaptım java gbi yüklenmesi gereken herseyi yükledm fakat flash player hariç. Güncelleştirmeleri yüklerken flash player güncellemesinde bir hatayla karşılaştım. sonra adobe'nin sitesinden indrmeyı denedim fakat aynı hatayla karşılaştım yardımlarınızı bekliyorum...

    HATA RESMİ
     Windows 8 Flash Player Yükleme Sorunu



  • ie 10 entegre flash eklentisiyle gelir güncelleme olursa Windows update den yüklenir sadece. sen tekrar flash yükleyemezsin ie10 a. mozilla gibi farklı bir tarayıcı için yükleyeceksen mozilladan adobe nin sitesine girip yükleyebilirsin.
  • Bendede aynı sorun var eklenti özelliklerinden devre dışı bırak diyip sonra etkinleştir diyorum, ve sorun ortadan kalkıyo. Ama geçici bir çözüm bir daha ki explorer açtığımda aynı sorun tekrar oluyo. Üstelik internetteki bün flashlarıda açmıyor. Çözümü olan varsa iyi olur. sanırsam genel bir sorun.
  • bende böyle bir sorun olmadı normal mozillaya girdim videolu yerde flash istedi tamam dedim otomatik indirdi indirileni kurdum açtım kapattım sorun yoktu ayrıca win8 sorunları adlı başlığa bekliyorum sizi ordan sorarsanız daha çabuk cevap alırsınız.

    http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/tm.htm
  • bende yükleyemiyordum flash playerı İnternet Explorerdan youtube girdiğimde bazen videoları açıyor çoğunlukla bir hata oluştu diyordu bazen resimleri açmıyor bazense karışık açıyordu. fakat şuan sorunum halloldu. http://www.mozilla.org/en-US/ bu adrese git kardeş oradan firefox free dowload yazan yeşil kutucuğa tıkla mozillayı indir yükleme tamamlandıktan sonra mozilladan youtube gir. youtubedan rastgele bir video aç zaten video açılmayacak ve video ekranında bir şeyler yazacak ona tıkla otomatik olarak yüklüyor flash playerı. İnşallah yardımcı olabilmişimdir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.